Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75852
2.10.14 19:46
@LydiaD píše:
Hm, aby se to nezměnilo na:
Majda a japonský auta obecně, jsou jeho životní vášní… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja bych ji brala hned, s toyotama nebo bez nich.
Konecne nejen krasna, ale i chytra slecna se smyslem pro humor, vekove k nasemu juniorovi primerena.
Proti dosavadnim synkovym pritelkynim, splnujicim pouze prvni bod, osvezujici zmena.
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
2.10.14 19:52

@monuš V prvni se s moucnikama moc nerozjedes - napada mne jedine pannacotta nebo dukani placka nasladko treba se skorici.
Prvni je fakt prisna, nepovoluje zadne tolerovane potraviny. Takze zadny kakao, zadnej skrob. Otrub 1,5 polevkove lzice na den, takze tezky dilema, jestli chces chlebik, nebo sladkou placku. :think:
Neboj, prvni je jen par dnu, podle toho, kolik chces shodit, to vydrzis i se sladkym tvarohem, a pak ve druhe se muzes vic rozmachnout. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
2.10.14 20:14

@sirikit abysme se o synáčka tady ještě nepoprali:D

A jdu se pochlubit :) Dneska jsem uběhla 7km za 47min :roll: Mám z toho radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
2.10.14 20:19

Sirikitko,

písni mi prosím tu panna cotu :-)
@sirikit píše:
@monuš V prvni se s moucnikama moc nerozjedes - napada mne jedine pannacotta nebo dukani placka nasladko treba se skorici.
Prvni je fakt prisna, nepovoluje zadne tolerovane potraviny. Takze zadny kakao, zadnej skrob. Otrub 1,5 polevkove lzice na den, takze tezky dilema, jestli chces chlebik, nebo sladkou placku. :think:
Neboj, prvni je jen par dnu, podle toho, kolik chces shodit, to vydrzis i se sladkym tvarohem, a pak ve druhe se muzes vic rozmachnout. :D :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
2.10.14 20:40

@zoufalka1989 Jogurtovo-tvarohová panna-cotta

250 g odtučněného tvarohu,1 bílý jogurt do 3% tuku,1 želatina (NE dortové želé, fakt je potřeba klasická želatina ideálně od Natury, existuje na vaječnou tlačenku a na dorty, ale nenalezla jsem rozdíl. Nejsou v ní žádné sacharidy, snadná příprava, pro nás ideální. S dortovým želé pannacotta neztuhne.)
Sladidlo dle chuti, aroma, případně bolero.
Já si do toho obvykle ještě dám kapinku potravinářského barviva, ale to je jen záležitost typu „jí se i očima“,samozřejmě není nutné.

Postup: Rozmícháme tvaroh, jogurt, sladidlo a aroma. Želatinu připravíme dle návodu. Až želatina trochu vystydne, zamícháme ji do připravené hmoty (neděste se, je to docela řídké),vylijeme do vhodné nádobky a dáme ztuhnout do chladničky.
Po ztuhnutí se dá krásně krájet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
2.10.14 20:42
Děkuji moc a kde se prosím Tě nechá koupit ta tvoje želatina? :-)
@sirikit píše:
@zoufalka1989 Jogurtovo-tvarohová panna-cotta

250 g odtučněného tvarohu,1 bílý jogurt do 3% tuku,1 želatina (NE dortové želé, fakt je potřeba klasická želatina ideálně od Natury, existuje na vaječnou tlačenku a na dorty, ale nenalezla jsem rozdíl. Nejsou v ní žádné sacharidy, snadná příprava, pro nás ideální. S dortovým želé pannacotta neztuhne.)
Sladidlo dle chuti, aroma, případně bolero.
Já si do toho obvykle ještě dám kapinku potravinářského barviva, ale to je jen záležitost typu „jí se i očima“,samozřejmě není nutné.

Postup: Rozmícháme tvaroh, jogurt, sladidlo a aroma. Želatinu připravíme dle návodu. Až želatina trochu vystydne, zamícháme ji do připravené hmoty (neděste se, je to docela řídké),vylijeme do vhodné nádobky a dáme ztuhnout do chladničky.
Po ztuhnutí se dá krásně krájet.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 20:53

Damy, jdu pařit s Kamoskou, konecne oslavit a zapit tu zkousku. Damska jizda, jen my dvě a doufejme drinky grátis. Mam tak krátkou sukni ze si připadám jako pretty Woman! :oops: :mrgreen: tak drzte palce at si s novým tělem trochu zvednu sebevědomí :mrgreen: samozrejme v rámci všech slušnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
2.10.14 20:54

@zoufalka1989 Skoro kdekoli, já ji už koupila normálně v COOPu, ve Flopu, v drogerii TETA a naposledy v Bille - tam ji mají v té sekci s pudinky, kypřícími prášky a těmihle srandami. Takovej zelenej sáček, zhruba 2× větší než ten s prdopečem.
Nechce se mi to sem fotit, to najdeš. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 20:55
@sirikit píše:
Ja bych ji brala hned, s toyotama nebo bez nich.
Konecne nejen krasna, ale i chytra slecna se smyslem pro humor, vekove k nasemu juniorovi primerena.
Proti dosavadnim synkovym pritelkynim, splnujicim pouze prvni bod, osvezujici zmena. :hug: :hug: :hug:

Ježíš ty jsi hodna! :hug: :srdce: uplne jsi me ted v ty drsný minisukni dojala, snad jsme se i trochu zastyděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
2.10.14 20:56

@majda123456789 Seš prdlá, ty tak potřebuješ zvedat sebevědomí.
Ovládej se, víš, že kdybys to náhodou rozpustila se svým Delonem, já jsem jako tchýně první zájemkyně! :pankac: :pankac: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.14 21:08

@sirikit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: beru na vědomi :hug: :*
Hele mozna by ses divila ale ja si fakt nikdy neverila, ale jako poměrně chorobne, takze tohle pro sebe fakt potrebuju udělat :pankac: jednou to chci taky zažít - nést se a cítit se dobre a sexy :oops: pak vám sem snad dam foto, jsem fakt oblečená-neoblečená :mrgreen: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75852
2.10.14 21:18

@majda123456789 Ježiš, pocééém, truhýlku… :hug: :hug: :hug:
Mucky muck! To je tak nespravedlivý, že kolikrát průměrný holky jsou těžce sebevědomý a naprosto o sobě nepochybují - a ty vysloveně krásný mají pochybnosti.
Nech si řeči, viděla jsem fotku. :*
Ale terapii ti naprosto schvaluju. Krátkou sukni, máš hezký nohy, tak je předveď!
Vlasy, linky, nařasit tak, že až klapneš víčkama, barmanovi odlítnou účtenky. :mrgreen:
Potřebuješ stokrát slyšet okouzlený „ty seš tak nádherná…“…a pak konečně uvěříš i ty sama.
Tak dobře poslouchej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
2.10.14 22:17

Zdravím, děvčata, :mavam: a vítám další z vás ve 3. fázi. Já konečně po měsíci 3.fáze zpět na své nejnižší Duk. váze :D a snad je šplhání váhy vzhůru konec. :cert: Podle rady Janice jsem přestala přidávat jídlo postupně a pomaloučku a přidávala najednou vše, co se může. Když má váha jít nahoru, tak ať po jídle. Tělu se to asi líbilo a zhublo, nechápu, ale jsem ráda. Zjistila jsem také, že nejsem vůbec sama, kdo na začátku 3. fáze přibral přesně tolik, kolik shodil v první fázi a pak to tělo zase začalo pouštět. Doufám teď v několik klidných měsíců 3. fáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
2.10.14 22:50

@skalacka Ahóóój :mavam: to jsem moc ráda, že se ti to ustálilo, začínala jsem se trošku bát, že se ti dukan rozbil :oops: Tak teď už jen dukanovi zdar a třetí fázi zvlášť :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
2.10.14 22:56

Holky, dnes jsem měla hovězí plátek na houbách s rýží a jen tak cvičně jsem teď večer hupsla na váhu a 58,9.Určitě za to může i včerejší velké množství koktejlu, co jsme s mamkou vypily, tak uvidím jak ráno, ale pravdivé to bude spíš až pozítří. Jo a nedám si tenhle týden B den abych viděla co to udělá. Nic jdu spát. Hezké dva dny volna a od zítra zase pracovní maraton :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková