Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.10.15 11:29

To se mi zatím nestalo, taky jsem 13 tt. Jestli ses třeba jenom ne přeležela na jedne jedné straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 11:38

@Dáša 111 I to je taky možný.. Nějak nevím co mě bolí jako z přemožení nebo přeležení apod a nebo z těhu :D Už se v tom nevyznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.10.15 11:43

@monikazoubek ja vim, ze me zebra boleli asi tri dny taky a pry to bylo spatnym dychanim… Musis vic dychat do briska a zlepsi se to ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.15 11:48

@Kaca1992 A jak se dýcha do bříška?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
14.10.15 12:05

@monikazoubek snazit se nedychat do hrudniku-prsama ale do btiska-podbrisku :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.10.15 08:17

Ahoj holky :mavam: tak jsem se akorat vratila od obvodacky, mela jsem podezreni na zanet mocaku, driv jsem na to dost trpela, ted mam pres rok pokoj. Tupa bolest v pravym boku, ale moc bez nalezu :think: tak mi v lekarne dala nejaky pytlicky, co se rozpousti ve vode. Jdu si udelat termosku caje, zalezu do pelechu a budu se prolejvat :-D nemate nekdo podobnou zkusenost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
16.10.15 09:46

Na zánět močáku je Lichořeřišnice, je to bylinka a můžou ji i těhotné a děti, je to přírodní antibiotiku a už několikrát mi to močák zahnalo, když jsem to chytla v čas
 http://www.celostnimedicina.cz/…ce-vetsi.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.10.15 10:21

@Wendacek tak to ti nezavidim, kamaradka to mela a mtslela, ze umre… Preju ti aby te to rychle preslo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.10.15 10:28

@Trixia děkuji moc za tip ;) pošlem tatku znova do lékárny :D :cert:
@Kaca1992 na umření to neni :lol: ale neprijemny jo ;) od dvou jsem vzhuru, ale kdyz nemam zadnej nalez a na záchod chodim normálne, tak je to ok ;) jenom se proleju a vylezim :pankac: mozna se mi jenom roztahuje deloha a pripomnelo mi to zanet co jsem mela loni v lete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
16.10.15 10:33

@Wendacek spíš někam kde prodávají bylinné čaje. Já si to dávám jako kapičky, sice to je v alkoholu, ale když se to dá do teplé vody, tak to vyprchá a hlavně toho je maličko (vinný střik je silnější :D )
Léčila jsem lichořeřišnicí i chřipku na začátku těhotenství, kdy jsem se bála vzít si i jen paralen.

Příspěvek upraven 16.10.15 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.10.15 10:34

@Wendacek ja muzu rict, ze to jsem vytrpena pred 14dnama, asi mi poradne ta pitvurka narostla, pac dva dny jsem lezels jak bezmocna… Ale uz pohoda, nevolnosti vse mi zmizelo :-) tak preji i tobe, aby jsi uz mela od bolesti pokoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.10.15 11:05

@Trixia aha :) děkuju uvidíme co to semnou udela ;)
@Kaca1992 :D dyt je to nejkrásnější období v životě ženy :D Vám holky taky hodně zdraví a at je všechno v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
16.10.15 11:09

@Wendacek ano nejkrasnejsi obdobi zeny, plne ruznych zmen, bolesti,… Ale prece my jsme nadsamice :-D vsechno zvladneme :-) jak mi rekl pritel: ty jsi muj superman :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
19.10.15 13:11

Chojte cerenky :-) tak dneska jsem sla do poradny na teh cukrovku s hodnotama 5,1 a 5,3 z krve… Celou sobotu jsem si merila cukr, 6× denne ( mam uplne propichany levy prstenicek :-D) a kdyz jsem se posadila pred pani doktorku, ta koukla moje namerene hodnoty od doktora a ode me, tak vyvalila oci a rika mi: a s takovyma hodnotama me posila pan doktor vas? Opravdu mi uz budem kontrolovat kazdou maminku s tak nizkymi hodnotami a strasit ji cukrovkou!!! Takze se pekne oblecte, ja si vas ani evidovat nebudu a prijdte az po vypití oblibeneho cukroveho koktejlu :-) takze zeny, cukrovka, ktere jsem se taaaak strasne bala je na mile daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
19.10.15 16:01

@Kaca1992 :palec: a neni to nějak moc brzy na cukr? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí