Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
25.9.14 12:55

@Bibiana1, čeká tě víc vyloženě zátěžových víkendů?

Nějak si neumím představit, jak by se tobě váha mohla plížit nahoru, vynechávám teda ten pubertální důvod doma, to naopak chápu až moc dobře :,(, ale na ten stres zase zabírá běh, tak se to drží povětšinou v rovnováze nějak, aspoň podle toho, co tu píšeš… Teď jsi vodu sesunula krásně, já jsem zvědavá, s čím po víkendu přijedeš, očekávám nějaký podobný výsledek, jako měla min. víkend Sirikitka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 13:08

@LydiaD Jasnačka, že to zvládneš, budeme ti posílat sílu naší vůle na dálku a po víkendu na sebe budeš hrdá a váha tě odmění! :kytka:

@Bibiana1 ale prd, tobě budeme taky posílat naší vůli. dáme to mezi vás fifty fifty..akorát v neděli jsem zvaná k babi na oběd a prý budou kuřecí řízky, tak to si tu svojí vůli budu muset nechat :oops: :jazyk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

holky jak je to s tím vstupem do 3.F? když dosáhnu svý vysněný váhy, tak druhý den hned jdu do trojky?? Nebo musím počkat několik dní a držet jí..? Nebo jak to je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
25.9.14 13:16

@Kdoule Kdouli, pokud zrovna o víkendu nesloužím / tehdy jsem maximálně disciplinovaná /, tak jsme buď s dětmi na víkend. závodech - ubytování v hotelu, stravování v restauracích nebo za měsíc další víkendový kongres. Zjišťuji, že mi stačí sníst něco slanějšího, o alkoholu ani nemluvím, a hned držím vodu. Teď o víkendu jsem měla gril. hov. steak s gril. zeleninou, celkem 2 x, to by bylo dobrý, ale maminka dělala chipsy z červ. řepy a pěkně na oleji, solené hrubozrnnou solí, a jak mi chutnaly. K tomu kousek čokolády po závodech, večer asi 2 dl bílého a bylo. Ten týden předtím stres s puberťačkou hojně zajídaný čokoládou a vidím, že min. týden mé minimum bylo 68,0. Naposledy 67,0 bylo 5.9.Víš, on ten běh není na hubnutí, přestože běhám pomalu a tak cca 50-60 min skoro každý den, když budu prasit, tak zase ztloustnu. Ale já jsem ta chron. dietářka :,(. To s tou svou pomalu stoupající váhou jsem zjistila dnes, stále je to dobré, ale kdybych se nevážila a žila jen se svým dobrým pocitem, tak bych se asi brzy moc divila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
25.9.14 13:17

@majda123456789 dík :-). Do trojky můžeš jít hned, nemusíš na nic čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 13:22
@Bibiana1 píše:
@majda123456789 dík :-). Do trojky můžeš jít hned, nemusíš na nic čekat ;)

@Bibiana1 Dík :hug: já se trochu bojím abych pak nevylezla nahoru o kilo nebo dvě, já si totiž chci držet těch 55 kg..tak by možná bylo moudřejší do tý 3.F jít s nějakou rezervou lehce pod těch 55 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
25.9.14 13:33

@majda123456789 no, někdo hubne i ve 3. f., já bych to moc neoddalovala, ale záleží na Tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
25.9.14 13:39

Žádný úbytek po vzorném bd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 13:52
@zoufalka1989 píše: Žádný úbytek po vzorném bd…

@zoufalka1989 Kočkoooo to je mi líto :,( ale zkus ještě jeden den..já to měla fakt taky uplně přesně takhle :nevim: jak přes kopírák. Trvalo než se to začalo po tý nemoci hýbat, vím jak jsi teď bezradná a demotivovaná, ale rozjede se to! Slibuju! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 13:55
@Bibiana1 píše:
@majda123456789 no, někdo hubne i ve 3. f., já bych to moc neoddalovala, ale záleží na Tobě

Nooo já se právě bojim abych naopak nenabrala :? a radši bych o kilo míń, než o kilo víc :nevim: :oops: uvidim jak to půjde no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
25.9.14 15:58
@zoufalka1989 píše: Žádný úbytek po vzorném bd…

Zoufi, to mě mrzí, že tě to tak zkouší, ty budeš zocelená žena, neboj se neboj, to padne a až to půjde dolů, tak to bude velký :hug: :hug:. Moc ti držím palce, pokud o víkendu něco porušíš, tak já o ničem nevím, pokud vydržíš a přijedeš domů bez ztráty kytičky, tak přeju megaúbytek, fakt viditelný a cítitelný. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
25.9.14 16:04

@Bibiana1, nad pravidelné vážení není, o tom žádná a věř, že tvoje slova z doby, kdy já teprve začínala a ty jsi už byla zkušená ve 3F, si pamatuju a pamatovat budu. A chápu, že tvůj pohyb není na hubnutí, myslela jsem to tak, že tím během za účelem vybití akutního pubertálního stresu spálíš přece jen kalorie, nějaké navíc, takže tím třeba přísun kousku čokošky vyrovnáš. :think: Ale se zadržováním vody jsem fakt bezradná, protože to je téměř neřešitelné peklo. Já tedy alkohol od zač. diety neměla, kdoví, co to se mnou udělá 8o, ale u soli vím dobře, co umí, i když jsem hodně opatrná a dokonce solení cíleně ještě snížím, tak stejně se voda chová úplně podle vlastních pravidel. Jak svou stravu popisuješ, tak ani mimo domov nejíš nijak mimořádně, aby váha dělala takové stojky. Pevně doufám, že je to jen dojem z nedlouhého období teď v září, že je to jen nějaký výkyv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
25.9.14 16:29

@Kdoule Souhlasím, nechci na nikoho tady působit pesimisticky, že by jako třeba DD nefungovala, to fakt ne. Jen jsem se na ty každodenní váhy zadívala a viděla jsem, že minulý týden jsem se na svou standardní váhu ani nedostala a už tu byl víkend :,(. Ale na druhou stranu začal školní rok, každodenní rozvážení syna na kroužky / to dříve nebylo, dokud manžel o prázdninách nezměnil práci, tak to víceméně zajišťoval on / a já, přísná na sebe, chci zvládat vše jak dříve. Tzn. nejen uvařit teplou večeři, ale i si jít zaběhat a až budu mít zápěstí úplně v pořádku, tak i 2 x týdně na bosu. Takže třeba zjistím, že běhat můžu jít jen v 17.30 -18.30, ne tehdy, kdy mám chuť, a hned to může být důvod si zobnout čokoládu :mrgreen:. S tím zadržováním vody - nejsem vyloženě typ, který by se před menzes nalíval jak konev, ale přece jen některé věci - sůl, alko na mě tak působí. Ale dost už stěžování si, já jsem v podstatě v pohodě, jen jsem psala své poznatky. Dík za sdílení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
25.9.14 17:09

@Bibiana1, vůbec nezníš jako člověk, který si stěžuje nebo zpochybňuje cokoliv, za sdílení děkujeme my a já obzvlášť za spoustu podpůrných rad, co jsi mně a i ostatním tady napsala. Kvůli sdílení zkušeností sem chodíme všichni a tvoje příspěvky jsou jistě nejen pro mě hodně cenné. Užij si klidný víkend (vím, že kongeresový), já opravdu věřím, že to nebude stále takové, že to mohou být spíš výkyvy i v reakci na tu psychickou zátěž, tvým pocitům hluboce rozumím a doufám, že po víkendu budeš moci sdělit i pozitivní zkušenost s naprosto minimálním přírůstkem, moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75769
25.9.14 17:52
@majda123456789 píše:holky jak je to s tím vstupem do 3.F? když dosáhnu svý vysněný váhy, tak druhý den hned jdu do trojky?? Nebo musím počkat několik dní a držet jí..? Nebo jak to je? :nevim:

Dočítám a prosímtě, podle Dukana bys měla po dosažení vysněné váhy - a bacha, on nemyslí tvé vysněné, ale ideální dle jeho výpočtu! hnedle hupsnout do trojky.
Zatímco třeba já, že jo, jsem dosáhla své ideální dukaní váhy někdy na začátku prázdnin, což jsou skoro 3 měsíce, a celou tu dobu se na ní placatím v naději, že to ještě trochu sleze. Jakože nesleze (no trochu, ale kolísá to prostě kolem „ideálu“).
Dneska jsem zjistila, že mám naprostý guláš v tom, kdy mám BZ a kdy BD, pořád jsem tím hrozně žila a řešila to, jenže teď, jak už mám pocit, že do trojky krůček, to normálně zasklívám. Před chvílí jsem hladově sežrala asi tři lžíce leča od včerejška, když se dostavily pochybnosti… a na prstech jsem si pracně odpočítávala, jestli dnes vůbec mám BZ. No nemám, jasněže. :nevim:
Ovoce oželím. Sladký mi chutná dukaní. Chlebík taky. Ani bez těch příloh bych se nezbláznila. Ale panebože, až tohle nebudu muset pořád dokola řešit, na to se těším jak čtyřletá na Ježíška. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75769
25.9.14 17:55
@majda123456789 píše:
Nooo já se právě bojim abych naopak nenabrala :? a radši bych o kilo míń, než o kilo víc :nevim: :oops: uvidim jak to půjde no :)

Půjde to blbě, to ti řeknu zcela přesně. Protože pokud vím, už teď máš pod dukaní ideál, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková