Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3742
1.10.14 08:39
@sirikit píše:
@Bibiana1 Ty,Bibi… už mně několikrát napadlo, že když běhání není na hubnutí..
Sice teda nechápu, jaktože není, vždyť to musí být pro tělo docela výrazný energetický výdaj navíc, ne? Ale co to s pravidelným běžcem nebo obecně sportovcem udělá, když z nějakých důvodů (časových, zdravotních) oblíbený sportík přeruší nebo s ním skončí.
Nejde pak váha nahoru, když pravidelný pohyb tělo zakalkulovalo do svého hospodaření a pak najednou ty kalorie přebývají?
Je ti jasné, o co mi jde. Ty běh miluješ, čistíš si s ním hlavu. Já jsem ale většinu dne někde mimo domov v pohybu ať už autem, nebo po svých, a když se konečně dostanu domů, nic mi není tak vzdáleno jako myšlenka na nějaké fofrování navíc jen tak.
No a jedná se mi o to, že taky můžu svůj neoblíbený pohyb pro pohyb se zaťatými zuby v zájmu postavy začít provozovat, pak s tím seknu - což se u mně dá vcelku s jistotou očekávat - a váha mi pofrčí nahoru, že se nepostačím divit. :roll: Hmm??
Jinak teda mám tyhle dny nachozeno jak pošťačka, přerušovaně lítám po sběru adres asi 5 hodin čistého času denně. Takže taťka Dukan může být v klidu. :pankac: :pankac: :?

S tím pohybem - jak se to vezme ;) - pravidelný pohyb v podobě lehkých aerobních aktivit / rychlá chůze, pomalý běh, spinning na tepovku,… / podporuje spalování tuků / u anaerobních aktivit, kdy je tepovka vyšší, spaluješ cukry /, takže jako doplněk hubnutí určitě ano. Ale každopádně je dokázáno, že vhodná strava činí 70-80 % úspěchu při rekukci váhy, sport je těch zbývajícíh cca 20 %. V případě, že už nepotřebuješ hubnout, ale budeš jen zpevňovat, třeba Jill, si nemyslím, že by mělo dojít až k takovému návyku a při ukončení cvičení že by měl být radikální vzestup váhy. Samozřejmě předpokládám pravidelný běžný pohyb, jak jsi zvyklá.
Ještě k tomu běhu - dlouhodobý běh v nízkých tepových frekvencích trvající víc než hod by mohl mít vliv na hubnutí, ale já, i když běžím pomalu, nedám TF pod 140, takže NEHUBNU. Ale o tom to není. Tím, že sportuji celý život, si neumím představit, jak by to se mnou dopadlo, kdybych se přestala úplně hýbat. Tam by nárust váhy byl určitě, vždyť jsem se dokázala vykrmit, i když jsem sportovala podobně jak teď. Ale mám sedavé zaměstnání a navíc všude jezdím autem, takže přirozeného pohybu moc nemám.
Jinak pozitivní zpráva nakonec - po mém víkendovém výstupu váhy jsem na páteční hmotnosti - přes 2,5 kg vody vymočeno za 2 dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
1.10.14 08:43
@Bibiana1 píše:
Jinak pozitivní zpráva nakonec - po mém víkendovém výstupu váhy jsem na páteční hmotnosti - přes 2,5 kg vody vymočeno za 2 dny :lol:
:palec: :palec: :palec:
To je hodně slušný, když máme teprve středu.
Tak pozor na další víkend ;)
  • Citovat
  • Upravit
585
1.10.14 08:43

@LydiaD @Kdoule @majda123456789 @monuš

Dobré ráno holky, tak včera byla ta večerní akce velkolepá a raut ještě lepší… Každopádně jsem si dala lososa a krůtí maso a všechny saláty, sýry, dezerty a další kulinářské zázraky nechala pro ostatní :D, s těžkým srdcem tedy… Každopádně včera neproběhlo WC a dnes na váze 66,8 (takže od včera pokles o 200 gramů) a do Dukan minima mi chybí setřást ještě 300 gramů… Půjde to vím to, buď teď nebo po MS… Díky za podporu kočky, bez vás bych tu jablečnou bábovku sežrala… :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.10.14 08:44

Óóó i sám náš největší DERISÁK mi gratuluje :D

Vážím si toho! :D :pankac:
@LydiaD píše:
Bouchla jsem ho!!! Bouchla!!! :mrgreen: :pankac:
S mým „ó nejkrásnějším“!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(Kdouličku prosím, aby to nekomentovala, toho jejího pudla jsem ještě nezpracovala) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
1.10.14 08:45

@majda123456789 Krása, gratuluji :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
1.10.14 08:45

@zoufalka1989
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Kyška podělaná… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak a jedeme dál ;)

• Citovat
  • Upravit
3742
1.10.14 08:48

@Kdoule z Tebe mám taky radost, blížíš se k minimu, i když je fakt, že si s tím dáváš na čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
1.10.14 08:48

@zoufalka1989 no vidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.10.14 08:49
Kdouličko u mě jak kdy… :D Pokud je to fakt velká AKCE, tak se o něco méně ukáže, ale určitě né ta reálná váha… rozhodně ta váha není přesná na 100 gramů..
@Kdoule píše:
Teď otevřu to téma, o kterém je slušné mlčet, ale pozorujete někdo poklesy po ee? Já tedy s vyprazdňováním nemám žádný problém, nehrozí, že by neproběhlo denně, ale už se mi víckrát povedlo se zvážit ráno a pak teprve jít, a po zvážení PO jsem zjistila, že úbytek není žádný. Takže předpokládám, že prostě váha nedosahuje 100g, aby to přístroj rozlišil. Ale jestli zase nemám něco extra :roll:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
1.10.14 08:52

@zoufalka1989 nemám slov, paráda :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
1.10.14 08:57

@Bibiana1 @Kaspinka @LydiaD

Navíc včera mega radost v orsai a Baťovi - manžel už se tolik nesmál, ale byli výprodeje a samé super kousky - holky kalhoty 36 - a jsou mi přes bříško malinko těsnější 1×, kalhoty 38 - 1× - v 36 neměli a za ty prachy - srazím si je v sušičce :D, sukně 36 3× - ty jsou oka, sako 3× vel 38 (mam široký ramena), potom šatky na tělo vel.38, kabelka no a boty jedny krásný kožený lodičky a pak podzimní elegantní botky - takový ty krátký kozačky ke kotníkům.. :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
1.10.14 09:03
@zoufalka1989 píše:
@Bibiana1 @Kaspinka @LydiaDNavíc včera mega radost v orsai a Baťovi - manžel už se tolik nesmál, ale byli výprodeje a samé super kousky - holky kalhoty 36 - a jsou mi přes bříško malinko těsnější 1×, kalhoty 38 - 1× - v 36 neměli a za ty prachy - srazím si je v sušičce :D, sukně 36 3× - ty jsou oka, sako 3× vel 38 (mam široký ramena), potom šatky na tělo vel.38, kabelka no a boty jedny krásný kožený lodičky a pak podzimní elegantní botky - takový ty krátký kozačky ke kotníkům.. :D :potlesk:

To se mi líbí, krásná odměna a v úžasných velikostech :lol:. Asi před měsícem jsem si u Bati koupila taky úžasné boty - pérka, teď bez nich neudělám ani krok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
1.10.14 09:14

@Kdoule Ahoj po ranu. Tak ja skacu do trojky s 64,1..,cili 20 dkg pod ideal. Chm, predstavovala jsem si to naraznikove pasmo sirsi, ale kdyz to fakt skoro 3 mesice nejde, nezbyva, nez to brat jako fakt. :nevim:
Chlebik mi chutna tak jak je, mnohem vic nez ty z obchodu a kvaskem si zivot dale komplikovat neminim. Vsak ona te ta mlsna taky prejde, az zacnes chodit do prace - obzvlast se tremi detmi, ze jo.
Ale ani bez deticek nemam pocit kompromisu a za recept jsem Majde ze srdce vdecna - ac znama Rettigova, chleba jsem doma nikdy nepekla, ze je to urcite strasne slozity, a vysledek prvniho pokusu mne nadchl. :P

A jeste hostiny… No, ja si hostiny hodlam vybirat v ramci vikendoveho vinneho hreseni a pri obcasnych vecerich „venku“,a pak pri akcich, kdy se nebudu muset tolik hlidat.
Dobre, pestre a dosyta bastim prubezne, takze abych se behem tydne nejak vic cpala kvuli tomu, ze bych si mela dat hostinu..? To jsem do trojkovych planu vubec nezahrnula. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75840
1.10.14 09:22

@majda123456789 Jeee… Gratulka nejvetsi!!! :kytka: :kytka:
Tak holcicky… Tri… Dva…jedna… Jump!!!
A jestli mi ta blba vaha poleze nahoru… :cert: :cert: :cert:,jdu s Lydii do Evy a Vaska.
Bila orchidej mi rozjede takovou strevni prihodu, ze se vaha bude regulovat sama :twisted:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.10.14 09:33

Ahoj, gratuluju ke treti fazi, ja se snazim dostat dolu 2vikendove akce a to jedeme zitra do toho sklipku. Takze u me pri starem, trojka se nekona a zavidim vam vasi vuli a trpelivost, mejte se hezky, dam vedet v sobotu co vaha. Jinak vas ctu pravidelne, nezanevrela jsem, nebojte. Pa :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková