Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
25.9.14 22:35

Myslim tim ze to budu davat zase dva dny dolu. Do trojky to vidim tak za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
25.9.14 22:40

@sirikit, já ti rozumím, že ho máš ráda a vůbec nic proti tomu nemám :hug:. Já jsem bytostně netvarohová, ono se to v tom jistě promítá, ale když mně ten tvarožník zůstává tak velice mokrý. Prošívačka je pro mě 10× přijatelnější hlavně proto, že tam ani ten tvaroh není tak mokrý, jako je tvarožník celý. Přitom já nemám odpor k mokrým moučníkům a třeba tvarohovou bábovku jsem taky snědla, je ale pravda, že klasické moučné pečivo nikdy nemá tak brutální tvarohovou chuť, jako dukaní. Já to asi ještě jednou zkusím, do třetice všeho dobrého. Zkusím víc vychutit a pouvažuju, jestli nepoužít teda to sypké sladidlo. Než tu zvlhne nepoužíváním. Ale uvídím, jak se bude příští dny chovat váha, do stagnace si tohle uchystat nemůžu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
25.9.14 23:35

@Kdoule Jejda,ale já ti ho nenutím! :hug: :hug:
Každej má svoje chutě, třeba jeden čas tu hrozně frčely takové ty tvarohové moravské koláče. Párkrát jsem si je udělala, váha se mi jednak sekla a krom toho mi nijak zvlášť nechutnaly, navíc problém s plesnivěním jsem v jejich případě měla třetí den taky. :(
Minulý týden jsem jim po několikaměsíční pauze dala šanci znovu, tentokrát místo sušeného mléka s proteiňákem. Tvaroh s bolerem - lesní ovoce, jakože je budu mít borůvkové. No a hádej co. Nijak mi nechutnaly, tři jsem se sebezapřením snědla a tři po dvou dnech vyhodila, protože ten tvaroh na nich už byl popraskaný a vůbec nevybízely k nakousnutí. :zed: :zed: Navíc konkrétně v nich taky cítím tu škrobovou pachuť, nevim, no. :roll:
No nic, trojka za pár dnů, už vymýšlím dukaní mřížkovou buchtu, dukaní jablečný závin, dukaní švestkový koláč se skořicí a tu drobenku ještě musím nějak domyslet.. zkrátka slibuju si od toho ne snad obžerství, ale určitě pestřejší jídelník. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
26.9.14 06:53

Dobre rano, dnes spekackova pomsta. 65.2. Takze 1,6kg navic. No slane to bylo teda dost. Do nedele mam puvodni, uz mam telo poznany, coz bude dobry do trojky. Akorat dneska bych mela jit na dozinky, to bude zas neco. Ale mam moznost ridit, tak se toho chopim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
26.9.14 07:22
@sirikit píše:
@Kdoule Jejda,ale já ti ho nenutím! :hug: :hug:

Ale to já přece vím. :hug: Ale opakovaně ho tak chválíš, že mi nejde z mysli, že ho asi nějak špatně připravuju, když ten můj je takový spíš nejedlý. Potíž je, že ta pudingová varianta mě stoprocentně zastaví, to ani ty moravské tak nedělaly, a s Havlíčkovým škrobem to má ocas, který jsem při svém jednom havlíčkovském pokusu nedokázala překrýt nějakou chutí. Teď máme bolero, ještě to promyslím. Já bych si občas moc něco dala, ale nějak se nemůžu v tom dukanském zorientovat, co jíst, aby mi váha pořád nestála.

Dneska stojím taky, 61,7 po BZ. Včera jsem měla z tolerovaných jen 2 kostičky čokošky. Ale už je dojedená, takže nebudu mít problém novou nenačínat. Takže 12.den od dosažení posledního minima, nechápu, to se snad tělo pokaždé snaží o nový rekord? 8o Tentokrát v délce neklesání na váze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
26.9.14 08:03
@Kdoule píše:
@sirikit když mně ten tvarožník zůstává tak velice mokrý. Prošívačka je pro mě 10× přijatelnější hlavně proto, že tam ani ten tvaroh není tak mokrý, jako je tvarožník celý. Přitom já nemám odpor k mokrým moučníkům a třeba tvarohovou bábovku jsem taky snědla, je ale pravda, že klasické moučné pečivo nikdy nemá tak brutální tvarohovou chuť, jako dukaní. Já to asi ještě jednou zkusím, do třetice všeho dobrého.

Kdouli, já jsem tvarožník taky dělala jen párkrát na začátku DD, měla jsem ho brutálně mokrý až se mi na řezu vytvářely bublinky. Myslela jsem, že je to tím, že používám tekuté sladidlo, ale když jsem pak jednou zkusila rozdrtit tablety, výsledek byl stejný…Teď dělám hodně buchtu, která je základ jako na prošívačku, upeču jen korpus bez prošívání a vychladlý ho potřu stracciatelovým jogurtem (jogurt, sladidlo, nastrouhaná čokoláda) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
26.9.14 08:06

Jo a jinak já po včerejším BD +100g, je pravda, že jsem nebyla na WC a včera mi oficiálně začala MS (jinak špiním už týden :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
26.9.14 08:17

Holčičky moje já jsem si pěkně naběhla :zed: Po tom skvělém focením jak jsem tak hezky vykosla mi včera bylo tak jaksi divně. pořád jsem čekala co z toho bude a ono nic. Protože mám dítě pryč tak jsem hned po práci šla běhat. Bylo hezky tak co že. Jenže když jsem se vrátila a naložila se do vany tak to začalo. Lehla jsem a už se nezvedla :zed: Nrmálně mě bolelo snad všechno i to co nemám. Vydžela jsem do 20hod pak jsem odpadla totálně, v noci jsem si musela vzít prášek, protože se to už nedalo vydržet. Takže se tu teď válím v pelechu a váha mi ukázala 49,8kg :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
26.9.14 08:37

@Kaspinka
A sakra :(
Trocha černého humoru:
Buď ráda, že to číslo je váha a ne teplota ;) :mrgreen:
Zalehni, dej si čajík a vykurýruj se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
26.9.14 08:38

Já hlásím 79,6kg.
Tak držte palce, ať ten víkend zmáknu.
Ale já si věřím ;)

• Citovat
  • Upravit
448
26.9.14 08:46

Ahoj všem ve spolek :mavam: tak já hlásím po 6 ti denním snažení přeprat vlastní tělo dukaní minimum 69,6 :dance: :dance: :dance: konečně na začátku ta 6!! :mrgreen: Takže od soboty 20.9 kdy jsem měla 70 rovných jsem třepala -400 g. Také jsem měla přírůstky po BD a naopak úbytek po BZ, nevím, jestli opravdu nepůsobí ten měsíc :think: :nevim: jinak to mívám obráceně. Shrnuto, po 2 měsících a 20 dnech -8,4 kg. Tak snad na 3 měsíční mezník už to bude 9 kg :roll: :think:
kdouličko já ten tvaroh taky moc nemusím, tudíž to pro mě taky nebyl dortík nic moc… :roll: ale když mám vyloženě chuť na sladké, udělám si palačinky. 2PL OO, cca 2dcl nízkotučného mléka, špetka stévie, troška skořice, 1 vejce. Dělám to na crispovacím talíři, takže úplně bez tuku. No a zlehka to máznu buď šmakouní nutelkou a nebo smíchám nízk. jogurt a krapet bolera. A je to pro mě mňamka nejlepší :pankac: :P Z této dávky mám 2 veliké placky. Vyberu si tím sice denní dávku otrub, ale někdy si 1 nechám na druhý den. Tak zkus třeba tohle. Po tomhle jsem nikdy žádnej nárůst nepozorovala, ani stagnaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 08:53

Jo a holky, mám ještě dotaz ohledně otrub. já z jejich požíváním nemám problém. Naopak, potřebovala bych vyšší dávky :think: :roll: Teď si dělám sendvičový chlebík, myslím, že sirikit psala, že ho dělá. Je luxusní a s tím mikrovlněným se nedá srovnat!!! Ta chuť :P :dance:
No a k dotazu, co myslíte, že se mnou udělá, když třeba během týdne přetáhnu 2× dvojnásobnou dávku otrub? /4PLOO/
Vím, že jsou různé informace na netu, jak dlouhodobé užívání škodí, a já nevím co ještě. Jenže když si člověk řekne, co všechno byl před Dukanem shopný sníst, tak otruby snad nejsou tak velké zlo :roll:
myslíte, že bych měla přidat vitamíny třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
26.9.14 08:56

@Kaspinka No jo, práce modelky má svá rizika. Ale přesně jak píše @LydiaD, buď ráda, že to není horečka. Jinak fotečky opravdu luxusní :palec: :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
26.9.14 09:15

Holky díky máte pravdu :hug: na co si mám stěžovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.14 09:56

@ajaja79 Ahoj, hele já ty denní dávky otrub nějak neřešim a přešvihnu je řekla bych dost často.. tak nevím :nevim:

Jinak hlásím po včerejším BZ 56,2 kg což je naprostý děs! :,( 8o od včerejška +0,8 kg! :,( :,( :zed: ale doufám, že to bude voda po té zelenině. I jsem trochu víc asi solila, tak snad to zas sklepu rychle, když jsem se včera tak radovala.. ach jo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková