Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kdoule Diky…no ona mi chodi ujidat otruby v jogurtu..tak 2 x do tydne…vetsinou to jim, kdyz me nevidi, aby nerudila. Chce i celozrnny chleba prave a to ji taky nechci davat…hruza s ni proste ![]()
Ahoj holky
hlásím, že jsem je objevila! Ty nejlepší muffiny jaké kreyzela za celou dukanku pekla! ![]()
Recept: 3 vejce, balíček čokoládového pudinku,4 lžíce tvarohu,1 lžička prdopeče, trošku skořice, sladidlo. Bílky vyšlehat na sníh, ostatní ingredience smíchát, přidat sníh. Je z toho 12 takových sympatických mufíků, některé jsem naplnila dukan čokoládou a do některých dala kousky čokolády 90%
Jo a jinak ms opět přišla o týden dřív a to to vypadalo minulý měsíc, že už se to srovnalo
A váha stojí jak přibitá na 59 rovných, to je o půl kg víc než s čím jsem vstupovala do 3F, tak doufám, že je to tou předčasnou ms a ne nějaký nově uložený tuk ![]()
HOlky, já se se už zblázním, téměř 14 dní bylo dukanní minimum 66,5 a od té doby to lítá 66,7-67,5. vČERA JSEM měla váhu 67 a BD a dnes ráno 67,3
. Ale co mě děsí jsou %tuku a vody%, zatím co normálně mívám 54% vody a tuk je 30%, tak dneska a včera byla voda 48% a tuk 35%
jasně vím, že tyhle domácí váhy nejsou na ten tuk moc přesné, ale přeci jsem za 2 dny nepřibrala 4% tuku, že né?
Navíc tady čtu o tom, že máte téměř všecky občas drobné hříchy, já kromě té mé nemoci, kdy jsem snědla půl pomeranče a půl kiwi a čtverečku čokolády 90% (která je vlastně tolerovaná), jsem nehřešila, tak co se to děje?
To jako dukan přestal fungovat??? ![]()
@zoufalka1989, já ti dneska taky nevím a taky se bojím, že se děje něco víc než proběhlá MS. ![]()
Taky jsem nehřešila, včera poměrně přísný BD (jen jsem měla po týdnu kafe, ale klasika s přibližně 200ml mléka, všechno je povolené) a po včerejších 62,1, se kterými jsem doufala už konečně pohnout zase zpět k dukanímu minimu, mám dnes 62,7, tj. nahoře 600g po BD a bez tolerovaných.
A fakt to nechápu. Na váze bohužel podobně, vody mívám kolem 52, dnes 50,5, čili snad žádné zadržené pětilitrovky, ale tuk už jsem měla 24 něco a dnes 25,3. Takže ano, chyby domácí váhy v měření já připouštím, ale důvod, proč váha přiskakuje po běžné dukaní stravě bez tolerovaných, ten nechápu a víc zostřit, než tento týden, to asi nemůžu, to už bych musela přestat solit úplně a - ještě mě napadá, nemůže čirou náhodou dělat potíže to Bolero?
Dávám si teď denně trošku do toho řeckého jogurtu, fakt trošku, všichni víme, jak je to sladké, ale nemůže to fakt teda ovlivňovat hladiny cukru v těle? Každopádně teda tvaroh ani ten řecký bez nějakého sladidla nepozřu, mně chuť kysaných mléčných vyloženě uzluje střeva. Obávám se, že čelit nutnosti nesladit kysané mléčné a živit se tím, tak radši zemřu hlady. ![]()
Takže taky nechápu. Oproti před týdnem mám dnes vlastně o kilo víc, MS skončená, omezila jsem sůl i oproti svým dukaním málo slaným zvykům, takže mi maso vážně téměř nechutná, tolerované nejsou, ani kakao, taky nevím, co se děje. ![]()
@Kdoule píše:
Kdouličko, já to bolero taky futruju každý den do tvarohu, do kefíru…![]()
hmm, tak to je možná ONO!
@zoufalka1989, tak to prostě zkusíme bez Bolera, zase se sladidlem, ale já mám potíže poslední týden, předtím jsem Bolero už používala taky a pořád jsem trochu hubla. Byl to jen můj poslední nápad, co mohlo být příčinou včera. Protože řekni:
S: dukanhouska (ničím nevylepšená) s tuňák. pomazánkou (linessa+tuňák ve vl. šťávě, malá cibulka lahůdková - pomazánku mám na 3 dny), 1 vejce na hniličku; sv: totéž bez vejce; O: půlka pečeného kuřete bez kůže; sv.: řecký bez tuku s trochou malinového Bolera; V: 2 pečená krůtí křídla bez kůže a kafe - rozpustné s aromatem lískových oříšků, vyšlehaná pěna asi z 50ml mléka polotučného a k tomu ještě asi 100ml mléka. Jo, a ještě někdy po obědě 300ml Zero koly.
Co z tohoto by mohlo za 600g přírůstku? Dvacet třicet deka jsem zvyklá, hlavně díky solení večerního jídla se to semtam stane, ale poslední 4 dny tu sůl fakt hlídám ostrým okem, takže se to několik dní po sobě nestalo. Jo, papá Dukan je stále jedna veliká záhada, a to jsem doufala, že do 3F půjdu v půlce října. ![]()
Příspěvek upraven 23.09.14 v 07:33
Ahoj
Tak jsem se holky celý týden držela na 80,2 a včera stoupnu na váhu a najednou 81,9
tak jsem si říkala, že to byla nějaká chyba ale dnes 81,4. To je hrůza. O víkendu jsem zhřešila a měla pivo. Takže to mám asi za to
MS ještě po porodu nemám tak si říkám, že by taky mohla přijít když mám takový přírustek. Jinak jsem vysledovala že po BD vždy jde váha nahoru a po Bz dolů.
No popravdě nějaké extra výsledky nemám už držím přez 3 týdny a začínala jsem na 85
![]()
Ahoj vsem @Kdoule ja se vas na to taky jednou ptala. Od te doby co jsem pila bolero, tak mi vaha stala a nebo sla nahoru. Na sacku pisi 1,82 k cal na 100ml hotoveho napoje, ale po takovem mnozstvi by se tezko pribralo. Ale pro jistotu si dam pul lzicky do caje na chut a napoje uz nedelam. Myslite, ze by lhali na obalech o slozeni? Ja jim tedy zatim duveruju, ale to bolero je tak sladky a chemicky ocas v nem oproti cole zero necitim, takze mi na tom taky neco nesedi
Dnes vaha na chlup stejna 63,7. Dneska si jedu pro antikoncepci na 3mesice jeste navic k telisku. Mela jsem to i 8× za mesic. Treba se mi objevila na dopoledne, nebo jen na hodku, ze pry mam nejake rozbourene hormony. Tak jsem zvedava co mi predepise, aby mi nesla vaha nahoru. ![]()
Já taky od včerejška přibrala 0,5 kg, já teda dodržela poctivě trojku s chlebem, ovocem, sýrem a večeřeli jsme dost pozdě velký kuřecí steak a květákové placičky, takže jsem se určitě zavodnila. Taky jsem včera ale odcvičila celou Jill Six week six pack
, takže cítím po dlouhé době i svaly..
Není to tím, že jde ten měsíc do novoluní? Jako nějaké hromadné nabírání?
By mne zajímalo, kolik budu mít po hostině?
Ne, budu se vážit, ale budu se hlavně měřit těma „hubenýma“ džínama. Jdu si je zkusit.
@Niki91, děvče zlatý, po porodu ale nemůžeš od těla chtít, aby hormonálně nešílelo a sem tam ti nedrželo nějaký ten litr vody úplně mimo plán.
Musíš v tomhle být trpělivá, máš k tomu jistě dobré důvody začít s dietou takto brzy po porodu, ale chápavost vůči svému tělu tu použít musíš. I když nekojíš, ty hormonální změny jsou mega, takže ty k váze přistupuj vždycky připravená na nějaký výkyv. ![]()
Jinak první týden po nástupu do 2F naprostá většina dukanících stála, nebo klesala velmi málo, nebo dokonce přibyla - to je první prudká obranná reakce těla. V šoku pustilo v 1F, teď zabojovalo. Dlouho to nevydrží a začne pouštět, ale připomeň mi, jak často střídáš dny? A pivo bohužel hodně lidem udělalo totéž, zadržuje vodu a je tam i cukr, to je hříšek s nepříjemnými důsledky. Tak ať ho brzy sklepneš. ![]()
@Elesia, zrovna při čtení, jak i ty, mě ten nov napadl. Tentokrát to bude velmi silné novoluní, kdoví teda. Každopádně moje váha mi nějaké zásadní zadržené tekutiny neukazuje, zato se mi poprvé za držení diety zvýšil ukazatel tuku. ![]()
@Kdoule @zoufalka1989 @dydla Holky,já teda nevím, ale podle mě to Bolerem není, já ho normálně piju.Ne,že si nasypu trochu do tvarohu a pytlík mám na týden, ale normálně si do petky udělám pití, z jednoho pytlíku 3 litry a vodu už doma skoro nepiju, jen tohle…
Ahoj děvčata! Preju dobre rano a nes uz snad v lepsi náladě ![]()
@Niki91 to je zvláštní, to zas ma jen Kdoulička z nas.. Nevíme jeslti hubne jiným způsobem (po BZ) nebo je ho tim ze se u ni váha projeví az za 2 dny a tim padem po dni BZ vidí výsledky ze dne BD (snad to píšu srozumitelně). Kolik dni drzis BZ a kolik BD?
@JaniceB Jee Jani tak teda PSSST abych nic ne zakřikla ale předčasně gratulíren
![]()
@besi2010 no vítej ty naše Kuchtičko
diky za recept, vypada Božsky
a jdeš mi do rány protoze dnes jdu tento tyden posledni den do prace takze budu mit cas si navařit a napéct
![]()
Jinak hlásím ze jsem vcera na večeři byla ale pizze jsem zdárně odolala
nedala jsem si ani ty boží lasagně co tam maji, ale tot tuku s kuřecim masem a salátem a fazolovou pastou. Bylo to moc dobry, snedla jsem asi půlku a uz jsem nemohla. K tomu neslazeny domácí ledový čaj a pak jsem od ségry ochutnala trochu gratinovanych lesních plodu ve vanilkové omáčce.. Takze hrešení bylo az na konci, ale pochutnala jsem si
no a dnes váha 56,6 takze narůst asi o 400g a dnes jedu BD a budu doufat ze to spadne. Mam pred MS a taky uz to chci konecne do hubnout na tech 55, Furt se motam a to uz jsem byla na 55,8 :/ takze na sebe budu přísnější a shodim to! Budu delat vse pro to aby do zacatku října ale asi to nestíhám..