Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
26.9.14 18:08

@zoufalka1989 ahoooj, já to špatně pochopila a myslela jsem, že to je víkendová akce - tak jsem to popletla. Držím všechno, co mám, aby ti to začalo už klesat. Nejdéle v pondělí ať to začne a frčí! Nebo se rozzlobím a ještě nevím, co provedu, ale bude to dukaní a velký. :twisted:

Třeba tě utěším aspoň trošku tím, že já taky dneska 12. den čekám na nějaký pokles pod dosažené minimum. Každopádně držím všechno, aby ty ses dočkala první, cítím, že se cítíš už s motivací v koncích, tak tfuj tfuj tfuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
26.9.14 18:11

Holky já bych vám tak přála pokles :hug: já bych zase potřebovala naopak, jestli budu ještě chvilku o hladu tak se ztratím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
26.9.14 18:21

@Kaspinka @Kdoule

Holky, dík :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
26.9.14 19:34
@Kaspinka píše:
Holky já bych vám tak přála pokles :hug: já bych zase potřebovala naopak, jestli budu ještě chvilku o hladu tak se ztratím :cert:

Zas ti ale můžeme kolektivně gratulovat k titulu „Nejanorektičtější členka našeho hubnoucího kolektivu“. :kytka: :kytka: :kytka: :srdce:
Kterou jsi rafinovaně vyfoukla JaniceB.
Lydia má pravdu, to je spolek tady… :pocitac: :pocitac:
Jsem si jistá, že kdybysme nakoukly do jakékoli stálé diskuze tady na miminu, váhový průměr členek bude vyšší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
26.9.14 19:35
@ajaja79 píše:
@Niki91 niki, hubnuti zacina v hlave. Pokud chces zhubnout honem honem a co nejvice, jen proto, ze ted se potrebujes nacpat do satu, tak mi ver, ze to neni ten spravny duvod a ani okamzik pro hubnuti. ( nerikam, ze to je tvuj pripad) nejen, ze s nejvetsi pravdepodobnosti mozna zhubnes, ale naberes velmi zahy zpet a jeste neco k tomu. To te odradi zase na nejakou dobu od " diet",protoze to bude postradat smysl. Drzim hladovku, odpiram si, zhubnu a pak to mam vse zpet a jeste
navrch?!?!?
Naopak pokud si uvedomis sama v sobe, ze takhle uz tedy ne a jsi smirena s tim, ze to bude beh na dlouhou trat, tak ti to pujde samo.
Hubnout 0,5 -1 kg tydne je zrdravy ubytek.
Proc to pisu, pises ze mas problem s trpelivosti, a to by mohl byt trosku problem, abys to v puli nevzdavala. Je potreba si v sobe udelat takovou vnitrni revizi, jestli nejsou tve ocekavani moc veke na tak kratkou dobu. Verim, ze s Dukanem uspesne zhubnes, a je treba si uvedomit ze tohle nelze ani jako dietu brat.
Vzdyt kde jinde u ktere diety muzes jist v mnozstvi jakem chces, klidne pozde vecer a jeste si u toho vymlaskavat dukani dobroty? :P
Jen tim chci rict, ze nespechej, nestresuj, nezatezuj hlavu proc mas zrovna stagnaci a leze to pomalu dolu. Ono se to pohne. a ze nezhubnes 20 kilo za 4 mesice? No a co? Tak je zhubnes za 7, ale zhubnes. A jeste si u toho pochutnas ;) a co teprve, az se ti vrati do stravy ovoce, pecivo, prilohy… ;)
Takze zacni byt trpelivejsi, mej sve telo rada a dekuj mu za to, ze sice pomalu ale ( trvale ) hubne. :kytka:Takze tak :mrgreen:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: Dokonale řečeno! :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
26.9.14 20:01

@sirikit to je titul který jsem si vždycky přála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
26.9.14 20:27

Ahoj holky ani nedočítám, mám total vybité baterie, malej už 3 noci prořval, tlačí se mu zuby, do toho rýma a kašle, takže nespím, přes den prudí a já jsem hotová, bolí mě brutálně hlava a potřebuji nutně dobít baterie, tak to bylo mé vyblití momentálního stavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No a k mé váze holky ani to tady nepíšu moje váha se nejspíš zbláznila, takže uvidím co zítra ukáže až se pořádně vyspím, protože dneska je drahoušek na noc u babičky a já jsem sama samotinká, takže dobrou noc skáču do postele s nějakým filmíkem u kterého stejně zavřu oko a jdu si naložit šunkofleky, tak papík.

Jo a kaspi nemysli si že mi unikly ty tvé hambaté fotky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemám slov prostě nádhera, raději si je ale nestahuji jako Lydia, aby náhodou neskončili ve složce Kalendář 2015 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
26.9.14 22:30
@Kaspinka píše:
Holky já bych vám tak přála pokles :hug: já bych zase potřebovala naopak, jestli budu ještě chvilku o hladu tak se ztratím :cert:

Buď v klidu, já rozhodně hlady netrpím a už mi pár lidí řeklo, že bych jako laskavě mohla přibrat dvě, tři kila zpátky, že už je to moc a dva nezdvořáci mi dokonce řekli, že jsem se jim předtím líbila víc :evil: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.14 04:56
@ajaja79 píše:
@Niki91 niki, hubnuti zacina v hlave. Pokud chces zhubnout honem honem a co nejvice, jen proto, ze ted se potrebujes nacpat do satu, tak mi ver, ze to neni ten spravny duvod a ani okamzik pro hubnuti. ( nerikam, ze to je tvuj pripad) nejen, ze s nejvetsi pravdepodobnosti mozna zhubnes, ale naberes velmi zahy zpet a jeste neco k tomu. To te odradi zase na nejakou dobu od " diet",protoze to bude postradat smysl. Drzim hladovku, odpiram si, zhubnu a pak to mam vse zpet a jeste
navrch?!?!?
Naopak pokud si uvedomis sama v sobe, ze takhle uz tedy ne a jsi smirena s tim, ze to bude beh na dlouhou trat, tak ti to pujde samo.
Hubnout 0,5 -1 kg tydne je zrdravy ubytek.
Proc to pisu, pises ze mas problem s trpelivosti, a to by mohl byt trosku problem, abys to v puli nevzdavala. Je potreba si v sobe udelat takovou vnitrni revizi, jestli nejsou tve ocekavani moc veke na tak kratkou dobu. Verim, ze s Dukanem uspesne zhubnes, a je treba si uvedomit ze tohle nelze ani jako dietu brat.
Vzdyt kde jinde u ktere diety muzes jist v mnozstvi jakem chces, klidne pozde vecer a jeste si u toho vymlaskavat dukani dobroty? :P
Jen tim chci rict, ze nespechej, nestresuj, nezatezuj hlavu proc mas zrovna stagnaci a leze to pomalu dolu. Ono se to pohne. a ze nezhubnes 20 kilo za 4 mesice? No a co? Tak je zhubnes za 7, ale zhubnes. A jeste si u toho pochutnas ;) a co teprve, az se ti vrati do stravy ovoce, pecivo, prilohy… ;)
Takze zacni byt trpelivejsi, mej sve telo rada a dekuj mu za to, ze sice pomalu ale ( trvale ) hubne. :kytka:Takze tak :mrgreen:

Pod to se podepíšu! Vida jaky nám ti rostou novy odbornice! :kytka:

@zoufalka1989 ty ses dobra!! Preju ti ten pokles zitra tak, ze z toho snad ani nebudu spat! :hug:

@besi2010 @Kaspinka Zaprvy: nezdvoraci ty lidi! :? Zadruhé, vaše starosti na moji hlavu :mrgreen: :mrgreen: :hug:

Ja ted prisla ze srazu a holkama z VŠ a jdu spat.. Víno bylo a par kousku sýra a olivy, jinak nic, zádný pomazanky, chlebicky atd.. To jsem si nedala :) dobrou dámy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
27.9.14 09:15

@majda123456789

Dík kočko, pořád mám oproti 15 dennímu dukanímu minimu +0,6 kg (žádný pokles…) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
27.9.14 11:07

Holky, nezkoušela jste některá majonézu z oliv. oleje jestli to jde stejně jako z normálního? Mám na ní takovou chuť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
27.9.14 11:45

Ahoj holky hlasim ze jsem vstala z mrtvych :mavam: jeste sice nemuzu delat prudke pohyby, ale uz mam umyte okno, uklizeno pulku bytu a zadelano na cblebik :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75782
27.9.14 18:23
@besi2010 píše:
Holky, nezkoušela jste některá majonézu z oliv. oleje jestli to jde stejně jako z normálního? Mám na ní takovou chuť :oops:

Myslíš z olivového, že je jakože dietnější než třeba slunečnicový, nebo že nám ho papá Dukan s oběma zavřenýma očima povolil? Oliváč totiž na kalorie určitě „dietnější“ není, akorát je zdravější.
Já ji teda nikdy nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že máš dvě tři kila přibrat, abys zas vypadala k světu :jazyk: :mrgreen: :mrgreen:,bych si na tvém místě zaprasila s normální majonézou, na kterou máš chuť. Nepředpokládám, že jí zbaštíš deset deka a že to budeš dělat obden.
Vzala bych to jako součást hostiny ve třetí fázi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
27.9.14 18:41

@sirikit Jj,myslela jsem to tak, každopádně jsem se dozvěděla, že prý to nejde. Kvůli tomu, že je ten olej za studena lisovaný, tak prý to nejde vyšlehat :nevim:
Každopádně jsem si teď vzpomněla, že mám pro vás tip, čím zaháním chuť na sladké, když je nejhůř, jen jsem vám to zapomněla napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
27.9.14 20:40

Ahoj, já dneska opět návštěvový den, takže auto a jídlo rozbrkané, ale ráno konečně přišel pokles - a dneska dukaní minimum 61,2kg, tak doufám, že to bude těch několik dní pokračovat, jak to u mě bývá zvykem, a tělo si odmaká to skoro dvoutýdenní rozjímací pozastavení v rámci pravidelné cyklické události.
Na hubnutí mám pouhé dva týdny, než se cyklická událost zopakuje, tak doufám, že tělo je využije do mrti. :)

Zítra asi bude větší výlet do hor, nemám nakoupeno (vrátili jsme se před 10min. a u nás je už několik hodin každá potravina uzavřená) a zítra má být BD, tak asi zítřek bude hodně o improvizaci, ale fakt hodně. BD z toho asi nebude, tak uvidím, to musí zrovna vyjít do poklesového období, takové nádherné počasí - kdyby bylo krásně min. týden, tak v rámci stagnace by mi narušení bylo bum a šumák, njn.

Zoufalce držím dál všechno a všechno, přijít to musí a přijde, ale už by bylo fajn, kdyby se dostala na nové dukaní minimum - kéž to vyjde. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková