Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
24.9.14 12:59
@Kaspinka píše:
Jeee vy tady řešíte takový dilema a já si dám k obědu v klidu grilovaný hermelín :oops: měla jsem na něj hroznou chuť tak jsem ho pojala jako hostinu :roll:

Jéé, grilovaný jsem nikdy nejedla, to může být dobré. :palec:

Mně se dost změnily chutě s Dukanem. Hermelín jsem dřív byla schopná sníst, ale že by to bylo častěji než jednou ročně, to asi nebylo. Ale teď bych si občas docela dost dala, jediný ze sýrů. A grilovaný, to by bylo i zdravý, takhle se zeleninkou na tom grilu, no už abych byla ve čtyřce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
24.9.14 13:03

@Elesia Je pravda, že jsem teď poslední dobou taky taková nadmutější, ale ještě jsem nevypozorovala po čem přesně to je :nevim: Budu muset zkusit ten kváskový chléb jak tady psala Kdoule :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 13:08
@harfa Štrůdlový chipsy?! 8o :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: fůůůj! Štrůdl bych si dala (včera jsem mu odolala v práci :dance: ) ale chipsy..ble! :poblion:
@harfa píše:
od ségry přítel je milovník chipsů, tak mu je koupím a budu pozorovat co to s ním udělá :mrgreen: :mrgreen:
Holky s těma puberťandama to nemáte jednoduchá, já mám doma zatím skoro ročního vztekače a to mě kolikrát svrbí dlaň, ale zatím mne k šílenství a kokinám nezahání tak je to asi dobré, ale co bude v pubertě to nevím :nevim: pevné nervy a kokina pod zámek :hug: :hug: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty seš ale!!! :mrgreen: koukej dát vědět jaký všechny barvy potom vystřídal jeho obličej :mrgreen:
@LydiaD píše:
@harfa
Já vím, Ty naše krásko, ještě půl kila, viď? :palec:
Abys věděla, tak jak jsi tady měla tu svoji fotku, tak jsem si ji v rychlosti stahla a uložila jsem to omylem do spořiče :mrgreen:
No, nechala jsem to tam s tím, že to někdy přesunu.
Takže můj spořič dneska vypadá takhle:
Deris zpívající, Deris sedící, Deris zpocený, Deris kouzelný, Harfička s malým Derisákem, Deris zpívající… atd. atd. :mrgreen: :mrgreen:

@LydiaD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty mi zas dáváš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@sirikit píše:
Ahoj vsem po ranu, mam jednak drobny argument k podpore sveho dukaniho optimismu a krom toho tema k vedeckemu zamysleni. Muj dukani ideal je 64,3, moje dosavadni minimum 63,5. Uz nekolik tydnu se spokojene bez jakehokoli usili motam mezi minimem a 65,–,coz je pro mne horni hranice, za kterou jsem odhodlana zasahnout.
Takze streda minuly tyden 63,5 -64 -64,5 -64,4..naproste sobotni obzerstvi, v nedeli uz jsem nezlobila, ale ani se nezvazila - 64,6 - vcera 64,9 po BZ :evil: a dnes, po klasickem BD s tolerovanymi (kokosovy tvaroznik) naproste minimum 63,3.
Vazeno 15× na ruznych dlazdicich. :mrgreen:
Z cehoz pro mne plyne, ze obcasnou zranici jmenovite moje telo ( ja vim, Kdouli, kazdej je jinej) nejenomze dokaze behem tri dnu odbourat, ale je ochotno i pustit neco vic v jistote, ze mame vseho dost a neco si syslit naprosto neni potreba. S touto zkusenosti se mi hupsne do treti mnohem bezstarostneji, ale tyhle pokusy asi musi delat kazdy sam na sobe a nebrat to jako zlate dukani pravidlo, aby se pak nedivil. :think:

@sirikit Takže zaprvé, MOC GRATULUJU! K pokoření minima! To je supr! :dance: :hug: A zadruhé musím souhlasit.. mě se to taky tak nějak osvědčuje asi. V pondělí večeře, psala jsem co jsem jedla..nárůst +400g na 56,6 kg. A dnes, po včerejším poctivém BD (ale měla jsem jednu sklenku bílého vína 0,2 l a hodně tekutin jako voda a cola zero k tomu) mám dnes 55,9 kg! tzn. pokles za 1 den o 0,7 kg! :dance: :dance: :dance: (minimum 55,7 kg).měla jsem radost, že jsem na tý váze začla fakt tancovat :mrgreen: Můj milý na mě koukal jak na magora :mrgreen: ale každopádně jsem tím chtěla říct, že u mě hřešení možná pomůže rozjet metabolismus, pokud po něm nasadím ostré BD. Ale zase jsem nehřešila jakože smažákem s hranolkama a kýblem zmrzliny, ale nějak ještě jakože rozumně..maso a salát ale i s tortilou, s omáčkou která nebyla netučná + ochutnávka dezertu lesní ovoce v nějakým vanilkovým něco (cítila jsem nadbytek cukru, byla jsem naspeedovaná jak radioaktivní veverka :mrgreen: ). Jo ale btw. musím říct, že tak těžko jako po té večeři už mi dlouho nebylo..asi prostě Dukan ví, proč chce nasazovat ty potraviny postupně, takhle to tělo nezvládá a bolel mě pupík fest :nevim:

Příspěvek upraven 24.09.14 v 13:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
24.9.14 13:10

@Kdoule vidíš já baštím lindku a teď jsem oběvila levnější variantu zrovna byla v akci v Kaufu nějaká belgická a rozhodně se stévií není je tam klasika cukr, sice ty dvě kostky tam ho moc není, ale pořád tam je, stejně jako v tom mém pudinku a taky si občas dám ovifit, ale to tak 5× měsíčně no a tam je co trocha cukru a taky stopové množství ovoce, řekla bych že je to nefér, že já si takhle nemusím potraviny hlídat a ty se mrkneš na stévii a už to stojí :hug: :hug: :hug: ale jsem ráda, že mi to funguje tak po otm moc nepátrám a raději to ani nevyslovuji nahlas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
24.9.14 13:12

@Kdoule já hermelín miluju na všechny způsoby a i ve dvojce jsem si občas koupila ten 17% v Lidlu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
24.9.14 13:15

@majda123456789 majdi tak co skáčeš s náma od října do trojky??? :hug: :hug: no fakt zítra jdu do Lidlu a jestli tam budou tak mu je koupím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Kdoule já kupuji ten figuru, a lze jej okořenit, zabalit do alobalu a šoupnout do trouby, během dukana jsem jej ještě nedělala ale jinak si ho občas dopřeji na snídani s D houskou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
24.9.14 13:15

@Kdoule jo byl moc dobrej:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
24.9.14 13:16

@besi2010 besinko a jsi nafouklá vždy po dni s hostinou a přílohou nebo každý den? Mám z toho trošku vítr, protože se mnou udělá paseku i květák :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 13:35
@sirikit píše:
@harfa :hug: :hug: :srdce:
A nerikal tu jeste nekdo, ze pujde od rijna s nama? Ze bysme tu predvedly skupinovy vysadek :mrgreen:?
Jááá :oops: :oops: :oops: :oops: pokud to půjde takhle (ťuk ťuk ťuk) tak by to možná mohlo vyjít :dance: navíc už jsem zase několik dní nezabojovala na wc a mám před MS tak to ještě musí klesnout! Dnes dávám ještě jeden BD a uvidíme :nevim: :mrgreen: ještě bych chtěla jít večer cvičit, ale nějak mě pobolívá břicho před MS a mám furt rýmu…a děěěěsně se mi nechce :oops: :zed:
@zoufalka1989 Zoufííí :hug: :hug: :hug: ježiš já tak vím jak ti je, vzpomeň na mě před 3 týdny.. a taky jsem se furt motala, do toho ta nemoc. Vždyť to tělo si teď jen drží po nemoci aby mohlo pustit :kytka: fááákt, já to tak měla taky. Jen jsem po tý nemoci už týden napřed a zase to jde ;) takže vydrž! Vím, že je to těžký a nemáš tu motivaci a nechce se ti když to nezabírá..známe to tu všechny..jenže ono to zabírá, jen to zatím ta mrcha váha nechce ukázat! :cert: A pokud pojedeš na ten víkend, tak si dej třeba trochu volnější režim, pokud tě to uklidní, ale neprasila bych úplně (aby ti i třeba nebylo z toho blbě atd.)ale povolila bych si opratě.. no a pak bych po tom odpočinkovějším víkendu najela na ostrý BD a ono se to pohne! Tomu fakt věřím! :hug: No, ňuňu ty naše zoufalko :hug: a mimochodem jsi zhubla hodně! Podívej se na to, nějakých 8 kg! Já mám dole 7 a to jsem měla asi 6,5 dole po měsíci a ten druhej měsíc se motám na posledním kile nahoru a dolů jak mamlas :roll: jde ti to super, jen ta stagnace teď je otravná, ale to přejde a bude zas dobře :hug:
@Niki91 píše:
Ahoj :mavam: já dnes - 1,5 kg po BZ :-) evidentně jsem jak citerna s vodou…

@Niki91 jééé ty jsi drak! No vidíš to, že je to voda! Super super neuvěřitelný výsledek! :potlesk:

@harfa píše:
@majda123456789 majdi tak co skáčeš s náma od října do trojky??? :hug: :hug: no fakt zítra jdu do Lidlu a jestli tam budou tak mu je koupím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: @Kdoule já kupuji ten figuru, a lze jej okořenit, zabalit do alobalu a šoupnout do trouby, během dukana jsem jej ještě nedělala ale jinak si ho občas dopřeji na snídani s D houskou :oops:

@harfa nooo harfičko, když to půjde tak půjdu ráda!!! :hug: :srdce:
HERMELÍN holky pokud si chcete dát, ten v lidlu je ok, ale našla jsem asi i lepší, mají ho teď zrovna v akci v albertu, je to Président camembert linea (12 % tuku, má 90 g a složení ve 100 g: tuky 12g, sacharidy 0,2g, bílkoviny 22g). Oproti tomu Camembert From´dor z Lidlu (13% tuku, 125 g, složení ve 100g: tuky 13g, sacharidy 0,4g, bílkoviny 23g). Tak nakonec to vyjde hodně podobně..ale kdo má třeba Lidl víc z ruky, jako já, tak třeba ocení ten President z Alberta :nevim: :mrgreen:
Jen pro srovnání, ten Sedlčanský figura, krom toho, že je dražší, tak složení na 100 g: tuky 17,5g, sacharidy 0,8g, bílkoviny 21,1g takže na plný čáře nejhorší složení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 13:47

Tak holky jsem to „zakřikla“, díky bohu. Na wc už jsem zabojovala, ale musela jsem si zas včera dát Guttalax a u mě to fakt stojí za to..křeče jako kráva :( :roll: asi budu muset zajít někam na gastro k doktorovi, tohle už fakt není normální a dost mě to otravuje :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 13:57
@harfa píše:
@Kdoule vidíš já baštím lindku a teď jsem oběvila levnější variantu zrovna byla v akci v Kaufu nějaká belgická a rozhodně se stévií není je tam klasika cukr, sice ty dvě kostky tam ho moc není, ale pořád tam je, stejně jako v tom mém pudinku a taky si občas dám ovifit, ale to tak 5× měsíčně no a tam je co trocha cukru a taky stopové množství ovoce, řekla bych že je to nefér, že já si takhle nemusím potraviny hlídat a ty se mrkneš na stévii a už to stojí :hug: :hug: :hug: ale jsem ráda, že mi to funguje tak po otm moc nepátrám a raději to ani nevyslovuji nahlas :mrgreen: :mrgreen:

Ne, já jsem právě psala, že jsem včera čokošku měla a stejně je dole 0,8kg, podle mě ta čokoška samotná, pokud ji nesním teda celou, zase takové peklo neudělá, jako mi udělá 1PL škrobu. Palačinky kvůli tomu nedělám, i když jsem je snídala, tak to stálo v lepším případě, a dokonce i prošívačka mi to umí ovlivnit určitě víc, než ta čokoška. Z Lidlu kupuju nějakou 85% takovou v tyčinkové podobě, že je tam asi 7 nebo 8 malých kostiček, baleno po 3 kusech tyčinek. To mi max. vyhovuje k nošení s sebou ven, ono se občas s dětmi někde zdržím a hlad pak vlčí, na tohle je ten kousek čokošky (jím půlku té tyčky) vděčný. A ta teda s cukrem je a záleží, kam se s ní trefím. Když brzdím, tak po čokošce zastavím definitivně. Ale víš co, tohle mi je jedno, protože vím, po čem to je. Já jsem nervní, když se chovám kolik dní fakt slušně a nevím, proč váha stojí nebo spíš stoupá, to kilo nahoře už mi bylo nepříjemné při fakt slušném dukaním stylu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 14:25

@Kdoule Hele já taky kupuju čokošku v lidlu..a tahle tvoje je se stévií?? To bych se po ní asi jukla :) Já si kupuju takovou na vaření, není úplně megahořká a stevie v ní teda taky asi nebude :oops: ale je dobrá a naučila jsem se díky ní jíst hořkou čokoládu, co jsem nikdy nemusela.. je to tahle http://www.kaloricketabulky.cz/…a-na-vareni/ :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 14:45

@majda123456789, Majdi, ne, se stévií je narozeninový dárek z Billy, zn. Villars, švýcarská. Pak tu mám ještě 90% Lindt, ale já nejsem moc na tmavé čokolády, je to fakt úlitba tomu, že v rámci rychlé svačiny kdykoliv v kabelce nic jiného dukaního nemám vymyšleno. V Lidlu kupuju nějakou klasicky s cukrem, je to 85% čokoláda v tmavě hnědém obalu, zrovna ji nemám doma, abych se koukla, co přesně to je.

Je to super třeba do auta, když uvíznu na cestě, od nás všechny silnice začátkem září frézovali a visela jsem i déle než půl hodiny u semaforu. S tím člověk předem nepočítá, čokoška v kabelce je spása.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75735
24.9.14 16:50

@Kdoule Dekuju Kdouli moc…a muzes mi verit, ze jsem si na tva odrazujici slova k memu dalsimu hubnuti po ranu pred zrcadlem vzpomnela a dala ti zapravdu.
Ale o dalsi pokles mi ted uz fakt neslo, spadlo to samo. Ja to ale vidim jako prechodny stav, moje stabilizovana poloha je beztak nekde kolem 64 a ja uz jsem s tim smirena.
Mam totiz cerstvou prihodu z akce Kruta. Mame tam kamaradku, starsi nez ja o 13 let. Takze 62. Kazdopadne zadna starena, vzdycky mela mnohem lepsi postavu nez ja. Asi 162/58 nebo tak nejak, fakt na svuj vek skvele vypadajici baba. A ted ty komplikovany vztahy ve smisenych kolektivech, ze jo. Po mne pri jakykoli vaze celozivotne strasne vyjizdeji chlapi, ona musela byt v mladi nadherna, tak ve mne vidi zbytecne konkurenci. Jenze postavou jsem proti ni byla spekburt, tak mne nejak vydychavala.
Ale pak jsem ji zacala pred ocima nekontrolovane hubnout, co se mne naodrazovala… Fakt jsem zhubla, vahu si drzim, porad se najdou lidi, kteri maji potrebu to obdivne rozebirat a pri podobnych akcich, jako byla tato, mne neustale nejakej chlap nuna, objima, poponasi a taha mne tancovat. No jeste chvili, ono to s vekem pomine, ale ted si to vcelku uzivam, pokud to chlapci neprehaneji.
Jenze tahle holka to asi nejak pojala jako soutez a behem leta shodila snad 5 - 7 kilo. Hele, docela hrozny. Strasne ji to zdevastovalo oblicej, ted uz jako starena fakt vypada, a jeji sexy krivky jsou v tahu.
Takze jo, vyhrala, ja takhle v zivote nezhubnu, pokud teda nejak blbe neonemocnim.
Ale ted uz presne vim, pred cim tu Bibi varovala. Cvicit jo, to zacnu. Ale dolu uz nechci ani kilo.
Bacha na tohle, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 18:00
@sirikit píše:
@Kdoule Dekuju Kdouli moc…a muzes mi verit, ze jsem si na tva odrazujici slova k memu dalsimu hubnuti po ranu pred zrcadlem vzpomnela a dala ti zapravdu.
Ale o dalsi pokles mi ted uz fakt neslo, spadlo to samo. Ja to ale vidim jako prechodny stav, moje stabilizovana poloha je beztak nekde kolem 64 a ja uz jsem s tim smirena.
Mam totiz cerstvou prihodu z akce Kruta. Mame tam kamaradku, starsi nez ja o 13 let. Takze 62. Kazdopadne zadna starena, vzdycky mela mnohem lepsi postavu nez ja. Asi 162/58 nebo tak nejak, fakt na svuj vek skvele vypadajici baba. A ted ty komplikovany vztahy ve smisenych kolektivech, ze jo. Po mne pri jakykoli vaze celozivotne strasne vyjizdeji chlapi, ona musela byt v mladi nadherna, tak ve mne vidi zbytecne konkurenci. Jenze postavou jsem proti ni byla spekburt, tak mne nejak vydychavala.
Ale pak jsem ji zacala pred ocima nekontrolovane hubnout, co se mne naodrazovala… Fakt jsem zhubla, vahu si drzim, porad se najdou lidi, kteri maji potrebu to obdivne rozebirat a pri podobnych akcich, jako byla tato, mne neustale nejakej chlap nuna, objima, poponasi a taha mne tancovat. No jeste chvili, ono to s vekem pomine, ale ted si to vcelku uzivam, pokud to chlapci neprehaneji.
Jenze tahle holka to asi nejak pojala jako soutez a behem leta shodila snad 5 - 7 kilo. Hele, docela hrozny. Strasne ji to zdevastovalo oblicej, ted uz jako starena fakt vypada, a jeji sexy krivky jsou v tahu.
Takze jo, vyhrala, ja takhle v zivote nezhubnu, pokud teda nejak blbe neonemocnim.
Ale ted uz presne vim, pred cim tu Bibi varovala. Cvicit jo, to zacnu. Ale dolu uz nechci ani kilo.
Bacha na tohle, holky.

@sirikit Víš co? Ono to chce asi nějaký takovýhle okamžik uvědomění, aby člověk zjistil, co chce, a co už ne :kytka: pokud teda není magor jako tahle paní, co to dělá vyloženě z trucu a z hecu a z potřeby vyhrát..i když vlastně prohrála. Jsem ráda, že sis uvědomila, jaká ses krásná ženská a že už hubnout nepotřebuješ :kytka: s těmi žebry jsi mě teda docela vyděsila, doufám, že to není tak akutní! 8o koukej sem dát fotku a doufám, že nás s ní uklidníš a ne naopak! A moc ti tu spokojenost přeju :hug: Kdoulička je naše studnice moudrosti, to je prostě neoddiskutovatelný fakt :srdce: stejně jako že ty jsi náš „prorok“ a nahoře tě poslouchají, Lydia je zas bavič skupiny (i když to tu zastává i spousta dalších velice obstojně) :mrgreen: některý věci jsou prostě daný :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková