Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Niki91 Susenou ne. Je tam hodne sacharidu. Ale kdyz si das obcas tu tekutou, co vypada a trochu chutna jako lak z kysaneho zeli, tak ta je dobra a prospesna…taky se po ni dobre beha na zachod…
@sirikit
Dočítám to tady.
Tvoje fotky jsem okomentovala přímo u nich.
Nazdar hodiny, jsi kost ![]()
Já jsem se u kamarádky dneska taky vyfotila, má velké zrcadlo… ale..
Když vidím ty Tvoje fotky, tak ty moje mažu ![]()
Počkám dalších 10 kilo ![]()
Pořád sem hážu moje vypasený, počkám, až pořádně splasknu ![]()
Vypadáš dokonale a dál hubmout není co.
Na svůj věk vůbec nevpadáš
![]()
@JaniceB @Kdoule Děkuji za info
holky a jak střídáte dni B a BZ..1/1,2/2,5/5 jak je to nejúčinější a nejsnesitelnější? nebo je to opravdu jedno?
@Bibiana1 děkuji ti, ale měla jsem pěkně nahnáno a hlavně mi říkali ať si dám štamprli na kuráž (já byla na plech po 0,5 dcl vína, dovedeš si mě představit po štamprli slivovice?) to bych tam pak tím jazykem mlátila ale o zem:-) ale pak se to nějak rozjelo a bylo to fajn, no ale ten tlukot srdce musel být slyšet až vzadu v sále:-) @Kdoule no teda čučím na tvou váhu, velká gratulace, Kdoulíku jsi fakt bojovnice, chtěla jsem napsat že mi šlapeš na paty, ale vlastně jsi mě dneska zašlápla:-) jj je mi jasné že je to voda, a brzy to odezní ale já se snad té 60sátky nedočkám, protože se mi to zase zasekne
ale ty jedeš krásně, moc ti to přeji ![]()
@majda123456789 to víš, že sem budeme chodit, a až všechny skočíme do čtverky, tak si uděláme skupinku: Kdo přibral 20 kilo za půl roku, aneb zatočíme s jojoefektem
a nebo jsem tak štíhla - nevidím se v zrcadle
![]()
@sirikit hezkýýýý no mě ta šedesátka pořád rozčiluje, když už to vypadá, že se váha překulí pod tu 61 tak to vždycky skoním.
@Niki91 krásný výsledek, je to super když to jde tak pěkně dolů, že? Jinak taky jsem dnes útočila na Kaufland, jsou tam otruby v nabídce za 14,– Kč ale bylo jich tam opravdu jen pár, ale hned jsem zbalila 6 sáčků:-)
@Niki91 já jedu 1/1, když je grilovačka a mě vychází bílkoviny a mám chuť na zeleninu či na oslavě, tak si hodím třeba 2 BZ a pak dva BD, to střídání 1/1 je super, nebo 2/2, dýl si to nedokážu představit - to už by pak bylo zase jako trčet v jedničce.
@harfa
To bude jenom zadržená voda
![]()
Stejně si myslím, že kdybys sem hodila fotku, tak Tě vyženeme do 3F ![]()
Já, i když extrovert, kdybych měla mluvit před lidmi (cizími) tak by těch panáků muselo být hodně ![]()
Jsi šikula! ![]()
Příspěvek upraven 14.09.14 v 20:23
@LydiaD píše:
@sirikit
Dočítám to tady.
Tvoje fotky jsem okomentovala přímo u nich.
Nazdar hodiny, jsi kost
Já jsem se u kamarádky dneska taky vyfotila, má velké zrcadlo… ale..
Když vidím ty Tvoje fotky, tak ty moje mažu
Počkám dalších 10 kilo
Pořád sem hážu moje vypasený, počkám, až pořádně splasknu
Vypadáš dokonale a dál hubmout není co.
Na svůj věk vůbec nevpadáš![]()
![]()
@Kdoule
Gratulace k váze
![]()
Perfektní.
Já když si vzpomenu na to Tvoje trápení, kterým jsi si procházela.
Tvoje úbytky mi vždycky udělají radost.
Moc Ti to přeju, jsi bojovnice
![]()
Ahoj,
taky jedu 1/1 a občas 2/2 (ale to zatím jen 2 krát..@Niki91 píše:
@JaniceB @Kdoule Děkuji za infoholky a jak střídáte dni B a BZ..1/1,2/2,5/5 jak je to nejúčinější a nejsnesitelnější? nebo je to opravdu jedno?
Holka,
jak ty to děláš?@JaniceB píše:
Tak hlasim holky za tyden nulvy narust a nulovy ubytek…takze 50,5. A dneska svickova s knedlikama…tak uvidime, co na to zitra vaha povi:-)))
@harfa Tak jo, zalozime virtualni bar „Post Dukanum,“Zivot po Dukanovi" nebo neco tak, behem trojky nazev vypilujem." Na zminene sekce se nenasilne rozdelime primo na baru, jedni budou konzultovat s druhymi, tech nekolik, ktere si udrzi idealni vahu, bude za drobny poplatek radit on line vyzivovym poradcum, Kaspi s Janice budou kojit u nealkoholickeho mojita a Lydia nam k tomu bude poustet heavymetal a Linkiny. Az bude mit Kaspi a Bibi narozky, pozvem Krajca, na Silvestra dorazi Helloweeni jako prekvapeni vecera a Deris se s Lydii vyfoti. A da ji pusu, Bibiana ji rozdycha a pak se my ostatni pudeme koukat ven na ohnostroj a hrdlicky nechame o samote, maji si toho tolik co vypravet.
![]()
Nekdo proti?
![]()
@sirikit píše:
@harfa Tak jo, zalozime virtualni bar „Post Dukanum,“Zivot po Dukanovi" nebo neco tak, behem trojky nazev vypilujem." Na zminene sekce se nenasilne rozdelime primo na baru, jedni budou konzultovat s druhymi, tech nekolik, ktere si udrzi idealni vahu, bude za drobny poplatek radit on line vyzivovym poradcum, Kaspi s Janice budou kojit u nealkoholickeho mojita a Lydia nam k tomu bude poustet heavymetal a Linkiny. Az bude mit Kaspi a Bibi narozky, pozvem Krajca, na Silvestra dorazi Helloweeni jako prekvapeni vecera a Deris se s Lydii vyfoti. A da ji pusu, Bibiana ji rozdycha a pak se my ostatni pudeme koukat ven na ohnostroj a hrdlicky nechame o samote, maji si toho tolik co vypravet.![]()
Nekdo proti?![]()
![]()
Nemam slov
jako vždy dokonalost sama ![]()
@zoufalka1989 Jak rikam…vypada to, ze mi blbne vaha…zas mi roste pupek:) Ale to je tim, ze se tady vubec, ale vubec nehybu ![]()