Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD Já jsem tě k těmhle fotkám nechtěla přemlouvat. Napsalas, že nedáš, tak nemá smysl tě lámat. Ale jsem hrozně moc ráda, že jsi to udělala.
Protože ten rozdíl je neuvěřitelně motivující, pro tebe i pro ostatní.
I proto sem čas od času mezistav hodím já. TAKHLE tlustá jsem na začátku byla.
Takhle to jde změnit. A pak už víš, že postava je jedna z věcí, kterou ovlivnit můžeme,
když víme, jak na to. Seš úžasnej rváč. Ještě jednou obrgratulace.
![]()
@LydiaD týýýý brďo!!!
![]()
Ty jsi normálně taková kecka, a já měla podezření už u těch rodinných fotek, že tím trikem zase tak moc nezakrýváš, že spíš ještě neodkládáš úplně všechna trika z před 15 kil. Tvoje současné fotky jsou na-pros-to parádní a já na takovou cílovku ani nemířím, si tu normálně připadám jako srab teď. A ty chceš dolů ještě 10kg? Budeš vypadat neuvěřitelně. ![]()
No já naštěstí takto velké zrcadlo nikde nemám a focení zdařile odolávám, protože kdybych já měla začít srovnávat, tak se mi ty poklesy leda ze zoufalství zarazí. Já musím vytrvat u pocitového hodnocení, že se cítím dobře a nosím oblečení z dávnověku. ![]()
Ale jako jo, já ty touhy chápu, co bys pro získání Derise neudělala, žejo, takže moc přeju, ať to lítá a dukaní a čísílka ať se otáčejí, aby se ti dvojka nepřejedla. ![]()
@LydiaD No ty bláho!!! Vždyť ty vypadáš už teď naprosto skvěle!
Nebudeš mít BMI mimina po dalších 10 kg dole?!
A tos měla ještě o 10 kg víc jo? Ty teda jedeš! To jsou pořád nějaký kecíky o vorvaních a ona je to normální mořská panna!
![]()
@Kdoule A znovu opakuju, že k tobě jsem skeptická úplně stejně jako k Lydiiným řečem o kosatkách. 158/61. Hadýrky z dávný štíhlý doby - a ty seš chudáčku pořád tlustá, co?
Ty bys nebyla špatná ženská, kdybys tak nekecala. ![]()
Až Kdoulík jednou někde objeví to velký zrcadlo a ve své slabé chvíli se nám v něm vyblejskne, spadneme z barových židliček všecky. Vždycky jsem byla spíš realistka. ![]()
@sirikit píše:
@Kdoule A znovu opakuju, že k tobě jsem skeptická úplně stejně jako k Lydiiným řečem o kosatkách. 158/61. Hadýrky z dávný štíhlý doby - a ty seš chudáčku pořád tlustá, co?
Ty bys nebyla špatná ženská, kdybys tak nekecala.
Až Kdoulík jednou někde objeví to velký zrcadlo a ve své slabé chvíli se nám v něm vyblejskne, spadneme z barových židliček všecky. Vždycky jsem byla spíš realistka.
Přesně, já si myslím totéž.. myslim, že každá, co váhá, by sem ty fotky měla hodit, protože si akorát zvedne sebevědomí
a nám akorát shodí čelist kamsi na podlahu..já jdu teď tu svojí sbírat na chodík, až tak mi slítla! Sedíme ve 2. patře v práci, tak tam musím než mi jí někdo rozšlápne..
![]()
@LydiaD hledám vorvaně a tady taková kočka
Gratuluju, heavy metal ![]()
@LydiaD Skvělé, vypadáš fakt dobře už teď
. Ani bych to na dalších 10 kg dolů neviděla. A souhlas se Sirikit - máš krásně tvarované nohy a štíhlá lýtka, která já taky bohužel nikdy mít nebudu.
@Kdoule i u Tebe musím souhlasit s názorem Sirikit, jsi určitě přehnaně sebekritická ![]()
@sirikit píše:
Ty bys nebyla špatná ženská, kdybys tak nekecala.
Až Kdoulík jednou někde objeví to velký zrcadlo a ve své slabé chvíli se nám v něm vyblejskne, spadneme z barových židliček všecky. Vždycky jsem byla spíš realistka.
Tlustá nejsem, proto taky už nemám nějakou echt motivaci prolamovat nějaké dukaní stagnace, pokud k nim dojde - už na to budu házet bobek, protože mi to za to nestojí.
Ale rozumíš, nemá Lydie náhodou něco kolem 180? 178 myslím?
A není 178/78 náhodou lepší poměr než 158/61? Navíc teda ta vysoká postava prostě vypadá parádně, to já prtě nemůžu nikdy pořádně vyobdivovat, naprosto upřímně.
Je ale holý fakt, že Lydie se současným náhodným skokem na 79 má vlastně mou cílovou váhu - já chci 59 při těch 158. A na tenhle vzhled postavy teda myslím mít nebudu - mám kratší nohy a prsa mi už mávají hodně zdálky.
Nebo teda přesněji řečeno zpod pupku.
Ale tlustá fakt nejsem, ani jsem si to nemyslela - ovšem jakmile bych začala srovnávat a řešit, že Lydie se s tímto cítí stále jako menší vorvaň, tak… Rána pro moje sebevědomí každopádně. ![]()
Jinak ženy, s tím focením, já se nerada fotím celoživotně a vždycky. Proto to podstupuju jen v situaci, kdy jsem okolnostmi fakt donucená, určitě bych si nedělala ujímání vytvářením nějakých selfií. Tohle u mě není o tloušťce, aby to nevyznívalo v té souvislosti. Nezažívám to ráda, tak proč si to navozovat sama sobě, když navíc sama nemám těch fotek potřebu? Já dělám lidem radost ráda, ale fotkou neeee, fotky nejsou mé oblíbené. ![]()
@Kdoule Klid, my te do niceho netlacime. Sama nemam rada, kdyz mne nekdo k necemu premlouva, takze se temuz snazim nevystavovat ostatni. V pohode, my si te zive predstavujeme.
Nehlede k tomu, ze se neda vyloucit, ze by ti ta fotka vzala dusi, ze jo. ![]()
Lydia meri 175.
@sirikit píše:
@Kdoule Klid, my te do niceho netlacime. Sama nemam rada, kdyz mne nekdo k necemu premlouva, takze se temuz snazim nevystavovat ostatni. V pohode, my si te zive predstavujeme.
Nehlede k tomu, ze se neda vyloucit, ze by ti ta fotka vzala dusi, ze jo.
Lydia meri 175.
Já se necítím nucená nikým tady, jste tu banda zlatých a ohleduplných bytostí.
Jen jsem přemýšlela, z čeho mohl vzniknout pocit, že jsem k sobě přehnaně sebekritická, a nenapadlo mě, než to, že vlastně nevíte, jak vypadám a o čem to teda melu. A jako je to blbý, fotka by se hodila, vlastníma očima se ještě nikdo objektivně neviděl, ale když fotící bariéra a já… ![]()
Jestli má Lydie 175, tak to beru zpět, to jí ještě kousek do „mého“ ideálu schází - ale buď jí teda fotky hodně lichotí, nebo to na té vysoké postavě vypadá skvěle už dávno teď (b je správně), já se v zrcadle vídám, ale tomuto fakt podobná nejsem. ![]()
@mitcha ahojky já je mám na třikrát, buď je rozdrobím do talíře a přeliju rajčatovou omáčkou (rajské, trochu cibule, kousek mrkve a celeru -opatrně stou mrkví, můžeš i bez ní), nebo si na to dám něco podobného s cuketou (cuketa na kostky, cibule, rajčata oloupaná, česnek, trošku zahustit neslazeným protlakem), posypu sýrem a dám ohřát do mikrovlnky, je to jako špagety s kečupem, a nebo dle rady sikirit dělám klasické šunkofleky, ale bez hrášku, to nahrazuji jarní cibulkou či porkem:-)
@harfa
protlak z dm od alnatury je ok? jinak já dělávala s oblibou domácí rajčatvé omáčky, jenže v těch byl cukr ![]()
@LydiaD to je skok, broučku a proč sis nevzala ty bílé plavečky jako na té fotečce od moře???
jako tleskám, postava se krásně tvaruje, parádně ti to frčí dolů, prostě krása
hele můj svátek se ti bude pamatovat stejně dobře jako mé narozeniny 21.2. taky hezké čísla
![]()
@sirikit já taky měla Jill v počítači, pěkně ve složkách staženou, mám pak z toho takový dobrý pocit, že jsem pro sebe něco udělala, chápeš, jako když si koupíš repelent dáš ho doma do police a pak máš celé prázdniny pocit, že tě noc nekousne ani klíště, protože sis ho koupila, nebo opalovák, stačí když si ho koupím, pak ho hodím do koupelny a nepoužívám ho, ale mám takový klid v duši, že jsem si ho pořídila a jsem tím pádem chráněna před UV, no a tak to mám i s tou Jill, nikdy bych na ní neklikla, porušila bych tím své přesvědčení o sportu
ale v pondělky chodím na zumbu, dělám to již 3 roky (docela maso když to vezmu zpětně, nikdy jsem u ničeho nevydržela) no ale že bych se nemohla dočkat pondělka to fakt né, nikdy se mi tam nechce, naštěstí se mnou chodí ségra, tak mě tam vždycky dokope, pak je to moc fajn a jsem ráda, no ale dokopat se tam to je zážitek:-)