Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky a kluci hlásím se zpátky
Bylo to super, skvělí lidi, super zábava co vám mám povídat
Ale papá Dukan by mě přizabil:D Dukaního jsem totiž neměla lautr nic. Jedla jsem co jsem dostala, i když jsem si tak nějak podvědomě vybírala to nejvíc aspoň z dálky podobné dukanovi. Prokládala jsem to burčákem a hektolitry vínka. Přijela jsem a skočila cvičně na váhu a teď večer 51,4kg, tak asi dobrý:)
@Kaspinka
![]()
Já na váhu nevylezla, čekám, že mi nakope zadel zítra a postavím se k tomu hrdě a čelem.
![]()
Já jsem se za dovolenou taky nestyděla, byl to nádherně užitý čas a já jsem se nijak nepřejídala, ani si nevybírala čuňačinky, já jsem prostě sem tam něco snědla pro chuť a většinou na hlad. Každý den jsem poctivě dělala dukaní oběd, abych neměla skutečný hlad jakožto bezobědová, myslím, že jsem se s tím taky popasovala slušně. Ale za týden 3 kg mě opravdu nepotěšilo, i když to z větší části byla jasná voda. Nevím totiž, jestli to znamená, že když chci vážit 59, tak ve skutečnosti musím zhubnout na 56 a pak mi ta 3kg vody přiskočí?
Papá Dukan o nějaké nabrané vodě nepíše ani slůvko, fakt se mi nechce věřit, že by se lidé nezavodnili, jakmile vstoupí do trojky s ovocem a chlebem denně? ![]()
Navíc jsem zjistila, že se mi asi smrsknul žaludek, protože toho sním daleko míň než předtím.
@Kaspinka, a jak jsi tohle udělala? Já na dovolené neměla smrsklého vůbec nic, jedla jsem normálně jako kdykoliv dřív. ![]()
@Kdoule já nevím
prostě jsem toho nesnědla tolik co dřív.
Ale co mě potěšilo tak že k snídani, která byla formou švedských stolů byli i jogurty Linessa 0,1% ![]()
@Kdoule píše:
Nevím totiž, jestli to znamená, že když chci vážit 59, tak ve skutečnosti musím zhubnout na 56 a pak mi ta 3kg vody přiskočí?![]()
Papá Dukan o nějaké nabrané vodě nepíše ani slůvko, fakt se mi nechce věřit, že by se lidé nezavodnili, jakmile vstoupí do trojky s ovocem a chlebem denně?
Kdouličko, myslím si že nemusíš hubnout o 3kg míň. Podívej se na mě a Janici (já vím, každá žena je jiná) trojku držím celkem poctivě. Každý den mám plátek celozrnného chleba, každý den mám na něm sýr a každý den mám půlku ovoce do otrubové kaše (nová vychytávka: 2 lžíce OO, čtvrt lžíce nějakého ovocného pudinku, vlním klasicky a do hotové kaše nakrájím půlku nějakého ovoce. Různě kombinuji, např. jahodový pudink a broskev nebo banánový a pomeranč atd. Nemá to chybu!),v tolerovaných a oliváči a vínu a kešu se neomezuji vůbec, prostě když mám chuť, tak si dám. K tomu přílohu a hostinu dle rad Dukana. A kromě toho, že jsem občas hrozně nadmutá se držím mezi 58,5-60kg (do trojky jsem vstupovala s 58,4) Takže se toho neboj ![]()
Dobre ranko. Tak uz mam chut zase fungovat. Nemoc se dala na ustup. Dneska 63,7 takze zadna hruza, ale mam co delat, abych to co nejvic sklepla nez mi vsechny odejdete do trojky.
minimum jsem mela necelych 62,tak uvidime kde se vaha zasekne tentokrat.
Mela jsem vcera naminu. Podusene lisky a hribky s linesou, vegetou a smak. nudlemi. Vyborny a zase prijemna zmena.
Aaaa, tak dneska po ranu 64,6. Takze 30 dkg nad ideal. Hrave srovnam behem dneska. Tak to jsem vejprask po te sobote cekala horsi. ![]()
@sirikit . tak to je opravdu krásné
.
Já naopak po svém týdnu s ženskou složkou osobnosti mám nahoře plus 400g. Třetí týden v průběhu diety, kdy mám přírůstek. A přestože držím, nemám hříšky kromě 2 kostiček čokolády 80% se stévií a troškou drcených lískových oříšků, jsem podle mě hlavně držák vody, tak u mě se žádné zázračné vyčůrání kila až dvou nekoná a vůbec se mi nezdá, že by mi zadržování vody maskovalo hubnutí, které dle Dukana dál probíhá. Spíš se mi zdá, že jsem to půlkilo přibrala a horko těžko ho budu kopat dolů.
Dneska 62,1 a motám se na tom několik dní, MS už končí. ![]()
Zajímavý článek o umělých sladidlech
http://magazin.aktualne.cz/…025900fea04/?…
@besi2010, díky za další dobrou zkušenost, já vám to holky tak přeju, že vám to funguje podle knížky.
Ještě s vámi určitě totéž zažije i Harfička a Majda a vůbec do 35 si myslím, že tohle prostě může být pravda.
Ale já se fakt trochu bojím, co já v těch 42 s tím vyrobím. Koukej na to, 2 dny před MS jsem přibrala dohromady 900g, žádný hříšek v tom nebyl, víc jsem přibrala jako obvykle po BD. Trvá to už skoro týden. Dva dny se snažím ještě méně solit (tj. nesolím téměř vůbec a moc mi teda nechutná), ale nic nepozoruju. Před dietou tohle nepamatuju, já sice dokázala přibrat kolem 3kg, ale druhý den MS to bylo pryč. Proč se mě to teď tak drží? Zatím se to stalo každý cyklus od začátku diety.
Mně se skoro zdá, že snad opravdu přibírám na váze, nikoliv na vodě, ale proč? Proč tělo přibírá na stravě 2F, nemám pečeno, nejím tolerované, nechápu. ![]()
Dobré ráno holky! ![]()
@zoufalka1989 Zoufi nic si z toho nedělej, mě se při té nemoci stalo uplně to samý..mám pocit, že jak tělu není dobře, tak se drží zuby nehty a nechce nic pouštět, protože má o sebe strach. Takže tohle chování je podle mě v rámci pudu sebezáchovy a až tělo zjistí, že už jsi zdravá, tak to zase půjde
u mě teda teď pomalu, nějak do toho vždycky loupnu něco na hraně a zas to stojí..
ale teď mám před MS takže to je možná i tím.
@sirikit Super že sis užila oslavu a že nelituješ
a jak je vidět, čisté svědomí hodně udělá, výčitky váží na váze víc, proto tak malý přírůstek ![]()
@Kaspinka co tvoje váha ráno, po tom víkendu? ![]()
@Kdoule Kdouličko já doufám, že ti to spadne.. třeba je to fakt voda a odejde až s MS..?
vždyť z čeho bys to přibrala..?
@dydla jééé to jsem ráda, že už je ti líp!
a Zoufi taky, mě vlastně taky, takže hezky šup hromadně zpátky do procesu
![]()
Akorát my jdeme dnes s rodičema a ségrou na véču, naši se v pátek vrátili z dovči a véča je na počest té mé zvládnuté zkoušky.. no nevim jestli si dám něco hodně masovýho, mají tam nejlepší pizzu co jsem kdy jedla (s kuřecím masem, sugem, smetanou a hermelínem
) a taky mají naprosto úžasný lasagně
tak uvidím co budu dělat. Možná budu statečná a dám si něco mexického, kde je hodně masa (tortily atd.), je to totiž pizzeria mexicana, takže itálie + mexiko. No a pak hold zas tvrdý režim a dohubnout! Ale do 1.10. to asi na těch 55 nezvládnu, půjdete beze mě a já se připojím po chvíli
![]()
@majda123456789, já k prvnímu taky do 3F nedohubnu ani náhodou, to se neboj, že budeš sama.
A nezapomínej na zlatíčko Lydii, která hubne s takovým humorem, že být s ní ve 2F je potěcha největší.
Já si myslím, že to nabrané zhubnu - pernou prací odznova. Je to tak pokaždé, kdy jsem po MS. Nevím proč. Váha se začínala hýbat vždycky až cca po 10 dnech, jinak stagnace a přírůstky. Hlavně aby tohle skončilo s dietou, protože z běžného života to fakt neznám a není hezká představa, že tělo cca polovinu měsíce drží až přibírá váhu.