Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kdoule Ahoj,s tvarohem máš pravdu, také jsem při vzestupu váhy pátrala v jiných diskusích a našla jsem děvčata, která byla přesvědčená, že jim mléčné výrobky a tvaroh zvlášť brzdí hubnutí. Já mám tvaroh moc ráda, pečené mi nechutná téměř žádné, a tak mi tvaroh a kaše nahrazují sladké. Bez tvarohu bych Dukana asi nedala. Moje sousedka dokonce teď přestala jíst ten netučný řecký jogurt, protože si myslí, že po něm přestala hubnout. Jinak při zoufalém zkoumání, co jím špatně, se mi také zdálo, že ve dny, kdy piju Zero Colu, hubnu lépe.
Sousedka si zaplatí koučing s Duk. týmem / se samotným Dukanem je to prý dražší./ Ne to soustavné sledování, ale odpovědi na určitý počet otázek. Neumí žádný jazyk, takže jí zřejmě budu překládat. Pokud pochytím nějaká moudra, pošlu je dál.
Holky já si myslím, že mě váha stojí po jídle s škrobem. když jím tvarožníky nebo pudinky ![]()
@mitcha mě na 100% stojí po škrobu. Zrovna jsem udělala test a 2 dny jsem jedla tvarožník a ejhle. Váha stojí po týdnu klesání a dnes dokonce byla vyšší!! čím to nahradit? sušeným mlékem? syrovátkou? ![]()
Holky já škrob nahrazuju vysokoprocentním proteinem… sušené mléko - je podle mě horší než ten škrob… Jinak věčná sláva SIRIKITCE - pannacota byla dobrá, ale ten perník - je to orgáč - pekla jsem si na zítra kousek ochutnala a je to luxus - dělala jsem tedy už bez té polevy a místo škrobu dala vanilkový protein, přidala jsem tam ten anýz a je to luxus!! ![]()
@harfa píše:
@majda123456789 gratuluji ke trojce, já vás prostě nestihla zase stojím,…ty jsi hustá to musela být jízda, mimochodem, kdybych seděla vedle tebe v metru tak na tebe taky čumím ty nohy jsou vážně sexy
![]()
![]()
týpek vypadá dobře, ale aby spíše nekecal
![]()
a řekla jsi mu že jsi zadaná 2×
![]()
nezapoměň na papá Dukana to je závazek na dlouho
![]()
![]()
To víš že teď mastím páteé přes deváté a v pondělí se tam budu pěkně potit, nejprve porada na matičce na Můstku a pak hajdy do jámy lvové
![]()
tak mi drž palce a vysílej energii předpokládám že jsi Pražanda, když ty fotky jsou z metra
![]()
![]()
u nás v Ostravě máme jen důlní vozíky
![]()
![]()
@Kaspinka @zoufalka1989 @harfa @monuš Dík holky, jste moc milý
takhle nahá jsem kromě na koupališti (který nesnášim..nebo jsem nesnášela..?
) byla naposled když jsem se hrabala ven z dělohy..
takže pro mě taky zážitek ![]()
Jinak pražačka jsem, metrem jezdim. A to i tím prvním ranním
snad se z toho nestane zvyk tohoto víkendu
Dnes oslava přítelovy ségry, suit up takže pěkně šatičky
no budu zas muset bejt za sexandu, včera jsem si to užila a zaplatila jsem si jediný pití hned po příchodu
s tím týpkem jsem se dnes neviděla, tak nevim, jestli třeba zítra..nebo taky nikdy
asi je to docela jedno ![]()
Dámy ale důležitá dukan věc - moje PRVNÍ HOSTINA:náhodou jsme na sebe narazily s kámoškou tak jsme zašly na dorta a kafe (naše tradice) - pojala jsem to tedy jako hostinu. A nevím, jestli to bylo otrubovou kaší s jablkem k snídani (ve 12) nebo tím alkoholem včera/dnes nebo tím dortem s pravděpodobně šíleným množstvím cukru, ale trochu mě to prohnalo. Vzpoměla jsem si na Sirikit a její čokoládové orgie na dovolené ![]()
@zoufalka1989 Teda mě půlka perníku opět zplesnivěla, ale dobrý byl moc, o tom žádná ![]()
Holky krásný večer a víkend všem, já se jdu zkrášlovat a v 8 už máme sraz v centru, takže nestíhačka.. ![]()
@skalacka, tak to bys byla zlatá, pokud by ses dostala k nějakým poznatkům, které nejsou běžně z knihy tak zřetelné. Vidíš, já ani nevěděla, že je to odstupňované a že s Duk. týmem je levnější služba, případně že je služba na nějaký balíček otázek. Dá se to někde zjistit, jak tohle mají, prosím?
Jinak já po řeckém potíže určitě nemám, když jsem s ním začala, zrovna se mi váha rozjela. Mít to já po řeckém, tak snad umřu. Ten miluju asi jako ty ten tvaroh, supluje mi sladký dezert. Ale trochu pochybuju teď o Boleru, jestli to není mix chemie, který mi ten metabolismus nezadírá. Teď jsem bolero neměla od soboty, dneska poprvé, tak jestli bude zítra stop nebo vzestup, tak ho snad vynechám, ale když mně to teď tak chutná. ![]()
@zoufalka1989, jo, na perník z proteinu se chystám taky, v perníku to podle mě nebude tak cítit (mám ten s vanilkovou příchutí a je takový výrazný). Ale s tím sušeným mlékem to taky bude indivindi, já jsem z něj dělala několikrát muffiny, pak mi to mlíko došlo, ale po těch bylo vše úplně v poho. Zatímco po škrobové prošívačce je to druhý den v zastávce a tam nic jiného jak škrob už rizikového není. A já používám jen rezistentní, ten by měl být špatně využitelný. Njn, moje tělo využije asi i bakelit.
@Kdoule píše:
@zoufalka1989, Njn, moje tělo využije asi i bakelit.
Harfi, já ten perník sežrala celý…
zítra budu ráno na váze brečet… ![]()
Ahoooj vsem. Konecne jsem to docetla. Mam za sebou prvne v zivote moravsky sklipek i s cinbalovkou a byla to nadhera ale alkoholovy masakr. Jidlo-raut, takze jsem se cpala masem a salaty, ale vypila jsem pres litr vina a min.10slivovicek. Trvalo to od peti do pul treti rano. Dneska vecer mam vahu jako vcera rano pred odjezdem-63,6 coz nechapu, tak uvidim zitra, jestli bude rano narust, ale ja si verim na dvojku za sestkou. ![]()
@zoufalka1989 píše:
@harfaHarfi, já ten perník sežrala celý…![]()
![]()
zítra budu ráno na váze brečet…
Zoufi, ty máš propustku, jsi před MS. ![]()
Harfičko, to bude mít Besi radost, že to byla taková dobrota.
A víš, jak to bylo s těma lokšema, aby tě váha nakonec hlasitě nepochválila.
![]()
Já upekla perník s proteiňákem a jím ho teď, protože potřebuju dojíst nějaké otruby. Takže já zítra pochválená nebudu určitě. Ale zase budu klidně spát. ![]()
@Kdoule píše:
Však já vím, že ji jedí, jen nechápu, co jiného by za tím stálo. První dny jsem doufala, že to byl vodní skok, ale můžu to myslím vyloučit, ještě po týdnu to není sklepané. Ale už jsem přiskočila půl kila nahoru po jiném BD tři dny předtím, takže na tu tlačenku padá jen podezření. Zkusit znova si ji každopádně netroufnu.
Dočítám…
Tlačenka mi tuhne v lednici, kupovanou jsem za celou dobu nepokoušela, ale Lydia mně svou domácí navnadila. Ten vývárek byl famózní,3 stehna jsem vařila bez kůže a přidala k tomu 20 dkg jatýrek, ať ta mozaika nějak vypadá… Jsem zvědavá a těším se.
Vždycky jsem se snažila jíst pokud možno zdravě, ale teď s Dukanem mně začalo strašně bavit jíst jen to, co si z co nejjednodušších vybraných surovin uklohním sama. Akorát ty sladidla mi teda drobně pijou krev.
Co si ale peču už i chleba, s vyjímkou sladidel jsem dotáhla systém k dokonalosti.
Luxus nad luxus. Jo, vlastně čokoládu ještě jsem si dneska koupila. Belgickou a Lindt,70, 85 a 86%.
Čtvereček si vezmu jen občas, nejsem čokoholik, ale ten pocit, že můžu…
![]()
@monuš píše:
@sirikit
Nevěděla jsem jaké aroma sirikit myslí, tak to mám bez něj.
Existují tekutá aromata nebo tresti, jak chceš. V běžných obchodních řetězcích mají omezený výběr, myslím jen vanilku, rum a citron, navíc jsou na olejové bázi, takže ty bysme neměli. Ale ve vybraných drogeriích TETA mívají všecky možný příchutě: jahoda, malina, meruňka, citrón, broskev, vanilka, rum, griotka, cherry brandy, mandle sladká i hořká, ananas… určitě jsem na něco zapomněla. Vesměs na lihové bázi, stačí pár kapek. Pro osvěžení a změnu chuti je hodně používám, i když teď tu máme favorizované Bolero: to je aspartamem slazený nápoj v prášku, dá se sehnat ve větších řetězcích, jako Kaufland nebo Interspar. Taky mají docela dost druhů na výběr a třeba příchuť orange, peach nebo multivitamín jsou příjemně nakyslé (obsahují vitamín C),můžu se po nich utlouct a s oblibou si z nich dělám třeba domácí nanuky, mj.
![]()
@sirikit, jj, domácí jsem dělala už zezačátku diety, je dokonce ode mě v receptech někde dávno. Ale ono je toho prostě hodně a já to nedokázala sníst, aby se to nezkazilo. Teď už není léto, tak ji zase vyrobím, až poseženu ty ingredience.
Ze základních surovin je fajn vařit, ale stejně tak je fajn být v cizím městě na cestě a moct si koupit něco k jídlu. Ale tak zůstávám u grilouše, tlačenku, pokud se to dolů rozjede, fakt vypouštím. Já ještě ve trojce nejsem. ![]()
@monuš píše:
@Kdoule
Vůbec si mne nepleteš, to jsem jáááá, ta hrozně nedočkaváááJsem na nemocenské, z horečky 40 jsem klesla na 37,8. Nemůžu už vydržet v posteli, co se týče jídla tak ještě dukana nedržím
, to můžu až začátkem listopadu. Takže jím zeleninu, ovoce prostě úplně vše. Jenže mi to nedá, nemůžu se z vašeho vlákna odtrhnout, tak jsem zkusila svůj první dukanrecept
Pořád si cpu do hlavy, že se mi konečně po neúspěšných dietách podaří zhubnout, jsem namotivovaná, ale postelí zabržděná
Doufám, že mi to nadšení vydrží
Myslím, že jste tady ještě neměly takového předskokana
Jsem jak Maxipes Fík s pružinami, mít je na nohou, tak se tady před vaším fórem uskáču
![]()
![]()
Ty seš dobrej blázen, tenhle přítup je mi maximálně sympatický a troufám si prorokovat - i zárukou úspěchu. ![]()
Já jsem se takhle o dukance dočetla večer v jednu lednovou středu a okamžitě jsem, bůhvíproč, po všech těch mých dietních pokusech VĚDĚLA, že tohle je ono.
A ve čtvrtek ráno do ní i se začátečnickými chybami, pokusy a omyly skočila.
Přesto jsem hubla, pomalu, ale vytrvale a holky tady moc dobře vědí, že jsem si to celou dobu maximálně užívala. Jak si to užívám teď ve třetí se tu zdráhám popisovat, aby mně odtud Lydia nevypískala. ![]()
Je fakt, že každému sedí jiný způsob hubnutí, někdo se s Dukanem docela trápí, třeba Kdoulík, která má obecně problém s mléčnými výrobky, otrubami, škrobem, sladidly…a je závislá na ovoci, což je v dukaním režimu poměrně kontraproduktivní.
Ale i tak to dokáže urvat vůlí, už má dole asi 12 kilo, přesně nevím. Dukan prostě funguje na každýho, chce to jenom vydržet.
Já mám neskutečnou kliku - anebo jsem se hned v tu dávnou středu na Dukanku naprogramovala, těžko říct takhle zpětně - že jsem z dukaního stravování celá radostná, bytostně mi vyhovuje, modifikuju tradiční recepty, vymýšlím nové, až na vyjímky mi všecko chutná a s písní na rtech mám dole celkem 15 kilo i v tomhlectom zasloužilým věku.
Kdybych pořádně přitvrdila, asi bych ještě něco srazila, ale stejně jako tobě mi záleží i na obličeji a k většině svých zbylých křivek mám kladný vztah, takže bych si je ráda uchovala.
![]()
Setrvej v natěšený pohodě, zazásob se po dukaním a příští rok se tu těším na fotky nádherný nevěsty.
![]()