Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@mitcha dělej rajčatové omáčky a místo cukru tam dej sladidlo a je to Ok, já kupuji protlak z Kaufu, ten obyč, není tam cukr uvceden tak doufám, že nelžou a fakt tam není a vždy si ho dochutím sladidlem, pak mám doma od Alnatury ty pasaty ty rajčata takovou majdu, ale myslím, že tam nějaké stopové množství je na 100g. Jinak sladím tekutou stévií z DM ![]()
@harfa
když můj problém je, že sladidla nemůžu ani stévii, cítim to všude, nedam to prostě ani colu light, to radši uplně bez cukru..
@harfa píše:
hele můj svátek se ti bude pamatovat stejně dobře jako mé narozeniny 21.2. taky hezké čísla![]()
![]()
![]()
No jo, ale ono to je spíš o událostech, víš? ![]()
Zapamatuju si ledacos, ale pokud to mám podpořený něčím historicky významným, tak je to o něčem jiném a z hlavy mi to nikdy nezmizí.
12.7. jsem letos viděla Derise.
Významnější den už letos asi nebude
![]()
A vytočil mě tak, že tohle datum už nikdy nezapomenu
![]()
Sirikitka má svátek 18.8. a to má Derisák narozeniny.
To je prostě osud, jak jste s ním spjaté, jenom si to neuvědomujete ![]()
Jako a doufám, že na každé svoje narozky si řekneš… no jóóó, to tenkrát ta jedna prdlá z diskuze čekala několik hodin na Derise ![]()
A Sirikitka, až si na svůj svátek bude dávat skleničku vína… vždycky si už řekne: připíjím i směrem na Tenerife, dneska slaví i Deris
![]()
No a ještě k těm fotkám…
Díky za pochvalu, ale myslím si, že mi ty fotky opravdu spíš lichotí.
Vypadám na nich líp než ve skutečnosti.
A teď mám tak trochu obavu, abych dál nehubla už jenom na rukou, břichu a lýtkách.
Protože tím bych jenom zvýraznila tu moji zadel a stehniska.
Takhle jsem tak nějak oplácaná, ale docela souměrně.
Jinak já ke dnešku tyto parametry: 175/79,2
Takže nejsem tak vysoká, jak si myslel Kdoulík ![]()
Těch 10kg dolů ještě musí, snad to půjde souměrně…
Jinak toho Derise neklofnu
![]()
(zatímco budete na tom ohňostroji)
![]()
Zdravím holky, jsem úplně k. o., ráno před prací plavání, po práci první jízda na koni, ještě než jsem si koně připravila, tak jsem byla vyřízená
no samotné ježdění to byla teprve makačka, peču krůtí stehno a dělám si k němu dušené zelí - prvně v životě
tak uvidíme, jinak ráno na váze +1kg (nechápu - žádné hřešení neproběhlo…) jdu si vás dočíst a brzy spát, ať ráno vstanu… ![]()
@LydiaD neboooj, i z toho mého cviceni dneska seslo.. Tak to nebude tak žhavý s tim hybaním tady
nejdřív mi rekla sestřenka ze nepůjde, ze ji boli v krku, tak jsem si rikala ze to hecne sama.. A pak mi psala kamaradka co se letos odstěhovala mimo prahu, ze tu dnes vecer bude a jeslti nemam cas… No Jooo vim ze to je vymluva, ale docela dobra výmluva ne?
![]()
Jinak nevim jeslti zabral včerejší olej nebo dnešní guttalax co jsem si na vaše rady koupila ale cca pred pul hodkou to zabralo a protáhlo me to.. Byl to teda hukot
dal vas nebudu zatěžovat ale pravda je je si připadám lehká jako pírko
takze váha snad půjde dolu i bez cviceni ![]()
@majda123456789
Výmluva super, téměř profesionální ![]()
@zoufalka1989
Ty brďo, na koně bych nevlezla.
Jak je něco větší než já (ale toho není moc
), tak se bojím.
To jsi teda dobrá ![]()
Tak abyste věděly dámy tak já jsem cvičit byla
bylo to super a těším se na další
teď si dám sprchu a udělám si palačinky ![]()
@mitcha píše:
@harfa
protlak z dm od alnatury je ok? jinak já dělávala s oblibou domácí rajčatvé omáčky, jenže v těch byl cukr
Místo cukru dej normálně sladidlo.
..A ještě dělávám toto: na kapinku oliváče dát osmahnout kuřecí nudličky, lehce osolit, opepřit, můžeš špetku muškátového květu, já v tom miluju česnek. V BZ dnech k nim těsně před dokončením můžeš přidat na kroužky nakrájený pórek nebo čerstvé žampiony, v BD to holt vynecháš…,když je maso hotové, přidej krabičku nějakého nízkotučného sýra - já u této příležitosti prasím s gervais, ale i to se dá sehnat nízkotučné, nebo linessu z Liedlu nebo Lučinu light… a mícháš. Sýr to masíko obalí, ty k tomu žbryndneš trošku mléka a máš sýrovou omáčku. Ve finále vmícháš ty šmakouní nudle a fakt dobrý.
![]()
A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni.
Prej, jestli jsem pro. Ech. ![]()
@Kaspinka
Já už palačinky mám ![]()
Mezitím jsem řešila rozchod chlapečka a nyní snad zase příchod??? ![]()
Mám z toho opar a poprvé v životě (aspoň mám ten pocit) kecám mladýmu do života.
Myslím, že jsem vypotila to samé jako kdybych hopsala s Jill ![]()
A jdu si pustit Linkiny… ![]()
@sirikit píše:
A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni.![]()
![]()
Prej, jestli jsem pro. Ech.
Právě jsem dopsala, že možná budu zítra no Nově..
V krimi zprávách.
Téma: žena středního věku neunesla vztah svého syna…
![]()
A jako co???
![]()
Bereš ten flek???
@majda123456789 píše:
@LydiaD neboooj, i z toho mého cviceni dneska seslo.. Tak to nebude tak žhavý s tim hybaním tadynejdřív mi rekla sestřenka ze nepůjde, ze ji boli v krku, tak jsem si rikala ze to hecne sama.. A pak mi psala kamaradka co se letos odstěhovala mimo prahu, ze tu dnes vecer bude a jeslti nemam cas… No Jooo vim ze to je vymluva, ale docela dobra výmluva ne?
![]()
Jinak nevim jeslti zabral včerejší olej nebo dnešní guttalax co jsem si na vaše rady koupila ale cca pred pul hodkou to zabralo a protáhlo me to.. Byl to teda hukot
![]()
dal vas nebudu zatěžovat ale pravda je je si připadám lehká jako pírko
![]()
![]()
takze váha snad půjde dolu i bez cviceni
Tak to jsem Majdi ráda že to zabralo… snad ti to nenatrhlo potrubí
ono to občas dokáže dost potrápit. Ale ten gutalax je fakt dobrej
to bude ráno váha panečku ![]()
@mitcha Já si dělám špagety ( štíhlé nudle) klasicky po boloňsku. na trošku oliváče hodím nadrobno nakrájenou cibulku, přidám najemno nasekanou menší mrkev a petržel, do toho vmíchám mleté hovězí, sůl pepř. až je maso hotové, přehodím loupaná rajčata v plechovce - dám ještě 2 nadrobno nakrajená "čerstvá " loupaná rajčata ( lehce nakrojíš, spaříš vařící vodu a oloupeš). No a nechám probublat, dochutím pokud je třeba solí, pepřem a ještě lehce používám koření na rajčata z lidlu ( je u zeleniny) dávám ho lehce, je v tom sůl a udělá ten správnej šmak. No a pak prohřeju nudle, a promíchám je s tou masovou směsí. posypu strouhaným sýrem linessa light z lidlu a jdu si mlaskat ![]()
![]()
@sirikit píše:
A já hlásím, že jsem se dneska nevybourala, zítra celý den nebudu, neb máme mega tázací akci na prevenci kriminality, takže se všecky chovejte v rámci zákona!…a teď večer mi normálně moje oblastní volala, že do konce roku chce skončit koordinaci v té agentuře, kde jsem měsíc i s cestou, a že mně hodlá stáhnout jako svoji nástupkyni.![]()
![]()
Prej, jestli jsem pro. Ech.
A ty jseš pro
tak asi gratulace ne? ![]()