Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
četla jsem to na fcb, od jedné paní, že je baštila i v těhotenství…
@zoufalka1989 Tak pracuje se na tom…uvidime:) Ale asi bych takove veci mela vedet…precejen otruby z meho jidelnicku urcite jen tak nezmizi…me ten chlea chutna, takze ho proste CHCI jist:)
@JaniceB jsem googlila a nic moc nenasla. Jen ze psenicne jsou v tehotenstvi nevhodne, ze nadymaji a ze na sebe vazou dulezite prvky ze stravy. O ovesnych, jen ze pusobi dobre na streva, ale o nevhodnosti nepisou nic.
@JaniceB píše:
@zoufalka1989 Tak pracuje se na tom…uvidime:) Ale asi bych takove veci mela vedet…precejen otruby z meho jidelnicku urcite jen tak nezmizi…me ten chlea chutna, takze ho proste CHCI jist:)
@LydiaD Az bude moznost, tak se urcite zeptam…a taky mi to ji i mala, tak bych se mela zeptat i pediatra, jestli to nevadi. Ono do tri let nemaji jist celozrnne veci…ale otruby nejsou celozrnne…tak nevim…
@JaniceB
Pediatr… nemá se o tom moc mluvit, ale možná by poradil i náš „Zátopek“ ![]()
A nemyslím tím Kaspinku… ZATÍM!!!
![]()
@majda123456789 píše:
@Elesia Já vím žes to asi nemyslela špatněPromiň, asi na dnešek radši už zmizim, přijde mi že se na mě všechno sype, jsou protivný všichni okolo a pak jsem z toho protivná já
@JaniceB, pro děti si myslím, že to vhodné není, jde ale o množství, malá by to určitě neměla jíst místo běžného pečiva. Otruby nejsou celozrnné, to by tam byl i ten oves, jsou to jen ty slupky, kvůli kterým se právě ty celozrnné a vůbec vysoce vlákninové části potravy nemají nejmenším dětem dávat. Nicméně ochutnat, proč ne, občas, proč ne. Denně bych to nedávala.
Pro těhotné otruby problém nejsou, naopak pomáhají i s tou zácpou, ale musí se myslet na to, že otruby vážou nemalé množství vitaminů a minerálů, takže to většinou znamená potrav. doplněk s vitaminy pro těhotné, přičemž jeho obsah se vstřebá jen z menší části. Ale zase dukanka jako taková má vysoký přísun zeleniny, pokud si těhotná ohlídá, aby v těhotenství jedla hodně syrové, tak ty vitaminy doplnit zvládne. U těhotných ale určitě je potřeba výrazně redukovat příjem bílkovin. I třetí fáze by měla být nějak modifikovaná. Myslím, že to Dukan v knize někde zmiňuje, že tam náznaky k těhotenství někde připsal.
@majda123456789 @Kaspinka @Kdoule
Holčičky já jsem to nemyslela tak, že odtud zmiznu ![]()
Ale ja to další motivace, kromě malých riflí
![]()
Jak budu chtít o další akci otevřít lahváče, vzpomenu si na vás a na malé rifle ![]()
Když to se mnou nejde po dobrým, musí to jít po zlým.
Zkusím si trochu vyhrožovat
![]()