Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
11.9.14 21:53

@majda123456789 Nevzdavej to…telo nekdy stavkuje i dele, nez dva tydny…ja jsem v takove chvili prave hlidala sacharidy…proste jsem pocitala do 50ti g na den a vzdycky se to pohnulo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.9.14 21:56
@Bibiana1 píše:
@sirikit Dobře dojeď ;)
Všem holkám gratuluji k úbytkům, myslím, že i pár deka dolů umí potěšit.
Musím se s vámi podělit o svou radost - včerejším dnem jsem pokořila 1000 uběhlých km v tomto roce :dance:. Před 2 lety, kdy jsem začala běhat a byla ráda, když jsem dala 3 km, jsem o tom ani nesnila :oops:

A z tebe mam depku…„když jsem začala běhat…3 km“. To bych neuběhla ani po roce intenzivniho treninku! :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.9.14 21:58
@Kaspinka píše:
@majda123456789 podoba nepodoba, to bych zkousla, hlavně když mi bude čistit to auto :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.9.14 22:00
@Kdoule píše:
@Bibiana1, s tou tisícovkou naběhnutou mi spadla čelist. Já jsem tohle ani v dobách aktivních nenajezdila ani na tom kole :oops:, určitě ne teda do září, jsi neuvěřitelná. :palec: :palec:

Nejak tak…ja tisicovku najela tohle leto tak autem mozna…:))))))))) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SaruleL.
11.9.14 22:01

Tak mám za sebou první den a mám hlad jak vlk. :-) nevím, nevím, jestli to vydržím. Říkám si, že tomu dám týden a uvidím, co na to žaludek. :-) ps: děkuji za přivítání :-)

• Citovat
  • Upravit
75853
11.9.14 22:13

@SaruleL. Spatne,Sari. Hlad mit nesmis. Musis jist fakt hodne. Hodne tvarohu, jogurtu, masa, vajicek… Pak je teda pravda, ze uz naprosto nemuzes, ale porad mas pocit nedosyceni a pozdeji se prida silena chut na sladky, to telo hlasite rve o cukry, ale nesmi to byt hlad jako takovy.
Ja prvnich par tydnu dukanky vzdycky usinala a s uzasem poslouchala, jak mi kruci v plnym zaludku. Vysvetlovala jsem si to tak, ze se zaludek znechucene prehrabuje v obsahu a hleda nejakej sacharid. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
11.9.14 22:20

@SaruleL.
Dej si něco klidně i večer, nesmíš mít hlad.
Třeba tuňáka ve vlastní šťávě, olomoucké syrečky.
Já jedla i makrelu, upeč si třeba kuře bez kůže.
Možností je moc, ale hlad je špatně.
Doženou Tě chutě.
Co jsi za celý den jedla?

• Citovat
  • Upravit
939
12.9.14 01:22
@JaniceB píše:
@besi2010Tak to jsi hlasila i na Vaclavaku s tlampacem v ruce, ne? Ja tam dneska poslala chlapa /ne kvuli otrubam/ a rikal, ze nemeli ani rozek ze sacku:)

Fakt? Já jsem tam ještě teda nebyla, protože u nás se první den akcí do Kaufu chodit nesmí, pokud nemáš čas 2hod si vystát frontu u pokladen :evil: Tak je to až do příští středy, třeba ještě naskladní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.14 05:59

@LydiaD teda to jste meli doma veselo.. :| znam to teda jen z ty druhy strany, zatim, ale kdyz se na me vykašlal pred lety přítel ze dne na den po 2,5 letech ze dne na den tak vim jak ze me byla mamka nešťastná. Ja uplne složena, on se choval jak nejvetsi deb.il potom, dával mi měsíc naději ze se k sobe vrátíme a pak mi rekl jen ze „mu to nejak nechybí“. No bodejť by jo, kdyz jsem asi po 2 letech zjistila ze mi zahnul a začal si hned s jinou.. :roll: :evil: a ted jsem za to taky rada ze me nechal, deb.il… Takze ono mu to samozrejme taky dojde ale je to smutné, o tom žádná. :( a mazlení je super, u nas se to taky praktikuje :) teda aspon mamka, tata me vcera objal kdyz mi gratulovat k te zkousce a to jsem byla v šoku, i kdyz příjemným samozrejme :mrgreen:
A jste dobry ze se poucujete z chyb rodičů. Jste skvělý holky :hug: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
12.9.14 06:59
@SaruleL. píše:
Tak mám za sebou první den a mám hlad jak vlk. :-) nevím, nevím, jestli to vydržím. Říkám si, že tomu dám týden a uvidím, co na to žaludek. :-) ps: děkuji za přivítání :-)

Souhlas s ostatními, hlad je špatně, naznačuje to, že jsi to v něčem špatně pochopila. Porce masa mají být dvojnásobné nejméně, k tomu jíst vždy, kdy je náznak hladu, velký hlad by se neměl ani rozjet. No máš zkušenost, snad ti to dneska pomůže si jídlo pro sebe rozplánovat víc na tělo a tomuhle se vyhneš. S hladem by dukanku nikdo držet nedokázal, to by byla nesmyslná dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
12.9.14 08:18

Ahoj holky tak už nemusím na nic čekat, už jsem se dočkala :| bohužel zase dřív :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
12.9.14 08:32

@Kaspinka
:hug:
Její čas teprve přijde! ;) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3742
12.9.14 08:34

@Kaspinka škoda :,(, ale určitě v brzké době to vyjde :kytka:. O to déle si užiješ svého štíhlého těla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
12.9.14 08:36
@Niki91 píše:
Ahoj holky už 3 den držím dietu potřebuju dát dolů 25 kg :-( měřím 168 cm vážím 85 kg je tu někdo kdo to měl podobně? Kdy bych mohla dosáhnout výsledku? Jsem plně odhodlaná do svatby ty kila shodit :mavam: :mavam: jo a ještě otázka kdo shodil víc jak 20 kilo nemáte problémy s povyslou kůží? nějak si nedovedu představit že bych se tak zmenšila a nebylo to vidět

Včera jsem si vzpomněla, že Dukan v knížce popisuje cviky, které by se měly provádět proto, aby nikde nic neviselo.
Msylím, že jsi říkala, že máš knížku objednanou… ;)

• Citovat
  • Upravit
538
12.9.14 08:51

@LydiaD já mám tu nížku doma ale už asi 2 roky není to ta aktuální ale to by nemělo vadit ne.. kouknu na to.. jinak dnes o 0,5 kg víc :cert: 5 den a krásně to jde jen si nejsem jistá, jestli jsem včera neudělala dietní chybu udělala jsem si kuře s https://www.maggi.cz/stavnaty-steak http://www.kaloricketabulky.cz/…vnaty-steak/ podle tabulek myslím ok, ale ve složení je sušená zelenina a slunečnicový olej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková