Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
29.9.14 18:52

Kdouli na kyšku jsem dávala odkaz dle kalorických tabulek - http://www.kaloricketabulky.cz/kyska-valasska/ mrkni na to prosím, jestli je to zlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.9.14 19:10
@harfa píše: Že ti bylo smutno po mně :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Přes víkend jo, ale v práci Tě vidím na monitoru dost často :srdce: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.9.14 19:16

@zoufalka1989
Hm… já nic takového tak nejím.
Kolik toho sníš?
To jsou teda hodnoty na těch 200g (celý kelímek) chápu to správně?

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
29.9.14 19:19

@besi2010
Besinko, nechceš si zaktualizovat ikonku???
Tak nějak mi je jasný, že takhle už dávno nevypadáš.
Když Tě trápí 2 jednohubky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29.9.14 19:38
@LydiaD píše:
@besi2010
Besinko, nechceš si zaktualizovat ikonku???
Tak nějak mi je jasný, že takhle už dávno nevypadáš.
Když Tě trápí 2 jednohubky :mrgreen:

Přesně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Besíku, dej si novou fotečku..nějakou aktuální kde budeš dozajista krásná nejkrásnější :hug:

@zoufalka1989 Zoufi, koukám na to..nejsem takový odborník jako Kdoulička, ale když ti stojí váha, obrátila bych se snad na 1. dukanovo pravidlo při výběru potravit: Bílkoviny musí být obsaženy víc, než když sečteš cukry a tuky.. a to tady není :nevim: Bílkoviny 6,6 a sacharidy+tuky= 8+3,2= 11,2..to je skoro 2× tolik než bílkovin. Já bych to vysadila a uvidíš.. Každopádně je ale pozitivní, že jsi na to možná kápla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.9.14 19:43

@majda123456789
Jo, taky jsem si na to pravidlo vzpomněla.
Podle mě je teda dost drsný, že by se po tomhle mělo přibírat…
Ale není nic snazšího, než to vyřadit z jídeláku a uvidí se ;)

• Citovat
  • Upravit
75851
29.9.14 20:01
@majda123456789 píše:
@sirikit já se hlásím :oops: :,( buuuuuuuu..ale za ten recept na perník ti budiž odpuštěno :hug: :mrgreen:

Ježiš, promiň, já jsem věděla, že zas na někoho zapomenu. :zed: :zed: :zed:
A přitom zrovna ty seš naprosto nezapomenutelná, inu, to zas ten Němec, už tady jeden čas coural a koukám, je tu zas. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
29.9.14 20:06

@LydiaD

Nene, kelímek má 400 gramů - dám si to na sváču celý s troškou bolera - vyřazuji a uvidí se, každopádně zítra pokles fakt nebude teď jsem zbaštila půl kila karbošů z libového hovězí… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
29.9.14 20:07

@majda123456789

Majdi, oka - beru na vědomí a uvidí se :-) zítra už si na sváču nedám… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 20:09
@sirikit píše:
Ježiš, promiň, já jsem věděla, že zas na někoho zapomenu. :zed: :zed: :zed:
A přitom zrovna ty seš naprosto nezapomenutelná, inu, to zas ten Němec, už tady jeden čas coural a koukám, je tu zas. :(

@sirikit Nooo to nevadí.. :hug: omluva přijata :hug: navíc nebyla potřeba, protože jsem si udělala ten tvůj perník (půl dávky, ať mi to zas nezplesniví) a vypadá že bude luxusní!!! Takže sis to vyžehlila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
29.9.14 20:10
@monuš píše:
@sirikit
tak jsem koukala na tvůj jídelníček a pěkně si tu bužíruješ :mrgreen:
Chtěla bych se zeptat holky na nějaký dortík, buchtu u které vaše drahá polovička ani nepoznala, že jde o dukana? Můj přítel je strašně moc na sladké, já jsem spíš na masko, ale kdybych už měla chuť na sladké, tak ať nemusím péct dvě buchty, nějaký typ na dobrou mňamku? Něco s tvarohem? Zakysanou smetanou? A to vlastně nevím jestli můžu, že? :)

No, a to jsem zrovna měla takovou skromnější neděli - pozdě jsem vstávala, odpoledne bylo nádherně, takže pilná práce na zahradě a na obvyklé vyžírání málo prostoru. :mrgreen:
Jojo, já tu sice průběžně skuhrám, že mi to šlo dolů pomalu, ale v tomhle věku 14 kilo za půl roku, to mi viděno zpětně zas nepřipadne nijak tragické.
Blbý, že všechny nehubnem stejně. Třeba Harfička nebo Besi to braly vysloveně raketově, Kdoulička je úplný originál, takže její tělo proti Dukanovi bojuje značně zarytě - a Zoufalka je teď právě zoufalá, no. Jenže i tak shodila 8 kilo a ty zbývající se zkrátka nechávají přemlouvat.
Je to nespravedlivý, ale taky nikdo netvrdí, že život je spravedlivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.14 20:12
@zoufalka1989 píše:
@LydiaDNene, kelímek má 400 gramů - dám si to na sváču celý s troškou bolera - vyřazuji a uvidí se, každopádně zítra pokles fakt nebude teď jsem zbaštila půl kila karbošů z libového hovězí… :oops:

Bejby, já bych se nedivila kdybys po hromadě hovězího měla pokles ;) přesně tak to totiž funguje :pankac: a dneska jsi tu kyšku měla taky??

Btw. já už druhý den jedu k věčeři špízy, muž si je vyžádal :mrgreen: včera jsem nějak přišla na to, že mě ještě nikdy nenapadlo je udělat, tak čučel a holky, byly fakt luxusní! Jen kuřátko, cibulka a kousky „pečenýho dukan smažáku“ vrrr :jazyk: dneska jsem mu tam dala i pár kousků klobásy, sobě teda ne :lol:

A zkouším péct chleba! vypadá suprově, jestli bude tak dorbý, jak vypadá, tak sem bleskurychle hodím recept a foto :mrgreen: a je bez kvásku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.9.14 20:12

Jsem se ještě chtěla zeptat, jestli mi nikam neutečete, já vás budu bedlivě sledovat a nespustím z vás oči, ale stále mám horečky 39 a zánět pohrudnice a nějaký nález na plicích :( Dnes jsem to probírala se svou mudr. a ona říkala, at s dukanem posečkám, že budu i tak vyšťavená po nemoci a že změna jídelníčku hned po nemoci nebude dobrá. Dala mi termín ať počkám po vysazení alespoń dva týdny a najedu na to v listopadu :zed: Prý by to viděla kolem 5.11. :zed: :zed:
Jsem na tu dietu tak natěšená :( A teď mám čekat…Chjooooo, kdybych se alespoň nepřihlašovala, teď mám pocit, že tu už tak trošku patřím :mrgreen:
Neutečete že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
29.9.14 20:18
@harfa píše:
Holky mě to skáče 60,6 - 60,4, ale fakt jsem te´d pár nocí skoro nespala, jsem hotová tak je znát i to hubnutí, ta voda prostě skáče, ale snad se to zlepší a přidám se k sirikítce, a propo nechceš vyhlásit další své narozky, tenkrát mi to nastartovalo hubnutí a tak by se mohla situace opakovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já právě naopak kvůli tobě hodlám svoje narozky příštích pět let zapírat - ono už se taky není čím chlubit, že jo… :?..protože pokud by ti zas nastartovaly hubnutí, ztratíš se nám bez funusu. Uklidni se zlato a odpočítáváme!
Ostatně náš vstup do třetí bude velmi pozvolný: zítra mám BZ, středa trojka, takže též BZ :potlesk: :potlesk:..a čtvrtek holt čtvrtek, bílkovinky, aby se nám ta zelenina po dvou dnech nepřejedla, že jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
29.9.14 20:21

@majda123456789 No vidíš to, to mám radost! Ve třech do trojky! :hug: :hug: :hug:
Ještě někdo se k nám přidá? :srdce: ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková