Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
13.9.14 12:01

@sirikit
Ne, ne, Sirikitko.
V lednu jsem měla 94,8kg, dneska bylo 78,3kg.
Takže ke dnešku je dole 16,5 ;)
Ale ještě chvilku a bude mi stačit ke štěstí zhubnout jednociferný číslo.
A i to mě činí šťastnou… Že už si nebudu muset říkat, že mě čeká skoro 30 kilo :oops: :oops: :oops:
Ale za chvíli už „jenom“ 9 :mrgreen: ;)

Jo a KOPR znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky ho občas mívám :mrgreen:
Teď nemyslím ten ze zahrádky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15730
13.9.14 12:03

@sirikit, to je jasný, to nebylo myšleno proti pravidelnému vážení, spíš proti těm šokům, že jsem „z nepochopitelných důvodů“ přibrala od včera 0,7, další den 0,5… A když se tomu nechá čas, tak za 10 dní budu třeba naopak v mínusu, já to prostě míním tak trochu sledovat, jak se ta tělesná regulační rovnováha ustaluje. Bojím se a nechci dojít do stavu, kdy budu blbnout moc brzy, jasně, pokud budu prasit v rámci nějaké akce a vylítnu o 2kg, tak musím být další 3 dny jak ostříž, jestli to tělo umí jako předtím a srovná to, nebo naopak nesrovná nic. Ale takové to běžné poskakování, to vidím i teď v režimu 2F a vím, jak jsem se vztekala v přísné 2F, že jsem skočila o kilo nahoru a nejde to a nejde dolů a jako proč a nač… Protože ve 2F se má hubnout, držím redukční dietu. Zatímco potom už se hubnout nemá a jde o nastolení rovnováhy, aby se to tělo naučilo. Ne abych já byla celý život drábem, chci svému tělu trochu věřit. Samozřejmě ve smyslu důvěřuj, ale prověřuj, případně zasáhni. Jen pořád nevím, jakou hranici asi mám brát jako dost volnou pro tělo a přitom dost přísnou pro mě, aby to bylo dobře uhlídatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.9.14 12:07

Tak holky…ja vcera! hostina" knedliky, celou cokoladu /nad ramec - nepovolene/, slehackovy dort a hromada toustoveho chleba - bileho /rozhodne nepovolene/! A vaha stale 50,5. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 12:09

@LydiaD, strašně moc blahopřeju :kytka: :hug: :kytka:, to je neuvěřitelný, jak jsi se dokázala nakopnout. Třeba tělo potřebovalo ten pocit, že zase přijde den a ono dostane, nakonec jsem četla hodně názorů, že nejvíc má v hubnutí úspěch šokový postup. Aby si tělo nezvyklo a nepřibrzdilo metabolismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473

@sirikit Koprovku miluju…uzrala bych se ji… ja pridavam trosku do hribkove nile omacky. Toho jsem pres leto jedla tuny. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
@LydiaD píše:
@sirikit
Ne, ne, Sirikitko.
V lednu jsem měla 94,8kg, dneska bylo 78,3kg.
Takže ke dnešku je dole 16,5 ;)
Ale ještě chvilku a bude mi stačit ke štěstí zhubnout jednociferný číslo.
A i to mě činí šťastnou… Že už si nebudu muset říkat, že mě čeká skoro 30 kilo :oops: :oops: :oops:
Ale za chvíli už „jenom“ 9 :mrgreen: ;)Jo a KOPR znám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taky ho občas mívám :mrgreen:
Teď nemyslím ten ze zahrádky :mrgreen:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 12:21
@JaniceB píše:
@sirikit Koprovku miluju…uzrala bych se ji… ja pridavam trosku do hribkove nile omacky. Toho jsem pres leto jedla tuny. :jazyk:

Já koprovku taky miluju, ale nemám vůbec žádný zdroj čerstvého kopru a ze sušeného mi vůbec nechutná. TAkže já ji letos naopak neměla ani jednou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.9.14 12:31

@Kdoule
Já si právě myslím, že jsem se k těm 95 kilům paradoxně NEPROJEDLA.
Už jsem to tu několikrát psala.
Jedla jsem strašně málo.
Zdravě, 5× až 6× denně, ale málo.
Po každém zhřešení mi šla váha nahoru, ale i se zdravými jídeláky to pak nešlo dolů.
Takže jsem ubírala na jídle, ale pak už ani to nepomáhalo.
Dostala jsem se fakt do pasti.
Dukan mi byl poslán za sekundu dvanáct!
Já už nevěděla, co mám dělat.
Nikdo mi nevěřil, že jsem na žitným chlebu, rajčatech, kuřecím…
Bodejť jo, když mě viděli.
Dukan mi totálně rozhýbal metabolismus, o tom žádná.
A teď mi možná ty prázdniny jenom prospěly.
Navíc opravdu nehubnu pár kilo, takže nějaká pauza, kvůli pleti, kůži, aby se stihla „aklimatizovat“ mi nevadila.
Jenom jsem se strašně bála, že jak povolím, vyletím váhově nahoru.
Kromě dovolené jsem se ale denně vážila a jak bylo 1,5 kg nahoře, okamžitě jsem zatáhla za opratě.
Vždycky stačil 2 až 3 dny a všechno zase bylo OK.
Takže sice to byly prasící prázdniny, ale měla jsem to pod kontrolou.
A mít váhu pod kontrolou… to jsem už nevěřila, že se mi někdy poštěstí.
Pořád se tomu nepřestávám divit a jsem za Dukana moc vděčná.
A to nemluvím o tom, že jsem tady našla vás a věřte, že vy se na mém hubnutí podílíte stejným dílem jako pan Dukan.
Mám vás ráda… sakra zase… já asi senilním… pořád se v poslední době dojímám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale opravdu mám vás ráda!!! :pankac: :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen:

Příspěvek upraven 13.09.14 v 12:34

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
13.9.14 12:33
@JaniceB píše: :potlesk: :palec:

Jani děkuju ;)
U Tebe paráda!!! :palec:
Jsi další důkaz, proč se 3F nebát.

• Citovat
  • Upravit
12429
13.9.14 12:58

KOPR znám taky, už ho mám asi 14dní :zed: le kopr teda fakt nemusím :poblion: u nás dneska hamburská kýta tak jsem si dala i knedlík, ale jen malinkej :)váha dneska 50,9kg.

A u mě zase dneska změna, už TO zase nemám :zed: lépe řečeno už od včera od večera ne. Já to nechápu, co to teda bylo když ne MS? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
13.9.14 13:27

@Kaspinka
No já to měla taky…
Ten šplíchanec, pamatuješ?
Ale já to přičítám tomu mého umělému oddálení MS. Že pak tělo nevědělo, čí je :nevim:
V Tvém případě teda netuším…

A holky už jedeme, pááá :hug:

• Citovat
  • Upravit
12429
13.9.14 13:34

@LydiaD nikde jsem to takhle neměla, tak jsem fakt vedle :nevim:

Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
13.9.14 14:04

@Kaspinka Zkus si testík, broučku. Ono to tak někdy dělá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 14:09

@LydiaD, já myslím, že jsme si jen nerozuměly. Já jsem na tom byla podobně. Cca 2 roky před dukankou jsem byla na stravě, ze které mi NIKDO nevěřil, že stojím na váze, neřkuli že jsem zažila ten prudký přírůstek z pro mě neznámých důvodů. Navíc já mám typ metabolismu, který taky přibírá v útlumu - jakmile jím jednou denně, případně jednou pořádně a k tomu během 24 hodin pár kousnutí do čehokoliv z totálního hladu, tak jsem vždycky na váze okamžitě nabírala a zejména tedy obvod pasu šel naprosto viditelně nahoru. Moje mamka má tentýž metabolismus, ta když sní 2× denně krajíček chleba se šunkou (a že toto skutečně dělala a myslela, že tímto zhubne), tak má po měsíci kilo dvě hore. Takže vím, kudy nemůžu.

Ale já tu poznámku myslela jinak - Dukan sice metabolismus asi nebrzdí, ale tělo je přizpůsobivé, zvyká si. A my dietu nedržíme 6 týdnů, žejo. Prostě stálý Dukan kolik měsíců za sebou, k tomu každý má jiný výchozí stav, typ metabolismu, jinou historii za sebou - nevěřím, že by každý na dietu reagoval stejně. Stejně tak na ten alkohol. Jednomu to váhu spolehlivě zvedne a klidně na déle, jinému to játra všechno švihají svižněji a na den dva se mu to naopak pohne. Ale to byla jen taková poznámka bokem, co jsem předtím psala. Hlavní je, že se to ROZHÝBALO a že to jede cestou DOLŮ a že je to pro tebe stále žádoucí a tudíž se děje přesně to, co potřebuješ. :hug: Vím, že už jsi mimo, tak si to moc užij a nic si nezabrzdíš, jestli tělo zabrzdí, tak zase samo a zase budeme houbec vědět, proč se to stalo. Ale když to rozhýbat směrem dolů jde, tak je to fuk, ne? Rozhýbeš to kdykoliv znovu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
13.9.14 14:12

A prosimvás, já takhle při lenošivý upršený sobotě blbnula před zrcadlem se selfíčkama a tady bych si dovolila několik srovnávacích závěrečných. Protože si myslim, že nějak výrazně líp už to nepoladím, jedině že bych snad začala cvičit, pánbu s námi a zlej pryč. :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková