Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
939
24.9.14 22:52
@harfa píše:
@besi2010 besinko a jsi nafouklá vždy po dni s hostinou a přílohou nebo každý den? Mám z toho trošku vítr, protože se mnou udělá paseku i květák :mrgreen: :mrgreen:

Právě že ne jen tehdy, ale skoro denně. Musím zkusit jiný chleba abych zjistila jestli to nedělá on :think:

Jinak holky, dnes ta čočka…byla jsem v práci a byla jsem okolnostmi donucena vykouřit skoro celou krabičku cigaret, abych byla neustále zahalena závojem cigaretového kouře, protože jinak bych asi dnes neměla žádné hosty :zed: :zed: :zed: Jsem zvědavá co na to zítra váha :?:

A jinak jsem vám chtěla říct, že jsem tu čočku kvůli vám připálila :pocitac: prostě vás nemůžu dočítat při vaření, protože to už je podruhé :cert: Jistěže mám tak báječný čistič na trouby, se kterým kjde dolů skoro cokoliv :oops: S takovouhle abych si napsala Ježíškovi o nové hrnce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.14 22:54

@zoufalka1989 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Myslím na tebe!!! Dej zítra vědět a chceme vidět tu fotku! :* :hug:

@besi2010 Jooo vím jak to myslíš, normálně peču, ale tohle jsem ještě nezkoušela :nevim: :think: no tak zítra dám vědět jestli to je jedlý :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 22:56

Nemůžu spát, mam cestovní horečku a dala jsem jí hned, fotka je více než nelichotivá, snad vás nebudu strašit ve snech, každopádně rozdíl tam není no… Nezbývá než vydržet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.9.14 23:02

@majda123456789 delala jsem je dneska a bez snehu z lenosti a vsech 12mam v sobe. Ja proste pect nemuzu. Uz jsem to tu jednou psala. Neumim si to rozdelit, chodim kolem nich a postupne je uziram. Ale furt lepsi nez tatranka, ze?
Kaspi-ty fotky jsou uzasne. Mam uj planu se taky nafotit ale az pokorim 60ku. Chci to dat muzickovi jako darek k vanocum. Asi jako kalendar do kanclu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
24.9.14 23:06

@zoufalka1989 me to tedy pripada, ze z kobliha, nebo jak jsi to napsala je uz koblizek :palec: ja tamrozdil teda vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 23:08
Já nic nevidím, ale uklidňuju se tím, že je to foceno z blízkosti a ty předchozí fotky jsou z dálky :D
@dydla píše:
@zoufalka1989 me to tedy pripada, ze z kobliha, nebo jak jsi to napsala je uz koblizek :palec: ja tamrozdil teda vidim
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75997
24.9.14 23:14
@zoufalka1989 píše:
Nemůžu spát, mam cestovní horečku a dala jsem jí hned, fotka je více než nelichotivá, snad vás nebudu strašit ve snech, každopádně rozdíl tam není no… Nezbývá než vydržet :-(

Ještě nakukuju, doteďka tu mastím ve třech dalších oknech přípravy do práce.. :zed: :zed:…ale macíku, to teda vůbec není špatný! Pocéém, kolik máš aktuální váhy/míry?
Já vím, že jsi ráno psala nějak 66,5, ale výšku nevím.
Ty seš totiž přesně ten typ postavy, co mám já, mega rozdíl mezi pasem a boky.
Ty „boule“ pod prsy, jak to minule Lidunka označila, jsou totiž přátelé žebra. :pankac: Takže vyděržaj, pionier, ještě pár kilo dolů, možná bych zkusila nějaké cviky na zpevnění bříška… boky a stehna ještě drobet sklepeš v rámci celkového zhubnutí a za pár týdnů tu budeš stejně jako já přemýšlet, jestli ještě trochu, nebo už je to dobrý. Jde ti to krásně, nenech se zválcovat depkou, počkej, jak zálibně tu budeš za čásek dávat vedle sebe motivační fotky pro další dukaní generace. :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 23:17

Ta fotka z dálky je o něco lichotivější :-) sice o málo, ale je to lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 23:21

@sirikit

Měřím 170cm, žebra mám vidět i přes špeky dokonce i když jsem měla více jak 70 kg, mám je ke všemu ještě křivá v pubertě mě zkoumali jako exota, chodili si na mě koukat i docentí, že takouvouhle deformaci hrudníku ještě neviděli, v 15 jsem to dost ořvala, ale teď už to beru jako svoji součást…Prostě mam 4 prsa no :-)), míry odhaduji prsa 94 (mam široký hrudník, jinak prsa malý), pas tak 74, boky 92 cm, pas jsem při 75 kg vůbec neměla, ten začíná být pomalu, ale jistě vidět… :-) se cvíčem počítám a těším se, jakmile budu zcela fit půjdu na to! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75997
24.9.14 23:35

@zoufalka1989 Jojo,už jsem na to koukala do fotoalba, ta zdálky je lepší. Fotky můžou hrozně zkreslovat, v tom má Kdoulík pravdu. A ta hlava, co lehce vykukuje za bleskem, vypadá mimochodem moc hezky!
Ahať, zkoušela jsi někdy tu Jill, třeba 30 Days Shred? Nás tu s tím na jaře nakazila JaniceB, a já, jak jsem teda známý necvičič, jsem v tom asi 3 týdny jela… a nerada to připouštím, ale i za ty tři týdny byly změny vidět. Pak jsem pravda zas odpadla, ale s pokrčeným nosem se chystám teď od října zase začít.
Slibuju si, že díky změnám v pracovním životě bych se mohla vracet domů většinou dřív, takže by se mi ta půlhoďka cvíča měla podařit zakomponovat do denního rozvrhu.
Letos jsem do plavek jen prostě zhubla… a tak si říkám, že do příští plavkové sezóny bych to celé mohla vytunit nějakým tím pohybem. A protože pohyb čistě jen pro pohyb mně smrtelně nudí, musí to být něco rychlého a prudce efektivního.
Takže Jill a jí podobní šílenci. Nad půlhoďku sportu denně nepudu! :cert: :cert:
Ty myslím capeš na stepperu a děláš nějaké kardio, že? Já jsem ve svých fitkových dobách na podobných atrakcích blbnula za drahý peníze několik hodin týdně a prdky.
Nezhubla jsem a nevytvarovala jsem se.
Takže Jill (doma zadarmo, jsem škrt!) to jistí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 23:41

@sirikit

:-)

Jill už jsem cvičila celý shred asi před rokem a půl.. to jsem myslela, že zhubnu jen díky cvičení… hezky jsem zpevnila, ale úbytek nic moc.. já jsem mrzák na kole a Jill má zabijácké cviky pro má stařičká (dle ortopeda mam kolena jako 50 letá dáma :-)) a hlavně mě ta rutina nebavila… Radši si zaťapu na stepru, zaplavu nebo zaběhám (běhat tedy nesmím…) každopádně posilování hodlám zařadit, jsem rozteklá, vím vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75997
24.9.14 23:53

@zoufalka1989 :mrgreen: :mrgreen:
To by na tom měla být naše kolena zhruba stejně. :lol:
Jasný, každý si musí najít, co jemu a jeho zdravotnímu stavu vyhovuje.
Mně kupodivu žádný klouby nebolely, a to máme artrózu v rodině. Zkraje jsem se zadejchávala, ale rychle se to zlepšovalo, akorát mně docela fest bolely stehna a paže - ale to byly jen překvapené svaly, 8o 8o Něčeho takovýho se ode mne chudinky nenadály. Takže soudím, že podobný srandy si můžu pár minut denně (poskoků je tam v součtu asi tak čtvrtina celkového času) dovolit.
Protože nemám tělo zhuntovaný sportem, tak je to! :jazyk: :jazyk:
A už pá, dneska jsem měla „home office“ (takže navařeno, uklizeno, vyžehleno..) a zítra mně čeká zas nějaká ta aktivita v terénu, tak ať jsem trochu v kondici.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
25.9.14 07:36

Ahoj devcata. Tak po vcerejsich 12ti mufinach 63,6. Takze stejne. Od pondeli pokles jen 0,1. Dneska dam hodne masa, potrebuju uz vetsi skok dolu. Vcera mi bylo oznameno, ze jedeme 2.rijna na Moravu do sklipku na ochutnavku vin, budem tam pres noc, takze i vecere. No jsem na to zvedava, protoze uz nejsem zvykla pit, staci mi dvojka vina a shazuju sklenky ze stolu behem toho co vypravim. Ale u degustace se nejspis stoji, ne? Tak to by slo. Vyhoda je, ze si muzu opravdu jen cucnout a zbytek nechat. Nejhorsi jsou ty dolivaci viz. tchyne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
25.9.14 07:51

@zoufalka1989 broučku ale já tam teda změny vidím :hug: rozhodně lepší :palec:

Děkuju za pochválení fotek :oops: ale vidíte samy, chce to jen šikovnýho fotografa a fotky krásně lžou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
25.9.14 08:01

@Kaspinka fotky krásné, moc Ti to sluší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie