Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@majda123456789 Ježiš děkuju, já to intenzivně četla v létě na chatě, pak jsem knihu půjčila dál a měla jsem pocit, že teoreticky mám ve třetí jasno. A že ji budu prozíravě držet spíš přísněji, protože já teda k samovolnému hubnutí na rozdíl od Besi sklony nemám.
A vida, seknu se hned první den v základní věci. Ale jestli je to fakt 2,5 PL, což nemám důvod ti nevěřit, je to v pohodě - já sice dala tři, ale docela malý bez kopečku.
Vidíš to, člověk si myslí, že je po osmi měsících Dukanky chytrej jak rádio, a potisící opakuju: zaplaťpánbu za tuhle diskuzi! Ono určitě jde zhubnout i individuálně svépomocí, ale určitě tak člověk nadělá spoustu nechtěných chyb z neznalosti. ![]()
@besi2010 píše:
Už jsem byla ve zdravé výživě, když jsi odpovídala. Koupila jsem na doporučení pana prodavače celozrnnou špaldovou hladkou a celozrnnou žitnou hrubě mletou.Jdu zadělat, tak potom dám vědět. Jo a v téhle zdravé výživě i prodávají celozrnný kváskový chléb, tak ho příště zkusím koupit
Jojo, přesně tak jsem to pojala já. Měli tam mouk několik druhů, a já to zvolila přesně ty samé, jako ty.Jsem zvědavá, jak ti bude chutnat.
@Kdoule Jo, s těma lžícema to vidím podobně jako ty - kdysi v minulosti jsme tu s holkama řešily, jak velká má být typizovaná polévková lžíce ve standartech EU.
Každý má trošku jinou velikost, někdy ji dává zarovnanou, někdo s kopečkem, takže pár gramů otrub sem nebo tam… On to musí papá nějak vyčíslit, aby si z toho dietáři nedělali kaši na kýble.
Ale chci se držet zadání, protože jak už jsem tu v minulosti psala - když už prasím, tak si to chci uvědomovat a poklesek mi musí za případný důsledek stát. A ne že do sebe budu sypat otruby navíc a pak kulit oči jak Zoufalka na kyšku. ![]()
Příspěvek upraven 01.10.14 v 18:09
@sirikit @Kdoule holky ted jedu cvicit (fakt jedu! I kdyz do 8,kdy to začíná, casu na rozmyšlenou dost
) ale doma se na to podívám! Na ten chleba jsem koukala doma do ty novy tištěný bez receptu (dukanova dieta 2014). Na tom netu si nejsem jista která je takze to bych kecala.. Ale je to jedna z tech novych. Čímž mi nejde do hlavy proc by do 2 knih které vyjdou ve stejném roce psal papá 2 rozdílné informace?!
asi se Hold i mistr Tesař nekdy utne. Kazdopadne na to doma juknu. Ale prijde mi to docela logicky, 1.f 1,5 lžíce OO, 2.f 2 lžíce OO, 3.f 2,5 lžíce OO, a ve 4.f jsou myslim 3 lžíce ne?? Kazdopadne ja to stejne neměřim a delam to od oka, takze je mi to víceméně fuk ![]()
Ahoj Sirikitko,
plně souhlasím, když už hřešit tak si to užít a jednou za čas a né nevědomky denně se cpát něčím co vůbec není dukanovsky košér…@sirikit píše:
@Kdoule Jo, s těma lžícema to vidím podobně jako ty - kdysi v minulosti jsme tu s holkama řešily, jak velká má být typizovaná polévková lžíce ve standartech EU.![]()
Každý má trošku jinou velikost, někdy ji dává zarovnanou, někdo s kopečkem, takže pár gramů otrub sem nebo tam… On to musí papá nějak vyčíslit, aby si z toho dietáři nedělali kaši na kýble.
Ale chci se držet zadání, protože jak už jsem tu v minulosti psala - když už prasím, tak si to chci uvědomovat a poklesek mi musí za případný důsledek stát. A ne že do sebe budu sypat otruby navíc a pak kulit oči jak Zoufalka na kyšku.Příspěvek upraven 01.10.14 v 18:09
Holky mam typickou žravou před MS - snědla jsem půl kila kuřecích stehenních řízků a teď futruju tvaroh s bolerem, k obědu jsem tedy měla jen tuňáka s kedlubnem… Až usne prcek tak budu péct Dukan perník…
na zítřek tedy!
@Kaspinka píše:
Holky peču
Znas ten for?
Jak se vrati Hanak z vinohradu a hned ve dverich hlaholi:
„Stara, chco bochto!“
Zena se ani neotoci od trouby a odveti:
„Nemam, peco!“
A manzel: „Peco nechco, povidam, ze chco bochto!“
@sirikit píše:
A ne že do sebe budu sypat otruby navíc a pak kulit oči jak Zoufalka na kyšku.
Mmch já na tu kyšku dneska v krámě koukala a přijde mi úplně o. k., jediné, co podle mě m-o-ž-n-á problém je, že toho Zoufi snědla naráz 400g. Asi tedy hlavně v době stagnace. Jinak si teda myslím, že by neměl být problém ani to, mléčný cukr dukanka fakt schvaluje a když se kyška počítá do celkového denního příjmu, však kolik z vás tu pije kefír, kterého je taky většinou min. půl litru, ten je tím nízkým množstvím bílkovin vůči sachrům na tom úplně stejně.
Za mě teda při váhavosti hubnutí žádný kefír a teď už vím, že taky žádnou kyšku.
Já nic z toho nikdy neměla, tak proč ta moje potvora pořád stojí? ![]()
@zoufalka1989 píše:
Holky mam typickou žravou před MS - snědla jsem půl kila kuřecích stehenních řízků a teď futruju tvaroh s bolerem, k obědu jsem tedy měla jen tuňáka s kedlubnem… Až usne prcek tak budu péct Dukan perník…na zítřek tedy!
Jen si masíko dej
, to budou úbytky. ![]()
@majda123456789 píše:
@sirikit @Kdoule holky ted jedu cvicit (fakt jedu! I kdyz do 8,kdy to začíná, casu na rozmyšlenou dost) ale doma se na to podívám! Na ten chleba jsem koukala doma do ty novy tištěný bez receptu (dukanova dieta 2014).
![]()
Já mám vydání z r. 2012, prý původní přepracované vydání z r.2000 Dukan přepsal v roce 2011. Tak jedině jestli by to přepsal ještě znovu během těch tří let, to si nemyslím, podle mě už vydávají ten překlad z r.2012. ![]()
Každopádně budu ráda, když koukneš, v mojí knize gramáž chleba není nikde a už jsem se tu na to holek, co byly ve trojce, před časem ptala, protože pro mě „malý krajíček“ je taky taková divná míra.
HOlky, zase se o mě pokouší nějaký bacil, všechno mě bolí, v krku mě pálí…
Ach jo
![]()
Dopekla jsem:) je to teda luxus největší
Malej ho ochutnal ještě za tepla a pošmákli jsme si všichni ![]()
@zoufalka1989 jejda už zase? ![]()
Pokud byste někdo chtěl z hrubě mleté mouky mít jemnější, není problém ji prosít přes síto, já takto přesívala kvůli dětem, které ty otruby moc nemají jíst (myšleno malé děti). Otruby jsem odsypala zvlášť a přidávala pak po lžících, netušila jsem, jak si na to jednou vzpomenu, až budu lžícovat otruby dukaní. ![]()
Zoufi, je toho teď všude plno a třeba před MS je řada žen oslabených, moc držím palce, ať se to nerozjede do ničeho většího.
![]()