Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.14 13:15
@zoufalka1989 píše:
Holky,já už se jako pošuk vážím poslední týden asi 4× denně - ráno asi 5 krát - hypnotizuju čísla, pak odpoledne když přijdu z práce, pak po večeři a před spaním… blázen no… :zed:

Kočko, ale to je zas uplně zbytečný..to vážíš co sníš a vypiješ, pak cos vyčůrala atd. To nemá přeci vůbec žádnou vypovídací hodnotu ;) tak zas neblbni, ještě z toho přestaneš jíst a něco si uženeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
29.9.14 13:22
@majda123456789 píše:
Díky moc :mrgreen: :oops:Ale s tím nevážením..já bych se naopak vážila. představa, že se jednou nezvážím a zrovna tam bude pokles, a pak další den vlezu na váhu a bude tam zas stejně (a já nebudu vědět že byl mezitím pokles)…myslim že bych každý pokles uvítala, ne riskovala, že ho neuvidim.. :nevim:

Záleží na úhlu pohledu ;) @zoufalka1989 Zoufi, co tak dát třeba 3 BD a zvážit se až po nich standardně ráno? Já za 3 BD / klasické, i s tolerovanými / jsem schopna srovnat víkendový nárust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 13:29
@Bibiana1 píše:
Záleží na úhlu pohledu ;) @zoufalka1989 Zoufi, co tak dát třeba 3 BD a zvážit se až po nich standardně ráno? Já za 3 BD / klasické, i s tolerovanými / jsem schopna srovnat víkendový nárust.

@Bibiana1 To máš pravdu..jenže zas Zoufi psala, že držela poctivý BD a stejně to nešlo dolů :nevim: je fakt že kdyby to dolů nešlo, tak se aspoň nebude stresovat. Ale zase kdyby šlo, tak třeba prošvihne možnost vidět pokles.. :think: kurnik já fakt nevím co radit. Já jen vím, že na sobě většinou cítím takový to, jeslti budu mít pokles nebo nárůst. V 99 % si tipnu ráno když vstanu správně, váha mi to pak potvrdí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
29.9.14 13:35

Ahoj holky :mavam:
Po tydnech na omeletach, tvarozich a mase na pare, jsem se pustila do ceske kuchyne.
Tady segedin po dukansku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.9.14 14:35
@LydiaD píše:
@harfa
Ach ty Tvoje komenty :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Že ti bylo smutno po mně :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.9.14 14:39

@mitcha doufám, že jsi tam hodila recept, protože to vypadá dobře :P :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
29.9.14 14:41

@besi2010 babičky jsou husté, včera mi babi nutila zákusek, říkám ji že to nejím, ona že jako co blbnu že jsem hubená dost tak ať si dám, že vypadám dobře (jj příště mi zas řekne že vypadám jak Halina co na rohu smaží hranolky), no a já ji říkám, že vypadám dobře právě proto že to nejím… naštěstí jsem ji vzala vítr z plachet a dala pokoj no ale chápu tě je to vždycky boj o nervy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
29.9.14 14:44

@majda123456789
@Bibiana1

Holky, já mam ty BD fakt vzorné a v BZD tak se poslední týden snažím tu zeleninu značně omezovat… :-( je mi jasné, že tím, že se budu vážit 4×denně tak nezhubnu, ale kdyby jo tak se vážíme asi každá aspoň 5 krát-nebo né?:-) nevím jak z toho ven, psychicky je to na nic a fyzicky mi pořád není dobře - jsem „nakřáplá“ tak se bojím zařadit už nějakou pořádnou fyzickou aktivitu :nevim: do toho má v pátek příjít MS… to se poklesu asi fakt nedočkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
29.9.14 15:18

@zoufalka1989 já jsem v Dukanovi ještě pískle ale už mám vypozorováno, že když si nedám maso a pořádně se nenabouchám, tak to dolů prostě nejde. A další poznatek když použiju škrob stále stojím. Jak jsem ho vysadila ( podle Kdoule) tak váha šla. Je možné že ti taky něco nesedí ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.9.14 15:41

Ježiš, lidi, já vám všem moc děkuju za přání :srdce:, já jsem úplně v šoku - ale já už měla narozky pomalu před měsícem, já bych to fakt nepsala, ale něco jako společnou oslavu jsem tou dobou promýšlela a nedošlo na to, až teď jsem si to tam improvizovaně kopla sama. Já tím vlastně chtěla říct, že tahle hostina není zatížená osobními výčitkami a navíc teda vyšla tak, že po bezchybném období jsem opakovaně přibírala víc než půl kila najednou, tak jsem se vlastně jen přesvědčila, že zakázané jídlo má na denní pohyb váhy menší dopad než poctivě dodržená pravidla. A není to špatné zjištění, na jednu stranu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 17:18

@besi2010 @harfa ty brďo! :-O 8o Tak ja byla taky vcera u babi jak jsem psala, ma na Václava narozeniny. Byl dort, strudl, nejaky jednohubky, dort od ségry a k obedu řízky s bramborem. Neměla jsem nic a kdyz jsem babi požádala tak mi bez řeči schovala jeden kus masa na řízky vedle s tim, ze si ho udělám na přírodno. Pak jsem teda chvili poslouchala ze uz hubnout nepotřebuju :roll: ale jinak nic. :nevim: Zádný nuceni ani přemlouvání a při odjezdu mi babi jeste rekla ze me obdivuje ze mam tak silnou vůli. Ja to veděla uz predtim ale jen se v tom porad utvrzuji - mam nejlepsi babičku na světe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
29.9.14 17:54

Holky, já jsem teď fakt rozežraná - sním toho masa fakt hodně! Jediný co mě napadá je kyška - mám jí obden a koukám, že hodnoty nic moc - sakryš já myslela, že je to jako podmáslí, kefír… http://www.kaloricketabulky.cz/kyska-valasska/

myslíte, že je to ono?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
29.9.14 17:55

@Niki91

Nikčo, já škrob dlouho neměla, tak max. 1-2 týdně… spíš jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.9.14 18:16
@zoufalka1989 píše:
@Niki91Nikčo, já škrob dlouho neměla, tak max. 1-2 týdně… spíš jednou…

Zoufi, kyšku bohužel neznám, já nepiju nic kysaného, takže jsem úplně neorientovaná, ale já ty poslední dva týdny držím fakt přesně, včetně pitného režimu, takže já ti to rozhodně věřím, že dodržuješ a nic, protože vím, že se mi dělo a děje to samé. Přesto, ještě v sobotu jsem měla dole 13kg od 5.5. a podle mě to za to rozhodně stojí, navíc v tom byla dovolená. Chci říct, ona takhle dlouhá zastávka působí děsně. Ale ve výsledku to zae tak špatně nevypadá, no řekni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
29.9.14 18:20

Jo, chci jen říct, že jsem se obávala nějakých příhod po špatně propečeném grilovaném kuřeti, ale naštěstí se mi to jen tak zdálo, jsem o. k. Jsem moc ráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková