Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
448
26.9.14 10:42

@majda123456789 No ale to je super zpráva… měla jsem „obavy“ abych něco nepohnojila, když se tak držím ( až na ten kousek švestkovýho koláče… teda kousek… :roll: spíš kus.. takovej klínek :oops:, co kecám klín to byl, jako kráva 8o :cert: ale už je naštěstí sklepanej :mrgreen: )
majdi, to víš, že to bude voda.
já právě takhle v sobotu stoupnu na váhu a tam 70, říkám si paráda, mám 1bz a 1 bd to by v pondělí mohlo být už na 69,… něco.. no tak leda prd! Hned v neděli 70,7 :cert: no a pak skoky po 100 - 200 g nahoru a dolů.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
26.9.14 11:26

Ahoj holky otázka - když jste začínaly s 2F kdy jste měly pokles? Já jsem do 2f šla s tím, že to půjde hodně pomalu ( už kvůli porodu) ale abych řekla pravdu tak jsem očekávala alespoň 1 kg týdně jak píše papá v knize… momentálně jsem na tom tak, že od začátku 2f lítám nahoru dolů ale klesla jsem o necelé 1kg za 14 dní :cert: :cert: tak si říkám, neměla bych zařadit víc BD dní za sebou a prochu to nastartovat? nebo mám čekat? další otázka - nemáte nějaký fígl čím nahradit vajíčka? přijde mi, že během BD jich sním celkem dost - chléb, buchta, někdy i samotné.. a je vůbec nějaké omezení? nikde jsem to nenašla vím že v 1f je ale ve 2? :mavam: :mavam: :mavam: děkuju za odpovědi.. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 11:48
@Niki91 píše:
Ahoj holky otázka - když jste začínaly s 2F kdy jste měly pokles? Já jsem do 2f šla s tím, že to půjde hodně pomalu ( už kvůli porodu) ale abych řekla pravdu tak jsem očekávala alespoň 1 kg týdně jak píše papá v knize…

Já jsem první fázi držela 7 dní, ztratila jsem 2,7 kg. A další kilo jsem zhubla ažza 4 týdny, ale to proto, že jsem měla 14 dní dovču, nevážila jsem se a po 4 dnech střídání bd/bz 1/1 jsem jela 10 dnů na dovolené jen BZ. Takže k normálu jsem naskočila až po těch 4 týdnech a pak jsem zhruba to kilo týndě hubla při střídání 1/1. K dnešnímu dni / začala jsem 5.7/ mám dole 8,4 kg. mezitím jsem měla ještě 1 dovolenou cca 7 dní, kdy jsem jela stále bz. Teď když se kouknu zpětně na měření, tak mi to taky skáče nahoru, dolů a 1 kilo hubnu cca 14 dnů.
Ale to přece není vůbec špatné! ;)
Navíc ty po porodu, jak už holky několikrát psaly, máš rozhozený hormony a tělo se s tím ještě srovnává :kytka: Nechtěj po těle zázraky. kila si taky nenabrala během 14 dnů. Chce to čas a hlavně se nestresuj, když ti váha stojí, nebo malinko povyleze. je to normální a můžeš to tady číst u každé z nás. Důležité je, že to dolů jde :pankac: A je vážně moc dobré si to denní vážení psát do kalendáře. Alespoň máš přehled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 11:55

@Niki91 A co se týká vajec… No tak u mě je to klidně 60 vajec za týden :mrgreen: nemám s vejci problém, peču, vařím je na tvrdo, míchaná, omelety, do palačinek, do chlebíku. Pokud nemáš vysoký cholesterol, tak by ti to nemělo dělat problémy. Já právě za vejce děkuji, kolikrát mi maso už leze krkem :poblion: a jsem ráda, že to můžu " ošidit" vejci. :nevim: Nejsem totiž masový typ, takže masa opravdu ve větším množství držím jen v BD. jinak jen malinko, není to sice úplně dobře, protože po něm se hubne nejvíce, ale já to raději nahradím šmakym, nebo právě omeletou se šunkou a troškou nízk. sýru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
26.9.14 12:08
@ajaja79 píše:
@Niki91 A co se týká vajec… No tak u mě je to klidně 60 vajec za týden :mrgreen:

super to jsem potřebovala vědět, abych se nemusela bát dát si 2 vejce denně :zed: vážím se každý den a zapisuju a dne když jsem se koukla zpětně jak dlouho je tam 80,něco tak jsem se až lekla.. ale tak douvám že to konce měsíce tam bude alespoň 79,něco :-D trpělivost není moje silná stránka :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 13:02

@Niki91 niki, hubnuti zacina v hlave. Pokud chces zhubnout honem honem a co nejvice, jen proto, ze ted se potrebujes nacpat do satu, tak mi ver, ze to neni ten spravny duvod a ani okamzik pro hubnuti. ( nerikam, ze to je tvuj pripad) nejen, ze s nejvetsi pravdepodobnosti mozna zhubnes, ale naberes velmi zahy zpet a jeste neco k tomu. To te odradi zase na nejakou dobu od " diet",protoze to bude postradat smysl. Drzim hladovku, odpiram si, zhubnu a pak to mam vse zpet a jeste
navrch?!?!?
Naopak pokud si uvedomis sama v sobe, ze takhle uz tedy ne a jsi smirena s tim, ze to bude beh na dlouhou trat, tak ti to pujde samo.
Hubnout 0,5 -1 kg tydne je zrdravy ubytek.
Proc to pisu, pises ze mas problem s trpelivosti, a to by mohl byt trosku problem, abys to v puli nevzdavala. Je potreba si v sobe udelat takovou vnitrni revizi, jestli nejsou tve ocekavani moc veke na tak kratkou dobu. Verim, ze s Dukanem uspesne zhubnes, a je treba si uvedomit ze tohle nelze ani jako dietu brat.
Vzdyt kde jinde u ktere diety muzes jist v mnozstvi jakem chces, klidne pozde vecer a jeste si u toho vymlaskavat dukani dobroty? :P
Jen tim chci rict, ze nespechej, nestresuj, nezatezuj hlavu proc mas zrovna stagnaci a leze to pomalu dolu. Ono se to pohne. a ze nezhubnes 20 kilo za 4 mesice? No a co? Tak je zhubnes za 7, ale zhubnes. A jeste si u toho pochutnas ;) a co teprve, az se ti vrati do stravy ovoce, pecivo, prilohy… ;)
Takze zacni byt trpelivejsi, mej sve telo rada a dekuj mu za to, ze sice pomalu ale ( trvale ) hubne. :kytka:

Takze tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
26.9.14 13:38

@ajaja79 já sem fakt hrozná :zed: :zed: já když se do něčeho dám tak to vždy dotáhnu do konce. jsem celkem cílevědomá. Vůbec se nebojím že bych to vzdala. :) a jak si psala není to vlastně dieta jako taková, spíš změna stravování. Prostě jsem jen blbec kterej by rád viděl časté úbytky :mrgreen: :mrgreen: ale to asi každej.. jak sem psala trpělivosti jsem zrovna nepobrala, takže mám pořád pocit že se musim ptát jestli to je normální :-D Doma už jim lezu na nervy, tak otravuju tady :-D :-D :-D Nicméně to nemění nic na držení Dukana. Budu ho dodržovat ať to půjde rychle, nebo pomalu. Pravidelně nebo nepravidelně - v tom mám jasno :palec: Přeci jen jsem na začátku. Myslím, že až po pár měsících uvidím jak mé tělo funguje budu klidnější a nebudu to dokola řešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 13:58

@Niki91 Super!!! Tak to ty úbytky uvidíš dozajista :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
26.9.14 14:13

Mohla bych zeptat-misto ovesneho srotu mohu pouzit ovesne vlocky s klicky, instantni???dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
26.9.14 14:22

@toooja nemůžeš, musíš právě ovesné otruby - v 1.f. 1,5 PL, ve 2. f. 2 PL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
26.9.14 15:56

Diki za radu :? hm, otruby jsem sehnala jen psenicne. Cetla jsem tu, ze nejake jsou v kaufu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 16:51

@toooja Ovesné otruby mají v tescu, kauflandu a DM - v DM jsou nejdražší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
26.9.14 16:55

@toooja, ovesné otruby v Kafu mají, když nejsou rozprodané. U nás vždycky nějaké jsou, ale byla jsem ve 3 Kauflandech a všude je mají trochu jinde, fotka je ve fotoalbu, tady .

Jinak je mívají i v prodejnách zdravé výživy a v DM drogerii mají trochu dražší variantu ovesných otrub s klíčky, které se mohou od 2F (pro 1F mají moc sacharidů díky těm klíčkům). Každopádně nějaké ovesné otruby jsou nezbytné. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
26.9.14 17:21

@Niki91, já se trochu bojím, že dukanka je pro šestinedělí příliš drsná dieta, moc ti držím palce, ať ti to nenaruší hormonální rovnováhu potřebnou k nastartování pravidelného cyklu, taky štítná dostává zabrat po té obří těhotenské zátěži, tělo je podle mě maximálně zmatené a tak trochu neví, co po něm chceš. Ono po porodu tělo hojí, doplňuje mnoho živin, které ztrácelo těhotenstvím, zpevňuje tkáně, do toho ty jsi zavelela hubnout. Sama jsem zvědavá, kdy se ti to rozjede, říkám to upřímně, protože jsi tělu zavedla dietu v situaci srovnatelné třeba s probíhající nemocí, kdy tělo většinou šetří a chová se jinak, než v plné kondici a v pohodě.
Ale ten začátek byl velice slibný, tělo brání rezervy zuby nehty, prochází obdobím velmi zvýšených nároků už spoustu měsíců, ví, co dělá. Ustoupit a pustit tuky musí. Snad už dost brzy. :hug:

Já jsem po vstupu do 2F asi 5 dní stála, pak jsem pomaličku několik dní klesala, načež jsem bez vysvětlení přibrala 1,1kg a byla jsem na tom hůř než po skončení 1F. Ale pak už se to začalo pomalu hýbat, já ale určitě nehubnu to slibované průměrné kilo týdně, taky jsem si chybně myslela, že jakožto držitel první diety mám nárok na průměr, všichni vědí, jak jsem tu na to vzdychala a stýskala si. Ale je to prostě tak, hubnu ve skocích, dlouho se nic neděje, je to deprimující, pak najednou ve 3-4 dnech třeba kilo, kilo a půl. A pak to zase přešlapuje. Hubnu 2-3kg měsíčně, na víc jsem se nevzmohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.9.14 17:28

Ahoj holky, tak jsem zpět doma… za celou dobu jsem zhřešila pouze nesladkým capucinem, jinak jsem jedla své jídlo a na rautu ani v restauraci nic nedukanovského nesnědla… jsem vlezla teď odpoledne na váhu a nejspíš se opět žádný pokles konat nebude, ale tak je to váha odpolední, tak uvidím ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková