Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@monuš předskokan v dukanovi to je super
přeji brzské uzdravení, pak do toho vlítneš už jako profík a bez chyb
![]()
@monuš
, předskokanka, to je fakt super.
Ono to zkoušení hlavně sladkých receptů není od věci, myslím, že se pak budeš mít na co těšit.
A já si asi o víkendu udělám tiramisu, se mi zdá, že 3 týdny bez moučníčku už stačily. Ale řeknu vám, dietu dokončuju pátý měsíc a pořád jsem nepřišla na chuť pečeným moučníkům (rozuměj chuť na něco ke kafi nebo svačince nebo tak) a pořád tím supluju tu svou hledavku po ovoci. Já se občas přistihnu, že šmejdím v lednici, co tam je za ovoce, přitom vím, že ho nemůžu jíst. Ale podvědomí pořád jede po ovoci a tak tím nahrazuju to ovoce. Ke kafi pořád nic nepotřebuju, jen chvíli nerušeného klidu. ![]()
@zoufalka1989 Zoufi, teplota mě mrzí, ale váha super!!!
mám z tebe děsnou radost!
@Kdoule Kdoulínku doufám, že ti to ještě klesne a na to svoje minimum se dostaneš, ty tvoje stagnace jsou děsný.. ![]()
@monuš Moni, nevim jestli 6 dní 1:fáze není zbytečně moc, když chceš dát dolů „jen“ 12 kg, já dávala dolů 8 (a půl) a držela jsem 1.F myslím 3 dny
ale jak myslíš..nech si poradit od holek, vědí to líp než já
ale jinak obdivuju tvůj entuziasmus, to je úžasný! ![]()
@harfa krásko naše, konečně jsi tady!
jsem taky ve 3.F
hele recept jsem sem dávala odkaz, v albu je fotka chleba a u tý ten odkaz je
Jinak koukám, že toho máš až nad hlavu..drž se ![]()
Já po včerejší/dnešní kalbičce stále 54,9
holky vypila jsem toho fakt dost, ale celý večer jsem stála a nebo tancovala, domů jsem dojela prvním metrem kolem 5 ráno. A ráno mi bylo teda mírně řečeno trochu zle..to je ten red bull (bez cukru!
) A musím říct, že chlapi se za náma s kámoškou otáčely! A my řádily, tančily i na stolech a tak
no a jeden fakt, ale fakt pěknej kluk se tam se mnou začal bavit (vlastně já s ním!!! Neuvěřitelný jakou jsem měla kuráž) a pak se tam u mě ochomejtal celý večer. „Čech“ žije ve Švýcarsku, fešák neskutečnej, galantní..nic se nestalo samozřejmě, ale jako chtěl a já nebýt zadaná si dám říct, protože byl fakt boží.. mám fotku..a on má moje číslo
a už napsal a pozval mě dnes na kafe
možná půjdu, ale ve vší nevinnosti.. za 2 dny odlétá zas do zahraničí, takže..
@Bibiana1 ok foto dodám, ale mám jen jedno tmavý takový
nějak jsme se s kámoškou zapomněly vyfotit
ale minisukně těsně pod zadek, kozačky nad kolena a tílko.. byla jsem kus
![]()
Ahoj holky ![]()
zeptám se - houby- žampiony se smí jen v zeleninových dnech? snědla jsem kuřecí prso a 4 žampiony, takže BD asi odkládám na zítra.
jak je to s přesnídávkami bez cukru, slazenými sladidly? asi nic že jo ![]()
stále hledám nějakou alternativu za ovoce..
@mitcha píše:
Ahoj holky![]()
zeptám se - houby- žampiony se smí jen v zeleninových dnech? snědla jsem kuřecí prso a 4 žampiony, takže BD asi odkládám na zítra.
jak je to s přesnídávkami bez cukru, slazenými sladidly? asi nic že jo
stále hledám nějakou alternativu za ovoce..
Jj, houby obecně jen v BZ, ale teda kvůli 4 žampionům bych asi BD nerušila, pokud je to opravdu jen tohle, tak za mě se to ztratí. ![]()
A ne, ovoce nesmíme v žádné formě. Ani pravé ovocné čaje (myslím ne ty ibiškové červené náhražky, ale sušené ovoce, slupky z ovoce - v sáčcích, ty lepší ovocné čaje, to nemůžeme. Žádná dia marmeláda nebo přesnídávka, správně bychom neměli ani kůru z citrusů, ale to některé vzácně porušujeme.
@majda123456789 gratuluji ke trojce, já vás prostě nestihla zase stojím,…
ty jsi hustá to musela být jízda, mimochodem, kdybych seděla vedle tebe v metru tak na tebe taky čumím ty nohy jsou vážně sexy
týpek vypadá dobře, ale aby spíše nekecal
a řekla jsi mu že jsi zadaná 2×
nezapoměň na papá Dukana to je závazek na dlouho
To víš že teď mastím páteé přes deváté a v pondělí se tam budu pěkně potit, nejprve porada na matičce na Můstku a pak hajdy do jámy lvové
tak mi drž palce a vysílej energii předpokládám že jsi Pražanda, když ty fotky jsou z metra
u nás v Ostravě máme jen důlní vozíky
![]()
@mitcha jj kdoulík má opět pravdu, s tím ovocem
až ve 3F a to omezeně, ale neboj dočkáš se ![]()
Jinak žampion občas někde přidám a jím ho i v BD den, ale fakt to mám spíše jako doplněk, vždy tak jeden malý třeba pod maso nebo do masa nebo na pizzu
ale taky nevím jestli se bere jako zelenina či co ![]()
Holky, houby jsou dle mě zelenina… Já mam v ledničce pannacotu alá Sirikitka a mlsně obcházím a čekám až ztuhne, ale vzhledem k tomu, že pořád civím do lednice, tak nevím, nevím ![]()
Ahoj, kočko ![]()
@majda123456789
tak ten hošík vypadá sympaticky, se nedívím že zíral, takové hezké nožiska;)
Jinak já bych chtěla dá dolů asi 12 kilo, mám strach jít níž, tělo mám tlusté a obličej drobnější, vždy když zhubnu víc, tak mi říkají, že vypadám staře a vrásčitě…a těch 6 dní na 12 kilo mi tady někdo vypočítal, já tomu ještě nerozumím tak nevím jestli je to dobře
@zoufalka1989
Ahoj zoufí, no já nevydržela a zblajzla jsem všechny tři bábovičky, bylo to tuhé už za hodinku;)
Už jsem sežrala půlku,
druhou jsem statečně vrátila do lednice - s tím ovocem by to nemělo chybu no…@monuš píše:
@zoufalka1989
Ahoj zoufí, no já nevydržela a zblajzla jsem všechny tři bábovičky, bylo to tuhé už za hodinku;)