Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6740
24.9.14 09:34
@sirikit píše:
@harfa :hug: :hug: :srdce:
A nerikal tu jeste nekdo, ze pujde od rijna s nama? Ze bysme tu predvedly skupinovy vysadek :mrgreen:?

Nebyla to Majda? že nás dožene, to by se mohla hecnout :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Kdoule já si nikdy ten propočet neudělala nešlo mi to poslat, ale určitě by mi dukan nedoporučil 60 kilo podle mne by mě nechal tak mezi 63-65 při výšce 172cm, takže máš pravdu, ale stagnovalo to dlouho teď se to zase hezky pohlo, už jsem to ani nečekala o to mám větší radost a proto říkám, holky vydržte :hug: :hug: :hug: kdoulíku u tebe nehlásám nic, protože ty jsi dhříčka přírody, tobě naopak věřím, že se s tím popereš po svém :hug: :hug: :hug: :hug: ale zřejmě jsi taky v inventuře, začínaly jsme nějak podobně ve stejnou dobu ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 09:36
@zoufalka1989 píše:
@Kdoule @Bibiana1Holky začala jsem 7.7. s váhou 75,2 a teď dukanní minimum bylo 66,5, včera 67 a dnes 67,5… nevím, nevím jak se zachovat.. každopádně depku, mám o tom žádná…

Týjo, 8kg, ty jsi dobráááá. :palec: :hug:
Depka je pochopitelná, ale neodhazuj flintu, víš, že taky spíš skáčeš, než že bys plynule hubnula. S víkendem si to promysli, případně udělej se sebou předem dohodu, že si nebudeš vyčítat a prostě potom zase naskočíš. A pamatuj, Dukan nám píše, že když to občas nezvládneme kvůli společenským povinnostem, tak zvýšit pohybovou aktivitu (na teambuildingu většinou náplň dne) a jedeme dál. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75768
24.9.14 09:40

Uplny souhlas s holkama, Zoufi. Za dva a pul mesice paradni ubytek! :kytka:
Vydrz broucku vydrz, ono to ted vypada, ze my jsme tu hubly 7 kilo mesicne, ale pokud vim, krome Besi, ktera teda shodila raketove, se vaha sekala nebo stridave lezla nahoru vsem. Ja v potu tvare dosahla idealu nekdy zacatkem prazdnin a od te doby si na nem stojim, prestoze jsem celou dobu chtela na 60 nebo aspon 62.
Neslo to, no. Ale ted koukam, ze je to tak asi dobre. Mam kilo pod „idealem“,lezou mi zebra i kycelni kosti, propadly bricho… 8o Coz je mi sice pri parametrech 165/63 nepochopitelny, ale beru to jako fakt. Papa se se svym vypoctem zrejme strefil a ja se teda prestavam hadat.
O tri kila min uz by nejspis fakt vypadalo blbe.
Takze trojka a boj o udrzeni dosazeneho. A ty bud trpeliva, ono se to zase zlomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 09:42

@harfa, jj, já začínala 5.5., akorát tam mám 3 týdny těch dovolených, které tomu daly na zadel. Ale nebýt toho, tak bych nikdy nepřišla na to, z čeho mi je tak zle, takže díky Bohu.
Ale myslím, že inventura proběhla někdy před tou dovolenou důkladná, to se musí dělat inventury tak často??? :mrgreen:

Já jsem původně taky hlásila 1.10. odchod do 3F, ale to byl projekt z doby „je mi tak zle, že bych s tím švihla nejradši hned“, to se za ten poslední měsíc dost zmodifikovalo, teď bych ráda nejdřív ten cíl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.9.14 09:43

Zoufi, to jsi ale zhubla za dvaapůl měsíce 8 kg! :potlesk: To je přece úžasný :potlesk:
Já držím ofiko od 2.6. a před MS se mi to hrabalo až k 60 kg. A teď mám 55,5. Takže 4,5 kg za tři a půl měsíce. Přibližně. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.9.14 09:48

Šmarjá, jsem fakt strašně pomalá. Napíšu a nade mnou šest příspěvků se stejným názorem. Já fakt neopisuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 09:48

@harfa, jo, Harfíčku, nedá mi to se nezeptat, mně se pořád v hlavě překrývá to tvoje zastávkové období s tím, kdy jsi psala, že si denně děláš kokosák nebo čokosák - mám to v hlavě smíchané, nebo to tak bylo?

Já se na čokosák nehorázně těším, mám ho slíbený jako odměnu za dosažení 3F, ve které se k němu chystám často obracet… Proto mi furt tak leží v hlavě. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 09:49
@Elesia píše: Šmarjá, jsem fakt strašně pomalá. Napíšu a nade mnou šest příspěvků se stejným názorem. Já fakt neopisuju :oops:

Klííííd, venku kosa, všichni jsme v hodině H online. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
24.9.14 09:57

Ahoj :mavam: já dnes - 1,5 kg po BZ :-) evidentně jsem jak citerna s vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
24.9.14 10:01

@Niki91, no gratulace obrovská :potlesk: :potlesk:.

Ty na to máš fakt plné právo, a chci tě uklidnit, určitě nejsme samy s tím, že po BZ bývají lepší VIDITELNÉ výsledky. Chodí nás tu píšících celkem málo a mně tehdy Skalacka reagovala, že to taky pozorovala, byla jsem ráda, že nejsem úplně sama. Ono to určitě má i nějaké jednoduché vysvětlení, mi strašně štve, že ho neznám. :mrgreen: Já mám hroznou potřebu vědět všechno, jak nevím, tak to je pro mě rudý hadr před corridou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
24.9.14 10:32

Ježíš Kdoule, já to chtěla napsat už kolikrát, ale vždy zapomenu. Já držela třeba tři BD a nic, dokonce nárůst a po prvním BZ hup dolu a po druhém ještě trochu. Já to si to pro sebe zdůvodňuji, že jak jsem starší, tak mám vše zpomalené, ale fakt nevím, jak to ve skutečnosti funguje. Já bych taky radši vše věděla, ale čím víc pátrám, tím víc názorů, teorií a všeho dalšího nacházím až pak vždycky zjistím, že opět „vím, že nic nevím“ :roll:

Niki91 supeeeer, další cisterna. Můžeme si sdělovat zkušenosti z vodohospodářství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 10:57

@Kdoule @Elesia @sirikit @harfa

Holky, jste tak hodné na mě - moc děkuju - napeču si a navařím si s sebou dobroty a zvládnu to!!! Příští týden už budu snad fit a zařadím zase cardio, a posilko!

Děkuju, kočky :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 10:57
@Niki91 píše:
Ahoj :mavam: já dnes - 1,5 kg po BZ :-) evidentně jsem jak citerna s vodou…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.9.14 11:09

Bibi,

měřím 170 cm, ano před 3 týdny jsem se cítila výborně, ale teď jak jsem byla marod a necvičila jsem, tak si přijdu taková povolená, tekoucí - ale jo obleču kalhoty, které jsem před tím nepřetáhla ani přes stehna… Slyším chválu od kolegů, dokonce mi pochválila i tchýně (Sirikitko, Liduško - to jako fakt :D ) Ještě bych chtěla doplnit, že jsem vždycky vážila víc než mi odhadovalo okolí :D dneska vám sem hodím asi další foto v plavkách, jestli je tam od posledka zase nějaký posun… :-)
@Bibiana1 píše:
@sirikit @harfa krása, holky :potlesk: @zoufalka1989 ale vždyť za 2,5 měs. máš dole 8 kg a to mi přijde krásné. Zpočátku to jde líp, teď to sice není nic moc, ale celkový výsledek je parádní a myslím, že se musíš taky už dobře cítit. Jen ta čísla na váze nás dokážou rozhodit :cert: Kolik měříš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
24.9.14 11:28

@Kdoule trošku se to s tím překrývá pamatuješ si to dobře, ale i po kokosáku a čokosáku to šlo dolů neskákalo to divoce, ale šlo, pak jsem je přestala dělat a váha se sekla :mrgreen: jako tyto laskominy budou lepší do trojky, ale je fakt, že baštím čokoládu 85% a ta obsahuje cukr taky, většinou se pohybuji v rozmezí těch dvou kostek, ale třeba včera jsem doma pracovala, zase ta zapeklitá rešerže a sežrala jsem jich rovnou šest, jako né najednou během celého odpoledne, ale jsou tam :oops: :oops: u mě dělá opravdu hodně ten tvaroh s jogurtem, mám tu laskominu každý den, občas do něj přimíchám tenoinstatní pudink, tak max dvě lžičky na 1 den, ale jinak to mám jen se sladidlem a gojou a to je asi můj spalovač. jinak během týdne jsem si dělala zapečenou růžičkovou kapustu s cotage, vejci a 30% sýrem (jiný po ruce nebyl), bála jsem se těch kapustek, protože jsou dost sladké + ještě to vaření, ale váha jde pořád dolů, dneska mám zbytek tak budu informovat jak to na mě působí, měla jsem je v den kdy jsem papkala dýňovou polévku s cottagem, dneska to hodlám zopakovat, tak uvidíme co na to zítra váha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: u mě to opravdu vypadalo, že tělo počítá kolik toho potřebuje a cose dá ještě pustit, prostě inventura :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková