Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LydiaD
28.9.14 11:06

@zoufalka1989
Ahoj prdelko :srdce: dočítám to tady… :(
Co takhle zkusit přidat pohyb???
Zkoušela jsi to?
Věřím, že to je peklo, takhle stagnovat.
Zažila jsem si to u dřívějších diet a vím, že člověk má chuť skočit do zdi :zed:
Nevzdávej to!!! Žádnou bábovku PROSÍM TĚ, nejez!!! :srdce:
Musíš to ještě pár dní vydržet, musíš!!!
Jsme s Tebou, ani nevíš, jak jsem na Tebe přes víkend myslela :srdce:
Běž se někam projít, vyčisti si hlavu, pusť si pěknou muziku, trochu zkus to myšlení na hubnutí odsunout za jiné věci.
Půjde to!!! :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
28.9.14 11:25

@zoufalka1989
Jo ještě… jak jsem psala pár dní vydržet..
Neupínej se hned na zítřek, jestli to jde.
Zkus si říct, počkám týden, uvidíme.
Nebo já nevím, já bych se možná v tomhle případě zvážila až za pár dní.
Ona ta naše mysl a psychika taky dokáže neuvěřitelný věci.
Maličko se zkus vnitřně uvolnit a užívat si jiných věcí.
Hubnutí dát v hlavince na druhou kolej, ale dlabat dukansky.
A po pár dnech se zvážit…
Snad to píšu srozumitelně :srdce:

• Citovat
  • Upravit
200
28.9.14 12:20

Krásnou neděli děvčata;)

Ahoj holky, slečny, dámy tak i já jsem se odvážila a vlítla na tohle fórum. Ráda bych, kdyby jste mne přizvaly mezi sebe. Je mi skoro 44 let, vážím 80 kg a měřím 170 cm. Během jednoho roku po úrazu nohy se mi podařilo přibrat cca 10 kileček, kterým se u mne velice líbí a ne a ne se se mnou rozloučit :D
Celý svůj život jsem tzv. věčná dietářka, byla mi nadělena do vínku postava věstonické venuše, teď už jen selky z venuše :D. Mám hodně silné nohy, ramena jak zaremba (starší ročníky znají), bříško a pas byl vždycky štíhlejší, v současnosti mám však velké PNEU rezervy :)
Teď poprosím o pár vašich názorů, vzhledem k práci a povinostem vařím pouze soboty a neděle, myslíte že je možné zvládnout dukana když kuchyni navštěvuji pouze o víkendu?
Jak postupujete, když vaříte jídlo svým protějškům, ochutnáváte?
Já jím snad úplně vše, takže snad nebude problém dukana zvládnout, ale přítel je veeelmi rozpapkaný (jak to říct slušně:) ) je hodně na sladké, takže budu muset vařit pro každého něco zvlášť.
Budu moc ráda, když se k vám budu moct přidat, začala bych asi za týden -14 dní. Měla bych si nakoupit nějaké dukan potraviny a knihu. Teď jsem doma se zánětem pohrudnice a teplotama, takže raději až po nemocenské.
Našla jsem doma otruby ovesné mleté (firma country), nemám doma jogurt, ale chtěla jsem alespoň zkusit dukan placky, tak peču 2 lžíce otrub,1 vejce,1 lžíci zakys. smetany a trochu kypr. prášku v troubě tak uvidíme jak ten můj první pokus dopadne :nevim:
Ještě poslední věc, přítel mne požádal o ruku, svatbu bych měla mít v září 2015, tak snad se mi podaří těch 10-12 kilo shodit.
Krásný den Monča :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.9.14 12:30

@monuš
Ahoj.
Koukni do fotoalba (vlevo nahoře klikni na fotoalbum tématu)
Na straně 6 klikni na obrázek, kde je červenými písmeny 1F.
Tam jsou sespsány základy k první fázi.
Abys věděla, co si máš nakoupit, kde atd.
Za rok dáš těch 12kg dolů levou zadní ;)
Do kuchyně asi budeš muset častěji.
Ale hlavní je, aby sis napekla nějaké to pečivo a to moc času nezabere.
Já, když vařím, tak trochu uchutnávám ;)
Ale vzhledem k Tvému věku, který je stejný jako můj si myslím, že to už máme v oku a tohle Ti Dukana určitě nezkazí, neboj.
Knížka se prý dá stáhnout i na ulozto.cz.
Jedna je s recepty a druhá vyloženě o dietě a ta je důležitější.
Takže si všechno nastuduj, nakup si potřebné věci, vykurýruj se a s chutí do toho ;)

• Citovat
  • Upravit
200
28.9.14 12:42

@lydia moc díky za tu stranu 6. Pro dukan začátečnici je to určitě super pomoc. Ještě bych se zeptala (a zřejmě ne naposled :mrgreen: ) pokud už někdo z vás sundal alespoň 10 kilo, jak se to odrazilo na kůži. Myslím tím, kila šla dolů a kůže zůstala povislá? Já jsem celý život cvičila a hodlám v tom až budu zdravá určitě pokračovat, ale stejně si myslím, že ten povis kůže určitě zůstane? Mám hodně velké prsa, tak nevím co mi z nich zbyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
28.9.14 12:49

@monuš Ahoj vitej :mavam: dalsi nevesta tak to mame spolecny cil…Dukan dietu si zamilujes :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.9.14 12:51

@monuš
Mončo mě je 43 let, měřím 175cm, dneska bylo na váze 78,9kg.
S Dukanem jsem začínala 22.4. a měla jsem 89,2kg.
10kg jsem shodila asi za 2 a půl měsíce.
Pak jsem si dala pauzu přes prázdniny + skoro celé září.
Váhu jsem bez problému udržela a teď vlastně rozjíždím další vlnu a chci shodit dalších 10kg.
Ale od ledna jsem shodila 16kg, předtím jsem to zkoušela zdravými jídeláky, ale moc mi to nešlo.
Nepozoruju na sobě zatím řádné změny, co se povislé kůže týká.
10kg Tě podle mě nijak nepoznamená.
Ta prsa, to bude asi individuální, s tím ale asi moc nenaděláme :(
Zvlášť v našem věku…
Uvidíš jak a kde budeš hubnout ;)
Jinak se ptej jak je potřeba, jsou tu fantastický holky :srdce: určitě Ti vždycky nějaká poradí ;)

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
28.9.14 12:53
@Niki91 píše:
@monuš Ahoj vitej :mavam: dalsi nevesta tak to mame spolecny cil…Dukan dietu si zamilujes :srdce:

Vždyť to říkám… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tady Ti vždycky někdo pár písmenek napíše :mrgreen:
A navíc tady @Niki91 bude mít další nevěstu, super :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
200
28.9.14 13:04

@Niki91
Ahoj niki, to je fakt náhoda, dívala jsem se a jestli jsem to nepopletla, tak máš podobnou váhu a výšku, teda alespoň na začátku tvého dukana, nevím jak dlouho držíš, kterou fázi a kolik kil už máš dole…jsi taky budoucí nevěsta, takže moc gratuluji k zasnoubení, já jsem sice o dost starší, ale stejně se na svatbu moc těším. Tu první jsem si vůbec neužila, byla jsem těhotná, bývalý manžel si nepřál, abych měla kamarádky na svatbě, vzhledem k váze a bříšku jsem byla obrovský vorvaň s červenými pupeny na tváři. Na přání manžela jsem se ostříhala na kluka a ztmavila si vlasy, neměli jsme ani svatební noc, ani svatební dort no skoro nic svatebního. Takže i když mne teď všichni odrazují od svatebních bílých šatů, tak já je juuuust chci :mrgreen: A chci vypadat krásně :mrgreen: Jinak mi všichni říkají niki:) Jsem ukecaná, optimistická tak snad to tady se mnou vydržíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
28.9.14 13:10

@LydiaD Ty jooooo, super, jsi strašně šikovná, fakt jsem si myslela, že to hubnutí jde spíš mlaďounkým holčinám a na nás chytré a úžasně zralé se tak moc nedostane:)Je to povzbuzující tohle číst. Už jsem dopekla tu placku, chutnalo to dobře, ale já jsem čuník co sťape všechno, takže si to i sama pochválím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.9.14 13:14

@monuš
No já to spíš tak nějak v posledních 3 měsících proflákala… :oops:
Ale koukni do fotoalba.
Jsou tam fotky třeba Sirikit.
Té je čerstvě 49 let a vypadá (potvora jedna :! :srdce: :srdce: :srdce: :mrgreen: ) BÁJEČNĚ!!!
Takže jde to určitě.
Možná, když teď marodíš, pročti si aspoň kousek diskuze, koukni na fotky, určitě tam toho motivačního najdeš dost ;)

• Citovat
  • Upravit
200
28.9.14 13:22

@LydiaD
Nemůžu to fotoalbum u tvého profilu najít, nějak se tu ještě neumím orientovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.9.14 13:26

@monuš
Mončo to je fotoalbum k celému našemu tématu, nemá každý svoje ;)
Takže když si ve fotoalbu rozklikneš nějakou fotku, ukáže se Ti kdo jí tam dal.
Chápu, že je to pro Tebe nepřehledné.

• Citovat
  • Upravit
200
28.9.14 13:52
@LydiaD píše:
@monuš
Mončo to je fotoalbum k celému našemu tématu, nemá každý svoje ;)
Takže když si ve fotoalbu rozklikneš nějakou fotku, ukáže se Ti kdo jí tam dal.
Chápu, že je to pro Tebe nepřehledné.
Že zdravím @sirikit, tak tady se nejen hubneeeeee, ale jak vidím sirikit i mládneeeee :D Kolik, že té slečně je???
Zůstávám dámy!!! Už teď se mi tady líbí :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
28.9.14 13:58

@monuš
Slečně… té potvoře (zase musím dát :srdce: :srdce: :srdce: ) je 49 let!
Zatím pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková