Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@LydiaD píše:
@Kdoule
Holka naše![]()
Ty jsi opravdu největší bojovník z nás všech.
Navíc ani Tvoje ho…. hodnota neváží nic, jak jsem se včera dočetla.
Plodná diskuze to byla, ale sakra něco to vážit musí.
Nic, už se k tomu nebudeme vracet.
Ty už jsi mě tak vycvičila, že o Tebe nemám obavy, že by ses nafutrovala kremrolí nebo bůčkem.
Nebo nějak porušila.
Ty prostě pojedeš dál
Ani nevíš, jak Ti přeju pokles.
Protože jak se říká… ženská vydrží víc než člověk.
A Kdoule vydrží víc jak ženský!!!
Kéž bys ten kváskový chlebík ochutnala co nejdřív
Pod tohle se podepíšu!!!
![]()
Holky děuju moc všem, jste nejlepší
já vás fakt miluju, víte to? Jste moje slunce v každém dni
![]()
@besi2010 kóčo, to ti závidím..doufám, že nepůjdu o kilo nahoru, ale spíš dolů ještě
i když vím, že ty to nepotřebuješ ani náhodou!
@LydiaD Doufám, že ti to pojede dolů, stabilně ale krásně a sedmičky se vyloupnou brzo!!! ![]()
@Bibiana1 jééé tak vidíš jak to šlo krásně dolů! To je super! ![]()
@zoufalka1989 Jéé Zoufi, takže to jede dolů!
no hurá! Z toho mám největší radost!!To je jasný, že to nebude hned po jednom dni skok, ale počkej, až ten zbytek tý prokletý kyšky vyloučíš, do toho voda z MS a zatrůníš si a budeš lehčí třeba o kilo
vydrž prťka! a to víš, že být na to sama, tak tu bábovku možná spucneš, ale to nejsi sama, kdo by to sám nezvládnul..a přesně od toho je tady tahle skupina ![]()
@sirikit píše:
@majda123456789 Jeee… Gratulka nejvetsi!!!![]()
Tak holcicky… Tri… Dva…jedna… Jump!!!
A jestli mi ta blba vaha poleze nahoru…![]()
![]()
,jdu s Lydii do Evy a Vaska.
Bila orchidej mi rozjede takovou strevni prihodu, ze se vaha bude regulovat sama.
@sirikit Umírám
![]()
Holky já vás vůbec nestíhám dočítat, máme v práci frmol
ale snad to nějak zvládnu a budu v obraze - Mona Lisa ![]()
Jinak hlásím, že jsem si včera koupila pár krásných kalhotek (krajková široká tanga, H&M sleva, nádhera!) a vršek od plavek za 150 kč, taky v HM
ale největší radost jsem si udělala dneska..už jsem na něj koukala dlouho a laškovala s tím nápadem..no objednala jsem si nový telefon
ten s jablíčkem, jo jo..mám starší typ tak dnes se vstupem do 3.F jsem si objednala 5S..no neívm jestli to tu někdo docení, ale já mám radost jak blázen
jo a dneska jdu cvičit! Fakt jdu! Ta 54 na začátku na váze mě tak nakopla, že fakt začnu cvičit od 3.F tak jak jsem původně říkala!
![]()
@sirikit píše:
Chlebik mi chutna tak jak je, mnohem vic nez ty z obchodu a kvaskem si zivot dale komplikovat neminim. Vsak ona te ta mlsna taky prejde, az zacnes chodit do prace - obzvlast se tremi detmi, ze jo.
Hele, a to je právě ten problém, aby mě nepřešel celej Dukan.
Chleba z droždí péct nebudu určitě, nechutná mi, nevoní mi, kvůli tomu mi nechutná většina kupovaných chlebů a furt hledám v nabídce ty zbytky, kde převažuje žitná rozkvašená mouka. Jeden čas tu byl výpadek trhu v oblíbeném chlebu a já jsem úplně přešla na rohlíky, protože jiné chleby jsem prostě nebyla schopná jíst a ty různé sypané semínkové bulečky prostě doma nesmíme (alergické děti). Proto jsem ale taky psala, že vám to všem přeju, já bych to prostě neocenila, receptů s droždím jsem pekla hafo, s chlebem jsem začínala tak před 8 lety. I ty, co vypadaly dobré, se rodině rychle přejedly, prostě tak u nás, no.
Jenomže já budu vyvářet hlavně dětem, neznám ženskou, která by dala přednost vlastní stravě a dětem denně mazala rohlíky. Oni mají omezení, malá bez toho mlíka navíc, takže pokud bych měla opičit s nějakým pravidelným zařazováním 2F, tak by mi z toho leda hráblo. Já pružnou prac. dobu a ani na volné noze nebudu, abych věděla, že navařím, takže pokud budu stíhat ty děti, tak kdo bude jíst zbytky?
@LydiaD píše:
@besi2010
Dej si brambory a rýži.
Ne jenom dvě jednohubky a ještě ke všemu se špatným svědomím![]()
Já si tohle myslím taky. Brambory a rýže NEJSOU nezdravý způsob nabírání váhy, resp. u někoho vůbec nemusí způsobit nabírání váhy, ale zastavit čerpání z rezerv ano. A taky bych přidala víc oliváče k jídlům, i když si teď nejsem jistá, jestli Besi nepsala, že s tuky už vůbec nešetří. Někdo to psal a já nevím kdo. ![]()
@majda123456789 píše:
Holky děuju moc všem, jste nejlepší![]()
![]()
![]()
![]()
já vás fakt miluju, víte to? Jste moje slunce v každém dni
![]()
Hm a tady (jak by řekl pan Komárek
) chčije a chčije
![]()
@Kdoule Tak ja si az ted diky tve zmince o kyselosti kvaskoveho chleba uvedomila, jakej on to vlastne je a pro c je ho v obchodech cim dal tim min! Protoze je to totiz chleba pro fajnsmekry a chutim siroke verejnosti moc nevyhovuje, takze se neprodava. Nasi ho driv kupovavali taky, uz jsem si na tu chut rozpomnela! Nechutnaval mi prave pro tu zvlastni kyselost, kazdej ma proste chute hozene jinak. Tak co, ty kvaskovy umis, rodina ho ma rada, tak ti ve treti padnou do naruce, ze maminka uz zas pece nejen z otrub. ![]()
A s temi podminkami… no jasne, uz jsem tu o nespravedlnosti vstupnich podminek psala nekolikrat, s tim proste nic nenadelame.
Ja dneska nemam auto - pojistovna mi bleskem poslala plneni, mmch. docela vydelecny crash to byl!,takze jsem musela vratit asistencce nahradni vozidlo a pezo jeste nevstal z mrtvych… Tak co, ze jo?
Home office. Navareno, uklizeno, vyprano, za chvili jdu zehlit, k veceru lehnu k papirum a pocitaci.
Zitra cornu mazdu klukovi a mazu zas do terenu, at stiham - ale kdyz mam na hrbu jen bezny provoz dospele nealergicke domacnosti, praci a sebe, je to s Dukanem samozrejme slucitelnejsi, nez tvuj zivotni styl.
Nevim, no. Tohle je proste individualni a zbyva ti drzet palce, at to jako povestny bojovnik nejak zvladnes skloubit.
![]()
@sirikit píše:
Ja dneska nemam auto - pojistovna mi bleskem poslala plneni, mmch. docela vydelecny crash to byl
Při tom masakru, který jsi zažila se mi chce zvolat: „Aspoň něco“
Ale pro příště prosím vydělávej pouze tím papírováním a běháním po terénu ![]()
Stejně tady všechny víme, že nejdůležitější na celé události je to, že se Ti nic nestalo ![]()
@LydiaD píše:
Při tom masakru, který jsi zažila se mi chce zvolat: „Aspoň něco“
Ale pro příště prosím vydělávej pouze tím papírováním a běháním po terénu
Stejně tady všechny víme, že nejdůležitější na celé události je to, že se Ti nic nestalo
heavy metalový amen ![]()
@LydiaD Chi, ja teda zkusila pred svym chlapem prohodit, ze se zacnu zivit jako crash jezdec a mela jsem co delat, aby mi neurazil hlavu rovnou.
Prej jestli si chci zajezdit na vozejku, muze mi prerazit nohy tak jako cvicne, nez si zmorduju pater, at zjistim, nakolik mi to bude vyhovovat. Takze tato kariera mi neprojde, nezbyva, nez se nadale venovat jen zkoumani verejneho mineni.
Ale zas az takova darda to plneni nebylo - dali mi 37 000,– s tim, ze si necham vrak. Oprava vyjde kdyz moc, tak 20,spis ale 15.. Tak mam to leknuti i celkem jakz takz zaplaceny.
Ale beztak jsem ted bez auta jak bez ruky a v budoucnu budu zrejme davat prednost i traktorum odbocujicim z polnacky. ![]()
@sirikit Tak zas ti dali na opravu a vystačí to krásně, splatíš kus dluhu rodičům a koupíš si nějakou pěknou prsenku nebo tak a bude
![]()
Hlavně už na sebe dávej bacha
a manža ti to teda hustě nandal
![]()
@Kdoule píše:
Já si tohle myslím taky. Brambory a rýže NEJSOU nezdravý způsob nabírání váhy, resp. u někoho vůbec nemusí způsobit nabírání váhy, ale zastavit čerpání z rezerv ano. A taky bych přidala víc oliváče k jídlům, i když si teď nejsem jistá, jestli Besi nepsala, že s tuky už vůbec nešetří. Někdo to psal a já nevím kdo.
Jj, Kdouli, byla jsem to já. Když mě ty brambory prostě nějak nechybí. První týden jsem jako škrobovinu měla celozrnné špagety, ten další kuskus a ten minulý čočku. Tento týden ještě nevím, ale jedu dnes k mamce, slíbila k večeri tatarák, tak jsem včera po měsíci zase pekla dukan chlebík ![]()
@sirikit píše:
A s temi podminkami… no jasne, uz jsem tu o nespravedlnosti vstupnich podminek psala nekolikrat, s tim proste nic nenadelame.
To víš že jo a je to jasný. Otevřeně říkám, že člověk si předem neumí dobře představit, do čeho leze. Od plotny neodcházím, teď už aspoň není venku vedro, takže je v bytě k přežití a je to úžasné. Ale coby pracující, což přijde, žejo. Já jsem Dukana promyslela celkem v rychlosti. Brala jsem to tak, že do toho půjdu naplno. Žádné brždění nadměrným vymlsáváním, ne teda absolutní askeze, ale jako snaha fakt naostro. Tím jsem myslela, že pojedu průměrnou rychlostí, že budu touto dobou déle než měsíc ve trojce a někdy v lednu nebo únoru začnu testovat čtyřku. To pořád všechno vycházelo, ale teď už mi začíná vycházet konec trojky do začátku práce a jako úplně lehko na duši mi z toho není. Jestli to celé půjde tak, jak mi teď báječně jde ta dvojka.
Já mám z toho fakt teď deprese, když vidím, jak snadno mi vylítne třičtvrtěkilo nahoru a dolů se mu nechce. Kde se tam vzalo, proč mi naskočilo, odpovědi nikde, žádná možnost to opravit a změnit. Ach jo. ![]()
@majda123456789 @sirikit Holky,ten chlebík jste pekly normálně podle receptu? Jakože i s cukrem a olejem? A ta špaldová mouka se dá taky normálně koupit celozrnná?
Jinak posílám selfie z dnešního rána ![]()
@besi2010 píše:
Jj, Kdouli, byla jsem to já. Když mě ty brambory prostě nějak nechybí. První týden jsem jako škrobovinu měla celozrnné špagety, ten další kuskus a ten minulý čočku. Tento týden ještě nevím, ale jedu dnes k mamce, slíbila k večeri tatarák, tak jsem včera po měsíci zase pekla dukan chlebík
Jasně, já chápu, že brambory nepotřebuješ pro svůj pocit, já to myslela jako prostředek k pozastavení toho dalšího klesání. Šla jsi do 3F s trochu nižší váhou, než jsi původně zamýšlela. Jestli tě správně chápu, samotné se ti příliš dolů už nechce. Osobně si myslím, že by sis to skoro měla zakázat, vzhledem k tomu, co ti mozek předvedl v minulosti. Tak prostě použít prostředek navíc, krátkodobě, jako lék? ![]()
@besi2010 píše:
Jinak posílám selfie z dnešního rána
Besi, týýýýýjo
.
Okamžitě přestaň hubnout, už ti to fakt bude ubližovat, tohle je dolní hranice dokonalosti.
![]()
Fakt úžasný.
S tím chlebem jsem zvědavá taky a jinak všem přeju, aby kvasnicový jejich trávení dobře sneslo, tohle nemyslím na svou vášeň pro chuť klasické Šumavy, ale zdravotní dopady drožďového pečiva jsou popsané široce, tak snad se to nevyřádí v naší skupince tady.
Když už jste našly chuťově vyhovující chlebík.
![]()