Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75905
14.9.14 21:23
@JaniceB píše:
@zoufalka1989 Jak rikam…vypada to, ze mi blbne vaha…zas mi roste pupek:) Ale to je tim, ze se tady vubec, ale vubec nehybu :oops:

Zacnem zas cvicit. :zed: Ja uderem vstupu do treti, uz jsem se rozhodla. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
14.9.14 21:26

@sirikit zíra jdu na ajrobik a rozhodla jsem se, že aznu běhat. Ani ne tak kvůli Dukanovi ale spíš kvůli hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
14.9.14 21:30
@sirikit píše:
@harfa Tak jo, zalozime virtualni bar „Post Dukanum,“Zivot po Dukanovi" nebo neco tak, behem trojky nazev vypilujem." Na zminene sekce se nenasilne rozdelime primo na baru, jedni budou konzultovat s druhymi, tech nekolik, ktere si udrzi idealni vahu, bude za drobny poplatek radit on line vyzivovym poradcum, Kaspi s Janice budou kojit u nealkoholickeho mojita a Lydia nam k tomu bude poustet heavymetal a Linkiny. Az bude mit Kaspi a Bibi narozky, pozvem Krajca, na Silvestra dorazi Helloweeni jako prekvapeni vecera a Deris se s Lydii vyfoti. A da ji pusu, Bibiana ji rozdycha a pak se my ostatni pudeme koukat ven na ohnostroj a hrdlicky nechame o samote, maji si toho tolik co vypravet. :srdce: :srdce:
Nekdo proti? :cert: :cert: :cert:

Já Tě asi miluju :srdce: :mrgreen:
Tohle by se dalo tesat do kamene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já teda nemám proti vůbec, ale vůbec nic :pankac: :pankac: :pankac:
A navíc: úplně to vidím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já se tááák těším, až budete na tom ohňostroji :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
14.9.14 21:34

@JaniceB
Já se snažím plavat 2×týdně cca 55 minut (uplavu tak 2,2km), potom aspoň 2-3 týdně to cardio na stepru, pak mě prohání manžel, asi má strach z té blížící se 30 :D ale běhu se tedy bojím, jsem furt dost unavená-tělu ty sacharidy chybí a jsem závislá na kofeinu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75905
14.9.14 21:41

@Kaspinka Jezis,koukam, ze se tu rozjizdi dalsi nakazliva vlna sportovniho silenstvi. :evil:
Ale vis, ze mne dneska pri cetbe Bibianina prispevku taky napadlo, ze na tom behani snad fakt musi neco bejt, kdyz se tomu evidentne pricetna zenska stredniho veku zacne pravidelne venovat a jeste se u toho zda stastna…
8o 8o :nevim:
Ale nebudu zachazet do extremu, ja myslim, ze pulhodka denne s „chap chap girls!!“ a mymi levandulovymi cineckami bude tak akorat. Kazdopadne se mi nechce soucasnou postavu ponechat svemu osudu. Nejaky usili mne to preci jen stalo, ted jste mi vsecky rekly, ze to vypada fajn… je to pro mne zavazujici asi. :roll:
Tak holt cvicme v rytme, co se da delat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
14.9.14 21:44

No a holčičky, můj včerejšek:
Dorazili jsme na místo cca v 16h.
Stůl se začal plnit dobrotama 8o
Ale holky: štrůdl, pizza řezy, brambůrky, arašídy, mandle, kešu, olivy, sýry.
Dále švestkový koláč s mákem, závin se směsí ořechů, namočených v medu.
Pro mě vůbec nic :(
A opravdu jsem si nic nevzala.
Vydržela jsem na kafi, vodě, kafi a vodě.
Večer se grilovalo, ale bohužel jenom krkovice :(
No, dala jsem si jí, byla jsem už hladová.
Naštěsí k tomu byla grilovaná cuketa, lilek a zeleninový salát.
Takže včerejší hřích je krkovice (vzala jsem si nejlibovější a malý kousek) a asi 0,5l suchého vína.
Dneska jsem už zase vzorňas :andel:
Ráno jsem si dala jogurt s otrubama (palačinky jsem si nakonec s sebou neudělala)
Uvidíme, co bude na váze zítra.
Když bude 78 a za tím cokoliv, i devítka, budu ráda ;)

• Citovat
  • Upravit
585
14.9.14 21:44

@sirikit
Tvoje postava rozhodně nevypadaná sportem nepolíbená.. Vše vypadá hezky pevně.. Tuším, že si psala, že si nikdy nebyla aktivní sportovec, ale figura je luxusní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
14.9.14 21:55

@sirikit já běhání nesnáším!!!Když jsem to řekla manželovi tak se mě ptal jestli se mi dostává duševního zdraví :cert: Byli jsme spolu běhat jednou a to je asi 5 let zpátky:) Mě teda stačí ten aerobik, občas dám něco doma. Ale potřebuju zaměstnat mozek. Nějak mě ta moje krvavá kámoška sebrala tak se začnu ubírat jiným směrem. A jestli mě to běhání nakonec začne bavit tak se asi picnu:D

@LydiaD no vidíš jak jsi holka šikovná, já tě teda obdivuju že sis nic nedala :hug: já bych nezvládla minimálně ty buchty:)

Co se týče váhy tak dneska 51,5kg. Klasický víkendový výkyv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75905
14.9.14 22:01

@LydiaD Vis co, broucku… Ja to s tim vyznavanim lasky mam takovy slabsi, ale…
Na zacatku jsem proste normalne chtela jen zhubnout.
To se mi podarilo a mohla bych spokojene jit.
Ale…ja se na vas kazdej den tesim. Co moudreho - zcela bez ironie - rekne Kdoulik. Jak si zase curknu do hedvabi pri tvych, Majdinych a Harficcinych prispevcich. Mam radost, ze na nas obcas z vysin sve ctyrky shledne Bibi a vubec se nasemu pinozeni ve dvojce neposmiva. Otuzila Kaspi a jeji Krajco. Po Janice se mi mesic stejskalo.
A Besinka se svymi kockami, nocnimi, chlapem u Arabu a jeji neskutecna samostatnost. Zoufi a Ajaja, Skalacka, co jen obcas nakoukne…
Ja bez vas nechci bejt jen proto, ze uz jsem stastne zhubla, ja se s vama POTREBUJU kamaradit dal!!
:srdce: :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75905
14.9.14 22:09
@zoufalka1989 píše:
@sirikit
Tvoje postava rozhodně nevypadaná sportem nepolíbená.. Vše vypadá hezky pevně.. Tuším, že si psala, že si nikdy nebyla aktivní sportovec, ale figura je luxusní…

Moc diky, ale ja jsem fakt lina lemra.
Zalibne tu od zacatku popravde tvrdim, ze ze sportu muzu akorat sex, tanec, slapani na plyn a behani po nakupech. Jinak se hejbu vyhradne pri takovych tech beznych dennich aktivitach a k cilenymu pohybu mne tu v kvetnu vyprovokovala prave Janice se svym zanicenim pro Jill. :cert:
Vcelku jsem to i davala, jenze cerven byl pracovne sileny zahul a kdyz jsem si mela vybrat, jestli cvicit v 22:30 nebo se na to vyprdnout, s ulevou jsem se vyprdla. :mrgreen: A za cely leto se uz znovu nevybicovala. :oops:
No, ted to bohuzel vidim na dalsi vlnu cvicebni aktivity. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
15.9.14 00:13
@sirikit píše:
Ale…ja se na vas kazdej den tesim. Co moudreho - zcela bez ironie - rekne Kdoulik. Jak si zase curknu do hedvabi pri tvych, Majdinych a Harficcinych prispevcich. Mam radost, ze na nas obcas z vysin sve ctyrky shledne Bibi a vubec se nasemu pinozeni ve dvojce neposmiva. Otuzila Kaspi a jeji Krajco. Po Janice se mi mesic stejskalo.
A Besinka se svymi kockami, nocnimi, chlapem u Arabu a jeji neskutecna samostatnost. Zoufi a Ajaja, Skalacka, co jen obcas nakoukne…
Ja bez vas nechci bejt jen proto, ze uz jsem stastne zhubla, ja se s vama POTREBUJU kamaradit dal!! :srdce: :* :srdce: :kytka:

Normálně jsi mě dostala a zamačkávám slzu v koutku :srdce: :srdce: :srdce: Nádherný, díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 07:45
@sirikit píše:
Ja bez vas nechci bejt jen proto, ze uz jsem stastne zhubla, ja se s vama POTREBUJU kamaradit dal!! :srdce: :* :srdce: :kytka:

@sirikit Ty jedna!!! Normalne si jedu takhle rano v tramvaji do prace a docitam vas na mobilu a najednou zjistím ze Bulím!!! :oops: jsi me normalne dojela hned takhle po ranu :hug: :hug: :srdce: po cimrmanovsku: „fuj to me to vzalo!“ :mrgreen: :kytka:
Holky asi vyhlásím zákaz posloucháni linkinu! :cert: (no jo, fakto rikam ja, ale od ty doby co si tady v castle of glass ten klučík nasadil tátovu kšiltovku tak jsme vsechny nejak namekko :kytka: :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 07:55

Ha! Tak koukam ze kromě slazení cyklu uz se nám ladí i jiný veci, jak totiž Furt kecam o tom jak bych se mela začít hýbat, tak dneska jdu konecne cvicit :mrgreen: jdu vecer na fitbox :dance: a víte ze se tesim? :mrgreen: vymlátim se ze všech stresu :)

Jinak dámy my sli vcera s muzem do kina na Sin City 2 (komu nevadí krvárny doporucuju, opět skvělý!) no a ja s tou moji stagnaci váhy jsem toho mela tak akorat a rekla jsem si ze se na to muzu taky projednou vyprdnout a dala jsem si popcorn! :oops: ale jakoze ne trosku ale pořádnou porci popcornu, temer to bylo obzerstvi :oops: :oops: :oops: dnes na váze 56,9 kg tzn od včerejška + 0,5 kg… Kaju se, kaju :oops: :,( pak i predtim jsem dodržovala.. Snad to bude voda..?

Jo a vcera jsem snedla s obavami lžičku toho rakytnikovyho oleje na protažení a se strachem a respektem čekala co prijde… A vubec nic, ani to se mnou nehlo :nevim:

@LydiaD ale prd Liduško, nahodou jsi dobra zes to tak vydržela! Klobouk az na zem, vazne! Krkovice je taky maso, ja bych to jako takový hřích nebrala, navic kdyz jsi vsechny ostatní lákadla přestála bez ztráty kytičky :kytka: navic podle papá Dukana nemáme mit hlad, takze lepsi nez hladovet, no ne? ;) jsem zvedava na tvoji váhu, myslim ze by se ti mohla odměnit za pevnou vůli ;)

Příspěvek upraven 15.09.14 v 08:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
15.9.14 08:00
@sirikit píše:
Ja bez vas nechci bejt jen proto, ze uz jsem stastne zhubla, ja se s vama POTREBUJU kamaradit dal!!
srdce: :* :srdce: :kytka:

@sirikit teda jen jsem zase nakoukla :mrgreen: a na tohle musim reagovat :mrgreen: napsala si to fakt moc hezky a ja sama za sebe musim rict, ze nebyt teto diskuze a hlavne Vas vsech super zenskych tady :hug: tak se do dukanky nepustim a nikdy bych neslavila takove uspechy s ubytky… Dekuji za to, ze jste a ze Vas muzu cist a z vasich prispevku cerpat cenne rady, zkusenosti, super zazitky a hlavne citit tu podporu v tom nasem spolecnem boji! :* :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
15.9.14 08:02

Ahoj holky :) zrovna jsem koukla po ránu na televizy a vařili bezlepkový kuskus, kde samotný kuskus byl nahrazen květákem ( když se rozmixoval vypadal opravdu jako kuskus)vypadalo to krásně. Jinak zrovna jsem dopedla chleb bez otrub je to mnamka.. zacinam tu dietu mít ráda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková