Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 píše:
@besi2010taky nemám co dodat
@Kdoule no, myslím, že máš asi zase něco extra - váhu
. Já se tedy po akci nevážím, co jím pravidelně probiotika, taky s tím nemám problém, ale jsem si jistá, že " něco " to vážit musí
Já jsem vážení provedla jen proto, že jsem dlouho stála a myslím Sirikit tehdy naznačila, že po akci tam určitě bude úbytek. No nebyl. ![]()
Naprosto chápu, že kdo jde po třech dnech, bude tvořit jinou váhovou hladinu, než já po půl dnu, ale tehdy jsem byla nefalšovaně zklamaná, protože jsem úbytek nutně potřebovala. A už s tím tématem tedy končím, děkuju. ![]()
@Kdoule píše:
Já jsem vážení provedla jen proto, že jsem dlouho stála a myslím Sirikit tehdy naznačila, že po akci tam určitě bude úbytek. No nebyl.
Naprosto chápu, že kdo jde po třech dnech, bude tvořit jinou váhovou hladinu, než já po půl dnu, ale tehdy jsem byla nefalšovaně zklamaná, protože jsem úbytek nutně potřebovala. A už s tím tématem tedy končím, děkuju.
@Kdoule Dovoluju si říct, že si myslím, že už se tu všechny tak známe, že to nikoho z nás nepohoršilo
![]()
Holky čtu Vás, jste tu skvělá parta ![]()
Mě teď váha celkem stojí na místě, střídám BD a BZ po 3 dnech, není to málo?
Možná by podle knihy bylo lepší po 5 dnech.. Dnes mi došla fantazie a v práci k obědu brokolice na páře, jenže já zrovna BD, takže jsem si udělala jen šmakouna s trochou koření a kouskem dukan chleba. Byla jsem teda překvapená, čekala jsem, že to bude fádnější, a připomíná to kuřecí maso, takže v pohodě a jsem i sytá..
Často tu zmiňujete „dukanní minimum“, jak si ho spočítám? já Dukan knihu pročetla zatím letem světem, hlavně kapitoly o 1 a 2 fázi, ve které ještě dlouho budu.. ![]()
@Kdoule Já ti v tomhle taky neporadím, k „akci“ potřebuji nejdřív snídani, kafe a cigaretu, dřív to nejde a po snídani už podle mě nemá moc smysl se vážit ![]()
Díky, holky, díky. Ale je to i vaše zásluha. Kde bych dnes byla bez vašich rad a receptů
![]()
Včera jsem si udělala radost, nakoupila jsem si čtvery kalhoty, bundu a svetr, vše velikost S a utratila jsem 560kč, no není to bomba? ![]()
@besi2010 píše:
@Kdoule Já ti v tomhle taky neporadím, k „akci“ potřebuji nejdřív snídani, kafe a cigaretu, dřív to nejde a po snídani už podle mě nemá moc smysl se vážit
Jj, já jsem na tom podobně (i když u mě vždy bez cigarety
) a proto se mi to podařilo jen několikrát a šanci na opakování nemám, tak když jsem četla od Majdy tak jasnou nápovědu, že ona předpokládá minimum po akci, tak jsem se na to chytla. ![]()
@mitcha píše: Často tu zmiňujete „dukanní minimum“, jak si ho spočítám? já Dukan knihu pročetla zatím letem světem, hlavně kapitoly o 1 a 2 fázi, ve které ještě dlouho budu..
My tady v diskuzi říkáme dukaní minimum tomu, když dosáhneme své dosavadní nejnižší váhy během diety. Je to naše minimum. ![]()
Cíl, čili ideální váha podle Dukanova výpočtu, je něco jiného a většina z nás si nechala tohle vypočítat na ofic. angl. stránkách, tady , jen pozor, abys nenechala zakliknuté to, že chceš nějaký placený program, jinak je výpočet zadarmo.
@mitcha Ahoj
podle knihy je ideální právě střídání 1/1. Píše tam, že testoval 2 skupiny jedni drželi 1/1 a druzí 5/5 a obě skupiny měli stejné výsledky ale ti 5/5 častěji dietu nedokončili. Proto doporučeje výhradně 1/1. Ale v závěru je to asi jedno
Dukanní minimum je kolik jsi nejméně navážila v průběhu diety ![]()
@Kdoule Jinak co se týče..ee.. tak já mám úbytky hodně znatelný
překvapuje mě že někdo nemá žádné
Ráno vlezu na váhu až po.. jinak bych neměla takovou radost
![]()
Mám váhu vážící na stovky gramů. Váží podle mě dobře, protože mám kontrolu na staré mechanické, ta tak přesná není samozřejmě, ale přesně vidím, jestli vážím dobře zaokrouhleno na kila. A to koreluje vždycky.
Asi TO váží méně než 100g v mém případě. ![]()
@Kdoule
Když chodíš 2× denně tak se nemůžeš divit. Je to asi normální. Já po 2-3 dnech mám nastřádáno ![]()
@Kdoule Kdouličko, jestli jsem tě k tomu inspirovala já, tak se omlouvám..ale představ si rozdíl, když jdeš 2× denně a já když jdu po týdnu nebo po 14 dnech.. to máš těch svých ani ne 100 g * 14 (pokud počítám, že týden nejdu a ty chodíš 2× denně) a to je hned 1,5 kg téměř..no takže tak
ale upřímně já bych radši chodila pravidelně a ty úbytky měla postupný, než tohle, pak plný břicho, křeče a nemůžu, tak guttalax, zase křeče, ale aspoň už můžu..
![]()
@majda123456789, já jsem ta poslední, kdo by někomu přál ty potíže a uvědomuju si moc dobře, že v tomto jsem zdravá, zezačátku jsem tu před dietou dost řešila, co s tímto případným problémem, pokud se s dietou dostaví, protože si důležitost správného fungování střev uvědomuju.
Jediné, co jsem tím chtěla říct, že já po TOM nemám úbytek, takže si tím vůbec nemusím lámat hlavu - ale zároveň nemám žádnou další možnost, jak se po týdnech k nějakému úbytku dopracovat. U mě je všechno asi voda a nehubnutí, přičemž tu vodu nedokážu vůbec nijak ovlivnit a jsem závislá na tom, kdy ji tělo pustí samo od sebe.