Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli tohle sladidlo je v 1. fázi v pořádku?
http://www.lekarna.cz/…e-vera-650g/
@Bibiana1, díky, tohle možná ještě zkusím, ale jak vidím následky, tak asi nejdřív ve 3F. Teda já můžu být fakt vděčná, že mi nevadí třeba ta placka, já v tom takový rozdíl na úpravu nevidím. To jsou teda věci.
@monuš, oba ty přípravky jsou s fruktózou, což je jednoduše řečeno ovocný cukr a během dukanky přísně zakázaný, takže tyto ani jedno ne. ![]()
Ahoj holky ![]()
Ja jsem takovej fotograf jidla ![]()
Dnes smakoun nudle s rajcatovou omackou a kousickem mozarely light ![]()
Je to normalni snist pul baleni tech nudli? Nekdo tu psal, ze je ma na trikrat ![]()
@Kdoule píše:
Sirikitka UTEKLA![]()
![]()
.
@Kdoule píše:
Tak otrubová kaše nic moc. Namočení otrub nic moc nezměnilo.Už jsem to jednou asi před 4 týdny zkoušela v době odpolední svačiny, ale bylo mi tehdy hůř než dneska ráno. Nicméně fakt nic moc, takže jsem nucená akceptovat, že vhodnou úpravu otrub u sebe fakt musím respektovat.
To je škoda, obzvlášť, když ti chutná… ![]()
Mně taky, moc, takže si ji za chvíli jdu udělat tentokrát ze dvou a půl lžíce
a bez strouhaného jablíčka k obědu. Jak tě tak čtu, jsem čím dál vděčnější svému tělu, že vzorně spolupracuje a nedělá problémy. ![]()
Ani po tom chlebu včera (a předevčírem v noci, ještě teplém) jsem se nenafoukla. ![]()
@sirikit
ty tvoje popisky nastálých situací jsou k popukání:D
@monuš S tím slazením je asi úplně nejzdravější stévie - je fakt přírodní, akorát tekutá se do pečení nehodí, nechává takovej hořkej ocas…a ta v prášku vlastně ještě víc. Tvaroh a kefír s ní ale sladím, tam mi to nevadí.
Musíš si dávat pozor, jakou vybíráš: holky si tu nakoupily za docela drahé peníze tu s přidanou fruktózou (maltodextrin etc),což je zase ovocný cukr, sice zdravý, ale pro nás je to stopka. Sacharidy jsou pro Dukanku zlo největší.
Při pečení sladím aspartamovými sladidly, která doporučuje Dukan. O zdraví to sice moc není, ale to nadváha taky ne, že jo. Takže ve zdravé výživě nakupuju buď modrý práškový Diachrom, nebo Irbis. Ten existuje taky modrý nebo červený, červený je mnohem sladivější než cukr, tak se ho dá dávat daleko míň. Holky si ještě v lékárně objednávají červený diachrom v tabletkách a drtí je, ale tak daleko jsem nezašla. Kafe a čaj nesladím, do těch mléčných věcí mi vyhovuje čistá tekutá stévie a při pečení je fakt potřeba objem sladidla, takže něco co možná nejmíň závadného sypkého.
Možná ti holky poradí i něco dalšího.
@Kaspinka píše:
@sirikit![]()
![]()
ty tvoje popisky nastálých situací jsou k popukání:D
No, taky se při nich nasměju. Při situacích. ![]()
Já takhle prostě žiju…
![]()
@sirikit Ježiš ty máš opravdu vozový park
já dělám v Toyotě, ale tolik aut tu snad ani nemáme
![]()
@majda123456789 Vlastne,tys rikala, ze delas pro Japonce. To musim rict synkovi, s kym se kamaradim, ten bude nadsen! A kdybys delala v mazde, tak te okamzite bali bez ohledu na tvuj vazny vztah. Mazda a japonsky auta obecne jsou jeho zivotni vasni. Uz ma treti, a ta jeho druha byla fakt vyrobena v Hirosime, jeste trochu svitila. ![]()
A ten vozovej park… kdyz my bydlime na vsi, a s rozlitanym zamestnanim jsme bez auta vyrizeni. Takze kolik zletilych clenu domacnosti, tolik aut. Dcera ma mazdicku 121:takovej ten knedylek, ale ta uz s nama nebydli.
Ja prave pro pripad bouracek nebo poruch lobuju za rodinne nahradni vozidlo, ale zatim mi to neproslo: nakup, ze jo, povinne ruceni, udrzba…a vsichni jsme si jisti, ze jen bysme to postavili u garazi, zadny z rodinnych aut by nemelo ani rymicku. ![]()
@sirikit píše:
@majda123456789 Mazda a japonsky auta obecne jsou jeho zivotni vasni.
Hm, aby se to nezměnilo na:
Majda a japonský auta obecně, jsou jeho životní vášní…
![]()
@LydiaD píše:
Hm, aby se to nezměnilo na:
Majda a japonský auta obecně, jsou jeho životní vášní…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@LydiaD @sirikit vy jste blbý
![]()
Hele ale ja delam pro Toyotu - obchodní spolecnost. My auta neprodáváme ani neopravujeme.. Ale máme vlastni „vozový park“pro zaměstnance podle oddělení + každy manazer ma vlastni.. Netřeba říkat ze vsechny jsou Toyoty
takze by o me synacek asi ani nestal ![]()
Díky holčinky za rady. Zítra tedy posílám přítele do zdravé výživy pro stévii, chtěla bych si vyzkoušet nějaký moučník pro 1.fázi. Doma mám nízkotučný tvaroh, želatinu, kakao, otruby a až mi přifčí ta stévie tak snad z tooho něco splácám
Čtyříctky horečky jsou fuč mám jen 37,5 tak mi otrnulo. Na sladké nejsem, ale dočetla jsem se, že i vyložené masařky mají v 1. fázi chuť na sladké, tak pro sichr něco vyzkouším.