Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.14 20:27
@Kaspinka píše:
@majda123456789 prosím tě napeč a přijeď ráda tě ubytuju i s tím jídlem :mrgreen:

@Kaspinka Hlavně s tím jídlem, viď? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@besi2010 Jj vymyslela to luxusně! Mňamka! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.9.14 20:44

@majda123456789 neeeeei tebe Majdi ráda uvidím:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 21:14
@besi2010 píše: Šmarjá Sirikit!!! Ten perník, to je neskutečný žrádlo!!! :palec: :palec: :palec:

Ach jo, já to snad zítra zkusím :-)

• Citovat
  • Upravit
3135
30.9.14 21:27

Holky mate ten pernik v galerii?? Ja sladke nikdy nemusela, ale co drzim dukana… Asi to znate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 21:51
@mitcha píše:
Holky mate ten pernik v galerii?? Ja sladke nikdy nemusela, ale co drzim dukana… Asi to znate :D

Vítej v klubu :mrgreen: :hug:. Jj, Sirikítek zlatý to dávala do galerie, bude to hned někde na začátku, protože je to pár dní, co ho vkládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 21:52

@mitcha
Perník je tady

• Citovat
  • Upravit
75834
30.9.14 21:54

@majda123456789 Konečně dočítám…
A v kuchyni na topení mi kyne ten chlebík. Už ve verzi „těsto“ jsem ho chodila uždibovat, strašně dobrý, bláznivě se těším. Ještě mu chvilku dám, ať je dobroučkej, už se předehřívá trouba a zítra do trojky s osobně pečeným chlebíkem, doufám!
Hladkou celozrnnou jsem použila špaldovou, tu hrubší celozrnnou žitnou.
Jsem jeden velkej otazník… 8o :-O
Jo, Svobodová… to víš, profi tazatelka. Neumíš si představit, co všecko, řečené jen tak na okraj, jsem schopná si zapamatovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
30.9.14 22:06

@LydiaD Z té tvojí váhy jsem měla dětinskou radost hnedle ráno, ale nestíhala jsem nic psát, nějak jsem teď v jednou letu. :zed:
No vidíš to, to bylo malomyslných řečí po prázdninách a koukni, jak ti to frčí! Ne že si to pokazíš! :kytka: :kytka: :srdce:
Za recept na tlačenku díky moc moc :hug: :hug:,co nejdřív vyzkouším.
Beztak si myslím, že Dukan MÁ trvat takhle dlouho.
Protože kdo zhubne za měsíc, vůbec nemá šanci dostat pod kůži všecky ty dukaní návyky, receptury a jasný představy o tom, co je fuj!
Já ovšem jsem si dneska užila několikanásobného orgasmu při nakupování, a pozor, ne při nakupování hadrů, jak byste určitě čekaly.
Nakupovala jsem si do třetí! :dance: :dance: :dance:
Ty mouky na chleba ve zdravý výživě, červenou čočku, dva druhy celozrnných semolinových těstovin, tři citrony (do čaje a na strouhání kůry do pečení) a vrchol: tři jabka! :pankac: :pankac:
A žampiony a mletý hovězí, že jo, klasika, ale ty nezvyklé sacharidové ingredience mně přivádějí do radostné extáze, ještě jsem je ani neochutnala. A jak se znám, nijak se jich nepřežeru, ke štěstí mi stačí jenom vědomí, že už je můžu! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
30.9.14 22:08

@zoufalka1989 A Zoufi taky dobrý, no vidíš to, jak se vám to s Lydií krásně rozjíždí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 22:13

@sirikit
Ty bláho, to bude vývařovna! 8o :mrgreen:
No dneska přišla kámoška na vínko.
Jsem rozjetá jako drak, neboj, nepovolím ;) :cert:
Takže kámoška vínko, vínko, vínko.
Já, kafe, voda, čaj, čaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jak to takhle rozjedu, mám vyhráno.
Prostě do té dovči ani prd.
Na zítřek hotový chlebík, mezi něj domácí šunka jako hamburger.
Kuřecí prsíčka, osmahnutá na pórku se gervais k obědu.
Teď jedu jako před prázdninami :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
75834
30.9.14 22:24

@Bibiana1 Ty,Bibi… už mně několikrát napadlo, že když běhání není na hubnutí..
Sice teda nechápu, jaktože není, vždyť to musí být pro tělo docela výrazný energetický výdaj navíc, ne? Ale co to s pravidelným běžcem nebo obecně sportovcem udělá, když z nějakých důvodů (časových, zdravotních) oblíbený sportík přeruší nebo s ním skončí.
Nejde pak váha nahoru, když pravidelný pohyb tělo zakalkulovalo do svého hospodaření a pak najednou ty kalorie přebývají?
Je ti jasné, o co mi jde. Ty běh miluješ, čistíš si s ním hlavu. Já jsem ale většinu dne někde mimo domov v pohybu ať už autem, nebo po svých, a když se konečně dostanu domů, nic mi není tak vzdáleno jako myšlenka na nějaké fofrování navíc jen tak.
No a jedná se mi o to, že taky můžu svůj neoblíbený pohyb pro pohyb se zaťatými zuby v zájmu postavy začít provozovat, pak s tím seknu - což se u mně dá vcelku s jistotou očekávat - a váha mi pofrčí nahoru, že se nepostačím divit. :roll: Hmm??
Jinak teda mám tyhle dny nachozeno jak pošťačka, přerušovaně lítám po sběru adres asi 5 hodin čistého času denně. Takže taťka Dukan může být v klidu. :pankac: :pankac: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
30.9.14 22:35
@LydiaD píše:
Správně, kousaly byste se tady nudou do zadku (do zbytků zadků :mrgreen: ) a stahovaly si na tajňáka fotky Derise z netu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vůbec nechápu, jak to bez vás a Derise zvláště vždycky celej den vydržím.. 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
30.9.14 22:46
@monuš píše:
SUPER MOTIVACE A PERFEKTNÍ VÝSLEDEK, holky jste fakt šikulky!!! Já se mořila s vajíčkovou dietou, ananasovou, pak od zagorky- teda od jejího chlapa, zobala jsem i zrní, nooo bylo toho hodně. Naposled před třemi měsíci mačingová-vše bez jediné dietní chyby, dole 1,5 kg za 28 dní. Nabráno po dvou měsících udržování 4 kg. Takže snad jsem už kápla na tu pravou :jazyk: Díky, že sem píšete

Víš co, ono při Dukance je právě nejlepší, že si můžeš neustále vařit - no já vím, tys říkala, že právě moc nemáš přes týden možnost.. :think:.. vymýšlet, co by sis tak dala a jak to modifikovat v rámci Dukana… a pak si to labužnicky dát. Velmi osvěžující.
Přes léto tu normálně jelo ledový kafe, mléčné šejky, dukaní nanuky…
Nikdy předtím jsem dlouhodobě tak dobře a hodně nejedla. Beztrestně!
Protože jasně, taky jsem si dopřála třeba o dovolené nebo o Vánocích, ale pak jsem taky byla váhou po zásluze potrestána. A takovýho sladkýho, co jsem spráskala s Dukanem… to jsem snad nesežrala za předchozích 15 let. Chá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75834
30.9.14 22:53

Majdo! :hug: :hug: :hug:
Ježiši, ten chleba… Omdlévám rozkoší.
Nedá se nic dělat, vstoupila jsem do třetí o deset hodin dřív - a končím s pekárenským průmyslem.
Děkuju ti, světlo mých očí!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
30.9.14 23:00
@sirikit píše:
Majdo! :hug: :hug: :hug:
Ježiši, ten chleba… Omdlévám rozkoší.
Nedá se nic dělat, vstoupila jsem do třetí o deset hodin dřív - a končím s pekárenským průmyslem.
Děkuju ti, světlo mých očí!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

No tak tohle jestli tady teď budu číst denně, tak se na to vyprdnu.
Na všechno a budu poslouchat Evu a Vaška.
Založím si svoji diskuzi: Navždy ve 2F a s dechovkou v srdci!
Bože, Ty a ve 3F, to teda bude nářez.
To jsem si vůbec neuvědomila, že Tvoje jídla ve 2F, se snažím se slinou u pusy nějak vstřebat…
Ale co budu dělat, když si budeš tímhle stylem vyžírat ve 3F 8o 8o 8o
Vyžírat je to nejjemnější slovo, které mě napadlo, takže si za ním stojím :cert:
Mno… to teda bude masakr!
Derisi stůj při mě, cítím, že teď to teprve začíná!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková