Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
17.3.09 21:10

Matuškovi a Štěpánkovi fotečky krááásnééé :D :D :D

Simčo: Vidíš, tak to by mě teda nenapadlo 8O 8O 8O Že se s mina hůř manipuluje, jelikož je to dlouhé, jsem si myslela, ale to že se převážit :roll: :roll: :roll:

Zebruš: No vidíš, jaký máš dobrý plán 8) 8) 8) No, Radek říkal, že kdyby to bylo jen na něm, tak už jsem dávno těhulka 8O :) :) Ale naštěstí není :oops: :) :wink: A určo zvládneš dítka brzy od sebe…nevíc už až tak od sebe nebudou, dva roky +- je podle mě dobrý sourozenecký věkový rozdíl…lepší než např. 5 a víc :wink: :wink: :wink: „Nejhorší“ je prý první rok a pak už je to pohodička :) :) :) My ještě musíme počkat, až se bude alespoň rýsovat barák…
A na Beníka zapomínám :oops: :oops: :oops: Tož dodatečně vše néééj :wink: :wink: :wink:

Joooo, a z našeho Adama asi bude Otesánek :lol: :lol: :lol: Naučil se sám slovíčko PAPŮ=jídlo… a jak to krásně říká :) :srdce: :) Nejlepší je, když se pověsí na dvířka u linky, kde má schovaný jídlo (křupky, piškotky) a spustí :lol: 8) :lol: No, a taky to říká nejvíc v denní době, kdy fakt má mít svůj příděl jídla :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.3.09 21:29

Přidáváme se ke gratulantům!!! Vše nej malé Sofi! 

Veru , a jake mas tipy pro babicky na darky?? Ze bych je pripadne obslehla?? :oops:
My uvazujem o nejakem nositku. Mela jsem pujceny satek, ted ho budu vracet a premyslime, co misto nej. Vy, co jste kupovaly Manducu, jste spokojene a koupily byste znovu?
A pak uz mam vykoukly stan na hrani a pokud budu stihat, prestehuju loznici a z byvale loznice udelam Kubikovi pokoj, snad si toho vsimne :lol: :lol:
A mam vybrany stan na hrani a drevene kostky na voziku…

Evelin , to choditko je naaadherne! Ja jsem si ho zamilovala a ted porad nevim a vaham, vaham a nevim 8O :roll: Tak uvidime, ted Jirka rikal, at ho koupim :wink:
A krasne fotecky!

Zulok , moc povedene fotecky!

Vsem marodum posilame :-) a ať jste brzy fit! Za chvilku je tu jaro :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.3.09 21:34

Zebři , takže už plány na druhý mimi, jo? 8O :D A neboj, dvě děti zvládneš určitě, když je zvládnu já :wink: :lol: :lol: Tak držím palce, ať to brzy klapne!

Týnko , no právě, může se to převážit, a nejvíc to hrozí právě u golfek, který jsou lehký, zatímco děti v nich už těžký :lol: My budem kočárek určitě potřebovat dloooouho, jedno dítě můžeš vzít do náručí, když je unavený, ale co se dvěma :?: :lol:

Evelín , no právě, negeneralizovat - jenže u nás to jako na potvoru zrovna platí: Ondra je šikovnej pohybově a Silvinka zase krásně „mluví“… ale zase je ona rozhodně ta agresivnější a průbojnější :lol: Je fajn, že budu průběžně kupovat klučičí i holčičí hračky, a ať si s tím pěkně hrajou oba! Jo a teď jsem od maminek zjistila, že u dvojčat často chlapeček mluví v ženském rodě 8O :lol: „sama“, „dělala“, „spala“… jak to slyší od mámy a ještě od ségry. :lol: No a co ta bakalářka??? Já teď odevzdala dvě recenze na poezii a mám domluvené čtyři další, ale disertačka jde zatím stranou… :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.3.09 21:40

ahojte mamulky,

Sofince všetko nej nej nej k prvnímu roku, hondě zdravíčka, štěstíčka a ať vám dělá jen samou radost :dance: :dance: :-) :-)

Zebruš: díky za typy ohledně kašle, hned jsem dneska nakoupila…

Dodatečně vše nej Beníkovi k miminarozeninkám

Krásné fotečky…

U nás noc pořád stejná, Pája má kašel a teplotu, tak snad bude brzy líp.

Nooo a taky se hlásim do klubu k Mahul :lol: sice už jsem byla na 4 kontrolách, ale furt nebylo nic vidět, až dneska… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.3.09 21:44

Mahul , v Pompu jsem v patek dostala katalog, tak jsem tam cucela a zaskrtala par veci od FisherPrice (babicky maji rady, kdyz to muzou videt :lol: ). Vybrala jsem bud toho mluviciho psa, pak takovy mluvici mobil-tucnak a mluvici housenku, vse od FP. Rekla jsem si, ze nejakou tu mluvici hracku mu teda poridime, ale myslim, ze si s tim bude hrat az za dyl, jak ho znam :roll: Takze at se babicky rozhodnou, my koupime to choditko, ale jsem ted fakt nahlodana, ten Meda Pu se mi mooc libi, tak nevim jestli to nebo to od FP :wink:

Jojo, Evelin , ty fotky jsou krasny, jak se Stepanek tvari dulezite u toho choditka 8) :P

Tynko, Zebrus , ja si s tim chozenim v zime nejsem tak jista, vsak jim bude neco pres rok a pul teprve… Ted treba Vasi prckove pochoduji, ale pamatuju si par diskuzi, treba ohledne skejtiku ke kocarku, psaly tam vice-matky (2lete+mimi), jak to dvoulete dite nechce moc na tom stat, jak si ty jednomatky mysli, ze chce chodit, ale ze ne, taky vim bratranek, narodilo se jim mimi kdyz chlapeckovi byly 2 roky a do te doby byl vetsinou ve sportaku, protoze ty deti chodi docela pomalu a nakup nebo cesta na tram pak trva s nima hodinu, takze si myslim, ze se kocar urcite uzije, to ale asi potvrdi nase vice-matky tady, co? :wink:

Simi , tak jsem zvedava, jak se bude Ondra tvarit v nositku :wink:

Ja se teda trosku bojim pavouku (tech „masitejch“, ty nenavidim, u nasich ve sklepe treba, uhaaaaaaa :twisted: ) a nenavidim takovy ty brouky-cervy autobusy nebo mnohonozky, z tech mi beha mraz po zadech :lol: :lol: :oops: :evil:

Dobrou noc vsem, bez kaslani a smrkani, a nejlepsi oslavencuuuuum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.3.09 21:46

Terkoooooooooooooooooo , uaaaaaaaaaaaaa, dalsiii tehuleeee :lol: 8) Tak to velka gratulace!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.3.09 21:50

Zelvi: díky :oops: 5 pozitivních těhu testů a dr furt nic na UZ neviděl, tak sem z toho byla docela vystreslá, ale už jsem happy… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.3.09 21:58

Terko , to vis, oni tam nic poradne asi nevidi a nechteji te podle me „falesne“ pozitivne naladit :wink:
Me Domcu Dr. zjistila tusim 5tt + 5 a rekla, at prijdu za 2 tydny, ze to bude jistejsi a uvidi snad srdce.
Kamosce dokonce rekl, ze neco vidi, ale za dva tydny ji rekne, jestli bije srdce nebo to zamlklo, blb :roll:

Mate radost? Chteli jste mimco brzy za Pajou, nebo az treba dyl, nebo Vam to bylo jedno?? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 22:10

Jeeeee co to ctu 8O terko, moooooc gratuluju, hlavne, at je vse v poradku!!! Fakt mam radoooost :srdce:

Simi, bakalarka je skoro z pulky hotova. Ted na tom fakt musim maknout. Musela jsem to skoro cely predelavat, ale vcera jsme byla na konzulataci a docela dobry, par veci trochu poresit a teoretickou cast snad mam, no a ted me ceka samotna analyza :roll: Rada bych to mela do zacatku dubna napsany, abych se uz mohla zacit ucit na statnice. Leto jsou uz na konci kvetna a dalsi zacatkem cervna, pro me docela cara pres rozpocet :( Navic vedouci je ted na mesic pryc a uvidi to az 14 dni pred odevzdanim, tak mam trochu strach, co kdyz to zase budu muset predelat :? No proste je to ted stres. Uz aby to bylo za mnou…

Mahul, ja bych do manducy sla znovu, fakt. Muzes v ni nosit i novorzence i batole, takze univerzalni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
17.3.09 22:36

Dakujemeee za pochvaly fotiek…teda na mna dosla nejaka dojemna nalada…pomaly mi tu slzicky tecu..takto pred rokom som dostavala penicillin do zily a o druhej v noci bol bubak vonkuuuu

TERKOOOO…VELKAAAAAAAAAAA GRATULAAACIAAAA.juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..tak nech je to pokojne pohodove tehulkovanieeee..cmuk na bruskooo

ERNATKO..no tusim nerezove misky su naj hrackou v:,–(e,,,kam sa hrabe fisherprice…

SIMI…ja uz soma j blizkym hovorila, ked sa pytali, ze aku misku..tak ja ze varesku alebo daco uplne normalne..ale kukali na mna ako na zvlastnu..no, ale MAtusko sa huapcieho konika boji… a hracky ho dlho nebavia..ale za to varesky a misky..to zaberie vzdy…
Jeeejda, tak Silvinka je hotovy krokodiil..tak ta stolicka vyliezla eeextra skoro a aj nejak plakala alebo len tak zrazu zub????

ADELKO..jeejda, chudiatko male… nech je mu uz lepsie

ZEBRUSKO..no aj MAtusko rad upratuje stol a vsetko hadze na zem..ale chvilus a s tym pohra..chudaci susedia pod nami’
Benikovi vseeetko naaaaaj

WENEE..dakujem…tortu som robila ja, ale nebola moc chutnaa…taka sucha..mohlo byt viac lekvaru… no. proste MAtuskovi viac chutil kolacik od babicky :)
A ti nasi manzelia..no hrozneeeee.....a on si zo nma este srandu robi.ked sa nanho nalepim, ked sa bojim …
Jeeeeej a gratulujeeem, ze uz hovori mama a aj osuu..teda keca toho o 106

ZELVI..ziadne drobne dieta..moj manzel bol stale maly a ako podvyziveny a teraz ma 192 cm.. vytiahol sa najviac az na konci strednej..a mam aj takeho spoluziaka..bol malinkyy a teraz straasne vysoky..no proste fesacisko ako nikdy
A hej je to marcipan,a le domaci..susene mlieko.cukor a trochu masla..trochu vody..mozes dat namiesto normalneho suseneho umele mliecko… a zafarbis to nejakym kompotikom..ja som visnovym lekvarom

EVELINKO… jeejda. No mas to zlatych chlapov :)
A choditko je suproveeeeee…nadherneeeee

MAHULKO..jeej, uz si zacala 14 ttt …a s manducou som veeelmi spokojnaaa…a tesim san a leto..ked pojdeme do lesa, ze ho tam supnem..ale to uz bude dost velky..tak som zvedava, ci tam bude chciet byt..

A dnes u nas bola anvsteva a boli chipsy a lentilky…a chlebicky…
No, ale zrazu pocujem spod stola CHRUM a MAtuskovi trci chips z pusy… Jaaaj..potom zas rosypal lentilky..ytak zbieram..jasne, ze sa mu to nepacilo..zrazu klud..ja kukam, cos a deje..a on v puse modru lentilku..cela pusa modra…no dufam, ze nebude nejaka divna alergicka reakcia… no..a a to som nechcela dat do torty vsetko mozne..nechs a nevyhadze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
17.3.09 22:37

Terko, obrrr gratulace! :-) Konecne se tu necitim osamocena!!!
UZ pred nekolika dny, jak jsi tu psala o zpozdeni, jsem na tebe myslela, jestli se nepridas do klubu :wink: :D

Evelin , diky za reference o manduce. A mzuzu jeste o neco poprosit? Mohla bych kuknout na kocarek, o kterem jsi mluvila, ze ma kamaradka pro holky tady u nas na Merhautce?? Koukam ted na kocar (asi ho nakonec prece jen budem muset koupit :roll: ) . Jen ze bych koukla a zeptala se, jak je spokojena… :oops: :oops:
Chci vyrazit na veletrh, ale nejsem si jista, jestli ho tam budou mit a prece jenom osobni zkusenost je osobni zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
17.3.09 22:38

Terko , no to je bomba!!!!!!! Moooooc gratuluju!!!!!!!! :D :D :D

Evelín , tak to jsi šikovná, už půlku hotovou!!! :D Ten stres dobře znám, já psala obě bakalářky (z literatury a z lingvistiky, uf) během víkendů :oops: protože jsem už chodila do práce (do Cosmáče, uf… :lol: :lol: ), a diplomku jsem nadrtila (to už jsem byla v Apetitu) tak z poloviny během vánočního volna a víkendů… a pak jel vedoucí na hory a já nevěděla, jestli to vůbec stihne schválit… normálně jsem se tam před těma zavřenýma dveřma rozbulela :oops: :? Tak držím palce, ale přijde mi, že na tom fakt makáš, že to neflákáš jako já :oops: takže to určitě stihneš!!! A u státnic stejně nejvíc záleží na komisi :roll: tam je to spíš o štěstí a o vhodných otázkách…

Tak dobrou všem!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 22:46

Simi, tak to jsi drsnaaa jeste k tomu psat dve bakalarky, by me asi trefilo 8O :? A statnice mame pisemny, ale jsem za ne radsi, akorat budu muset napsat to, na co se me ptaji :oops: :wink: Zrovna ted hledam odborny clanky k memu tematu na netu v anglictine, vedouci mi rikala, ze tech anglickych textu tam mam dat vic :roll:

Mahul, jasne! takze chces na ni kontakt nebo to mam domluvit??? Nejses nahodou taky na facebooku? Mohly byste se pres nej domluvit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
17.3.09 22:51

Ahoj

Tak ďalšia zlá správa,poobede mi volala Dr.,že Sofi má v moči nejakého bacila,aby som hneď prišla pre antibiotiká a zajtra ju idem objednať na sono obličiek a žalúdka.Som fakt vystrašená,dúfam,že to bude rýchlo o.k.

Holky-všetky ste zlaté,ďakujeme veľmi pekne za priania,ďakujem,že na Sofinku myslíte.

Želvička-takže tu Sofi nie je najmenšia,no čo, u nás na Slovensku sa hovorí,že „dobrého veľa nebýva".

Simi-ako dokážeš Silvinke pozrieť do pusinky tak dozadu,Sofi si teda do pusinky pozrieť nedá,to by mi určo odhryzla prst,ako ju poznám.

Evelín-to chodítko je super a Stepánek ho tuším už v pohodičke zvláda.

Terka-Juchúúúúúú,gratulujem,to je paráda.Tak nech ste o.k.Taká super správa.

Zulok-takže Matúško dnes vyskúšal niekoľko nových chutí,šikulka.

Dobrú nocku všetkým a veľa veľa zdravíčka marodikom,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
17.3.09 23:12

Wenee, snad to bude dobre! At je to rychle za vami a Sofinka muze byt v poradku!!!! Drzte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí