Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka
Myslím, že mám málokdy co říct.
Ale teď tak nějak… nemám k tomu co říct…
Odcházím směrem Macocha…
Vypadáš
![]()
@Kaspinka píše:
HOlky mám zatím jen 2 rychlovky
Týýý jo. Ta první super, ale ta ležatá je náááádherná…!!
Pochopila jsem to celé! Já totiž hubnu, abych i nadále imponovala týpkům v páté cenové skupině, zatímco váš rodinný ateliér ušetří na gáži pro modelínu, protože ty ji naprosto plnohodnotně nahradíš.
![]()
@Kaspinka píše:
Holky díkyčasem budou i fotky kdy jsem víc oblečená:D
Děkuju!!!
Taková zimní čepice, šála a bunda ![]()
Jo to by šlo! ![]()
A hoď přes sebe radši deku, aby Ti nebyla zima
![]()
Pak to ustojím
![]()
@Kaspinka Teda kóčo.. všechny jsou krásný, ale ta kde ležíš?!
Pane bože, potkat tě tak tě normálně obtáhnu nebo co!!!
to ty moje takový pěkný nebyly, ale to bude asi tim, že jsem neměla to tělo
nádhera prostě! ![]()
@besi2010 Tak jsem zkusila ty tvoje muffiny… voní mi to tady, ale dám si je až zítra
ale teda jak jsem dělala 10 věcí najednou a k tomu puštěný film, tak jsem zapomněla, že bych měla ušlehat nějaký sníh a jen jsem to všechno hodila dohromady a zamíchala.. Myslíte, že to bude jedlý?
Do každýho jsem hodila ještě půl kostičky tý mý čokolády na vaření co jím, takže doufám, že to jedlý bude
![]()
Kočky, teď jsem dovařila všechno jídlo a jsem grogy, navíc po překrásné kaspi, bych to stejně nevložila!!!
@majda123456789 Jedlý budou určitě, ale možná trošku tužší. Ten sníh z toho udělá takovou jako pěnovou hmotu nebo jak to popsat ![]()
Se picnu z vás:d lydie znakoumelkyne a sirikitka v obležení 5.cenové skupiny- zlato Tebe by brali vsema 10 i v prvni skupine! Majda chce ojet Kaspi, a ja? Ja se ji vubec nedivim! Pro to telo bych vrazdila! Tak a vsichni myslime na zoufi ať má ráno pokles!