Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka Od holek, kterým už nejsou jejich bývalé věci a ještě je škoda je vyhodit. Takže džíny 70-100 kč, svetr za stovku a tak. Všechny jsou tady v okolí, takže dojedu, vyzkouším, doma vyperu a mám zase skříň plnou hadrů ![]()
@Kdoule Kdouličko, ale vždyť ty ty úbytky musíš mít taky
jen jsou prostě tak často, že jsou tak malý, že je ani nepozoruješ..
Divný je, že ti váha neklesá, ale ty s tou vodou tak zápasíš.. ach jo
mě je to hrozně líto, že ti to takhle lítá a klesá a stoupá víceméně jak chce téměř bez ohledu na to co jíš.. je to šílený. Obdivuju tě, že to pořád držíš, když ty výsledky dlouho nevidíš a pak máš skok. Mě by to asi hrozně deprimovalo, resp. jednou jsem to zažila a VÍM že mě to hrozně deprimovalo..viz i Zoufi a tak. Jsi hrozně silná, že to zvládáš!
![]()
@besi2010 tak to jo, já myslela že jsou za někde vyprodeje
já jsem všechny malý věci poslala ségře do Španělska teď se za to tluču do palice
Takový hezký kousky to byly:D
@Kdoule @Niki91
tak to jsem zvědavá na své dukanní minimum ![]()
a střídání 1/1 by bylo super, to jsem asi přehlédla..
@Niki91 jak jsi na tom s úbytky ve 2F ty? já za 14 dní teď jen 1kg.. nic moc ![]()
@mitcha Hele hodně nás tu drží i 2/2, že si jako jeden den navaříš se zeleninou a můžeš to dojíst druhej den a nebát se, že se ti to zkazí než zase přijde další zeleninový den.. ale je to asi i o tom jak je člověk schopný krotit svoje chutě, já bych asi 5/5 třeba nedala ![]()
@mitcha já na tom byla hrozně pořád se to nehýbalo, furt sem tu kňučela. Ale pak jsem vyhodila škrob a začalo to jít dolů takže já už shazuju 6té kilo. Od víkendu to jde dolů každý den. takže dukaní minimum 79,8kg z původních 85 kg
@Kaspinka píše:
@besi2010 tak to jo, já myslela že jsou za někde vyprodejejá jsem všechny malý věci poslala ségře do Španělska teď se za to tluču do palice
Takový hezký kousky to byly:D
@besi2010 Hezky! Jen si udělej radost!
kdy se ti vrátí ten tvůj Emil Holub? Už se to blíží ne?
@Kaspinka Ježiš Kaspi to bych si taky omlátila hlavu o zeď! To je škody!
já si to naštěstí vše prozíravě nechala s tím, že doufám, že se ještě někdy dokopu a pak to budu potřebovat
teď akorát doufám, že ty velký kusy už nebudu nikdy potřebovat
![]()
@Niki91
no teda koukám, nezačínaly jsme podobně?
já škrob používám jen na tvarožník, ten peču tak 1× týdně z poloviční dávky a jím ho tak 3 dny, to není taková hrůza. jinak ho nepoužívám. tak ti nevím ![]()
možná jím moc zeleniny, miluju všechny saláty.
holky, když si děláte karbanátky-hamburgry z hovězího, melete si samy?
já koupila nějaké hotové bio hovězí burgery, byly přesolené a pustily tolik tuku, jak z pečený kachny, drahý byly teda neskutečně..
@mitcha no já si z něho pekla chleba
jojo začínaly jsme nějak stejně ![]()
@mitcha já dělala karboše jednou a hovězí se přiznávám, že moc nemusím.. takže jsem si bohužel koupila v albertu nějakou tu směs vepřový hovězí a udělala to z toho.. Šla jsem do masny a tam mi řekli, že mají rozbitý mlýnek, takže mi nic nenamelou. Tak jsem hold skončila v albertu. Ale nebylo to tak děsný a ten tuk co se z toho vypekl putoval do záchoda ![]()
@majda123456789
no já ty karbanátky-burgery ještě vyždímu v papírových utěrkách, ale stejně to není ono, některý holky tu píšou, jak si pochutnaly, tak jestli nemají tip, který kousek hovězího si nechat umlít..
holky a králík se taky může že jo?
@mitcha
Králíka můžeme ![]()
Koukala jsem na ten tvůj segedín, to je teda námět!!!
Vypadá luxusně.
Nechceš k němu do fotogalerie napsat recept?
@majda123456789 píše:
@besi2010 Hezky! Jen si udělej radost!kdy se ti vrátí ten tvůj Emil Holub? Už se to blíží ne?
No ani ne, on právě neví kdy se vrátí. Odjel tam 20.srpna a zpátky měl být za 6 týdnů
Vypadalo to do konce října, teď už to vypadá na půlku listopadu, takže fakt těžko odhadnout ![]()
@mitcha Já kupuju krůtí i hovězí mleté v Kauflandu normálně vakuovaný. Je to firma Gusten nebo tak nějak:think: a krůtí karboše jsou z toho luxusní. Hovězí používám jen do rajský nebo do špagetový omáčky ![]()