Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Děkuji holky všem za tipy
budu muset začít trochu víc vařit, už mi ta jednotvárná strava po týdnu nechutná..
dneska mám k obědu poprvé ty šunkofleky ze šmakouních nudlí, tak se těším ![]()
2.fáze se zeleninou je super. včera jsem objevila v bille zelný salát s křenem je v takovém půllitrovém kyblíku a je se sladidlem, moc dobrej ![]()
@mitcha
Ahoj, já Ti sem ještě hodím moje rcp na nudle:
Na trošce olivového oleje osmažím cibulku.
Rozvařím rajčata nebo přidám kečup se stévií (kupuju ho ve Šparu)
Prohřeju, přidám rozmačkaný česnek podle chutí a nakrájenou čerstvou bazalku.
Do vzniklé omáčky naházím nudle, prohřeju je a hotovo
Druhá varianta:
Na trošce olivového oleje osmažím pórek.
Přidám nudle, prohřeju je.
Podle chutí přidám buď Linessu (z Lídlu) nebo Gervais light (kupuju v Bille).
Přidám trošku Podravky.
Já vím, tohle koření je dost slaný a asi nic moc zdravého.
Ale v tomhle rcp mi to chutná, pro jednou se svět nezblázní.
Vznikne sýrová omáčka, která nudle obalí a taky mi to chutná.
Ovšem mnohem lepší je tahle varianta s kuřecím masem nebo ze stehenních řízků.
Někdy do toho přidávám i žampióny.
@majda123456789 píše:
A ted neco pro život plny smíchu a úsměvu na tváři každy denhttp://youtu.be/MzyHcevqrOc
@sirikit miláčku náš nejmilovanější
přeji ti krásné narozeninky, hodně štěstí, zdraví, lásky, spoustu dobrého jídla a málo stoupajících dkg, ať jsi stále tak krásná jako teď protože jsi prostě dobrá a hezky jsi to dokázala:)Lydia básničkou řekla vlastně vše co si myslím takže ti k tomu přidám ještě ![]()
Všechno nejlepší ![]()
@sirikit přeji Ti krásný narozeninový den, hodně štěstí, zdraví, lásky. Mám Tě ráda
![]()
@LydiaD
děkuji za tipy, holky jste zlatý, já pracuji na recepci v hotelu 12-hodinové směny, tak si musím vařit večer dopředu na druhý den..
@sirikit
Také se přídávám ke gratulantům
já jsem taky panna
a syna 23 ![]()
Jo musím Vám napsat- dneska si vyzvedávám v Alze osobní váhu!! nikdy jsem jí neměla, což tady asi nepochopíte ![]()
Naposledy mě zvážila sestra na gyndě a to mě nastartovalo začít něco dělat.
Kromě zimních sportů nedělám vůbec nic
Tento víkend byl vyjímka, byla jsem na přechodu přes Sněžku, celkem 21 km v nohou ![]()
@mitcha váhu jsem dostala od ježíška taky jem jí nikdy neměla. Používám jí až teď a začínám na ní být závislá lezu tam několikrát denně. 21 km to bych asi na konci umřela. Mám v plánu najít nějaké cvičení pro lemry jako já a začít něco dělat. Já chodím jen na procházky.
@Niki91
Procházky už nestíhám, jen o volném víkendu
když byla malá v kočárku, chodila jsem i 10 km denně, to bylo super. máš mimi? podle úvodní fotky.. ![]()
@sirikit Takze vsechno nejlepsi k narozeninam, hlavne zdravicko, at jsi porad tak krasna jako ted a at se Ti jen dari!
@mitcha mám dvě mimi 3 týdny a 1,5 roku. jezdím se sourozeneckým kočárem a u nás na Vysočině je samej kopec takže sem ráda když chodím hodinu a mám toho plný zuby. Až budu chodit do práce bude to lepší dělám 12ky takže o volných dnech budu moc něco dělat. Ale na to si ještě počkám.
@Niki91
jé takový maličký a už dietuješ, to je správnej přístup
moje mimi už je 5-tiletá. a ty další 12,23.
@mitcha to je dětí jako smetí
hele nevíš náhodou jak se dělá houska z mikrovlnky? já to někde četla a nemůžu to teď najít
@Niki91
jojo jím to už 5.den..
1,5-2 lžíce ovesných otrub
1 vejce
2 lžíce nízkotučného tvarohu nebo jogurt
1 lžička kypřícího prášku do pečiva
a péct na nejvyšší výkon 4 minuty.
je pravda, že nedopadne pokaždé stejně, včera mi z nějakého důvodu „přetekl“
ale je moc dobrej pokaždé. ![]()