Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky - opět nááááááááádherný fotečky.
Chudáčci, vy jste všichni s rýmou, je mi vás opravdu líto
, my se nastesti drzime
Nemůžu nic vic napsat, porad mi tady stoji a chce mlatit do klavesnice
![]()
Byla jsem dnes SAMA
ve měste, koupit neco na sebe, nic nemam, všechno je mi obrovsky
a citila jsem se strasne divne. Jednak mi poradd chybel kocar a asi 2× jsem se přistihla, že jsem přemýšlela, jestli jsem ho někde nezapomela
. A taky jsem zjistila, že už neumim jit normalne oblecena a s kabelkou ......
No proste jako normalni clovek ![]()
Nic jdu krmit dravou zver ![]()
Miku, clona viz tento odkaz:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jinak taky jsem si říkala, jaká jsi kočka hubená
manžel na tebe musí být pyšný! ![]()
Jinak Ondrovi naštěstí sama od sebe opadla teplota
v poledne měl po odečtu 37,5 C, což není tolik, ale on byl chudák po poledním spánku v obličeji úplně rudej
tak jsme zrušili procházku se sousedkou, a asi to bylo dobře - večer měl už jen 36,9 C
Tak ještě aby přešel ten kašel, přes den nic, ale jakmile si lehl, už to jelo, chudák kvůli tomu nemohl usnout
Koupila jsem nějaké tišící kapky proti kašli, snad zaberou.
Celý den moc myslím na Terku … ![]()
Simi diky z a odkaz a jinak manzel je zvyklej, jsme spolu od 16 a ja jsem pry porad stejna no
ale on je pozorny a porad me chvali ![]()
Taky myslim na Terku,sice se nezname ani moc virtualne,ale tak nejak si to umim trochu predstavit jak koukam na Mik…
snad se brzy da do poradku a bude zase dobre,prcek ji smutnit nenecha ![]()
Navic manzel volal ze mu v praci breci pracovnik,jeho zena ma na krku bulku a po 3 mesicich se odhodlala k doktorovi a 2 ji bez vysetreni rekli ze je to asi urcite rakovina…
33roku,2 male deti…
ahoj mamusky…od 5 jsem doma…vcera vecer me rozbolelo bricho, do toho ¨zimnice, tak manza radsi zavolal taxik a jela jsem pred pulnoci do nemocnice…tam mi dali jen neco na uklidneni a dneska do pul 11 sem cekala na zakrok…pak jsem si vas cetla v telefonu a moc dekuju za podporu, jste zlate…manza hlidani zvladnul na 1…a pred hodkou dostal Paja svoje prvni UM, pul hodiny revu, pak pomalu zacal pit a nakonec to hltal a drzel si to sam…je to maly zlaticko…nevedela sem kolik mu mam dat, tak vypil 270ml…
Teri , jsem moc moc ráda, že ses nám hned ozvala!!!! Jsi hrdinka a vůbec! Myslím, že v tomhle věku se běžně dává 180 vody a 6 odměrek nebo 210 ml vody a 7 odměrek - takto jsme tento týden zvýšili dávku my, protože po 180 ml vody Ondra brečel ![]()
Simi: díky…já dala 300ml a 9odmerek a prave podne zbylo…
nejak mi furt nejdou hacky carky…asi se se mnou pc nekamaradi
![]()
Teri - ahoj, hlavně, že jste to všichni zvládli, myslíme na tebe a snad už bude líp. Pája je taky šikula. My dáváme 210 ml vody a 7 odměrek UM, stejně jako psala Simča.
Terko: Pája je šikulka, takhle se hned skamarádit s UM
Moc jsem na tebe dneska myslela a jsem ráda, že jste to všichni zvládli.....teď už bude líp, však oni tě určitě tvoji chlapi smutnit nenechají …
A my dáváme večer většinou 240 vody a 8 odměrek
![]()
Záleží, jestli měl Adam před tím něco „k večeři“, dneska jo-o a tak dostal jen 180vody a 6 odměrek
![]()
Marůdci, ať jsou brzy zdraví, posíláme
na uzdravení
Tak už si tu popíjím kafíčko a zkusím dočítat, ale asi to bude makačka ![]()
Terko , dobře, že už jsi doma, snad bude brzo dobře. Já taky většinou dávám UM 210 vody + 7 nebo někdy i 240 + 8 (někdy zbyde, někdy by Benda vypil i víc
)
Dnes jsem Bendovi objednala nějaký oblečení (bodyčka, pyžamka) a taky papučky, i když jsem je nechtěla
, ale asi nebudou špatný a Bendovi se v nich snad nebude potit noha jako v capáčkách. Objednala jsem takový s malýma dírama vepředu po stranách, tak snad budou dobrý ![]()
ahoojtee
TERKO..si zlatusik., ze si sa nam ozvala a dala hned vediet… perfektne sa drzis a chpalis u sikuliaci… a parada,ako PAja zvladol UM..sikovny po maminkeee..
VERU..krasne fotky..DOmca je nadherny ..najlepsi je so zahradnym hadom..hoho.
a torta sa ti fakt vydarila..sikulaaaa..
SIMI..chatka bude v krasnom prostredi..to fakt ako z rozpravky..
a nadherne rodinee fotky.. ![]()
ZEBRUSKO..zakazana susenka je vzdy ta najlepsia mnamka…
![]()
MIKULENKO..jeejda..no tak bez vysetrenia povedat taky ortiel..des…
SIMI..ta clona je uuzasnaa..a ze na vsetky kocarky..hned idem asi objednat
Tak většinu jsem dočetla, ale je toho fakt moc ![]()
Všechny fotky máte krásný ![]()
Tak po vikendu u tchanu jsem zde!
U nas nic noveho, Kubik byl kupodivu ted hodny, tak nevim, co se deje
Ze by klid pred bouri?
Teri , moc me to mrzi a uplne me zamrazilo v zadech! Drz se, holka!
A paja je chlapak, jak se popral s UM. Kubik mi ho rezolutne odmita, uz jsem vyzkousela dve znacky a nevypije ani dva loky…
Vsechny fotecky jsou nadherne, snad bude trocha casu a taky neco vlozim.
Veru , krasnej dort a malej je uplne rozkosnej ![]()
Simi , supr oslava! Skoda, ze ta druha dopadla, tak jak dopadla…
Evelino , vydrz,uz jsi skoro ve finisi ![]()
Mik , krasne fotecky a pridavam se k holkam, jsi kocka!
Lucy , babice, uz jsem si rikala, ze se neobjevis! A pozemek s tak pestrou faunou! - uzasny! A trojklanny nerv- snad to bude neco jinyho, tuhle diagnozu bych ti opravdu neprala…
Uz nevim, co dal a spoustu toho jsem uz zapomnela!
Jo zapomněla jsem dodat, ta dávka UM (210 vody a 7 odměrek) je ranní, děti to mají jako snídani. Pak už během dne UM nedávám. Večer mají kaši a té snědí asi 240 ml, dělám z 200 ml vody. ![]()
Zulocku, díky za pochvalu chajdičky
je to uprostřed zalesněného svahu v údolí u řeky, k řece (Sázava) to máme asi 20 metrů a je to totální romantika
bez vody a zatím i bez elektřiny, ale tu si tam snad budeme moct zavést. Jsou to takové polní podmínky, ale já to tam miluju, strávila jsem tam veliký kus dětství
máma tam se mnou „utíkala“ před tchyní
tak jsme tam trávily většinu léta ![]()
Zebři, gratuluju k úspěšným nákupům!
![]()
Krásnou dobrou noc všem! ![]()
Ahojky maminy,
Terko , je mi moc líto, že to takhle dopadlo. Držím palečky ať to příště vyjde líp. Já taky takhle přišla o první miminko, tak vím jak je to hrozně smutný. Ale máš doma Páju tak to snad brzy přebolí. (A já hned za půl roku čekala další mimi - Marečka).
Simi , škoda pokažených oslav
Hlavně ale že jste si udělali předtím sami pěknou oslavu.
Veru , krásný fotky. A Domi není sám, co je takový střízlík. Klárka má taky jen něco málo přes osm kilo…
Taky jsem si o víkendu vyslechla jaká jsem krkavčí matka, že jí nedám ani pořádně najíst
O víkendu dorazila Jardova máma s babičkou a hned spustily jak je Klárinka hubená … A že když jsme byli týden předtím u nich na babiččiných oslavách, že se nemohly koukat jak jí tam krmím jen suchou bramborou. Ale to že předtím zdlábla talíř nudlové polívky asi neviděly. A že miluje vařené brambory už fakt nemělo cenu jim vykládat.
A ani nemá cenu komentovat, že se v podstatě nedotkli našeho „dětského“ dortu. Jsem si dovolila odmítnout nabídku na upečení jejich klasického dortu a raději udělala takový, který bude moct i Klárka. Dělala jsem ten z jablíček a pudinku s banánama a jogurtem a myslím, že se povedl. Klárce moc chutnal a Jarda mi ho taky pochválil.
Tak jsem si taky trošku postěžovala…
Jo, a my máme na kočárek slunečník a je to celkem fajn, jen v tomhle větrném počasí funguje spíš jako plachta na plachetnici ![]()
A přidám taky pár foteček z našich oslav:
http://img3.rajce.idnes.cz/…IMG_2696.jpg
na velikonoce u našich s bráškou a sestřenicí
http://img3.rajce.idnes.cz/…S6301267.JPG
Ernat , kráááásný fotky, závidím vlasatici!!!
Dort náhodou vypadá úžasně, a správně, nedej se! Já se taky nedávám
tchán i tchyně v poslední době párkrát poznamenali, co všechno viděli jíst ještě mladší děti a včera už jsem se neudržela (po pokažené oslavě) a řekla jsem pěkně od plic svůj názor
tak myslím, že snad bude chvíli klid. Ostatně sami mi pak řekli, jak děti vypadají zdravě a spokojeně, jak krásně jedí, a že si to každá matka musí určovat sama tak, aby měla sama dobrý pocit. A to přesně děláme, ne?!
![]()
Jo a tchyně nám volala, že osobně zavolala švagrový
a řekla jí, že tak daleko jako včera snad zacházet nemusíme atd. atp., prý ve vší slušnosti, ale jasně. Prý se dokonce sejdou samy (poprvé v životě) a „popovídají si o všem“. To jsem teda koukala, a tchyně u mě teda fest stoupla v ceně!
![]()