Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobré ráno děvčata
krásný den oslavenkyni ![]()
Hlásím po včerejším trůnění -0,4 kg a to jsem měla včera zeleninu..chtěla jsem dát BD ale neměla jsem s sebou do práce oběde a kolegyně se opozdila, takže jsem šla domů později (po půl 3) a dala si po cestě gyros a zdlábla ho i se zeleninou.. dnes jedu čistě BD
a zítra jdu cvičit
tentokrát už snad doopravdy
![]()
Příspěvek upraven 16.09.14 v 10:37
@mitcha A do čeho to dáváš? hrneček? jak velký? jinak děkuji za recept
@Niki91
dávám to do hrnečku, takový klasický rozměr a 3dc a vypadne ven sám ![]()
@sirikit, přeju krásný a sváteční narozeninový den
, vzhledem k nedávným událostem ti moc přeju spoustu dalších narozeninových dnů bez předcházejících karambolů a sobecky kvůli sobě si přeju, abys opravdu chytila slinu podobnou té Bibianiné a něco mezi trojkou a něčím držela pak jako celoživotní stravu - protože potom od Dukana vlastně nikdy neodejdeš, budeš tu vkládat ty svoje neuvěřitelné recepty typu rumových řezů a budeš si tu s námi povídat.
Taky tě mám ráda.
@mitcha tak jsem si to udělala nasladko a už se tady cpu kafíčkem a buchtičkou
tohle snad ani není dieta bože
a samozdřejmě přetekla
@Niki91 píše:
@mitcha tak jsem si to udělala nasladko a už se tady cpu kafíčkem a buchtičkoutohle snad ani není dieta bože
a samozdřejmě přetekla
Asi to budu muset zkusit, děláte mi chutě
já zas doporučuju ty nočky, od tý doby co jsem je zkusila už jsem je měla asi 5× nasladko nebo naslano k masu a je to mňaminááá
![]()
Jinak to tady dneska nějak zkomírá, dívný ![]()
@majda123456789
já nočky ještě nezkoušela, to je dobrej nápad udělám si je s dýní naslano, já sladký vůbec nemusím, ale to ovoce holky to mi chybí
to bude ještě trvat, než si dám.
jak je to vůbec s melouny? miluji všechny druhy, to je přeci zelenina ne
jenže toho cukru..
@Niki91 dej si vyhledat nočky, buď tady nebo já to dělala podle google podle tohohle receptu http://www.dukanovadieta.com/index.php?… (v tom co je tady myslím nejsou otruby). Dělám vždy z celého tvarohu abych ho zdělala, takže dvojitou dávku ![]()
@mitcha ovoce nesmíš kvůli cukru, takže s melounem máme bohužel taky smůlu
ale ono ti to chybět přestane, aspoň částečně
já se na něj teda už taky moc těším, ale podle mě je to tím, že jsem jako nemocná jedla ty jablka ![]()
Jinak holky všechny recepty jsou v albu
a nebo když vyjedete nahoru na stránku tak pod tím názvem skupiny DUKANOVA DIETA je kolonka „Hledání v tématu“ a tam zadáte klíčový slovo a podle toho najdete cokoliv
takže nemusíte čekat až vám někdo odepíše ale pomůžete si mnohem rychleji a efektivněji samy, co se týče teda vyhledávání receptů, o kterých tu mluvíme atd. Jinak se samozřejmě nebojte na cokoliv zeptat, to je jasnačka ![]()
Ahoj holky ![]()
sirikit i já ti přeji vše nej nej a ať se Ti vše pní, tak jak má ![]()
Holky já před chvílí zdlábla snad kilovej steak. jsem dnes proseděla 3,5 hodiny na chirurgii, to byl děs. tak jsem se odměnila
Jo a ještě si udělám palačinky
Jinak já dnes dukaní minimum 70,3 takže bych tam příští týden už mohla mít na začátku 6 ![]()
Majdi, no vidíš, jak jdou deka dolů, ještě pár trůnových výkonů a budeš na ideálu ![]()
@Niki91 @mitcha holky to denní vážení je fakt dobrá věc. přesně jak psala sirikit. Máte přehled a i když tam bude nějaký nárůst, tak budete vědět průběh a nebudete z toho stresovat. A hlavně je fakt motivující, když si otočím kalendář třeba o 14 dní zpět a tam je váha o kilo vyšší ![]()
co se týče vhodného sportu, já jsem bohužel byla stále strašně unavená. nedostatek sacharidů a štítná žláza k tomu. Ale už měsíc beru magne B6 a je to vážně znát. energie mám mnohem ví. jen se teď zase bohužel nemůžu hýbat ![]()
Ale hned jak mi to zdravotní stav dovolí, chci se vrátit k HEATu. vřele doporučuji, dělala jsem ho dlouho a pak jsem začala i běhat. jenže na běhání je už celkem tma ( chodila jsem v 5 ráno před prací), takže začnu zase heatovat. je to přesně dle papá Dukana, 50 minut chůze a čistá hlava… relax… už se moc těším.
A držím palečky a přeju spoustu úbytků ![]()
@ajaja79
tak mega steak mě čeká k večeři- koupila jsem jakési chuck tender luxusní za odměnu, že týden držím dukana ![]()
HOlky, je mi hrozně mam zánět dutin a ještě něco vyfasovala jsem ATB jinak to vyskočené kilo se mi pořád drží
, je mi strašně nemůžu vůbec polykat, jíst, pít..
dopujte se vitamínky kočky!
@zoufalka1989 zoufi, tak se dej brzy dokupy. Nemoc je vzdycky svinstvo
atb ti za 2 dny ulevi, drz se ![]()