Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75848
2.10.14 08:02

@majda123456789 Ja to chapu jako kila, shozena od zacatku Dukanky vcetne 1.f. do cilove vahy krat deset.
Cili v mem pripade 78 - 64 se rovna 14×10,vysledek 140 dnu. Coz je do konce unora zhruba. Ono uz pak nejde o ty dalsi shozeny kila, ale o to, aby se stabilizovala dosazena cilovka. Nejaky velky litani nahoru dolu uz zrejme zadouci neni, protoze jde prave o to, aby telo vzalo za optimalni stav prave tu cilovou vahu a prestalo s ni bojovat. Pokud porad hubnes jako treba Besinka, podle mne to neni moc dobry, protoze o stabilizaci se bohuzel v tom pripade neda mluvit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75848
2.10.14 08:12

@Kdoule Jasne,i proto se opet drzim selskeho rozumu. Tezky chleba typu moskva prece musi vazit jinak nez nadychany chlebik. Takze primerene, dva maly krajicky, nazdar. Ja zas az tak na pecivo a prilohy obecne nejsem. Na pecivu kazdy den sice trvam k te snidani, jinak bych se citila ukrivdena, a pak behem dne uz povazuju tema „chleba“ za uzavrene. Ja mam v tomhle klicovou snidani. :pankac:
Jinak dnes 64,3, coz si ani tak nevysvetluju pul lzici otrub navic, jako tou veeelkou miskou zeleninoveho salatu s kurecim masem k veceri. Bylo toho pro dva, ale tak strasne dobry, ze jsem se neovladla. Popravde jsem tu vahu rano cekala horsi. Dneska ctvrtek, BD, takze frcime dal. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.10.14 08:30

Dobré ranko dámy:) hlásím dnes 50,2kg, žádná sláva ale jsem nad:)
S tím chlebem jste mě teda zaskočili, taková debata :think: já jsem to pochopila taky jako 2 malé krajíčky a víc jsem to neřešila. Ale že by to mohl být takový problém, to mě nenapadlo. Nicméně to beru jako @sirikit selským rozumem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
2.10.14 08:33

@sirikit k prvnímu vážení ve 3F - paráda. :palec: :palec:
A já mám ještě výhodu, že na čtvrtky nehraju :mrgreen: a tak mám dneska BZ. Opět k obědu zapeču dýni, strašně mi to s tím kuřecím a s rajčaty chutná. Navíc po tom mívám nejlepší poklesy v rámci BZ, jsou to věci.
A prosím, držte mi palce, po vašich včerejších připomenutích otrubové kaše jsem neodolala a dneska si ji uchystala k snídani. Pro mě velmi neideální, ale když je to taak dobré, tak jsem zkusila otruby nejdřív na dvě hodinky namočit do trochy vody, aby fakt nabobtnaly. Jestli tohle neprojde, tak budu doživotní zoufalec bez kaše. :zed: Dovařila jsem ji a teď mi tu chladne u nosu, tak se pozitivně programuju, jak měkké vločky žaludkem proklouznou jako nic.

Myslím často na Skalacku, jak pokračuje, jestli je nějaká pozitivní změna, nebo alespoň dočasné příměří. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
2.10.14 08:35

Ahoj holčičky.
Tak já zase dneska +0,1, tzn 78,6kg.
Přeju všem krásný, power metalový, den :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15730
2.10.14 08:36

Jinak já dnes 61,6, tj. mínus 20 deka po BD. Žádný zázrak, ale kdyby to konstantně takto lezlo dolů, bylo by to dokonalý. Jenom by neměl být 2× týdně náhlý výskok o 700g, protože to potom během toho týdne ani nedohubnu. Ženy, já jsem fakt dva týdny po sobě v tom týdenním součtu přibrala na váze. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 08:49

@Kdoule Držím ti s tou kaší palce!! :hug: snad to bude dobrý..to by bylo supr, kdybys přišla na to, jak jí můžeš jíst!

Jinak s tím chlebem máte asi pravdu, mám doma ten podrážkovitý kupovaný, tak to zkusim zvážit, jak velký kousek toho je 50g a jak velký 100g a uvidim. Ale prostě si budu dávat 1-2 krajíčky toho chleba, co jsem si upekla. Myslím že to, co jsem měla včera přichystáno a nesnědla (ne ke snídani, odpolední sváča před cvičením) by bylo tak akorát :mrgreen: snad :mrgreen:

Já váha po 1. dni 3.F stejná, 54,9 kg.

A s tou stabilizací, vím že v té 3.F se vlastně už nemá klesat, ale když se ta váha pořád hýbe (klesá), tak bych možná pro jistotu o to tu 3.F prodloužila, protože vlastně nestabilizuješ, tak jak říká @sirikit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
2.10.14 09:00
@majda123456789 píše:
A s tou stabilizací, vím že v té 3.F se vlastně už nemá klesat, ale když se ta váha pořád hýbe (klesá), tak bych možná pro jistotu o to tu 3.F prodloužila, protože vlastně nestabilizuješ, tak jak říká @sirikit :think:

Majdi, i tobě gratulka, vy jste holky taak dobréééé. :potlesk: :potlesk:

Já bych zase v případě, že ve 3F dál váha klesá (a pokud to není můj případ, kdy 2-4kg by ještě mohly být na dukaní ideál) a je vidět, že to není dvoudenní výkyv, tak bych přidala na stravě tak, aby se ta váha začala fixovat. Hlavně mladší holky mají prostě rychlejší metabolismus a celkově víc svalů v těle, logicky nemůže sedět ten Dukanův rozpis na 3F na všechny úplně ideálně. A navíc někdo jde do 3F ve fázi hmotnostní křivky, kde se hubne velmi snadno. Takže ukotvit to může vyžadovat těžší kotvu, jestli mi rozumíte. Přihodila bych přílohu týdně navíc (třeba dočasně, dokud by to prostě nestálo) a klidně právě sacharidově aktivní, třeba tu rýži. A 3F bych neprodlužovala, pokud tam neprobíhá ještě cílené dohubnutí třeba 3kg, to potom ano. Ale to nežádoucí bych já naopak chtěla zastavit a doplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
2.10.14 09:03

Dobré ráno, zamýšlím se nad vaší debatou - kupovávala jsem si ten celozrnný chleba vakuovaný hranatý v Lidlu, byl tu někde i obrázek, a tam 1 plátek vážil tuším těch 50 g. Já tu informaci o 50 g chleba četla a držela se jí. Vzhledem k tomu, že pečivu moc nedám, tak už teď nemám přehled. Jinak 3. f. chápu jako 10 dnů za každé zhozené kilo v 1. a 2. f. celkem, souhlas se Sirikit, 3.f. je stabilizační a moc hubnout by se v ní nemělo.
@majda123456789jsi dobrá, že jsi se dokopala ke cvičení :kytka: @Kdoule s kaší držím palce ;)
Besi - s pejskem mi to je moc líto
@LydiaD @sirikit @Kaspinka vás, kočky, apoň pozdravím, nemám co okomentovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 09:11
@Kdoule píše:
Majdi, i tobě gratulka, vy jste holky taak dobréééé. :potlesk: :potlesk:Já bych zase v případě, že ve 3F dál váha klesá (a pokud to není můj případ, kdy 2-4kg by ještě mohly být na dukaní ideál) a je vidět, že to není dvoudenní výkyv, tak bych přidala na stravě tak, aby se ta váha začala fixovat. Hlavně mladší holky mají prostě rychlejší metabolismus a celkově víc svalů v těle, logicky nemůže sedět ten Dukanův rozpis na 3F na všechny úplně ideálně. A navíc někdo jde do 3F ve fázi hmotnostní křivky, kde se hubne velmi snadno. Takže ukotvit to může vyžadovat těžší kotvu, jestli mi rozumíte. Přihodila bych přílohu týdně navíc (třeba dočasně, dokud by to prostě nestálo) a klidně právě sacharidově aktivní, třeba tu rýži. A 3F bych neprodlužovala, pokud tam neprobíhá ještě cílené dohubnutí třeba 3kg, to potom ano. Ale to nežádoucí bych já naopak chtěla zastavit a doplnit.

@Kdoule Děkuju Kdoulíčku :hug: beru tě jako studnici vědomostí, takže kdybych hubla, tak to udělám tak, jak říkáš :pankac: resp. já si furt říkám, že kdybych zhubla ještě tak max. 2 kg tak by mi to tak nevadilo.. :P :mrgreen: ale na druhou stranu, včera když jsem se viděla na tom cvičení v těch zrcadlech všude okolo, tak jsem si teprv uvědomila pořádně, jak moc jsem zhubla a že potřebuju opravdu zpevnit, a asi už ne zhubnout.. Dokonce jsem včera ráno (po dosažení ideálu) udělala srovnávací fotku, ale ještě nebyl čas to sem hodit.. dám to vedle tý ze začátku a uvidim :mrgreen: :pankac:

@Bibiana1 Bibi, takže ty 2 plátky chleba, jedna porce odpovídá 50g chápeš jako 2× plátek po 50g denně, nebo 1× plátek protože má těch 50 g? :mrgreen: mě to furt vrtá hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.10.14 09:21

@majda123456789 zrcadla na cvičení jsou dobrý že? :mrgreen: taky se furt prohlížím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
2.10.14 09:33

@majda123456789 já to pochopila jako 50 g celkem, takže ten konkrétní plátek, který váží 50 g, jsem brala jako 2 malé krajíce, protože 100 g se mi zdálo hodně. Ale jak budu doma, zkusím do té knihy ještě juknout. Ale pořád opakuji, že pečivo jsem neměla jako stěžejní potravinu ani dříve, tak jsem to moc neřešila.
Jinak já včera pohodových 10,5 km během a za září rekordních 181 km - když jsme u těch sportů ;). A dnešní váha rovných 68, takže věřím, že od příštího týdne budu držet těch svých 67,5 víkend nevíkend :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 09:39

@Bibiana1 Ty seš dobrá! 8o já už tady o svém plácání na fitboxu radši ani nebudu mluvit :oops: :mrgreen: :mrgreen:
@Kaspi já je vždycky nesnášela, nicméně do nich samozřejmě koukala na svůj velkej zadek a stehna atd.. a teď jsem tam viděla o dost menší holku a nebylo to tak příšerný tam na sebe civět :mrgreen: :andel: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
2.10.14 09:42

@majda123456789 těším se na foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.10.14 09:56

@Bibiana1 ty jo tak to jsi teda borec 8o já se dneska chystám na 7km tak snad nezdechnu v půlce :D

@majda123456789 jo já jsem je taky vždycky nenáviděla, ale teď se tam natřásám jak dvacítka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková