Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@ajaja79
Potřebuji shodit 15 kg, měřím 170 vážím 85kg. ![]()
Holky dají se koupit v běžné síti ty nudle shirataki?
@Kaspinka
a nebyla ta slečna co tě oslovila od výživových poradců? s letákama lákají lidi, aby si nechali udělat jídelníček na míru a hlavně koupili potravinový doplňky a kdovíco za dost peněz.
Mě taky zastavili, ale to se nedivím.. ![]()
@Kaspinka píše:
@sirikit![]()
![]()
Já mám taky jednu vtipnou historku a čerstvou, ještě je teplá:D Štráduju si to takhle po městě, do uší mi řve Indila něco o posledním tanci, seběvědomí až na půdu páč mi to zase mimořádně sekne, že jo
a tu si to ke mě přihrne téměř anorektická dívka a táže se mě:" Slečno (na tu jsem zvyklá:) ) jak se na vás tak dívám nechtěla byste zhubnout?" Tak jako vyndám špunty z uší jestli jako slyším dobře a říkám jí: „Proč máte pocit, že zrovna já bych měla zhubnout?“ (vedle mě zrovna stála paní, kterou by ani 3 lidi neobjali). Tak jsem jí v klidu vysvětlila že JÁ už hubená jsem a odkázala jsem ji na nejbližší restaurační zařízení:D
no to si děláš srandu!!!Kde je ta ženská pitomá?! Vždyť já tě viděla v plavkách a ty už NEMÁŠ CO HUBNOUT! Bože to je kráva!
potkat jí tak jí takovou lousknu, že druhou vezme o zeď a třetí o to Áji francouzsky mluvící mondeo, co by řeklo jen „Mert!“ nebo jak se to francouzsky píše
čůza blbá, tos mě teda vytočila! Nebo jako samozřejmě ona. Grrr! Soptim páru!!!
![]()
Hele děvčata moje tělo se asi zaleklo tý sportovní tašky a řečí o cvičení, protože mě začíná pěkně škrábat v krku!
tak teď nevím co mám dělat..jestli si jít domů dát čajíček a relax a nějakej film atd. a nebo to hecnout a jít cvičit..
![]()
@majda123456789 @ajaja79 ježiš ty seš taky expertka..seš dobitá uplně jak já po tý vodě v červenci..
pokud tě bolí zadek z přesezení, což se není čemu divit, asi bych zkusila nějakou ibalgin mast, ibuhepa nebo tak něco.. a na záda teplý zahřívání, takový ty polštářky..aspoň teda mě to vždycky pomáhá. Koukej se dát rychle dohromady
¨
Právě že to není z přesezení
Doktor mi včera řekl, že jak jsem si s tím trhla, tak to jde postupně dolů a že to je pohlej obratel a ten tlačí na nějaký nervy( tady zřejmě sedací) takže dokud nebudu mít rehabky, aby mi to srovnali, tak se budu kulit jen po levé straně
Takže na mě je ráno pohled ženy… převalit se ze zad na levý bok, náležitě u toho zafunět, zahekat a s nejvetším úsilí se posadit na pouze levou půlku zádele… u toho mi pokřupe od krku až po kostrč úplně vše
, no jak tak nad tím uvažuju, měla bych si jít asi rovnou pro důchod
Takže mě na tohle mastičky moc nepomáhají. proto mám ty dryjáky od bolesti, na uvolnění kosterních svalů a nevím co ještě. nechci to moc brát, tak tady trpím s vědomím, že jsou na tom lidi hůř.
Co mě ale děsí, je to, že mi řekl že to může zatlačit i na druhou stranu, tak to už vážně nevím jak bych vůbec mohla existovat
![]()
@mitcha píše:
@Kaspinka
a nebyla ta slečna co tě oslovila od výživových poradců? s letákama lákají lidi, aby si nechali udělat jídelníček na míru a hlavně koupili potravinový doplňky a kdovíco za dost peněz.
Mě taky zastavili, ale to se nedivím..
Mě teda ještě nezastavili, ale zastavují mě poměrně často kvůli nějakýmu cvičení a posilovnám..snažím se namlouvat si, že to není mou rozkydlostí, ale tím, že vypadám, že se o sebe chci starat a pečovat…
![]()
@Niki91 Myslela jsem to tak, žes psala, že to jde pomalu ale jde, tak jen že ten dnešní úbytek zrovna mi malý nepřijde
ale je fakt že jeden úbytek nepoví nic o celém průběhu diety. Ono to půjde, jde to rychle. Já chtěla dát dolů 8 kg (začátek 166 cm 63 kg) a dala jsem za měsíc dolů asi 6
a s těma zbylýma 2 kg se teď další měsíc peru na život a na smrt
hlavně s tím posledním, mrcha jedna!
ale fakt to jde dost rychle pokud se držíš svatých přikázání Papá (samozřejmě dukana, ne božích)
tady u tý diety asi není takový problém zhubnout jako spíš to nevzdat a pak udržet. Ale přesně před tím dukan varuje, že lidi po 2.F už zhubli a opouští je chuť a vůle.. a já to už jendou přesně zažila a bylo to tak. Takže neboj, váha půjde dolů dobře a rychleji než s jinými způsoby, pak hlavně bacha na stabilizaci a s tou už si tu navzájem radíme naštěstí ![]()
@mitcha asi byla:) nějaké letáky měla v ruce, ale už jsem nezjišťovala co ![]()
@majda123456789 klíííííííííííííííííííííííííííd
mě to nenaštvalo ale hrozně pobavilo
z těch všech kousků co po Brně chodí si vybrala zrovna mě, asi má chuděra jiné měřítko:D
Jo a nenech se zastrašit a běž cvičit;-) já se taky dneska chystám vyběhnout, ještě musím ztáhnout nějakou běhací aplikaci do mobilu ![]()
@mitcha píše:
@ajaja79
Potřebuji shodit 15 kg, měřím 170 vážím 85kg.Holky dají se koupit v běžné síti ty nudle shirataki?
No tak to jsi na tom lépe než já
Já potřebuji 20 a začala jsem na 162/78 a to je aspoň 5×
teď za 2 měsíce a 12 dnů 70,2 kg ( 1 měsíc prázdnin byl ale flákací, takže si myslím, že mi tak cca 1,5-2 kila utekla)
tak se toho neboj, to půjde. jo a to podotýkám, že má sníženou funkci štítné žl., taže na mě moc různé dietky nepůsobí… tohle ale fantasticky.
co se týká nudlí, ty jsou v Praze snad jen ve prodejnách - spešl a nebo přes net. nikde jsem je v normálních řetězcích nenašla ![]()
@ajaja79
tu štítnou mám taky..já bývala kočka a teĎ tohle ![]()
ty nudle škoda, se mi líbily, vypadají jako rýžové, které jsem měla moc ráda. kouknu na net.
děkuji ![]()
@mitcha píše:
@ajaja79
tu štítnou mám taky..já bývala kočka a teĎ tohle
ty nudle škoda, se mi líbily, vypadají jako rýžové, které jsem měla moc ráda. kouknu na net.
děkuji
No tak dobrá zpráva i s tou potvorou štítnou to jde
a myslím, že moc dobře, jen neusnout na vařínech
No já ty nudle hledala všude možně, ale fakt jsem našla jen tu Phu 6 a nebo ten net. tak zkus a dej vědět ![]()
@mitcha Já mám taky sníženou funkci ![]()
Hele ale ty nudle za mě teda nic moc.. měla jsem je jednou, ochutnala jsem - uvařila něco z půlky..a všechno jsem to vyhodila. Přišlo mi to jak když jím medůzu a smrdí to..fuj
no ale třeba to někoho jinýho nadchlo..? Jen já nikoho takovýho ještě nepotkala ![]()
@mitcha jé my jsme na tom skoro stejně já taky 85 ale 168 cm. I jsme stejně začínaly ne? Tak to jsme zvědavá jak nám to půjde.. já bych chtěla 60.. Dukan radí 65 tak uvidíme
@majda123456789 jo jasný já to blbě napsala.. psala jsem že to jde pomalu, protože mi to od neděle stálo a pak dokonce stouplo a ted konečně zas úbytek
no jo já sem hrr nejrači bych to měla dole na týden
myslím, že když už zhubnu tak to vydržím požene mě to, že už nechci být tlustá. Ale dostat se na ten bod HUBENÁ mi dá zabrat. Zrovna tady obcházím sušenky asi je budu muset vyhodit.
@Niki91 Pokud máš doma něco, co ti tahle dělá chutě, je dobré, hlavně ze začátku, to dát pryč
hlavně takové ty tvoje oblíbené věci. Já tahle schovala 2 nutelly a kinder čokoládu, ten zbytek mě tam ani neláká ![]()
A je jasný, že je každá (nebo většina z nás) hrr, ale neboj, ono to pomalu bude přicházet a ty budeš čím dál tím spokojenější
a pokud máš chuť na sladký tak si fakt něco napeč dukanovskýho, nebo si dej kousek tý hořký čokošky, to je z „normálních sladkostí“ nejmenší zlo
mě hodně stačí jako sladké ta otrubová kaše a potom občas ten ovofit, nebo ta hořká čokoška. A to jsem fakt bývala závislák na sladkym. Ony ty chutě i přejdou, budou čím dál slabší, neboj ![]()
@majda123456789
no tak to je dobře, že jsi to napsala, to bych nedala, nebudu ty nudle shánět ![]()