Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3742
23.9.14 09:31
@Kdoule píše:
@JaniceB, pro děti si myslím, že to vhodné není, jde ale o množství, malá by to určitě neměla jíst místo běžného pečiva. Otruby nejsou celozrnné, to by tam byl i ten oves, jsou to jen ty slupky, kvůli kterým se právě ty celozrnné a vůbec vysoce vlákninové části potravy nemají nejmenším dětem dávat. Nicméně ochutnat, proč ne, občas, proč ne. Denně bych to nedávala.Pro těhotné otruby problém nejsou, naopak pomáhají i s tou zácpou, ale musí se myslet na to, že otruby vážou nemalé množství vitaminů a minerálů, takže to většinou znamená potrav. doplněk s vitaminy pro těhotné, přičemž jeho obsah se vstřebá jen z menší části. Ale zase dukanka jako taková má vysoký přísun zeleniny, pokud si těhotná ohlídá, aby v těhotenství jedla hodně syrové, tak ty vitaminy doplnit zvládne. U těhotných ale určitě je potřeba výrazně redukovat příjem bílkovin. I třetí fáze by měla být nějak modifikovaná. Myslím, že to Dukan v knize někde zmiňuje, že tam náznaky k těhotenství někde připsal.

Vidím, že už jsi odpověděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 09:41
@Niki91 píše:
@majda123456789 jedu 1/1.. no říkám si jestli to nebude tím, že během BD jím tolerované potraviny ale při BZ vůbec. to nemám potřebu a taky jím o dost víc.

Tím by to možná být mohlo. Ale těžko říct, je to zvláštní.. každá to máme jinak, viď..já na sobě třeba nepozoruju nějaký změny, pokud jím tolerovaný potraviny a pak je zas nejím, aspoň teda ne nějaký obří. Nemluvím o tláskání hořký čokošky při nemoci a před zkouškou, to je jasný :mrgreen: ale o „normálních výkyvech“ chuti, tzn. ne/dám si pudink nebo tak.. dneska jsem teda pro jistotu vysadila i kakao po tom včerejšku, ale nevím, jestli to na mě má až takový účinek, jako třeba říká Kdoulička, že to cítí na sobě.
@Kdoule Kdoulí, já to myslela tak, že TADY MEZI NÁMI vím jen o tobě :kytka: jinak je mi jasný že asi nejsi na planetě sama, Skalačku jsem teda přehlédla, ale Niky je druhá (tedy třetí) o kom já vím, že to má takhle.
Jinak včera mě po večeři táta pobavil, šli jsme přes takový malý sad nebo parčík a on „Hele támhle je snad kdoule, já tam musim“ a já vyvalila oči jak tě zná a kde ses tam vzala 8o A on mi pak řekl, že kdoule je prý něco mezi jablkem a hruškou nebo co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no já to vůbec netušila, takže jsem se musela pousmát :mrgreen:

@Kdoule píše:
Jo, a podle mé chytré váhy se mi neustále zpomaluje metabolismus, na začátku diety jsem měla kolem 1800 kcal na den (lehce přes), teď mám kolem 1300. Nějak se mi to vůbec nelíbí. :(

ty máš na váze i kalorie jo?? 8o hustýýýý!

@Elesia Jak je to prosímtě s tím Novem? Já o tomhle nic nevím, tak by mě to docela zajímalo.. že bysme to všechny měly na co svést :oops: :mrgreen: Jinak při úplňku taky blbě spím, ale tohle už neznám a asi jsem nikdy nevnímala (ale taky jsem se nikdy takhle nevážila každý den, že..? :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
23.9.14 10:27

@majda123456789 No zatim neni k cemu ale:))) Zatim se jen pidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 10:27
@Kaspinka píše:
Milé dámy dneska jsem si dala 6km a dokonce 2km jsem dala pod 7min :dance: mám radost a to takovou že jsem teď do sebe natlačila 3 párky:D
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
23.9.14 10:30

Diky. No nic se sladidlem nikdy nemela. Fakt max kousek housky a to bez soli - ja ji nesolim a nebo trochu jogurtu s otrubama. Tak 3 PL. Vic mi nesni. Me vaha zase spasdla. Ze dne na den. Po jednom dnu BD. Takze 50,3 zase. Fakt me ta trojka bavi…:) Muzu papat zeleninu denne a drzim se. A oblibilajsem si placaej chleba z Kauflandu - zitny s dynovyma seminkama /vim, ze bysme to asi nemeli jist/…ale me to TAAAK chutna… :oops: Snim denne ty dva krajice urcite.

Jdu na leco…mam na to ted furt chut a 5 litrovy hrnec u nas vydrzel asi 2 dny…
@Bibiana1 píše:
Ahoj kočky, nestíhám vás dočítat, ale na tohle zareagovat musím :lol: @JaniceB - vím, jak jsi vzorná se stravou malé, takže pokud ti sní kousek D housky, nic se neděje, ale pečivo na sladko se sladidlem bych jí určitě nedávala. Jinak předpokládám, že má vyváženou stravu i s běžným pečivem. A k OO v těhu - já osobně si nemyslím, že by měly napáchat až takovou škodu, pokud se jí i běžné např. celozrnné pečivo, Ale to je jen můj názor.
Jinak musím říct, že mi teď v posledním týdnu taky váha leze nahoru, ale je fakt, že ujíždím na sladkém. Ode dneška si dávám 3 BD, ať to srovnám. V sobotu jsem si zaběhla závod 10 km, to by bylo OK, ale v pozávodní euforii jsem plácala páté přes deváté. A i to přispělo k tomu, že mě teď váha trestá. Podle vašich příspěvků vím, že v tom nejsem sama :,(. Proto je důležité se denně vážit a nenechat to dojít dál, jak už tu bylo mnohokrát napsáno. Pomalu budu dočítat a reagovat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 10:32
@Kaspinka píše:
Milé dámy dneska jsem si dala 6km a dokonce 2km jsem dala pod 7min :dance: mám radost a to takovou že jsem teď do sebe natlačila 3 párky :mrgreen:

@Kaspinka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dost dobrý Kaspi! :potlesk: Akorát nevím, jestli na mě větší dojem udělaly ty kilometry, nebo ty 3 párky :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

@JaniceB píše:
@majda123456789 No zatim neni k cemu ale:))) Zatim se jen pidim…

@JaniceB Tak to jsem zvědavá, kdo z vás dvou s Kaspi s tím přijdete dřiv..třeba budete mít na dálku dvojčata :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.9.14 10:40

@majda123456789 na mě rozhodně ty 3 párky :mrgreen: samou blažeností jsem je málem vdechla tak ten poslední jsem si musela náležitě vychutnat;-)

Navíc jsem zjistila, že příští víkend jsou tu závody na 5km po terénu který už znám a je to po rovině :think: akorát nevím kam s malým:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 10:51

@Kaspinka Na ty závody jdi. Já jsem si rok a půl běhala sama nebo někdy s kamarádkou, kterou jsem k běhu stáhla, nebo se svou rodinou - to vyjímečně :mrgreen:. V dubnu jsem se přihlásila na své první závody - to byl zážitek - nervozita předem, euforie po - celou noc jsem pak samým štěstím nespala :lol:. A téď, když to jde, tak to občas těmi závody proložím. A co je podstatné, po svých prvních závodech, kdy jsem poprvé v životě dala 9,6 km, běhám tréningově mnohem delší tratě, protože jsem poznala, že na to mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 10:59

@Kaspinka jedna motivační :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 11:17
@Bibiana1 píše:
@Kaspinka Na ty závody jdi. Já jsem si rok a půl běhala sama nebo někdy s kamarádkou, kterou jsem k běhu stáhla, nebo se svou rodinou - to vyjímečně :mrgreen:. V dubnu jsem se přihlásila na své první závody - to byl zážitek - nervozita předem, euforie po - celou noc jsem pak samým štěstím nespala :lol:. A téď, když to jde, tak to občas těmi závody proložím. A co je podstatné, po svých prvních závodech, kdy jsem poprvé v životě dala 9,6 km, běhám tréningově mnohem delší tratě, protože jsem poznala, že na to mám :D
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Pro mě jste hrdinky! :potlesk: něco jako Wonderwoman nebo tak :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.9.14 11:39

@Bibiana1 tyhle závody jsou jen 5,3km a to vím že bych dala:) problém je že budu celý víkend sama s malým a jak na potvoru má mamka denní tak nevím kam s ním :nevim: a navíc bych neměla nikoho sebou jako psychickou podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.9.14 11:43

@majda123456789 Wonderwoman neznám, ale asi dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 11:43

@Kaspinka třeba se ti to povede ještě nějak zařídit, a když ne, tak příště. Jen jsem tím myslela, že tě závody zase posunou o krok dál. Ale ty jsi teď teprve běhat začala a každý uběhnutý metr navíc ti udělá radost, znám to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
23.9.14 11:56

@Bibiana1 to je fakt :D včera jsem kroužila kolem baráku abych dala těch 6km a neskončila na 5,8km :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková