Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75854
18.9.14 08:51

@jirka124 Dobrý,nevzdals to!! :potlesk: :potlesk:
Na jednoho chlapa tady těžkej babinec, ale zas klučičí stránky o hubnutí na širém netu aby jeden pohledal. :nevim:
Neboj, my si tě tu budem hýčkat a pro tvé úplné uklidnění - jsme tu komplet vdané, nebo alespoň zadané, a reálný sraz i mezi sebou plánujeme zatraceně dlouho, leč doposud bezúspěšně.
Takže jiné než drobné virtuální škádlení ti tu nehrozí.
Obzvlášť, pokud nevypadáš jako Deris z Helloweenů. Ovšem pokud jo, musíš to ututlat, protože jak to praskne, před Lydií se v rámci Evropy a přilehlého okolí nemáš šanci spasit. :mrgreen: :mrgreen:

S tou barvou pokojíčku… já bych se malý zeptala. Ne teda, v jaký barvě by chtěla kutlošek, má to být překvapení, jasně. Ale v rámci běžného povídání, nebo třeba při courání po městě bych zavedla řeč na oblíbené barvy. „A tahle? Fialová? A jako spíš jako fialka, nebo úplně světloučká??“
V tomhle duchu, víš. Pak to zakecáte, ty budeš vědět a ona naopak nebude tušit. :)
Načež jí vyladíš pokojík v požadovaném stylu.
Víš, my ti tu můžem poradit jakoukoli barvu, ale koukat na to pak bude ona.
Moje dcera třeba od mala ujíždí na zelené, ideálně v hráškovém odstínu, ale tvoje malá to může mít hozené úplně jinak.
Já jsem od výzkumnýho fochu, takže - co nevíme, na to se zeptáme!
Jdu na to… :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
18.9.14 08:52

@LydiaD jasně že slavím :pankac: před pc kafe a šampáňo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
18.9.14 08:55

@Kaspinka :palec: vítěj v klubu :lol: Jsi dobrá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75854
18.9.14 09:00

@LydiaD Přesně tak! A proto jsem po zvážení veškerých okolností zadala synkovi, ať se ponoří do opravy ještě dřív, než se pojišťovna vyjádří o částce, čili okamžitě.
Totiž - dřív jsem měla mazdičku coupé. Mazel. Jenže mi ji rozštíp ten deb. l před třemi lety, něco jsem dostala od pojišťovny a protože jsem bohužel zbytečnými 100 000,– nedisponovala, pučila jsem si od našich a ze dne na den koupila Pežouna.
Našim ještě dlužím desítku.
Pokud teď zas vyfasuju prachy od pojišťovny, určitě to nebude tolik, abych si koupila mazílka téže úrovně, takže bych si zas musela něco půjčit. :zed: :zed:
Zatímco když mi chlapeček pežíka rozchodí sám s pomocí týmu kamarádů od aut, vyjdu se cca do 15 - 20 000,–. I když mu něco za práci dám, jasně.
No a to mi zas pojišťovna dá víc, doufám. Takže smáznu starý dluh, koupím si něco na sebe a na účet přihodím něco na konto „Civiček“,protože vidíte, jak oni po mně na těch silnicích jdou. :roll: Člověk musí být prozíravej, jo! A už zas letím řešit tu kriminalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
18.9.14 09:37

@Bibiana1 a víš co je nejhorší??? že mě ta druhá půlka bavila:) první půlku jsem teda střídala s chůzí, druhou už jen běžela a uznávám, něco na tom je :pankac: právě stahuju písničky u kterých se mi bude dobře běhat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
18.9.14 09:43

@Kaspinka Já se taky první 2 km trápím a pak už to jde samo. A jak jste psaly o víkendu - běh je ideální na pročištění hlavy / z toho, kolik běhám, je vidět, jak musím čistit :mrgreen: /, nikoliv na hubnutí. Běhám přes 2 roky, o jiných sportech ani nemluvím, sportuji celý život, ale zhubla jsem s DD. Teď se mi jen lépe běhá :lol:. Držím palce, ať Tě to taky tak baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
18.9.14 09:46

Zdravím všechny, " služebně " mladším Dukankám gratuluji k úbytkům a zdravím Jirku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.14 10:53

@jirka124 ja bych se taky nejak zeptala asi.. Tohle je o vkusu jednotlivce a i kdyz me by se treba líbila ta světle žlutá tak ji treba radsi zelena nebo modra, takze to je tezky ;)

Jinak dobre rano damy, gratuluji k úbytkům :) Kdouličko tobe to teprve prijde a bude to pokles ze nestačíš zirat, to je uz ted uplne jasny :kytka: pevný nervy s tema nemocnýma prťatama!

Me taky neni nic moc, dnes zůstávám v posteli a lecim se. Ale budu pozivitni, mam totiž dobrou náladu hned od rana aspon z něčeho : KONECNE JSEM POKOŘILA HRANICI 56! :dance: dnes 55,8! Konecne! Jupiiiiiiii! :dance: holky ja mam takovou radost! Konecne se to hýbe! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
18.9.14 11:02

Ahoj všem a Jirkovi zvláště :mrgreen:, za to, že se nám vrátil :mavam:
Majdi moc gratuluji :potlesk: :palec: já jsem dnes Po BD na tom stejně ani gram žádným směrem… ale nezoufám, dnes si dám do nosu a zítra to tam padne!! :cert: zítra tam musí být na začátku 6!!! :pocitac: :mrgreen:
S tou nemocí, to je otravný co? ale snaž se v klidu to vyležet, ať to zbytečně neuspěcháš.
Já zase na chvíli mizím, už mi dřevění má pravá půlka a to je znamení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
18.9.14 12:03

@majda123456789 velká gratulace a brzy se uzdrav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
18.9.14 13:08

@majda123456789, moc ti to přeju. :kytka:

Já se hýbu taky, ale nahoru. :cert: Ale to je biologický fakt, co nadělám. Navíc noční spánek k prdu, když horečkují dva ze tří, mně je jasné, proč tu vodu držím, ale na čísla na váze hezký pohled není.

Nováčka muže zdravím taky - teprve teď jsem něco dočetla, tak to tu hned bude živější. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.9.14 13:42

@jirka124 Nech dceru, ať si o svém pokoji v rámci možností rozhodne sama. Lepší než moment překvapení pro ni může být rozhodovat o svém pokoji jako dospělá, jako partner, zvláště když to nikdy nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
18.9.14 13:44

Hezky den vsem!!!Chodim kolem dukanove diety delsi dobu a nevim si rady. Jestli muzete mi, prosim poradit:1 faze utocna a smis jen maso a rybu.Ale v jidleknicku mas tam i nejake pecivo, susenky koukam dukanovy, a kdyz tunakovy salat, tak i zeleniny, predpokladam…A 2 faze muzes prodat i zeleinu…Nerozumim tomu.JAk to delate vy v 1 fazi, treba???Muzu tvaroh, treba na snidani tvaroh samotny, reknem jemny ten ma 2 % tuku, na obed varenou rybu, treba a kolik…Nevim gramaze. Svacina kefir mohu???A vecere treba zas varene neajke maso, jasne zadna priloha, zadna zelenina.Je to tak spravne???Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
18.9.14 13:56

@toooja vítej:) pod nápisem Dukanova dieta je fotoalbum a když budeš hledat holky tam sepsali pravidla první fáze. Je to na str. 5;-)
JInak v první fázi žádná zelenina, jen bílkoviny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
18.9.14 14:41

@toooja, koukni opravdu na pravidla 1F ve fotoalbu, je to hodně návodné.
S Dukanem žádné gramáže nepotřebuješ, jen omezení denní porce mléčných - 800g denně, z toho mléko max. 250g, všechno ostatní je povoleno bez omezení.

Dukaní pečivo už začíná v 1F - denně musíš 1,5 polévkové lžíce otrub, což část lidí použije na vytvoření pečiva, v 1F ale nejlépe bez tolerovaných potravin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková