Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
5.5.09 21:05

Mahul: to je dobrá zpráva, že ti utz dopadl dobře, a vůbec se neboj to psát kvůli mě…moc ti přeju, at je vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.5.09 21:12

Teri , me je to strasne lito, co se Ti stalo a vzdycky kdyz tu pisu neco o svem tehu, tak se citim trosku provinile… toz tak na vysvetlenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 21:38

Mahul, to jste si teda makli :roll: Ty by ses ale mela setrit, tak hezky odpocivej! A super, ze UTZ dopadl dobre! A pohlavi vite??? :oops: :D

Veru, je to mozny, ze je S. svetlejsi, ale teda nevim po kom :lol: My jsme oba tmavovlasi :lol:

Terko, a jak se citis???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.5.09 21:39

Tomča moooooooc děkuje!!!! :lol:

Jééé a Evelín, Štěpulka je správnej turista - když tak vidím ty vaše prďolky jak si pěkně na fotkách vykračují, tak si buď myslim, že je to fotomontáž a nebo že se nám ti ťapolíni pěkně rozšiřují, co? Teda v diskusi samo, u nás doma se roku neuteklo a stále zůstáváme u jednoho těžce vydřeného kroku, pak to jistí podlaha - blíž u země je to přeci jen bezpečnější!

Měla jsem to tu rozepsaný skoro dvě hodiny a teď už ani nevim, co jsem chtěla všechno psát.

Jinak se srázkem se tady docela hustě polemizuje, ale mám skoro pocit, že Jirka se chce účastnit víc jak já! :lol: :lol: Teď to defacto vysí akorát na mamce, jestli si vezme Jiříka, protože Jirka by jel se mnou jako doprovod a hlavně podavač kočáru (v Praze už si domluvil rande se svými bývalými spolubydlícími - to je důvod jeho převelkého těšení), no a co se mě týče jako druhomatky, tak návštěvy se snažím omezovat na jeden kus dítěte. Páč kde jsme byli s oběma, tam už nás nezvou! :lol: :lol:

Teri a vínko bych si teda s chutí dala s tebou! Tak si dej i za mě! :wink: :lol:

Mahul to je super, že je vše v pořádku, tak se opatruj - chlapy by se teď měli starat o tebe a oni si dovolí tě ještě takhle zneužít! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.5.09 21:40

Mahul: je to smutné, občas si popláču, ale mám doma svoje zlatíčko,které mi dodává spoustu energie a léčí všechny rány…mě by zas mrzelo, kdybys nepsala, jak ti je a jak roste bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 21:46

Abyste nemuseli Stepanovi porad gratulovat, tak jsem si teda zmenila metrik :roll: :lol:

Terko, jsi statecna a je dobre, ze mas doma svoje chlapi, o ktery se muzes oprit a dodaji Ti optimismus! :wink:

Lucy, no vidis, jeste budes mit i prilezitost prozkoumat Verciny okna :P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.5.09 21:49

Teri , dohodnuto, budu psat nadale :wink: a drz se, moc na Tebe myslim!

Tomáškovi dodatečně vše nej k jeho prvnímu roku a posíláme velkou pusinu!!!
Evelin , pohlavi vime! Mela by to byt slecna, dneska byla teda obzvlast cudna a schovavala vselicos vcetne genitalu :lol: . My jen doufame, ze holcicka bude hodna, spici detatko. Nadeji se budeme opijet az do porodu :lol: . Ale podle UZ, kde provadela spoustu salt, porad se nekde drbala, vyplazovala jazyk a provokativne po nas pokukovala, nevim, nevim, jak to u nas od zari bude vypadat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 22:04

Mahul, takze cudna exibicionistka??? :lol: Parada!!! Tak at je to holcicka i po porodu :lol: A drzim palce, at se vase nadeje vyplni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.5.09 22:07

Hlásím něco vyžehleno a zákusek dodělán a víc mě ani nehne, hold se ta podlaha setře až zítra, beztak jí to moje komando hned po ránu zašpiní :roll: :roll: :? (myšleno pes a dítě :lol: :lol: :lol: )

Mahul: Takhle vás pracovně „využít“ a ještě nepoděkovat :roll: :roll: :roll:
Paráda že velký UTZ dopadl dobře, jsem trošku při vzpomínce zatlačila slzu… a taky mě napdlo hned zeptat se na pohlaví, jak jsem četla přispěvek :oops: :wink: :wink: Takže snad už můžeme pogratulovat k holčičce :D :D 8)

Terko: Jseš statečná holka!!! :wink: :wink: :wink:

Evelín: :lol: :lol: :lol: Jsi mě pobavila tvým příspěvkem, že Lucka bude moct prozkoumat Verčiny špinavá okna :lol: :lol: :lol:

Lucko: Takže bude rodinný výlet do Praglu? 8) 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
5.5.09 22:08

1

Jeee, Mahul , tak gratulace k slečněěěě!!! :D A super, že UTZ dopadl dobře :D Nooo, u nás je holčička výrazně, ale opravdu výrazně temperamentnější živel než chlapeček, ale u vás to jistojistě bude opačně :wink: :lol: Jinak nechápu, jak vás brácha mohl takhle zapřáhnout, zvlášť v tvém stavu?!?! :evil: 8O

Evelín , to je fakt chodec, normální turista! 8O :lol: Nádherný fotky, fakt moc krásný!!!! :D

Lucy, u nás neproběhl ani ten 1 krok, kolem nábytku sice Ondra štráduje už dva měsíce (malá začala teprve před týdnem), ale pouštět se? Ne, to se pěkně aspoň lehce prsty jedné ruky opíráme, neb jistota je jistota… :wink:

Teri , taky jsem si dneska dala decku červeného :wink: píšu článek o vínu (i když o růžovém), tak by to ani jinak nešlo :wink: A jinak, myslím, že máš jediný správný přístup, a to je moc dobře!

Týnko , to máš taky pěknej budíček :roll: Mně teda Ondra najel na jedno spaní denně už asi v 10 měsících, i když občas si odpoledne v kočárku zchrupne… ale skoro nikdy, když s nimi jdu já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.5.09 22:21

Týnko já to nechci zatím stoprocentně slibovat, ale je fakt, že Jirka to pojal tak odhodlaně, že ten s tím teda nejspíš počítá. Takže snad to vyjde. A ty okna si pak ale určo pořádně prohlídnu! :lol: :lol: :lol: Jo Veru lepší reklamu jsi jim udělat nemohla!!! :lol: :lol: :lol: Ale můžeš být v klidu, obdivuju tvou odvahu si vůbec sezvat takovou grupu - já než bych si vás sem mohla vpustit, tak bych musela tu svojí tlupu neandrtálců poslat na měsíc někam do Zababova a pak sem napochodovat s četou uklízečů!

pssst.....ale Evelín tobě to napíšu, jak je měla zaprasený! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
5.5.09 22:37

No ja myslim, ze se ted Verci trochu stahuji pulky a premysli, jestli si tolik matek s detma mela vubec zvat :P :lol: Kor, kdyz ji jeste budou vsechny kontrolovat, jak ma uklizeno :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
5.5.09 22:48

Hele hele, vy nejak zapominate, ze sraz je u nas.. Takze pokud usoudim, ze okna jsou zapraseny moc, tak to taky muzu zrusit devcata, bacha na to :lol: :lol: :wink: O vikendu nad tim budu hoodne premejslet… :P :wink:

Mahul , ja se pripojuju ke gratulaci k holcicce, super… :wink: I kdyz jestli se tam schovavala, tak aby to pak nebyla holcicka s pindikem :lol:

Lucy , to by bylo super, kdybyste dojeli, faaakt!! :P

Jo mimochodem, musim Vam napsat, jak jsem nasrana, ale musim to slovo pouzit bez *, protoze je to pravda!!
V nedeli jsem na nasem malem balkone v kuchyni, kde susim pradlo, nasla zase vajgla a sirku, proste nekdo z posledniho patra nad nami nam to tam porad hazi, i zbytky od huleni travy, ted se jich tam seslo snad 6 za tyden :twisted: Je to tak skoro kazdy tyden…
Tak ted uz jsem se nastvala, sesbirala je, dala je na podlozku a odnesla je nahoru do 6.patra a napsala k tomu na papir na zed, ze prosim obyvatele patra, aby to nehazeli dolu a pouzivali popelnik, ze mi je jedno kdo to huli, ale at to nedelaji, ze tam susim pradlo a ze to moje dite pak sbira :oops: :roll:
No a dnes mi jeden ooobr *** :oops: zhora (jsou tam 3 byty) napsal dopis, ze si to bere osobne, ze jsem ho napadla, protoze i kdyz je nekurak, ze - cituji jeho - „kdyz v nasem dome bydli socialne slabsi, kteri nemaji ani par milionu na byt a musi si ho brat na hypoteku“, tak se nemam divit, ze pak to takhle vypada. A ze jemu vadi treba kocarek na chodbe, o ktery se muze prerazit, kdyby vypadla elektrina…
No, nadzvedl mi mandle, protoze my jsme totiz ty socialne slabi, co maj byt na hypoteku a ke vsemu parkujou kocar u svejch dveri na chodbe :lol: :lol:

No nic, jdu spat a premyslet, kdo mi do pondeli umeje okna… Ba neeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.5.09 23:08

Ahojte

Dnes jsme bourali zeď, tak jsme hotoví, ale mám radost - propojujeme kuchyň s garáží, která bude časem velkej obývák :D

Adel , díky za pochvalu fotek u metříku. A aktivní jsme jen nárazově - pár dní makáme a pak si zase pro změnu válíme šunky a práce stojí :oops:

Týnko , a nejsou ty prášky (modafen, atd.) jen na občanku? Myslím, že jsem to slyšela v rádiu 8O

Mikulenko , snad budete brzo bez teploty :(

Simi , super, že už jste bez teploty :)
Beník usíná většinou kolem 7-8 a vstává kolem 6, ale občas je to jinak. Dělám to podobně jako Kajdula - dělám že spím, dokud to jde :lol:
Já teď dávám mlíko dopoledne před spaním a pak večer před spaním

Dnes jsem poprvé nekojila celý den, tak čekám, jestli mě neprasknou prsa, ale zatím dobrý :lol:

Evelín , gratuluju a státnice zvládeneš :wink: . A fotky super, Štěpánek krásně šlape :D

Kajdulo , manžel jen sbouchal dohromady dvě prkna, dal je do rohu ke zdi a dovnitř plachtu a písek - takže nic extra vzhled, ale účel to plní. Mě se ty plastový zdály všechny malý… :?
Ta fotka s botou je dobrá, Matyášek vedle ní vypadá tak malinkej, všechny jsou pěkný :)

Verčo , snad to fakt nebude alergie :( . A to s těma vajglama by na*ralo každýho :evil:

Tomíkovi vše nej :-)

Lucy , obdivuju, jak to zvládáte doma 8O (my se hned hádáme, jak je manža dlouho doma a když ještě k tomu nevycházíme s penězma, je to hrůza :oops: :roll: ). Snad si manža brzo něco najde :?

Mahul , super, že UTZ dopadl dobře :)

S tím srazíkem - hlavně foťte, ať z toho my ostatní taky něco máme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.5.09 23:15

VERU- 8O to je teda sila :evil: co to je za kretena :! sousedy si clovek nevybere co,ale takovej pristup to je mazec,myslim ze jsi to udelala uplne zpravne a slusne hlavne!
K DR se mi nechce bo jsou to tady blbci,nejsou tu moc pediatri,jen family doktori,takze leci nas i malou a proste mi odkyve co reknu ze si myslim a ja se z toho muzu vzteknout :evil:
Jinak v Kanade je zdravotni zadarmo,proto sem prcha tolik rasisiticky utiskovanych obyvatel CR :evil: :roll: -jen zuby jsou mega drahy…

MAHUL- moc gratuluju ze vsechno roste jak ma :P a taky k holcicce-parecek bude fajn :wink:

U nas bohuzel porad teplota,odpo jsem ji strcila do vlazne vany-po kolena,malinko to zabralo ale nic moc.Tak na noc zase dame nejaky bordel :( a uvidime rano..nejak neverim ze bude bez teploty :cry:

TERKO- Pavlik te urcite nenecha zbytecne moc premyslet :wink: jsi statecna holka,fakt :!

LUCY- super jestli taky pojedete na srazik :D

EVEL- fotky krasny a dalsi kocka na obzoru :lol: my jsme tady takovy sikovny maminky :potlesk:

Jo,mame nove fotky a videa na strankach,jeste jsem to ani nevidela teda.. 8O doufam ze tam nebude slyset moc mych komenatru :roll: ,ze pre ze mne hodili nejake smouli pisne… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí