Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
23.9.14 19:33

@zoufalka1989 s mim telem nebylo na co cekat :-D ceka me svatba tak chci byt kocka :-D ke statnicim jdu az holkam bude 1,5 a 3 roky sem zvedava jak to zvladnu..teda jestli se tam dohrabu vubec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.9.14 19:35
@LydiaD píše:
U Dukana nemám vůbec hlad, najím se kdy potřebuju, únava pryč, kila pryč.
Já zase naopak tvrdím, že Dukan mi metabolismus, který jsem měla zabržděný, rozhýbal.
Píšu to, co na sobě cítím, neumím to vědecky popsat.
Mám s ním víc jídla, míň spánku, víc energie, míň kil.

Navíc já poslední 2 a půl měsíce vyvádím co to jen jde a váha se drží.

Mimoto teda moc psích kusů nedělám a hubnu celkem zvolna a s dost zastávkami cestou. :? Pomalejší metabolismus by to možná i objasnil.

Já jsem nechtěla nic vědecky rozebírat, jen jsem koukala na to číslo a hledala v notýsku číslo, které bylo na začátku. Mně je upřímně jedno, proč by někomu konkrétnímu Dukan zpomalil metabolismus (podotýkám znovu, že držím první dietu v životě, teoreticky bych metabolismus před dietou nijak zvlášť uspaný mít neměla), ale vidím ta čísla a přemýšlím, jestli na nich fakt něco není. Mám dojem, že mám i jedno odborné měření cca půl roku před Dukanem, když jsem se pokoušela o start hubnutí intervalovými tréninky, ale to nemám papírově doma. Já fakt uvažuju, že se nechám někde na bodystatu změřit (ono to znamená někam dojet, tak budu muset promyslet realizaci) a porovnat bazální metabolismus s tím déle předdietním stavem, protože bez ohledu na to proč, pokud to kleslo o tolik, tak to pro mě do budoucna moc prima není.

Mimoto já zase tak moc psí kusy nedělám a váha mi klesá poměrně pozvolna a s dost zastávkami cestou. :? Pomalejší metabolismus by to možná i objasnil.

Příspěvek upraven 23.09.14 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
23.9.14 19:35
@sirikit píše:
Po sobotní hostině mi váha nenakopala, ale ani logicky nehupsla dolů, pesimismus stran života po dietě nesdílím, ale zatím nemám argumenty, o které bych mohla opřít dukaní optimismus… Takže jsem zaujala vyčkávací pozici pozorovatele. :twisted:
Šmarjá… přesně!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jen já bych tam napsala:
Po páteční, sobotní a nedělní prasečině mi váha až tak nenakopala… :mrgreen:
Taky se mi nechtělo do toho holkám až tak vstupovat.
Napsala jsi to přesně :srdce: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
15730
23.9.14 19:40
@sirikit píše:
Sirikit vás ráno u snídaně a večer po návratu se zájmem čte, ale moc neví, co dodat.
Pořád jedu setrvačností ve dvojce, do trojky skáču prvního, takže nové poznatky žádné.
Po sobotní hostině mi váha nenakopala, ale ani logicky nehupsla dolů, pesimismus stran života po dietě nesdílím, ale zatím nemám argumenty, o které bych mohla opřít dukaní optimismus… Takže jsem zaujala vyčkávací pozici pozorovatele. :twisted:

No, moje obavy z toho, co bude, tak nějak pocházejí z toho, co se děje teď. Mně narozdíl od tebe váha nakopala za celkem nevinný BD den víc, než tebe za radostně projedený den - na tvém místě bych byla velmi optimistická taky. :kytka: Ale pro mě to kilo nahoře moc vysvětlení nemá a zase mi to brzdí odchod do 3F, do které se fakt začínám bát. Když přiberu kilo i ve dvojce bez tolerovaných. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
23.9.14 19:46

@Kdoule
Jasný, já Tvoje obavy chápu.
Máš to nastavené nějak jinak.
Otruby za syrova ne, tvaroh a jogurty až tak nemusíš.
Pereš se s tím úplně jinak než my.
Ty jsi vlastně ráda, že Ti přestalo být špatně.
Já si vyžírám, chutná mi všechno a nic mi nechybí.
Takže ty mít moje vstupní možnosti, jsi už DÁÁÁVNO ve trojce.
Je to nespravedlivý.
Věřím, že to člověku bere optimismus.
Moc bych Ti přála, abys to dobojovala, Ty to dokážeš :srdce:

• Citovat
  • Upravit
15730
23.9.14 20:03
@zoufalka1989 píše:
Kdouli,dík :hug: :kytka: Co dětičky, už jsou fit??

Díky moc :hug: :kytka:, jj, malá byla rychle oklepaná, ta je taková vitální a na nemoci hází bobek, srdíčko moje :srdce:, ale starší měl nějakou infekci zakončenou celkovým osypáním, tak musel na zkoumání, cože to bylo. Nebýt očkovaný, tak bych v tom vyloženě viděla zarděnky. Samozřejmě se osypal v pátek v podvečer, to je úplná klasika, no už byl dneska první den ve škole a donesl trojec z matické písemky - látka probíraná ve čtvrtek. Na gymplu je nepřítomnost ani ten první den nezajímá, tak má aspoň jiné starosti teď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
23.9.14 20:09

@LydiaD, to víš, dokážeme to všechny, to je bez debat! :hug: :hug:

Já jsem doslova šťastná, že mi není špatně, že nemusím přemýšlet, jestli už není na tvaroh moc podvečer nebo že nesmím ani ochutnat kedlubnu, nebo že musím nutně jíst přesně po 2 hodinách, jinak si to celé znova roztočím. To je taková úleva, že to vyslovit nejde. Jenomže to je bohužel ta klasika, kdo čeho dosáhl, chce víc. Tady nás je hodně, kdo dosáhl cílovku a jde a chce níž ;), já níž fakt teda nepůjdu, ale zase bych to chtěla tak nějak plynuleji a bez těch zastávek, bez kterých to moje tělo zřejmě neumí. Prostě chci ty špatný věci. Ty, který mi jdou, o ty nějak neusiluju (i když v této souvislosti bych zřejmě musela usilovat o tloustnutí - to by mi zjevně šlo jedna báseň pořád :roll: )

Vsadím se, že dneska po BZ si něco dolů zase srazím. Proč mi to nejde i po BD, to mě nepřestává fascinovat. Jsem tydýt, no. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
23.9.14 20:25

@Kdoule
Mě ta vaše dnešní debata, které byla spíš pesimistická utvrdila v jednom:
Do 23.10. pojedu bez jediného klopýtnutí.
Pak jedeme na 4 dny do jižních Čech, tam si asi něco po měsíci dopřeju.
Dokázala jsem to před prázdninami, dokážu to po nich :cert:
Bylo mi vás dneska dopoledne tak líto, váha šla většině nahoru.
A já si tady pařím a na všechno kašlu :pankac: :mrgreen:
Takže dost :cert:
Já jsem se teda rozhodla už v pondělí a rozhlašuju to po příbuzenstvu a kamarádstvu.
Zatímco poprvé nevěřili a smáli se… teď to byly reakce typu:
Zase??? :roll: :roll: :roll:
Nechceš od pondělí??? V sobotu je ta sešlost!!! 8o
A sakra, takže ani v pátek si nic nedáš? 8o
Evidentně jsem je všechny posunula od nevěřícnosti ke změně termínu :mrgreen:
Musím využít toho, že tady jste v téhle sestavě.
Než se mi rozprchnete předvádět hadry někam na mola :mrgreen: :mrgreen:
Zatímco já bych byla někde namol :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6740
23.9.14 20:46
@LydiaD píše:Než se mi rozprchnete předvádět hadry někam na mola :mrgreen: :mrgreen:
Zatímco já bych byla někde namol :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no vy dvě se sirikit tady zase perlíte, holky to je den :mrgreen: :mrgreen: vypadá to že jsem dnes jediná s poklesem, takže nedráždím a jdu raději dohajan, jak že to je dobrý spánek, dobrá stolice = dobrá váha :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Bibiana1 no vážně mrkni do letáku LIDL myslela jsem že je to fór, ale vážně to tam je 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: od ségry přítel je milovník chipsů, tak mu je koupím a budu pozorovat co to s ním udělá :mrgreen: :mrgreen:
Holky s těma puberťandama to nemáte jednoduchá, já mám doma zatím skoro ročního vztekače a to mě kolikrát svrbí dlaň, ale zatím mne k šílenství a kokinám nezahání tak je to asi dobré, ale co bude v pubertě to nevím :nevim: pevné nervy a kokina pod zámek :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
23.9.14 20:53

@harfa
Já vím, Ty naše krásko, ještě půl kila, viď? :palec:
Abys věděla, tak jak jsi tady měla tu svoji fotku, tak jsem si ji v rychlosti stahla a uložila jsem to omylem do spořiče :mrgreen:
No, nechala jsem to tam s tím, že to někdy přesunu.
Takže můj spořič dneska vypadá takhle:
Deris zpívající, Deris sedící, Deris zpocený, Deris kouzelný, Harfička s malým Derisákem, Deris zpívající… atd. atd. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3742
23.9.14 20:56

@harfa nemysli si, že jsem do toho letáku už nekoukla, neuvěřitelné :zed:. No, možná ani na pubertu tak dlouho čekat nebudeš, syn bude mít za měsíc 10 a jeho některé hlášky a gesta jsou na úrovni puberťáka. Dcera je teď týden na soustředku, takže čokiška pod zámkem být nemusí, ale co bude příští týden, až bude zpět, to nikdo neví…Do té doby každopádně váhu sklepu / nebo zklepu, teď nevím /:* Malé děti, malé starosti,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
23.9.14 20:58

@LydiaD zase se válím smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
23.9.14 21:01

@Bibiana1
No jo, mám v PC adresář Dukan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dneska jsi tam přibyla Ty, bežící modelka.
Ale po chybě s Harfičkou jsi v tom správném adresáři :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3742
23.9.14 21:05

@LydiaD Tak to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
23.9.14 21:13

@LydiaD takže mě máš každý den na očích, no zase jsi mě chytila za srdce :hug: :hug: :hug: já se z tebe vážně po---- :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Bibiana1 vůbec bych Lidii nevěřila, určitě se v tom spořiči tísníš s námi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže jsi to skoukla, němci no ti ten svůj štrůdl narvou všude :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myslíš, že jsou solené :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková