Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.9.14 10:34

Dobré ráno děvčata :mavam: krásný den oslavenkyni :kytka:
Hlásím po včerejším trůnění -0,4 kg a to jsem měla včera zeleninu..chtěla jsem dát BD ale neměla jsem s sebou do práce oběde a kolegyně se opozdila, takže jsem šla domů později (po půl 3) a dala si po cestě gyros a zdlábla ho i se zeleninou.. dnes jedu čistě BD :mrgreen: a zítra jdu cvičit :dance: tentokrát už snad doopravdy :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.09.14 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 10:36

@mitcha A do čeho to dáváš? hrneček? jak velký? jinak děkuji za recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
16.9.14 11:16

@Niki91
dávám to do hrnečku, takový klasický rozměr a 3dc a vypadne ven sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
16.9.14 14:09

@sirikit, přeju krásný a sváteční narozeninový den :kytka: :kytka:, vzhledem k nedávným událostem ti moc přeju spoustu dalších narozeninových dnů bez předcházejících karambolů a sobecky kvůli sobě si přeju, abys opravdu chytila slinu podobnou té Bibianiné a něco mezi trojkou a něčím držela pak jako celoživotní stravu - protože potom od Dukana vlastně nikdy neodejdeš, budeš tu vkládat ty svoje neuvěřitelné recepty typu rumových řezů a budeš si tu s námi povídat.
Taky tě mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 14:12

@mitcha tak jsem si to udělala nasladko a už se tady cpu kafíčkem a buchtičkou :-) tohle snad ani není dieta bože :pankac: a samozdřejmě přetekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 14:13

@sirikit Taky přeji vše nej nej nej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.14 14:35
@Niki91 píše:
@mitcha tak jsem si to udělala nasladko a už se tady cpu kafíčkem a buchtičkou :-) tohle snad ani není dieta bože :pankac: a samozdřejmě přetekla

Asi to budu muset zkusit, děláte mi chutě :jazyk: :mrgreen: já zas doporučuju ty nočky, od tý doby co jsem je zkusila už jsem je měla asi 5× nasladko nebo naslano k masu a je to mňaminááá :jazyk: :pankac:

Jinak to tady dneska nějak zkomírá, dívný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
16.9.14 14:58

@majda123456789 jé a recept a postup? :-D to vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
16.9.14 15:01

@majda123456789
já nočky ještě nezkoušela, to je dobrej nápad udělám si je s dýní naslano, já sladký vůbec nemusím, ale to ovoce holky to mi chybí :? to bude ještě trvat, než si dám.
jak je to vůbec s melouny? miluji všechny druhy, to je přeci zelenina ne :D jenže toho cukru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.14 16:03

@Niki91 dej si vyhledat nočky, buď tady nebo já to dělala podle google podle tohohle receptu http://www.dukanovadieta.com/index.php?… (v tom co je tady myslím nejsou otruby). Dělám vždy z celého tvarohu abych ho zdělala, takže dvojitou dávku ;)

@mitcha ovoce nesmíš kvůli cukru, takže s melounem máme bohužel taky smůlu ;) ale ono ti to chybět přestane, aspoň částečně ;) já se na něj teda už taky moc těším, ale podle mě je to tím, že jsem jako nemocná jedla ty jablka :jazyk:

Jinak holky všechny recepty jsou v albu ;) a nebo když vyjedete nahoru na stránku tak pod tím názvem skupiny DUKANOVA DIETA je kolonka „Hledání v tématu“ a tam zadáte klíčový slovo a podle toho najdete cokoliv ;) takže nemusíte čekat až vám někdo odepíše ale pomůžete si mnohem rychleji a efektivněji samy, co se týče teda vyhledávání receptů, o kterých tu mluvíme atd. Jinak se samozřejmě nebojte na cokoliv zeptat, to je jasnačka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.9.14 17:02

Ahoj holky :kytka:
sirikit i já ti přeji vše nej nej a ať se Ti vše pní, tak jak má ;)

Holky já před chvílí zdlábla snad kilovej steak. jsem dnes proseděla 3,5 hodiny na chirurgii, to byl děs. tak jsem se odměnila :mrgreen: Jo a ještě si udělám palačinky :P Jinak já dnes dukaní minimum 70,3 takže bych tam příští týden už mohla mít na začátku 6 :mrgreen:
Majdi, no vidíš, jak jdou deka dolů, ještě pár trůnových výkonů a budeš na ideálu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.9.14 17:09

@Niki91 @mitcha holky to denní vážení je fakt dobrá věc. přesně jak psala sirikit. Máte přehled a i když tam bude nějaký nárůst, tak budete vědět průběh a nebudete z toho stresovat. A hlavně je fakt motivující, když si otočím kalendář třeba o 14 dní zpět a tam je váha o kilo vyšší :pankac:
co se týče vhodného sportu, já jsem bohužel byla stále strašně unavená. nedostatek sacharidů a štítná žláza k tomu. Ale už měsíc beru magne B6 a je to vážně znát. energie mám mnohem ví. jen se teď zase bohužel nemůžu hýbat :zed:
Ale hned jak mi to zdravotní stav dovolí, chci se vrátit k HEATu. vřele doporučuji, dělala jsem ho dlouho a pak jsem začala i běhat. jenže na běhání je už celkem tma ( chodila jsem v 5 ráno před prací), takže začnu zase heatovat. je to přesně dle papá Dukana, 50 minut chůze a čistá hlava… relax… už se moc těším.
A držím palečky a přeju spoustu úbytků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
16.9.14 17:48

@ajaja79
tak mega steak mě čeká k večeři- koupila jsem jakési chuck tender luxusní za odměnu, že týden držím dukana :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
16.9.14 18:23

HOlky, je mi hrozně mam zánět dutin a ještě něco vyfasovala jsem ATB jinak to vyskočené kilo se mi pořád drží :-(, je mi strašně nemůžu vůbec polykat, jíst, pít.. :,( dopujte se vitamínky kočky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
16.9.14 18:52

@zoufalka1989 zoufi, tak se dej brzy dokupy. Nemoc je vzdycky svinstvo :cert: atb ti za 2 dny ulevi, drz se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková