Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
2.10.14 23:04

@besi2010 Děkuji a gratulace, viděla jsem foto :-O 8o Dóóooost dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 07:13

@skalacka, no ahoooj, myslím na tebe skoro denně, co ti váha předvádí a ono se to takhle krásně pořešilo. :kytka: Pocééém, ty jedna šikovná dukanko, to je nádhera a dukanímu minimu zdar. :pankac: :pankac: :pankac: Jo, Lydie mi povolila řvát heavy metal vlastně :mrgreen: :mrgreen:, dokonce i přes patálie s jedním pudlem, tak HEAVY METAAAAAL. :pankac: :pankac: :pankac:

Takže ty jsi zřejmě nabrala vodu, která se v těle drží ve svalech se sacharidy (ta váha z první) a pak to zase postupně kleslo?? Takové vynikající zprávy jsi mi přinesla? Začínám se do 3F těšit, jen co pomine v pořadí vímjákolikátá moje stagnace, tak doufám, že to pofičí a hned zítra začnu rozkvašovat sušený kvásek, aby nabral sílu. :D A doufám, že to čte Elesia, ta se taky s tou vodou potěší. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.10.14 07:16

Dobré ráno kočeny, tak včera váha nic moc 67,1 (takže nárůst o 300gramů) a včera jsem měla BD -ale dneska holky 66,5 (takže návrat na mé Dukan minimum před 19 dny!) a to na první pokus tam skočilo dokonce 65,9 - ale pak už jen 3× 66,5. Každopádně zítra tedy očekávám MS.. tak snad po té MS začne klesat - jinak zdravotní vztah, zvýšená teplota a vůbec se nemůžu unést, jsem slabá jako moucha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 07:34

@zoufalka1989, váha super, malé vzestupy před MS jsou normální, to neřešit, s tím zdravím mě to mrzí, to fakt nepřidá ničemu, ale je pátek, snad se o víkendu trochu rozmazlíš. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 07:42

A já dnes 61,3, od včera mínus 0,3 a jsem 100g nad svým dukaním minimem, které bylo v sobotu, tak snad se tam zítra, po týdnu, dohrabu. Včera jsem se šla uklidnit na ruské fórum, je tam nějaké vlákno o stagnacích a tam mě potěšily slovanské duše, že stagnace trvající 2-3 týdny (i s těmi vzestupy) je prostě normální, prý je třeba tělo týrat pohybem, i když pak to někdo zase odlehčil tím, že to má být chůze, tu praktikuju myslím dostatečně. Hodina rychlé to je, chodím nakupovat 2× denně a to tak, že k tomu dělám okružní pochod městem. Nejhorší je organizace, zbavit se malé, v kočáru už odmítá být a její rychlost by mě dovedla ke stagnaci už doživotní.

Ztrácím víru v to, že smíme kuřecí tlačenku. Já jsem neměla nic jiného ani nového, proč bych měla během BD nabrat 0,7kg a pak to týden sundavat. Na tlačenku padá velké podezření, přitom to bylo fakt jasné kuřecí maso, žádná kůže tam nebyla vidět ani cítit, no nevím. Jsem teď ráda, že to u nás nemají, kdybych tohle jedla od začátku, tak tu s vámi asi dávno nejsem. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
3.10.14 09:03

@skalacka ahoj, tak to jsou dobré zprávy, taky jsem na Tebe myslela, jak válčíš :lol:
@Kdoule já tu krůtí tlačenku měla minulý týden poprvé a hned 3 x, ale vzhledem k víkendu nemůžu posoudit, jaký na mě měla vliv. Ale když ty máš všechno tak trochu jinak a složitěji :hug:.Každopádně byla výborná :lol: a pokud vím, tak ji tu holky normálně jedí.
@Kdoule @zoufalka1989 pěkná váha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
3.10.14 09:05

@majda123456789 dej sem foto, kočko :lol:.Doufám, že jsi si včerejší večer náležitě užila. Přesně, jak píše Sirikit, s tím sebevědomím to je někdy úplně zvrácené. Jinak vím, o čem píšeš, taky jsem ho neměla nazbyt :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 09:16
@Bibiana1 píše:
@Kdoule já tu krůtí tlačenku měla minulý týden poprvé a hned 3 x, ale vzhledem k víkendu nemůžu posoudit, jaký na mě měla vliv. Ale když ty máš všechno tak trochu jinak a složitěji :hug:.Každopádně byla výborná :lol: a pokud vím, tak ji tu holky normálně jedí.

Však já vím, že ji jedí, jen nechápu, co jiného by za tím stálo. První dny jsem doufala, že to byl vodní skok, ale můžu to myslím vyloučit, ještě po týdnu to není sklepané. Ale už jsem přiskočila půl kila nahoru po jiném BD tři dny předtím, takže na tu tlačenku padá jen podezření. Zkusit znova si ji každopádně netroufnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
3.10.14 09:27

@Kdoule úplně Tě chápu, taky bych ji nepokoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 09:32

Jo, a v debatě o stagnacích mezi ruskými dukankami taky padla informace myslím dokonce od moderátorky (ale nejsem si teď jistá), že ona má osobní zkušenost s tím, že jí váhu brzdí tvaroh, takže musí s tvarohem ve všech úpravách velmi střídmě. Už je teda zhubnutá, jen vyjadřovala podporu tomu, kdo založil stagnační vlákno. Takže chci říct, že i Dukanem povolené potraviny mohou mít individuálně zcela nežádoucí - protihubnoucí - dopad. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.10.14 09:48

@sirikit
Tak když je tady řeč o tvarohu, tak snad se mu nebudu muset vyhýbat i já… Dnes jsem si udělala dle sirikit tvarohovo-jogurtovou panacotku pro 1 fázi, dala jsem tam nízkotučný tvaroh i jogurt, želatinu v prášku na tlačenky a sacharín v tabletách. Nevěděla jsem jaké aroma sirikit myslí, tak to mám bez něj. Vyšly z toho po ztuhnutí 3 menší bábovičky, chutově je to až mooc dobré, takže nevím jestli si v té 1.fázi (6 dní-chci stáhnout 12 kilo)můžu dovolit zblajznout všechny :lol: Jinak super recept, připraveno za 5 minut!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
3.10.14 09:57

@monuš, podle složení, co píšeš, to můžeš sníst všechno. :kytka:

A s tím tvarohem buď v klidu, já to dala jako příklad extrémně nepravděpodobné situace, která se ale bohužel může stát. Tady na fóru snad nikdo s povolenými potíže neměl, jen s tolerovanými. :kytka:

Hele, nepsalas, že jsi nemocná s horečkami? Že ti dr. dietu doporučila odložit na dobu po nemoci? Já si tě možná s někým pletu, jak se tu objevilo víc nových tváří najednou, tak jsem trochu ztracená, ale myslela jsem, že jsi to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.10.14 10:20

@Kdoule
Vůbec si mne nepleteš, to jsem jáááá, ta hrozně nedočkavááá :mrgreen: Jsem na nemocenské, z horečky 40 jsem klesla na 37,8. Nemůžu už vydržet v posteli, co se týče jídla tak ještě dukana nedržím :,(, to můžu až začátkem listopadu. Takže jím zeleninu, ovoce prostě úplně vše. Jenže mi to nedá, nemůžu se z vašeho vlákna odtrhnout, tak jsem zkusila svůj první dukanrecept :) Pořád si cpu do hlavy, že se mi konečně po neúspěšných dietách podaří zhubnout, jsem namotivovaná, ale postelí zabržděná :jazyk: Doufám, že mi to nadšení vydrží :cert: Myslím, že jste tady ještě neměly takového předskokana :mrgreen: Jsem jak Maxipes Fík s pružinami, mít je na nohou, tak se tady před vaším fórem uskáču :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
3.10.14 10:27

@monuš ty jsii prdlouš :mrgreen: prvně se dej dohromady zdravotně, hubnutí si s námi užiješ ještě dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
3.10.14 10:54

Ahoj holky já stále v letu hlásím dneska 60,6 Kg nechce mrch a nechce ale půjde :mrgreen: :mrgreen: takže stále ve 2F. Vidím že sirikítka je ve trojce, gratulka největší a závist k tomu, ale jen zdravě, neboj jsem ti v patách, a co ty majdi taky jsi skočila už do trojky???
Taky mě zajímá ten chleba co tady opěvujete od Majdy myslím, sem s receptem, hledám ho tady v diskuzi a nemohu se dohledat tedy prosím prosím chci ten recept ať se mohu těšit do trojky :kytka: :kytka:
Zoufi vidím, že jste tady s Lydií bouchaly šam, páňo takže gratuluji k úbytkům, den je hned krásnější, taky mi neunikla fotografie Bessi - nádhera naprostá twiggy jako jak ty to děláš a 57,1 8o 8o 8o jako asi pověsím dvojkuna hřebík a zkusím štěstí ve třetí 8o 8o 8o
@Kdoule @Kaspinka a bibinku zdravím a jdu zase do víru chaosu.
v pondělí jedu do Prahy, kvůli té své rešerži vysvětlovat těm zaprděncům proč jsem to navrhla právě takhle a né jinak, jako fakt se mi nechce a hlavně se mi tam budou podlamoivat kolena, ale určitě to nebude ze stejného důvodu jako když vidí Lydia Derisáka… Jako budu tam sama samotinká a proti mně hejno supů :roll: holky tak se těším až to bude za mnou ta porada i ta rešerže, strašně mi to žere čas a já mám poslední dny pocit že jen uklízím, pracuji, vařím a občas v noci spím. nemám vůbec chvíli na to tady kouknout a prohodit pár slůvek s vámi :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková