Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
939
30.9.14 14:38

@Kaspinka Od holek, kterým už nejsou jejich bývalé věci a ještě je škoda je vyhodit. Takže džíny 70-100 kč, svetr za stovku a tak. Všechny jsou tady v okolí, takže dojedu, vyzkouším, doma vyperu a mám zase skříň plnou hadrů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 14:39

@Kdoule Kdouličko, ale vždyť ty ty úbytky musíš mít taky ;) jen jsou prostě tak často, že jsou tak malý, že je ani nepozoruješ..

Divný je, že ti váha neklesá, ale ty s tou vodou tak zápasíš.. ach jo :think: mě je to hrozně líto, že ti to takhle lítá a klesá a stoupá víceméně jak chce téměř bez ohledu na to co jíš.. je to šílený. Obdivuju tě, že to pořád držíš, když ty výsledky dlouho nevidíš a pak máš skok. Mě by to asi hrozně deprimovalo, resp. jednou jsem to zažila a VÍM že mě to hrozně deprimovalo..viz i Zoufi a tak. Jsi hrozně silná, že to zvládáš! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.9.14 14:46

@besi2010 tak to jo, já myslela že jsou za někde vyprodeje :mrgreen: já jsem všechny malý věci poslala ségře do Španělska teď se za to tluču do palice :zed: Takový hezký kousky to byly:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
30.9.14 14:55

@Kdoule @Niki91
tak to jsem zvědavá na své dukanní minimum :mrgreen:
a střídání 1/1 by bylo super, to jsem asi přehlédla..
@Niki91 jak jsi na tom s úbytky ve 2F ty? já za 14 dní teď jen 1kg.. nic moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 14:59

@mitcha Hele hodně nás tu drží i 2/2, že si jako jeden den navaříš se zeleninou a můžeš to dojíst druhej den a nebát se, že se ti to zkazí než zase přijde další zeleninový den.. ale je to asi i o tom jak je člověk schopný krotit svoje chutě, já bych asi 5/5 třeba nedala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 14:59

@mitcha já na tom byla hrozně pořád se to nehýbalo, furt sem tu kňučela. Ale pak jsem vyhodila škrob a začalo to jít dolů takže já už shazuju 6té kilo. Od víkendu to jde dolů každý den. takže dukaní minimum 79,8kg z původních 85 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 15:01
@Kaspinka píše:
@besi2010 tak to jo, já myslela že jsou za někde vyprodeje :mrgreen: já jsem všechny malý věci poslala ségře do Španělska teď se za to tluču do palice :zed: Takový hezký kousky to byly:D

@besi2010 Hezky! Jen si udělej radost! :dance: kdy se ti vrátí ten tvůj Emil Holub? Už se to blíží ne? :dance: @Kaspinka Ježiš Kaspi to bych si taky omlátila hlavu o zeď! To je škody! :zed: já si to naštěstí vše prozíravě nechala s tím, že doufám, že se ještě někdy dokopu a pak to budu potřebovat :mrgreen: teď akorát doufám, že ty velký kusy už nebudu nikdy potřebovat :think: :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
30.9.14 15:11

@Niki91
no teda koukám, nezačínaly jsme podobně?
já škrob používám jen na tvarožník, ten peču tak 1× týdně z poloviční dávky a jím ho tak 3 dny, to není taková hrůza. jinak ho nepoužívám. tak ti nevím :nevim:
možná jím moc zeleniny, miluju všechny saláty.

holky, když si děláte karbanátky-hamburgry z hovězího, melete si samy?
já koupila nějaké hotové bio hovězí burgery, byly přesolené a pustily tolik tuku, jak z pečený kachny, drahý byly teda neskutečně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
30.9.14 15:13

@majda123456789
super 2/2 ještě lepší, díky holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 15:23

@mitcha no já si z něho pekla chleba :zed: jojo začínaly jsme nějak stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 16:15

@mitcha já dělala karboše jednou a hovězí se přiznávám, že moc nemusím.. takže jsem si bohužel koupila v albertu nějakou tu směs vepřový hovězí a udělala to z toho.. Šla jsem do masny a tam mi řekli, že mají rozbitý mlýnek, takže mi nic nenamelou. Tak jsem hold skončila v albertu. Ale nebylo to tak děsný a ten tuk co se z toho vypekl putoval do záchoda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
30.9.14 16:38

@majda123456789
no já ty karbanátky-burgery ještě vyždímu v papírových utěrkách, ale stejně to není ono, některý holky tu píšou, jak si pochutnaly, tak jestli nemají tip, který kousek hovězího si nechat umlít..
holky a králík se taky může že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 16:58

@mitcha
Králíka můžeme ;)
Koukala jsem na ten tvůj segedín, to je teda námět!!!
Vypadá luxusně.
Nechceš k němu do fotogalerie napsat recept?

• Citovat
  • Upravit
939
30.9.14 17:00
@majda123456789 píše:
@besi2010 Hezky! Jen si udělej radost! :dance: kdy se ti vrátí ten tvůj Emil Holub? Už se to blíží ne? :dance:

No ani ne, on právě neví kdy se vrátí. Odjel tam 20.srpna a zpátky měl být za 6 týdnů :zed: Vypadalo to do konce října, teď už to vypadá na půlku listopadu, takže fakt těžko odhadnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
30.9.14 17:05

@mitcha Já kupuju krůtí i hovězí mleté v Kauflandu normálně vakuovaný. Je to firma Gusten nebo tak nějak:think: a krůtí karboše jsou z toho luxusní. Hovězí používám jen do rajský nebo do špagetový omáčky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková