Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6740
15.9.14 17:28

@mitcha dělej rajčatové omáčky a místo cukru tam dej sladidlo a je to Ok, já kupuji protlak z Kaufu, ten obyč, není tam cukr uvceden tak doufám, že nelžou a fakt tam není a vždy si ho dochutím sladidlem, pak mám doma od Alnatury ty pasaty ty rajčata takovou majdu, ale myslím, že tam nějaké stopové množství je na 100g. Jinak sladím tekutou stévií z DM :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
15.9.14 18:05

@harfa
když můj problém je, že sladidla nemůžu ani stévii, cítim to všude, nedam to prostě ani colu light, to radši uplně bez cukru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
15.9.14 18:31
@harfa píše:
hele můj svátek se ti bude pamatovat stejně dobře jako mé narozeniny 21.2. taky hezké čísla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No jo, ale ono to je spíš o událostech, víš? ;)
Zapamatuju si ledacos, ale pokud to mám podpořený něčím historicky významným, tak je to o něčem jiném a z hlavy mi to nikdy nezmizí.
12.7. jsem letos viděla Derise.
Významnější den už letos asi nebude :mrgreen: :mrgreen: :srdce:
A vytočil mě tak, že tohle datum už nikdy nezapomenu :cert: :cert: :twisted:
Sirikitka má svátek 18.8. a to má Derisák narozeniny.
To je prostě osud, jak jste s ním spjaté, jenom si to neuvědomujete :srdce:
Jako a doufám, že na každé svoje narozky si řekneš… no jóóó, to tenkrát ta jedna prdlá z diskuze čekala několik hodin na Derise :mrgreen:
A Sirikitka, až si na svůj svátek bude dávat skleničku vína… vždycky si už řekne: připíjím i směrem na Tenerife, dneska slaví i Deris :mrgreen: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
15.9.14 18:46

No a ještě k těm fotkám…
Díky za pochvalu, ale myslím si, že mi ty fotky opravdu spíš lichotí.
Vypadám na nich líp než ve skutečnosti.
A teď mám tak trochu obavu, abych dál nehubla už jenom na rukou, břichu a lýtkách.
Protože tím bych jenom zvýraznila tu moji zadel a stehniska.
Takhle jsem tak nějak oplácaná, ale docela souměrně.
Jinak já ke dnešku tyto parametry: 175/79,2
Takže nejsem tak vysoká, jak si myslel Kdoulík ;)
Těch 10kg dolů ještě musí, snad to půjde souměrně…
Jinak toho Derise neklofnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(zatímco budete na tom ohňostroji) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
15.9.14 18:56

Zdravím holky, jsem úplně k. o., ráno před prací plavání, po práci první jízda na koni, ještě než jsem si koně připravila, tak jsem byla vyřízená :D no samotné ježdění to byla teprve makačka, peču krůtí stehno a dělám si k němu dušené zelí - prvně v životě :-) tak uvidíme, jinak ráno na váze +1kg (nechápu - žádné hřešení neproběhlo…) jdu si vás dočíst a brzy spát, ať ráno vstanu… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.14 19:10

@LydiaD neboooj, i z toho mého cviceni dneska seslo.. Tak to nebude tak žhavý s tim hybaním tady :mrgreen: nejdřív mi rekla sestřenka ze nepůjde, ze ji boli v krku, tak jsem si rikala ze to hecne sama.. A pak mi psala kamaradka co se letos odstěhovala mimo prahu, ze tu dnes vecer bude a jeslti nemam cas… No Jooo vim ze to je vymluva, ale docela dobra výmluva ne? :oops: :mrgreen:

Jinak nevim jeslti zabral včerejší olej nebo dnešní guttalax co jsem si na vaše rady koupila ale cca pred pul hodkou to zabralo a protáhlo me to.. Byl to teda hukot 8o :oops: dal vas nebudu zatěžovat ale pravda je je si připadám lehká jako pírko :mrgreen: :mrgreen: :dance: takze váha snad půjde dolu i bez cviceni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
15.9.14 19:29

@majda123456789
Výmluva super, téměř profesionální :mrgreen:

@zoufalka1989
Ty brďo, na koně bych nevlezla.
Jak je něco větší než já (ale toho není moc :mrgreen: ), tak se bojím.
To jsi teda dobrá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12429
15.9.14 20:04

Tak abyste věděly dámy tak já jsem cvičit byla :pankac: bylo to super a těším se na další :mrgreen: teď si dám sprchu a udělám si palačinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75915
15.9.14 20:14
@mitcha píše:
@harfa
protlak z dm od alnatury je ok? jinak já dělávala s oblibou domácí rajčatvé omáčky, jenže v těch byl cukr :(

Místo cukru dej normálně sladidlo. :D..A ještě dělávám toto: na kapinku oliváče dát osmahnout kuřecí nudličky, lehce osolit, opepřit, můžeš špetku muškátového květu, já v tom miluju česnek. V BZ dnech k nim těsně před dokončením můžeš přidat na kroužky nakrájený pórek nebo čerstvé žampiony, v BD to holt vynecháš…,když je maso hotové, přidej krabičku nějakého nízkotučného sýra - já u této příležitosti prasím s gervais, ale i to se dá sehnat nízkotučné, nebo linessu z Liedlu nebo Lučinu light… a mícháš. Sýr to masíko obalí, ty k tomu žbryndneš trošku mléka a máš sýrovou omáčku. Ve finále vmícháš ty šmakouní nudle a fakt dobrý. :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75915
15.9.14 20:26

A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni. 8o 8o 8o Prej, jestli jsem pro. Ech. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
15.9.14 20:26

@Kaspinka
Já už palačinky mám :mrgreen:
Mezitím jsem řešila rozchod chlapečka a nyní snad zase příchod??? 8o
Mám z toho opar a poprvé v životě (aspoň mám ten pocit) kecám mladýmu do života.
Myslím, že jsem vypotila to samé jako kdybych hopsala s Jill :evil:
A jdu si pustit Linkiny… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
15.9.14 20:28
@sirikit píše:
A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni. 8o 8o 8o Prej, jestli jsem pro. Ech. :?

Právě jsem dopsala, že možná budu zítra no Nově..
V krimi zprávách.
Téma: žena středního věku neunesla vztah svého syna… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A jako co??? 8o 8o 8o
Bereš ten flek???

• Citovat
  • Upravit
448
15.9.14 20:33
@majda123456789 píše:
@LydiaD neboooj, i z toho mého cviceni dneska seslo.. Tak to nebude tak žhavý s tim hybaním tady :mrgreen: nejdřív mi rekla sestřenka ze nepůjde, ze ji boli v krku, tak jsem si rikala ze to hecne sama.. A pak mi psala kamaradka co se letos odstěhovala mimo prahu, ze tu dnes vecer bude a jeslti nemam cas… No Jooo vim ze to je vymluva, ale docela dobra výmluva ne? :oops: :mrgreen:Jinak nevim jeslti zabral včerejší olej nebo dnešní guttalax co jsem si na vaše rady koupila ale cca pred pul hodkou to zabralo a protáhlo me to.. Byl to teda hukot 8o :oops: dal vas nebudu zatěžovat ale pravda je je si připadám lehká jako pírko :mrgreen: :mrgreen: :dance: takze váha snad půjde dolu i bez cviceni :mrgreen:

Tak to jsem Majdi ráda že to zabralo… snad ti to nenatrhlo potrubí :mrgreen: ono to občas dokáže dost potrápit. Ale ten gutalax je fakt dobrej :kytka: to bude ráno váha panečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
15.9.14 20:41

@mitcha Já si dělám špagety ( štíhlé nudle) klasicky po boloňsku. na trošku oliváče hodím nadrobno nakrájenou cibulku, přidám najemno nasekanou menší mrkev a petržel, do toho vmíchám mleté hovězí, sůl pepř. až je maso hotové, přehodím loupaná rajčata v plechovce - dám ještě 2 nadrobno nakrajená "čerstvá " loupaná rajčata ( lehce nakrojíš, spaříš vařící vodu a oloupeš). No a nechám probublat, dochutím pokud je třeba solí, pepřem a ještě lehce používám koření na rajčata z lidlu ( je u zeleniny) dávám ho lehce, je v tom sůl a udělá ten správnej šmak. No a pak prohřeju nudle, a promíchám je s tou masovou směsí. posypu strouhaným sýrem linessa light z lidlu a jdu si mlaskat :-)
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
15.9.14 20:44
@sirikit píše:
A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni. 8o 8o 8o Prej, jestli jsem pro. Ech. :?

A ty jseš pro :mrgreen: tak asi gratulace ne? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková