Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3135
4.10.14 09:29

@besi2010
Není drogerie Teta v Rybářích na rohu naproti poště? nebo už jí tam zrušili :nevim:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.10.14 09:33

Pro doplneni-na dukance jsem od 1.kvetna, ale posledni 3mesice takhle blbnu. Mam to jak na houpace. Asi jedina tady neukaznena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.10.14 09:59
@dydla píše:
Pro doplneni-na dukance jsem od 1.kvetna, ale posledni 3mesice takhle blbnu. Mam to jak na houpace. Asi jedina tady neukaznena

Dydluš, ale zase si vem, že ty prasíš a máš vlastně podobné výsledky jako já, když neprasím (teda prasila jsem cca 10 dní dovolené, spíš méně). Akorát ty jsi vstup do 3F neustála, přitom když si to zpětně vezmeš, tak to není nijak těžké, stále nesmíme nic sladkého pečeného, stále nesmíme vepřové, stále nesmíme tučné, máme vlastně BZ plus 2 krajíčky chleba, 2 plátky sýra(přibližně) a jeden malý kousek ovoce. On tam ten prostor k úletům zase takový není, je to pořád poměrně přísná dieta. A trojka trvá dlouho.
Ale když si to v hlavě nepostavíš jako dietu, tak tě hlava bude pokoušet pořád.
Buď ráda, že máš metabolismus, který ti tohle všechno výborně toleruje. Umíš si to představit u mě, když nabírám i po bezchybných dnech nikoliv vodu? Já bych měla touto dobou tvého prasení plus 10kg. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.10.14 10:07
@mitcha píše:
@besi2010
Není drogerie Teta v Rybářích na rohu naproti poště? nebo už jí tam zrušili :nevim: :mavam:

On je problém, že ta aromata mají jen některé Tety a bohužel nejsou mezi sebou nijak rozlišené. U nás jedna byla, šťastně jsem nakoupila, ač neměli vše, co bych ráda, třeba rum, čokoládu a ořechy - to nebylo. A teď už tam ten koutek zrušili úplně… a o jiné v dosahu taky nevím, která to má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
4.10.14 10:24

Holky letíme na týden do Říma, dá se to neprasit?? Nebudem v hotelu, ale v bytě s kuchyní, ale nebude moc času na to si vyvařovat.. samozřejmě se budu vyhýbat tomu co nemůžeme, ale nechci tam být za pipku, budem tam 2 rodiny, hodně jíst venku atak.. :nevim:
Vidím to po návratu do 1F na 4 dny, to nevadí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.10.14 11:27

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit? Koupila jsem si před měsícem tento protein, příchuť čokoláda, docela velké balení, můžu ho při dukance používat třeba do pečení nebo na svačinu? Píšete o nějakých proteinech do perníku, tak jestli to je ono co používáte, nebo jsem zas mimo :D
 http://www.f-sport.cz/eshop/print.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.10.14 11:59

@sirikit :Setrvej v natěšený pohodě, zazásob se po dukaním a příští rok se tu těším na fotky nádherný nevěsty. :hug: :hug: :kytka:

Určitě setrvám a taky se můžeš těšit na fotky, které tady dám na začátku dukana. To bude pokoukání :mrgreen: Jen se musím pohlídat, abych tady nedala ty své naučené pózy… Jedna, dva, tři náááádech, zatááááhnout, kruci foťte rychle nebo omdlím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Řeknu kámošce, ať mne vyfotí ve vyfouklém stavu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.10.14 13:40

@mitcha, to je těžko radit, každá z nás řešila stejné dilema v letních dovolených. Je jasné, že čím víc poctivé snahy, tím menší dopad na dietu, vezmi s sebou otruby, ať si je můžeš dát do jogurtu, to půjde určitě, jde i otrubová kaše, to kuchyň v apartmánu zvládne a je to rychlé. V Římě určitě jde jíst relativně přátelsky dietě, tj. zelenina a maso, jestli jedete se známými, musíš si nejvíc asi vyřešit alkohol. A jako úplně uvolněný týden asi dopad mít bude a 3-4 dny BD po návratu hodně pomohou, většině z nás šla váha pak rychle dolů.

Ale co s tím nadělat, prostě žijeme, sama si musíš určit hranici, do které se budeš krotit a od které to nejde/není vhodné nebo tak.

A ne, nevadí souvislé 3-4 dny BD po návratu. Užij si to hlavně! Řím je úžasný, jídlo vhodné a méně vhodné znáš, nějak to bude a pak to srovnáš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
4.10.14 13:47

@monuš, já nejsem žádný přeborník na proteiňáky, hodně se tu o tom debatovalo a bylo to tu rozebírané, já se držela výsledku debaty a selského rozumu - studovat složení přepečlivě. Ono jde nějak i o poměr těch správných bílkovin, ale do toho jsem nepronikla, jen vím, že v DM mají jeden z lepších a ten jsem koupila. Kromě tohoto, čemu moc nerozumím, jde hlavně o obsah sacharidů. Čím méně sachrů, tím pro nás lépe. Dukan je nízkosacharidová dieta a i když ty sacharidy některé nepočítá, tak každý přidaný navíc by se naopak počítat měl, ono to vypadá, že to únosné povolené množství většina z nás sní nebo překročí v mléčných výrobcích a zbytek by měl být tedy nejlépe na nule.

Jinak Dukan se k protein. nápojům jako náhražkám nějakého jídla staví spíš odmítavě, nemají velkou sytivou schopnost a člověk nemá pocit, že něco snědl, takže to prý dlouhodobé dodržování diety spíš poškozuje. Ale mnoho holek tady ho používalo po cvičení a jinak hlavně na to pečení. Z tvého odkazu nejsem moc moudrá, kolik sacharidů to má na 100g, z těch jejich porcí je člověk akorát mimo, ale asi bude taky dobrý, při tak vysokém procentu bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.14 13:56

Dukana funguje na 100%

Osobně vyzkoušeno, kdo chce ať mi pošle svůj mail, pošlu vám základní info + super recepty mailem, nemá smysl kupovat knížky, tam se stejně o moc víc nedozvíte… Hubli jsme tak celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3135
4.10.14 14:32

@Kdoule
děkuji za názor :mavam: otruby beru sebou stoprocentně, s jogurtem je nemusím, ale denně peču placku nebo chlebík.. byla jsem totiz závislá na pečivu..
alkohol nebude taková tragedie, tedy s vyjímkou jednoho dne, výlet jsme dali rodičům jako dárek k 70.narozeninám, takže menší oslavička tam asi bude, ale jinak tam bude sestra s rodinou, takže žádný velký mejdany :lol: spíš památky..
a taky 5 dětí..
já budu mít osobně problém odolat pizze a těstovinám, dala jsem si limit 1× :lol:
maso tam bude v restauracích drahý :,(
máte tu ty vychrtlý fotky, tak jestli nějakou solidní vyberu, pošlu Vám sem jednu těžší váhu :mrgreen: tedy momentálně s úbytkem 5 kg :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.14 16:28
@besi2010 píše:
To jsem moc ráda, že ti chutnaly :kytka: a to jsem vám sem ještě nedala recept na lívance :twisted: :mrgreen:

@besi2010 CHCI RECEPT NA LÍVANCE!!! :srdce: Prosííííííím :mrgreen: :hug:

@besi2010 píše:
Lívance

Jůůů! Dočítám pomalu ale už to tu vidím! děkujeme! :hug: :dance: :dance: :dance:

@sirikit já jsem si ty aromata objednala na internetu a vyzvedla v Praze v drogerii (ano, taky). Jinak teda vím, že aromata se prodávají v drogerii už léta, takže mě to třeba přijde normální :mrgreen: ale když se nad tím člověk zamyslí, tak to vlastně divný je :mrgreen: Já zas netušila že jsou ty aromata různý! Jakože olejový a lihový. Vůbec nevím, jestli mám teda ty správný 8o
Jinak jsem sehnala k těm cos říkala ještě švestkový ;) a měli snad ještě 5 dalších ale tyhle chutě už mě nelákaly, tak jsem je tam nechala..

Kdybyste někdo chtěl tak jsem chtěla přesně navrhnout to co psala Sirikit, klidně zakoupím v Praze a pošlu poštou, pokud u vás není k dostání :kytka:

@sirikit píše:
kterak si váhu po zhubnutí udržet. Pro nás nanejvýš zajímavý článek.
No a ona tam psala, že podle dlouhodobých výzkumů polovina zhubnuvších je do roka na své výchozí váze nebo nad ní :zed:, z té zbývající poloviny do tří let na původní váhu nastoupá ještě třetina. Fňuk. Takže minimálně tři roky ostražitosti - a lépe, jak tuším, nadoživotí.

A přesně z toho důvodu je super, že Papá Dukan ví a zařazuje 4.F nadoživotí, takže co? Takže nás se to netýká! :dance: ;) :mrgreen:

@sirikit píše:
@besi2010 Krásný! :P :P
A v této souvislosti mně napadá - můžeme ve třetí dia džem, nebo je to pořád ještě moc velká prasárna?

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak teď jsi mě pobavila!!! Předevčírem jsem totiž byla v Lidlu a koupila si dia džem, když už můžeme to ovoce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: K tomu receptu na lívance ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.14 16:35

Ahoj holky, dočetla jsem a myslím, že tu nikdo netápe :) já přináším akorát dobré zprávy ze 3.F, alespoň zatím. Jak jsem psala už 2 dny za sebou párty, do toho včera první „hostina“ - dort a kafe bez cukru s kamarádkou. No jenže po párty jsem vstala ráno ve 12, takže byla kaše s půlkou jablíčka (zase jsme se Sirikit na stejné vlně :) ) a pak už dort, večer kousek domácího chleba se šunkou a pak už jen chlast! A v 5 ráno při cestě na ranní metro (ano zase :roll: :mrgreen: :pankac: ) jsem řekla, že chci do KFC dát si ten sendvič Rocker, protože ho vloni měli a mě moc chutnal a mají ho jakože časově omezenou akci. Takže víceméně celodenní hostina a fakt malounko dukanního jídla.

Pravda je, že celou noc člověk stojí a tancuje a asi toho dost spálí, vypotí atd. ale měla jsem takovej strach vlézt ráno na tu váhu! :oops: no a teď ta dobrá zpráva - váha naprosto stojí, stagnuje, prostě jak přikovaná pořád 54,9! 8o Takže hostina v pohodě a řekla bych že můj, v poslední dny dost zvrácený a odsouzeníhodný, styl života dukanka zvládá s přehledem! :pankac: což je super. Akorát ona to teda zvládá nejlíp ze všech, já už jsem unavená, nevyspalá, rozlámaná a bolí mě snad uplně všechno :zed: :mrgreen: posílam jednu foto s kamarádkou (ona má velikost 34 takže já jsem proti ní ta tlustá, ale tentokrát si to neberu špatně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:) mimochodem asi budu chodit na párty každý týden, ta pozornost chlapů a lichotky jsou na zvyšování sebevědomí docela příjemný lék :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
4.10.14 17:39
@Kdoule píše:
Tj. hodnotné sacharidy a nějaký tuk navíc. Na tvém místě bych si přílohu i hostinu nařídila. Tak, jak máme nařízené otruby. To je prevence rozvoje té anorexie, té nechuti se NESMÍ vycházet vstříc. A ta hranice je poměrně tenká, fakt je lepší přejít do mírné ofenzivy a tělu dodat potřebné živiny příkazem. Vždyť ty nemáš strach, že přibereš, jsi nejmíň 2kg pod váhou, kterou jsi původně chtěla. Takže pokud by tělo potřebovalo např. vrátit zpátky kilo, aby se zase začalo cítit „ve své kůži“ a aby se mozku vrátila obvyklá hladina mozkových hormonů k určování správných chutí, tak ti to přece neublíží - nebo je ti ta myšlenka z duše protivná? Pokud ano, tak buď na pozoru. :think:

Nejde o to, že bych si nechtěla tu hostinu dát, přílohu mám každý týden, jde jen o to, že pod pojmem hostina si představuju nějaký vážně praseníčko, např. burgera, smažený hermelín, atd. Proto si to schovávám na nějakou příležitost. Myslím si, že těch mini hostin mám celý týden dost, když si dám třeba nějaký sladký alkohol (viz moje koktejlové party s mamkou) nebo sním půl pytlíku ořechů :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.10.14 17:44

@majda123456789 a ty jsi ta vlevo, nebo vpravo? Obe vypadate doost dobre.

Jinak velke diky BESI!!! Ty livance super. Ja si delala z 1pudinku 3-4 tenke palacinky a ted mam ze stejne davky 10livancu. Konecne mam sladkost, kterou nesez..najednou. Mazla jsem je ovofitem a luxus. Clovek se neustale uci. Na rade je pernik od sirikit, ale necham si to az na dalsi vikend. Nechci to prehanet, kdyz mi vaha tak pekne leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková