Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
30.9.14 13:21
@Bibiana1 píše:
@besi2010 :potlesk: taky nemám co dodat :lol: @Kdoule no, myslím, že máš asi zase něco extra - váhu :mrgreen:. Já se tedy po akci nevážím, co jím pravidelně probiotika, taky s tím nemám problém, ale jsem si jistá, že " něco " to vážit musí :lol:

Já jsem vážení provedla jen proto, že jsem dlouho stála a myslím Sirikit tehdy naznačila, že po akci tam určitě bude úbytek. No nebyl. :D
Naprosto chápu, že kdo jde po třech dnech, bude tvořit jinou váhovou hladinu, než já po půl dnu, ale tehdy jsem byla nefalšovaně zklamaná, protože jsem úbytek nutně potřebovala. A už s tím tématem tedy končím, děkuju. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 13:23
@Kdoule píše:
Já jsem vážení provedla jen proto, že jsem dlouho stála a myslím Sirikit tehdy naznačila, že po akci tam určitě bude úbytek. No nebyl. :D
Naprosto chápu, že kdo jde po třech dnech, bude tvořit jinou váhovou hladinu, než já po půl dnu, ale tehdy jsem byla nefalšovaně zklamaná, protože jsem úbytek nutně potřebovala. A už s tím tématem tedy končím, děkuju. :oops:

@Kdoule Dovoluju si říct, že si myslím, že už se tu všechny tak známe, že to nikoho z nás nepohoršilo :hug: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
30.9.14 13:40

Holky čtu Vás, jste tu skvělá parta :palec:
Mě teď váha celkem stojí na místě, střídám BD a BZ po 3 dnech, není to málo?
Možná by podle knihy bylo lepší po 5 dnech.. Dnes mi došla fantazie a v práci k obědu brokolice na páře, jenže já zrovna BD, takže jsem si udělala jen šmakouna s trochou koření a kouskem dukan chleba. Byla jsem teda překvapená, čekala jsem, že to bude fádnější, a připomíná to kuřecí maso, takže v pohodě a jsem i sytá..

Často tu zmiňujete „dukanní minimum“, jak si ho spočítám? já Dukan knihu pročetla zatím letem světem, hlavně kapitoly o 1 a 2 fázi, ve které ještě dlouho budu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
30.9.14 13:44

@Kdoule Já ti v tomhle taky neporadím, k „akci“ potřebuji nejdřív snídani, kafe a cigaretu, dřív to nejde a po snídani už podle mě nemá moc smysl se vážit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
30.9.14 13:48

Díky, holky, díky. Ale je to i vaše zásluha. Kde bych dnes byla bez vašich rad a receptů :srdce: :srdce: :srdce:
Včera jsem si udělala radost, nakoupila jsem si čtvery kalhoty, bundu a svetr, vše velikost S a utratila jsem 560kč, no není to bomba? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 13:49
@besi2010 píše:
@Kdoule Já ti v tomhle taky neporadím, k „akci“ potřebuji nejdřív snídani, kafe a cigaretu, dřív to nejde a po snídani už podle mě nemá moc smysl se vážit :nevim:

Jj, já jsem na tom podobně (i když u mě vždy bez cigarety :D ) a proto se mi to podařilo jen několikrát a šanci na opakování nemám, tak když jsem četla od Majdy tak jasnou nápovědu, že ona předpokládá minimum po akci, tak jsem se na to chytla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 13:53
@mitcha píše: Často tu zmiňujete „dukanní minimum“, jak si ho spočítám? já Dukan knihu pročetla zatím letem světem, hlavně kapitoly o 1 a 2 fázi, ve které ještě dlouho budu.. :lol:

My tady v diskuzi říkáme dukaní minimum tomu, když dosáhneme své dosavadní nejnižší váhy během diety. Je to naše minimum. :kytka:

Cíl, čili ideální váha podle Dukanova výpočtu, je něco jiného a většina z nás si nechala tohle vypočítat na ofic. angl. stránkách, tady , jen pozor, abys nenechala zakliknuté to, že chceš nějaký placený program, jinak je výpočet zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 13:56

@mitcha Ahoj :mavam: podle knihy je ideální právě střídání 1/1. Píše tam, že testoval 2 skupiny jedni drželi 1/1 a druzí 5/5 a obě skupiny měli stejné výsledky ale ti 5/5 častěji dietu nedokončili. Proto doporučeje výhradně 1/1. Ale v závěru je to asi jedno :-D :-D Dukanní minimum je kolik jsi nejméně navážila v průběhu diety :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 13:56

@Kdoule ha byla jsi rychlejší :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
30.9.14 13:58

@besi2010 kdes proboha nakupovala??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 14:00

@Kdoule Jinak co se týče..ee.. tak já mám úbytky hodně znatelný :nevim: překvapuje mě že někdo nemá žádné :-D Ráno vlezu na váhu až po.. jinak bych neměla takovou radost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 14:04

Mám váhu vážící na stovky gramů. Váží podle mě dobře, protože mám kontrolu na staré mechanické, ta tak přesná není samozřejmě, ale přesně vidím, jestli vážím dobře zaokrouhleno na kila. A to koreluje vždycky.

Asi TO váží méně než 100g v mém případě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
30.9.14 14:12

@Kdoule :-D Když chodíš 2× denně tak se nemůžeš divit. Je to asi normální. Já po 2-3 dnech mám nastřádáno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.14 14:20

@Kdoule Kdouličko, jestli jsem tě k tomu inspirovala já, tak se omlouvám..ale představ si rozdíl, když jdeš 2× denně a já když jdu po týdnu nebo po 14 dnech.. to máš těch svých ani ne 100 g * 14 (pokud počítám, že týden nejdu a ty chodíš 2× denně) a to je hned 1,5 kg téměř..no takže tak :nevim: ale upřímně já bych radši chodila pravidelně a ty úbytky měla postupný, než tohle, pak plný břicho, křeče a nemůžu, tak guttalax, zase křeče, ale aspoň už můžu.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
30.9.14 14:30

@majda123456789, já jsem ta poslední, kdo by někomu přál ty potíže a uvědomuju si moc dobře, že v tomto jsem zdravá, zezačátku jsem tu před dietou dost řešila, co s tímto případným problémem, pokud se s dietou dostaví, protože si důležitost správného fungování střev uvědomuju.

Jediné, co jsem tím chtěla říct, že já po TOM nemám úbytek, takže si tím vůbec nemusím lámat hlavu - ale zároveň nemám žádnou další možnost, jak se po týdnech k nějakému úbytku dopracovat. U mě je všechno asi voda a nehubnutí, přičemž tu vodu nedokážu vůbec nijak ovlivnit a jsem závislá na tom, kdy ji tělo pustí samo od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková