Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75840
19.9.14 11:45

A jinak, ženy, já dneska poslední den v krámě a počínaje odpolednem volná noha total. :mrgreen: :mrgreen: Žádný vstávání v 5:45,leč tak někdy k osmé ranní, konečně jsem se na starší kolena dočkala. Práce ovšem hafo pořád, jak se na firmě rozneslo, že už jsem celá jenom dotazovací, živitelé se zaradovali a cokoli kdo nestihne, samozřejmě dodělám já. Protože teď to mám na plnej úvazek a potřebuju určitě každou korunu, že jo. :think:
Co jim mám na to říct? :roll: :roll:
A tak, zas jsou třeba i lidi, kteří práci nemají nebo těžce shání zakázky, že jo… :?
Takže s hlubokým povzdechem v pondělí dodělávám úplně mimo svůj harmonogram dalších 20 rozhovorů za dezertovavší kolegyni. :zed: :zed:
S váhou už bych nudila, pořád se pohybuju v rozmezí cca půl kila mezi 63 - 64.
Tak doufám, že to takhle bude i ve třetí.
O víkendu akce krůta, žranice bude strašná, naštěstí hlavní chod ta krůta, saláty dodám já v dukaním stylu, ani si toho nevšimnou… buchty dodám taky já zcela v nedukaním stylu a ani si jich nevšimnu. :mrgreen: :mrgreen:
Pá a krásnej víkend for all!! :* :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.9.14 12:00

@sirikit Uzij si vikend a jsi kocka! takze i ve trojce to udrzis…ver mi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
19.9.14 12:14

Jdu vás taky jen pozdravit…
Odpoledne odjíždíme směr Tanvald.
Víkend to bude hustý.
Snad přežiju ;) :mrgreen:
Váha pořád 78-79, ale tenhle víkend s ní zřejmě nehnu - obávám se :think:
Mějte se krásně :P :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
19.9.14 12:15

@JaniceB
Ty jo Jani, knedlíky 2× týdně???
To já mám tak 2× ročně i bez Dukana :mrgreen:
Ale teda váha se Ti drží super :palec:
Co víc si přát, paráda :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12429
19.9.14 12:21

Koukám, že víkend bude prázdno:D Já valím pro mrně do školky a ujíždíme směr Starý Hrozenkov (po stopách Žítkovských bohyní takže se vrátím celá očarovaná:D)

Ale bude to zcela v nedukaním stylu, jen na zítra si vezu houstičky ať ukojím aspoň trošinku své svědomí:)

Dámy páááá :mavam:

PS: ale sleduju vás nebojte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
19.9.14 13:43

Teda @Kaspinka @LydiaD @sirikit přeju vám krásný víkend, váhu i myšlenky na ni nechte doma a užijte si to všechno. :kytka:
Krásný víkend samozřejmě přeju i všem ostatním, já za sebe teda dál doufám, že něco posundám a v pondělí při tradičním týdenním součtu nebudu mít přírůstek. @dydla se snad konečně pouzdraví :kytka: a zajímalo by mě, jestli se ještě někdy zajde podívat dezertérka @nav-michaela. Stála bych o info, jak se jí ve 3F (ona teda už je asi ve 4, když tak uvažuju) vedlo a vede…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
19.9.14 13:46

@sirikit hele co se ti stalo s pežotkem, doufám, že jsi při karambolu neseděla v kokpitu??? A taky jsem se chtěla zeptat zda víš, proč Somálci reklamovali Pežota 206?
Protože se jich tam vlezlo jen 205 :mrgreen: :mrgreen:

@Niki91 @sirikit zrovna včera jsme byli s manželem na večeři a řešili téma dieta, manžel už má odzkoušeno dost z mé stravy a musím říci, že byl vždy mile překvapen, a tak jsme řešili proč to někdo nezkusí, proč to někomu nejde a proč se to někomu vrátí jako bumerang. Je to prostě o tom, že ti dieta musí chutnat, tak jak píše sirikit je to změna na celý život. A pokud to nechutná pak člověk přežívá nutné zlo a po dosažení nějaké hranice se vrátí zpět do prasáren a je to všechno zpět i s bonusem… Já bych nemohla jíst holý tvaroh, jako jednou možná, ale denně to bych se zblila, kuře na vodě, tuňáka jen tak z konzervy a ještě ve vlastní šťávě :poblion: :poblion: :poblion: proto jsou holky mou inspirací a když se strava upraví, okoření a vhodně nakombinuje, pak je to mňam:-) těším se na svůj denní tvaroh, mám ho jako sladkou odměnu (tvaroh, jogurt, stévie, aroma + goja), ale kdybych ho měla pojídat jen tak z vaničky, tak by mi to rostlo v krku. Takže dieta a po té přechod na jiný životní styl bude fungovat jen tehdy, pokud nám bude chutnat…
Předevčírem se mě někdo ptal jestli takto budu jíst pořád jestli jsem s tím smířená a mě napadlo, jak jíst pořád, co je na té stravě špatně? Řákám pak skočím do trojky a mám každý den ovoce a zeleninu a už nebudu muset tolik řešit BD a BZ… druhá strana vykulila oči a říká no právě to budeš jíst pořád takhle???
Moc jsem nechápala co jiného bych měla jíst: hranolky, pizzu, smažák, hamburgery, langoše??? ano milovala jsem je a nikdy bych neřekla, že mi nebudou chybět, ale je to tak po 5ti měsících s Dukanem nemám na tyto potraviny chuť a když je chci zkusit tak si kousek kousnu a moje chuťové čidla dostávají KO jdou k zemi a už to nechtějí… mléčnou čokoládu už ani nemám ve slovníku, před 2 měsíci jsem si vzala kostičku a vyplivla jsem ji vůbec to nechutnalo jako čokoláda na kterou jsem teď zvyklá (spíše přeslazená hromada pokrmového tuku) 8o 8o 8o Je to zvláštní, ale když se tělo očistí od těch s prominutím sra–k, tak to pak už nevyžaduje a nechutná mu to tak jak člověk očekával :hug: :hug: :hug:
Jo a za mne musím říci, že já jsem člověk, který vydrží s dietou a pak se pomalu zase zvrhne a prasí a jde to pomalu zpět, teď jsem ale v dietě snad nejdéle za celou svou dietní kariéru a je to ta nejjednodušší a nejchutnější dieta co jsem vyzkoušela (jinak jsem zkoušela, klasické nejíst, Margitovu dietu a Naturhouse). :kytka:
@sirikit zlato 60,7 - tvé narozeniny na mě měly nějaký dopad… ono to fakt vypadá, že v říjnu skáčeme spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
19.9.14 14:09
@jirka124 píše:
Tak jsem se rozhodl, že dám dcerce volnou ruku. Zřejmě máte pravdu, ať si holčinka užije :) Doufám ale, že nebude chtít vymalovat na černo a na strop bílé šlápoty :mrgreen: alespoň ne moje
Jinak zkoukl jsem tu 5 stranu ve fotoalbu-1. fáze diety, jsem ale trochu mimo z těch vašich tajných zkratek, budu tady zřejmě za úplného vola, ale vážně ženské nevím :zed:
1,5 PL,2 PL OO, ČL, stévie- šílený název, zní to jako nemoc, to si jako cukr nedovedu vůbec představit :D

Učůrávam smíchy (mimochodem ze začátku jsem na ty zkratky čučela úplně stejně), máme tady další Lydii a sirikit ale v mužském obalu, ty sem zapadneš jedna dvě :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: s pokojíkem skvělé rozhodnutí, bude pro ní největší překvápko když jí necháš „volnou“ ruku. Já jsem titiž tak spíše sportovní typ, miluji růžovou barvu, ale v pokoji bych ji mít nechtěla, mám ráda hráškovou, orndžovou i žlutou, nesnáším modrou, ale nevadí mi každý odstín, no takže pak si vyber, miluji bordó a hnědou no ale jak by ten pokoj pak vypadal :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže schvaluji rozhodnutí, určitě ji potěšíš, mimochodem šlápoty na stroěp to je cool 8o 8o 8o fakt to zní zajímavě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Kaspinka @sirikit @LydiaD zase cítím ve vzduchu krůpěje potu a pach spoceného ručníku, odcházím věšet prádlo, považujito pro dnešek za svou sportovní aktivitu + raní techtle mechtle, nešel proud, tak jsme se šli bát pod deku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@toooja ahoj vítámtě, já se o dokance dozvěděla z nějakého přitroublého článku a kdybych nevyhledala tudle diskuzi zřejmě by mi to nefungovalo a já nevěděla proč, poloviční a zmatečné informace… tak jak píší holky, zkus přelouskat začátek té knihy něco je ve fotoalbu zbytek poradíme. Povolené potraviny můžeš libovoně kombinovat záleží na tvé fantazii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
19.9.14 14:18

@LydiaD broučku to ale nebude sex ve městě, to si pleteš sex s Heloweeny, ten dávají až po desáté večerní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jj sraz by měl být ještě před vánocemi, pak budem totiž všichni zpátky v 1F :mrgreen: :mrgreen: @besi2010 není to tak že B den by neměl být po dni s hostinou? :nevim: jinak jsi skvělá určitě se ti to utřepe tak jako Janici a Bibi :kytka:
@Kaspinka Manolky neznám, znám jenom Mannerky a ty na 100% nesmíme takže zapomeň :! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@zoufalka1989 ano ano kdoulík má pravdu 2 kostky hořké čokolády můžem je to tolerovaná potravina, já ji užívám pravidelně :pankac:
@dydla dydluš uzdrav tělo a pak se zase naplno vrhneš do dukanky, teď to musíš přečkat, zdraví je přednější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
19.9.14 14:22
@JaniceB píše:
Cauky holky… nestiham…vahu hlasdim stale 50.4 a to jim fakt 2 x tydne knedliky úv poledne a vecer/ a 2 x tydne ty testoviny / v poledne a vecer/. Jinak uz ne nizkotucne veci a dopravam si i sladkosti.

To zní jako sen, ani se mi tomu nechce věřit. Jak dlouho jsi ve 3F? A co Samara? Už je to lepší? U nás ne pořád bydlí v odpadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
19.9.14 14:27

@harfa Mrkni příležitostně na stránku 1183,to jsem se tu zrovna holkám vypisovala z čerstvého poutavého zážitku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
19.9.14 14:36

@harfa K tvému názoru na diety obecně a Dukanku jmenovitě naprosto nemám co dodat! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Naprosto přesně.
Taky absolutně nemám problém, automaticky sebou chystám každé ráno jídlo do jídlonoše jídlo na celý den a jak už v tom mám praxi, jím skvěle a zdravě, myslím. Hlad ani náhodou, takže ani žádný žravý záchvaty po návratu domů - jen si zase navařím něco na večer a na druhý den. Do třetí se těším přesně z důvodu nestřídání BZ/BD, takže vymýšlení bude daleko jednodušší.
Jo, já tahle opravdu hodlám jíst pro zbytek života a jsem na to hrdá. Mmch, ti obzvláště slabozrací mi v terénu občas tipují i 35,což pochybuju, že by se dělo, kdybych měla o 15 kilo víc. Takže jasná rovnice: jím dosyta, zdravě a vypadám dobře. Alternativa je začít jíst jako dřív, vypadat blbě a cítit se taky tak.
Pro mně ženy jasná volba. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
19.9.14 14:56
@harfa píše:
To zní jako sen, ani se mi tomu nechce věřit. Jak dlouho jsi ve 3F? A co Samara? Už je to lepší? U nás ne pořád bydlí v odpadu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U nas taky. nechala jsem se ostrihat - vypadam jak de*il…ale vlasy padaj porad. Tak jsem nakoupila ty bione sampony a uvidime. Jsem ve trojce 85 dnu. Takze jeste 35 a pak uz bych nemela byt omezena /ale to se necitim uz ani ted…v jidle :mrgreen: - poctive to nedrzim…nevazim a davam si 2 x denne, misto 1 x denne/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.14 14:57

Holky bavíte mě, ale nějak nemám sílu.. je mi blbě, odcházím dřív z práce, ruším dnešení večerní program :,( :,( :,( a jdu domů do postele k čaji a spát! Koupím si jen po cestě nějaký pomrdanče nebo pomrdalinky ať mám vitamínky a jdu se teleportovat k Zoufi a Dydle do postele :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
19.9.14 15:02

A ještě. Máme ty dva westíky, vlastně westičky. Sestry, pět let. Jedna měla v roce a půl kamínek v močáčku, operace - a od té doby papká antistruvitové granulky, drahý jak blázen, ale - ťukám do předních zubů - zatím to funguje a při minulém kontrolním ultrazvuku před měsícem močáček uplně o. k.
Granulky jsou kvalitní, renomovaná značka, pes se těší super vitalitě a je štíhlej jak JaniceB.
Druhá fenka je po mně, bohužel. Podsaditější, sice akční, ale vždycky spíš ideálního tvaru koule. Krmila jsem ji klasicky - pedigree, chapi, zkrátka granule a konzervičky, které normálně koupím v supermarketu. Hele, takhle za krčkem už měla faldíky na faldíkách. :oops:
Jenomže ona evidentně záviděla sestře ty její spešl, já už mám děcka velký, pro korunu si koleno vrtat nenechám, na sobě taky nešetřím, i začala jsem jí před necelým rokem kupovat kvalitní granule v takový tý zdravý výživě pro psy.
Jakože lososový, krocánkový s granátovým jablíčkem, jehněčí s borůvkama!!! (fakt, včera, měla jsem oči navrch hlavy)…, Keruška se po nich může utlouct.
Krmíme je jednou denně, tak jak se to má, každá má svou misku, když skončí s jídlem, misky i se zbytkem jim odeberem, žádný dojídání během dne. Takže mám kontrolu, kolik toho kdo sní.
A teď, proč tohle pejskařské okénko v dukaní diskuzi:
Tlustá Keruška sní stejné, spíš menší množství těch svých současných kvalitních granulek, než dřív supermarkeťáckých. Má mnohem lepší náladu, hraje si, blbne… a rozhodně zhubla!
Vážit ji budu až koncem roku u veterináře, ale faldíky už nemá a celkově vypadá daleko sportovněji. :palec:
Takže fakt je to všecko o kvalitní bílkovinné stravě. Včera jsme se ňuňaly a pochvalovaly si, že panečku držíme Dukanku spolu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková