Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.9.14 21:33

@zoufalka1989 Jééé Zoufi tak to mám radost! :hug: :dance: já psala příspěvěk a mezitím vy jste sem stihly dopsat tu celou konverzaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jste rychlý! :mrgreen: každopádně to určitě vyřaď a věřím, že to bude ono a hned to půjde líp :kytka: vidíš jak sis sama pomohla, to je úžasný! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
29.9.14 22:17

@majda123456789 Šikulka ;)
Chleba u nás peče chlap, recept mu předám.
Ale mě se to stejně ještě takovou dobu netýká, že na to ani nechci koukat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75811
29.9.14 23:12

@majda123456789 Ty jo, tak ten chleba vypadá hodně dobře!! Včetně recenzí dole v diskuzi. Opět se ti podařilo zvrátit ve prospěch domácího pečení moje původní rozhodnutí kupovat hotový, zítra valím obstarat ve zdravé výživě ingredience.
Paní Svobodová (náhoda, že.. :mrgreen: ) tam má všecky možný moc zajímavý celozrnný mouky. :P :P Ženy, nebýt toho blbýho sladidla, je dukanka extrémně zdravá záležitost.
Dneska chlebík, perník, šunka s vejci,„pomerančový“ lipánek, povečeřela jsem dva malý pstruhy a na zítra mám kuřecí nudličky s brokolicí v sýrové omáčce.
Havlíček i s Cajthamlovou by museli chrochtat blahem.
Nebýt těch sladidel, zastřelili by nás na státní útraty ke stým narozeninám za úplňku, abysme svýma horentníma důchodama nezruinovaly národní pokladnici už definitivně. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 07:55

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty seš trdloň :mrgreen:
Mimochodem ted jsem se chtela zeptat jak znáš moje příjmení a v tu chvili mi doslo ze z tech ségry stránek „svobodovic cukrarna“ :mrgreen: jinak bych te podezirala z okultismu :mrgreen: foto zkusim přidat za chvili v praci na WiFi k tomu příspěvku s receptem.. Je to fakt lahoda! Doporucuju zkusit vsem! :) akorat teda jak jsem vcera neodolala tak bud je to tim chlebem nebo ze jsem moc Nejedla, vstávala jsem pozde, kasi mela k snidani az ve 12 a pak az večeře :oops: 2 spizy s kuřecim a kousicek chleba. A potom ten tvuj perník s trochou jogurtu s tvarohem a sladidlem a k tomu horké kakao, cely hrnek.. :roll: a dnes o 100g vic.. Hmm dneska ale zeleninu uz dávám a do 3.F jsem odhodlána i tak :pankac: zvlášť kvuli tomu chlebu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.9.14 08:27

@majda123456789 Majdi teda ten chleba musím zkusit taky, asi hned dneska :D Ale píše tam že se dává do formy akorát tam není jestli na pečící papír nebo vymazat nebo jen tak? :nevim:

Jinak váha dneska ráno 49,5kg :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 08:31

Ahoj vespolek.
Tak dneska další pokles.
Je tam 78,4kg (dukaní minimum mám 78,3 a to jsem pak vždycky zapila pivem)
Takže dvě sedmičky v dohledu, tentokrát konec se zapíjením.
To jsem mívala v dobách, když jsem měla ještě prsa nahoře :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky dělám si doma tlačenku.
Kupovala jsem si jí z krámu, ale pořád ve mně hlodalo, že by to nemuselo být úplně košér.
Takhle mám jenom masíčko, vím co v tom je.
Uvařím 2 stehna i s kůží.
Osolím, trochu pepře, nové koření, bobkáč, majoránka, česnek.
Ostatně ochutit se to dá dle vaší chuti.
Uvařená stehna oberu, maso nakrájím na kousíčky, kůže vyhodím.
Přidám želatinu.
Dám do mističky, občas promíchám a nechám ztuhnout.
Je to opravdu moc dobrý.
S kupovanou se to nedá srovnat.
A mám jistotu, že je to 100% Dukan.
Navíc se to tučné srazí navrchu (jako u polívky) a to pak nejím.
Na tom talíři je to vidět.
Jak jsem to vyklopila, tuk zůstal na talíři.
Všem „tlačenkovým“ doporučuju
Určitě by se to ještě dietnější bylo z kuřecích prsou, ale tak život je o užívání si, ne? :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
LydiaD
30.9.14 08:33

@Kaspinka
Koťátko švihej nad tu padesátku nebo Ti přijedu nabančit.
Dneska jsem do toho Brna fakt skoro jela.
Na veletrh, ale práce na zakázce je prý momentálně důležitější. Škoda… bych si Tě tam našla a viděla bys ten cvrkot :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12429
30.9.14 08:38

@LydiaD jasně mami :hug: já se snažím, ale zatím to jaxi nejde :nevim: jím teda v rámci Dukana ale otruby jsem zatím vynechala, přece jen ten žaludek není úplně ok, tak mám aspoň celozrnný chleba. Škoda že nepřijedeš, já jsem byla na výstavišti včera:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 08:43

@Kaspinka
Za celozrnný chleba Tě dcerko chválím, hezky papkej :hug:
A dej si na něj šunčičku a plátek sýra ;)
Dneska byl vyslán můj chlap.
Ale to je nám oběma k prdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
30.9.14 08:46

Dobré ráno,

dneska tedy 67 kg, od včera mínus 900 gramů, dukanní minimum před 17 dny bylo 66,5 kg, dneska mám pracovní večírek - bohatý raut, ale vydržím… Jo a ode dneška už bez KYŠKY! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.9.14 08:49

@LydiaD a ještě na to ledový salátek:D
S chlapem se ti scházet nebudu, ještě bych dostala do zubů:D Tak si dáme kávičku aspoň na dálku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.9.14 08:55

Dobré ránko, dnes si určitě stáhnu Dukan knížku, jak mi Lidunka doporučila, protože v tom mám stále zmatek, v první fázi bych měla jíst mléko, maso, vejce…ale stále nechápu proč zoufalinda nemůže kyšku??? Takže mléko, kefíry ne??? Píšete o sacharidech a tucích, ale mléko, sýry do 30 proc.jsou povolené…nebo jen omezeně?
A pak jsem se chtěla zeptat, jak je to s množstvím? Protože jsem tu vyčetla, že čím víc masa, tím lépe. Takže můžu klidně zblajznout na oběd půl grilovaného kuřete bez kůže???
A ještě poslední věc holčinky, jak je to se solením? Já mám problém, že hodně moc solím, jídla která se jiným zdají přesolené ještě dosoluji. Nepomůže ani bazalka, šafrán, tymián a různé bylinky. Pokud neposolím tak mi to nechutná. Bude s tím problém?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
30.9.14 09:40

@monuš Moni, tu knihu si určitě přečti. Masa můžeš sníst opravdu neomezeně, mléčné výrobky do 800 g na den a sýry do 5%, ne do 30 %. Tzn. tvarůžky, cottage / ideálně light /, tvaroh, mléka z těch mléčných výrobků 200 ml na den. Pokud nemáš problém s cholesterolem, tak vejce nemusíš počítat, já osobně, když vidím tu spotřebu na pečení, se je snažím jíst minimálně. Kysané mléčné nápoje v přiměřeném množství můžeš, ale když Zoufalce stojí váha, tak jelepší je vysadit a vyzkoušet, zda je v nich zakopaný pes. Jinak platí pravidlo, jak psaly holky - součet T + S by měl být nižší než množství B. Ale pokud ti půjde váha pěkně dolů, tak to není třeba hrotit. Teď se hlavně uzdrav a vše nastuduj, ať pak můžeš začít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
30.9.14 09:41

@monuš s tou solí bych ale viděla problém, zadržuje vodu a brzdí hubnutí. Tu bys mohla už teď trochu omezit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 10:06

@monuš, Bibi to napsala důkladně, já se přidám jen k tomu solení, sůl mi hodně zpomaluje hubnutí a to jsem nikdy nesolila tak, jak solí jídelny a veřejná stravování, to mi vždycky přišlo hodně přesolené. Přesto v současnosti solím asi polovinu toho, co dřív a občas se to váze nelíbí. Se solí začni už teď, před nástupem do diety, ať si pomaličku zvykáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková