Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
18.10.07 17:34

Moni , i já gratuluju k výborným výsledkům! :-)

Jeni, určitě ho inspiruje :lol: Jen by ho mohla inspirovat i ta našich :wink: Já na něj zkusím ten fígl… o víkendu bych si dala kapusticu a to on umí dělat perfektní :P

Zuli , no nevím s tím focením radši néééé :oops: :oops: Ale jsem potěšena, že tenkotkrát se malírek líbí i doma :D Mám zrzavý vlasy-světle…a začala jsem si do něj dávat blond melír plus k tomu ještě jinačí barvičku a tentokrát jsem si vybrala takovou temně zrz až do fialova :roll:, no, ona to měla být trošku světlejší, ale neva, celkově to vypadá gut :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.10.07 17:36

Ryntyntynka, tak to je hlavné, že si spokojná. Môže to byť pekný a svieži účes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.07 17:43

Zuli , tak to asi je :D My totiž máme ve městě nové kadeřnictví, v pořadí již třetí, tak jsem ho šla testnout a spokojenost. Na 4-tisícové městečko tři kadeřnictví, jsem zvědavá, jestli se tady to nové kadeřnictví udrží, ale doufám že jo :P Hodlám k ní zajít minimálně ještě jednou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.10.07 17:49

Tak ale keď zbadajú tvoj účes, tak hneď všade robíš peknú reklamu, tak hádam by sa malo udržať. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.07 17:56

:D :lol: Zuli , čekala jsem před kadeřnictvím na Ráďu, protože začalo pršet a já jsem si frajerka zapomněla doma deštník…a jak tam čekám a tak okolojde takový zarostlý pětapadesátník a na mě: Slečno, tak taky tak pěkně zkulturňují?? :P :P Pak ještě pár zdvořilých frází :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
18.10.07 17:59
Ryntyntyna píše: :D :lol: Zuli , čekala jsem před kadeřnictvím na Ráďu, protože začalo pršet a já jsem si frajerka zapomněla doma deštník…a jak tam čekám a tak okolojde takový zarostlý pětapadesátník a na mě: Slečno, tak taky tak pěkně zkulturňují?? :P :P Pak ještě pár zdvořilých frází :wink: :wink:

óóóó , no teeeda :D no a už to tu máš :D idem sa zložiť na gauč. papaaaa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
18.10.07 18:08

Holky, tak ted PA odesla. A superr!! Mimco nasla skoro hned, jen potvora sedi strasne hluboko v panvi, takze rikala, ze se nedivi, ze kolegyne mela problem tep najit. Ale byla mila a me se vazne ulevilo!!! Diky vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
18.10.07 18:53

Ahoj Janno,tak to jsem ráda,že je vše ok. :wink:

Ryntyntyno závidím ti nový účes a ty komplimenty 8)

Moni taky gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.07 09:21

Dobré páteční ránko všem! Pro ty které je to jako úterý i pro ty které mají konec pracovního týden :lol: :lol: Jsem se do toho zamotala :lol: 8)

Janni, je super, že je u vás všechno v pořádku, gratulujeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
19.10.07 09:42

Jannko, vidíííš, pekne si v brušku lebedí :wink: :D :dance: veľmi sa teším, že je všetko vporiadku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
19.10.07 09:47

Janno, super!!!!!! A nemáš třeba zakloněnou dělohu? Ono to naprosto nijak nevadí. Jen je hloub dokud jeho váha nepřinutí dělohu vyklenout se dopředu.
Dneska jsem dostala nápad, jestli se mi bude chtít, zajedu si do OBI (na oběd). Tady není žádná pořádná restaurace, jen smradlavá hospoda. A když mi někdo uvaří a ještě mi dá na výběr..... Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
19.10.07 09:50

Monika, perfektný nápad, tak si pekne s drobcom vyberte. Ja fakt netuším, čo cez víkend variť. Mňam, na nedeľu asi rezne, ale čo v sobotu :? nemáte niekto nejakú inšpiráciu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.10.07 10:39

ahojky holky,
teda ja jsem dneska jak prastena baseballovou holi :pocitac: boli me hlava a furt spim, vstala jsem z postele az pred chvilickou. no doufam ze na me neco neleze ze je to jen z toho ze jsem mela v noc velke prestavky ve spani ......

janni , no vidis, super, neni nic lepsiho kdyz se clovek uklidni. to stoji i za tu „ostudu“ jakou si treba ja delam u dr. ze ji volam nebo navstevuju kazdou chvilu :lol: :lol: :lol: ono miminko neni kousek rohliku ktery kdyz ztratis tak si dalsi den koupis novy, snad ten strach chapou vsichni, nejen cekajici maminky …

tak to ja mam holky s varenim na obed pres tyden vystarano :-) mame za rohem skolni jidelnu :-) zatim to sice vzdycky donesu dom, kouknu na to, sem tam do toho dobnu a zbytek ma manzilek na veceri (davaji fakt velke porce). ale doufam ze brzo mu uz nebudu nechavat nic a pochutnavat si na tom bude nas maly Hubertek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.07 11:01

Jeni , tak takhle jsem sei včera odpoledne cítila já :roll: :? Nakonec jsem si vlezla ke spícímu manželovi(vyspával mezi nočníma) Asi tak na hoďku usla a hend mě ta hlava přešla… no JÓ ale já zase nemohla večer zabrat :? :? Takže prašť jak uhoď.....
A s tím vařením přes týden to máš dobře zařízený :wink:

Já to dneska vidím na francouzské brambůrky…zítra a pozítří to se teprv uvidí 8O Vyndám nějakou zásobu masa z mražáku a bude něco.
Ale co chci dělat jeden den k večeři jsou langoše..... mňam!!!

Zrovna dneska mi psala kolegyňka z práce, že ještě jedna těhulka od nás-ale čekají asi až v červnu? No, že bude mít dvojčátka. No bomba :D A to bude mít na jaře doma tříletýho klučinu…
U nás v kardiocentru (to jsou dohromady pět oddělení) se plodí a rodí jak o život :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
19.10.07 11:09

Jé, když jsem myslela od nás… tak to mělo být z JIP-ky :D :oops:
A to měla dělat zástup za staniční až ta otěhotní 8)

Taaaaaak já jdu dělat ty frrrbrambůrky nebo to nebude k obědu, ale k večeři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí