Poradna duly
Jana Čurdová
Mahul: to je dobrá zpráva, že ti utz dopadl dobře, a vůbec se neboj to psát kvůli mě…moc ti přeju, at je vše v pořádku…
Teri , me je to strasne lito, co se Ti stalo a vzdycky kdyz tu pisu neco o svem tehu, tak se citim trosku provinile… toz tak na vysvetlenou ![]()
Mahul, to jste si teda makli
Ty by ses ale mela setrit, tak hezky odpocivej! A super, ze UTZ dopadl dobre! A pohlavi vite???
![]()
Veru, je to mozny, ze je S. svetlejsi, ale teda nevim po kom
My jsme oba tmavovlasi ![]()
Terko, a jak se citis???
Tomča moooooooc děkuje!!!! ![]()
Jééé a Evelín, Štěpulka je správnej turista - když tak vidím ty vaše prďolky jak si pěkně na fotkách vykračují, tak si buď myslim, že je to fotomontáž a nebo že se nám ti ťapolíni pěkně rozšiřují, co? Teda v diskusi samo, u nás doma se roku neuteklo a stále zůstáváme u jednoho těžce vydřeného kroku, pak to jistí podlaha - blíž u země je to přeci jen bezpečnější!
Měla jsem to tu rozepsaný skoro dvě hodiny a teď už ani nevim, co jsem chtěla všechno psát.
Jinak se srázkem se tady docela hustě polemizuje, ale mám skoro pocit, že Jirka se chce účastnit víc jak já!
Teď to defacto vysí akorát na mamce, jestli si vezme Jiříka, protože Jirka by jel se mnou jako doprovod a hlavně podavač kočáru (v Praze už si domluvil rande se svými bývalými spolubydlícími - to je důvod jeho převelkého těšení), no a co se mě týče jako druhomatky, tak návštěvy se snažím omezovat na jeden kus dítěte. Páč kde jsme byli s oběma, tam už nás nezvou!
![]()
Teri a vínko bych si teda s chutí dala s tebou! Tak si dej i za mě!
![]()
Mahul to je super, že je vše v pořádku, tak se opatruj - chlapy by se teď měli starat o tebe a oni si dovolí tě ještě takhle zneužít! ![]()
Mahul: je to smutné, občas si popláču, ale mám doma svoje zlatíčko,které mi dodává spoustu energie a léčí všechny rány…mě by zas mrzelo, kdybys nepsala, jak ti je a jak roste bříško..
Abyste nemuseli Stepanovi porad gratulovat, tak jsem si teda zmenila metrik
![]()
Terko, jsi statecna a je dobre, ze mas doma svoje chlapi, o ktery se muzes oprit a dodaji Ti optimismus! ![]()
Lucy, no vidis, jeste budes mit i prilezitost prozkoumat Verciny okna
![]()
Teri , dohodnuto, budu psat nadale
a drz se, moc na Tebe myslim!
Tomáškovi dodatečně vše nej k jeho prvnímu roku a posíláme velkou pusinu!!!
Evelin , pohlavi vime! Mela by to byt slecna, dneska byla teda obzvlast cudna a schovavala vselicos vcetne genitalu
. My jen doufame, ze holcicka bude hodna, spici detatko. Nadeji se budeme opijet az do porodu
. Ale podle UZ, kde provadela spoustu salt, porad se nekde drbala, vyplazovala jazyk a provokativne po nas pokukovala, nevim, nevim, jak to u nas od zari bude vypadat ![]()
Mahul, takze cudna exibicionistka???
Parada!!! Tak at je to holcicka i po porodu
A drzim palce, at se vase nadeje vyplni ![]()
Hlásím něco vyžehleno a zákusek dodělán a víc mě ani nehne, hold se ta podlaha setře až zítra, beztak jí to moje komando hned po ránu zašpiní
(myšleno pes a dítě
)
Mahul: Takhle vás pracovně „využít“ a ještě nepoděkovat
![]()
Paráda že velký UTZ dopadl dobře, jsem trošku při vzpomínce zatlačila slzu… a taky mě napdlo hned zeptat se na pohlaví, jak jsem četla přispěvek
Takže snad už můžeme pogratulovat k holčičce
![]()
Terko: Jseš statečná holka!!!
![]()
Evelín:
Jsi mě pobavila tvým příspěvkem, že Lucka bude moct prozkoumat Verčiny špinavá okna
![]()
Lucko: Takže bude rodinný výlet do Praglu?
![]()
Jeee, Mahul , tak gratulace k slečněěěě!!!
A super, že UTZ dopadl dobře
Nooo, u nás je holčička výrazně, ale opravdu výrazně temperamentnější živel než chlapeček, ale u vás to jistojistě bude opačně
Jinak nechápu, jak vás brácha mohl takhle zapřáhnout, zvlášť v tvém stavu?!?!
![]()
Evelín , to je fakt chodec, normální turista!
Nádherný fotky, fakt moc krásný!!!! ![]()
Lucy, u nás neproběhl ani ten 1 krok, kolem nábytku sice Ondra štráduje už dva měsíce (malá začala teprve před týdnem), ale pouštět se? Ne, to se pěkně aspoň lehce prsty jedné ruky opíráme, neb jistota je jistota… ![]()
Teri , taky jsem si dneska dala decku červeného
píšu článek o vínu (i když o růžovém), tak by to ani jinak nešlo
A jinak, myslím, že máš jediný správný přístup, a to je moc dobře!
Týnko , to máš taky pěknej budíček
Mně teda Ondra najel na jedno spaní denně už asi v 10 měsících, i když občas si odpoledne v kočárku zchrupne… ale skoro nikdy, když s nimi jdu já ![]()
Týnko já to nechci zatím stoprocentně slibovat, ale je fakt, že Jirka to pojal tak odhodlaně, že ten s tím teda nejspíš počítá. Takže snad to vyjde. A ty okna si pak ale určo pořádně prohlídnu!
Jo Veru lepší reklamu jsi jim udělat nemohla!!!
Ale můžeš být v klidu, obdivuju tvou odvahu si vůbec sezvat takovou grupu - já než bych si vás sem mohla vpustit, tak bych musela tu svojí tlupu neandrtálců poslat na měsíc někam do Zababova a pak sem napochodovat s četou uklízečů!
pssst.....ale Evelín tobě to napíšu, jak je měla zaprasený!
![]()
No ja myslim, ze se ted Verci trochu stahuji pulky a premysli, jestli si tolik matek s detma mela vubec zvat
Kor, kdyz ji jeste budou vsechny kontrolovat, jak ma uklizeno
![]()
Hele hele, vy nejak zapominate, ze sraz je u nas.. Takze pokud usoudim, ze okna jsou zapraseny moc, tak to taky muzu zrusit devcata, bacha na to
O vikendu nad tim budu hoodne premejslet…
![]()
Mahul , ja se pripojuju ke gratulaci k holcicce, super…
I kdyz jestli se tam schovavala, tak aby to pak nebyla holcicka s pindikem ![]()
Lucy , to by bylo super, kdybyste dojeli, faaakt!! ![]()
Jo mimochodem, musim Vam napsat, jak jsem nasrana, ale musim to slovo pouzit bez *, protoze je to pravda!!
V nedeli jsem na nasem malem balkone v kuchyni, kde susim pradlo, nasla zase vajgla a sirku, proste nekdo z posledniho patra nad nami nam to tam porad hazi, i zbytky od huleni travy, ted se jich tam seslo snad 6 za tyden
Je to tak skoro kazdy tyden…
Tak ted uz jsem se nastvala, sesbirala je, dala je na podlozku a odnesla je nahoru do 6.patra a napsala k tomu na papir na zed, ze prosim obyvatele patra, aby to nehazeli dolu a pouzivali popelnik, ze mi je jedno kdo to huli, ale at to nedelaji, ze tam susim pradlo a ze to moje dite pak sbira
![]()
No a dnes mi jeden ooobr ***
zhora (jsou tam 3 byty) napsal dopis, ze si to bere osobne, ze jsem ho napadla, protoze i kdyz je nekurak, ze - cituji jeho - „kdyz v nasem dome bydli socialne slabsi, kteri nemaji ani par milionu na byt a musi si ho brat na hypoteku“, tak se nemam divit, ze pak to takhle vypada. A ze jemu vadi treba kocarek na chodbe, o ktery se muze prerazit, kdyby vypadla elektrina…
No, nadzvedl mi mandle, protoze my jsme totiz ty socialne slabi, co maj byt na hypoteku a ke vsemu parkujou kocar u svejch dveri na chodbe
![]()
No nic, jdu spat a premyslet, kdo mi do pondeli umeje okna… Ba neeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Ahojte
Dnes jsme bourali zeď, tak jsme hotoví, ale mám radost - propojujeme kuchyň s garáží, která bude časem velkej obývák ![]()
Adel , díky za pochvalu fotek u metříku. A aktivní jsme jen nárazově - pár dní makáme a pak si zase pro změnu válíme šunky a práce stojí ![]()
Týnko , a nejsou ty prášky (modafen, atd.) jen na občanku? Myslím, že jsem to slyšela v rádiu ![]()
Mikulenko , snad budete brzo bez teploty ![]()
Simi , super, že už jste bez teploty ![]()
Beník usíná většinou kolem 7-8 a vstává kolem 6, ale občas je to jinak. Dělám to podobně jako Kajdula - dělám že spím, dokud to jde ![]()
Já teď dávám mlíko dopoledne před spaním a pak večer před spaním
Dnes jsem poprvé nekojila celý den, tak čekám, jestli mě neprasknou prsa, ale zatím dobrý ![]()
Evelín , gratuluju a státnice zvládeneš
. A fotky super, Štěpánek krásně šlape ![]()
Kajdulo , manžel jen sbouchal dohromady dvě prkna, dal je do rohu ke zdi a dovnitř plachtu a písek - takže nic extra vzhled, ale účel to plní. Mě se ty plastový zdály všechny malý… ![]()
Ta fotka s botou je dobrá, Matyášek vedle ní vypadá tak malinkej, všechny jsou pěkný ![]()
Verčo , snad to fakt nebude alergie
. A to s těma vajglama by na*ralo každýho ![]()
Tomíkovi vše nej ![]()
Lucy , obdivuju, jak to zvládáte doma
(my se hned hádáme, jak je manža dlouho doma a když ještě k tomu nevycházíme s penězma, je to hrůza
). Snad si manža brzo něco najde ![]()
Mahul , super, že UTZ dopadl dobře ![]()
S tím srazíkem - hlavně foťte, ať z toho my ostatní taky něco máme ![]()
VERU-
to je teda sila
co to je za kretena
sousedy si clovek nevybere co,ale takovej pristup to je mazec,myslim ze jsi to udelala uplne zpravne a slusne hlavne!
K DR se mi nechce bo jsou to tady blbci,nejsou tu moc pediatri,jen family doktori,takze leci nas i malou a proste mi odkyve co reknu ze si myslim a ja se z toho muzu vzteknout ![]()
Jinak v Kanade je zdravotni zadarmo,proto sem prcha tolik rasisiticky utiskovanych obyvatel CR
-jen zuby jsou mega drahy…
MAHUL- moc gratuluju ze vsechno roste jak ma
a taky k holcicce-parecek bude fajn ![]()
U nas bohuzel porad teplota,odpo jsem ji strcila do vlazne vany-po kolena,malinko to zabralo ale nic moc.Tak na noc zase dame nejaky bordel
a uvidime rano..nejak neverim ze bude bez teploty ![]()
TERKO- Pavlik te urcite nenecha zbytecne moc premyslet
jsi statecna holka,fakt ![]()
LUCY- super jestli taky pojedete na srazik ![]()
EVEL- fotky krasny a dalsi kocka na obzoru
my jsme tady takovy sikovny maminky ![]()
Jo,mame nove fotky a videa na strankach,jeste jsem to ani nevidela teda..
doufam ze tam nebude slyset moc mych komenatru
,ze pre ze mne hodili nejake smouli pisne… ![]()