Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jinak ja vcera mela i vinko a dneska 49,3
Sakra ja snad nemuzu ty rohliky a knedliky vynechat ani bez pohybu…Ted na me naopak vino pusobi jako hubnouci prostredek…a na dnesek jsem delala kybl leca. Tak premyslim, ze k tomu sahnu po beznem chlebu… ![]()
@besi2010 píše:
![]()
![]()
Proč by neměl být? Já vím jen o tom, že hostina a příloha nesmí být ve dnech za sebou
Je to tak. BD ma byt nekdy - nejlepe ve stejny den v tydnu /i kdyz ani to ja nedrzim tak/. A hostina a skroby prolozeny BZ. Takze aspon obden, aby tam byla zelenina…
@zoufalka1989 píše:
Ahoj kočko,kde Tě mám? Taky bych si dala mandaríny a pomerančíky! Ať je brzy líp
Jsem u tebe, jsem u tebe.. Mandarinkami nebyly tak máme pomeranče a grep a vymackala jsem nám z nich šťávičku
![]()
@sirikit ja westiky miluju
pripominaji mi našeho pejska, země mu bud lehka, co zemrel pred lety na nemocný srdíčko.. Byl to taky teriér a podobný tim velkým cumakem, očima a hlavou obecne, kratkyma nozickǎa a tvrdohlavou veselostí
je to 7 let co umřel a porad mi chybí. A jeslti budu mit psa, bude to westik
to je dobry ze je to taky dukaní šťabajzna, normalne jsi mi tim hned rano vyloudila úsměv na tváři ![]()
@skalacka jeeeezis holka! To me mrzi. Poceem
cim to je tohleto?! Nejaky skvrny ma slunci?? Nedivim se ti ze z toho mas náladu na prd, ale tak prijd k nám a my te prece ne necháme samotnou se Takhle užírat
nejsi na to sama!!! ![]()
@JaniceB píše:
Je to tak. BD ma byt nekdy - nejlepe ve stejny den v tydnu /i kdyz ani to ja nedrzim tak/. A hostina a skroby prolozeny BZ. Takze aspon obden, aby tam byla zelenina…
Ježíš holky ted jsem uplne mimo, prosim vysvětlit..?
![]()
Dobre rano, je mi lip, jen me nejak Furt poboliva hlava, ale cítím ze to jde od krku takze nahrivam.. A Furt nic
Jinak na váze dnes +400 g po kremroli, hořký čokoládě v posteli (nebyly jen 2 ctverecky) a 2 pomerančich+2 grepech vymackanych na stavu pro vitaminy.. Ani se tomu tělu nedivim
ale verim ze tohle snad půjde dolu rychle..
@JaniceB píše:
Takže hostina a škroby proložená BD je špatně? Chápu to dobře? Já mám BD ve čtvrtek, tak jak doporučuje Dukan, ale na hostinu a škroby určený den nemám, ty dávám prostě podle aktuální chuti a situace a tenhle týden to vyšlo středa hostina, čtvrtek BD, pátek příloha…
Já si taky nejsem vědomá, že bych četla něco o tom, že by hostina nebo příloha neměla být před BD.
Teď knihu nemám, půjčila jsem ji, ale pokud vím, šlo o to, aby hostina a jiné škrobové jídlo nenásledovalo hned po sobě, že tam má být alespoň jedno jídlo mezi, dokonce Dukan ani nepsal celý den, chtěl jedno jídlo podle zásad dukanky.
Já v hostině před BD nějak nenacházím problém, kdo máte knihu po ruce, můžete prosím nakouknout, co k tomu říká? Mně se zdá, že jde fakt jen o to, aby nebyly v poledne špagety a večer hostina. ![]()
@besi2010 Neni. Podle me to je teda uplne jedno, jak jsem to pochopila ja. kazdopadne ja jsem mela Hostinu v pondeli, v utery BZ, ve stredu Skroby, ve ctvrtek BZ a BD jsem nechavala na nedeli. A to fungovalo dobre…
@Kdoule píše:
Já si taky nejsem vědomá, že bych četla něco o tom, že by hostina nebo příloha neměla být před BD.Teď knihu nemám, půjčila jsem ji, ale pokud vím, šlo o to, aby hostina a jiné škrobové jídlo nenásledovalo hned po sobě, že tam má být alespoň jedno jídlo mezi, dokonce Dukan ani nepsal celý den, chtěl jedno jídlo podle zásad dukanky.
Já v hostině před BD nějak nenacházím problém, kdo máte knihu po ruce, můžete prosím nakouknout, co k tomu říká? Mně se zdá, že jde fakt jen o to, aby nebyly v poledne špagety a večer hostina.
@Kdoule jj vím jak to myslíš, taky miluji pizzu z naši italské, ale byli jsme tam s manžou na véču on si tu pizzu dal a já mu říkám, že si jen kousnu, ale pak jsem se zarazila a vlastně jsem si říkala, proč bych si do ní kousala, protože jí nesmím tak jen ždibeček na jazýček? pro tu chuť? ale já na ní vůbec chuť neměla, takže kousanec se nekonal, prostě jen zvyk… Já rýži nikdy nemusela, bylo to pro mne nutné zlo, těstoviny miluji, ale se šmakouníma jsem naprosto spokojená, ale ano chci si dát občas těstovinu, ale mé tělo je momentálně vůbec nepostrádá, knedlíky jsem nikdy nejedla, brambory, ty mi ze začátku moooc chyběly, momentálně na ně ani nevzpomenu, takže já se opravdu netřepu na ty přílohy, pečivo: milovala jsem čerstvé křupavé ciabaty, teď jdu kolem nich v obchoďáku a ani to se mnou nehne. Takže to že si budu moc přidat ve 3F nějakou tu přílohu je pro mne jakoby bonus navíc, protože po nich nijak neprahnu, chápeš netřepu se na to honem do trojky ať můžu bramboru, přežít X dní trojky ať pak můžu knedlo zelo, bramborový salát a kapří řízek, zapékané těstoviny a knedle na paře, tento pocit nemám a jsem za to ráda, protože vím, že bych se rychle svezla zpět tam kde jsem byla, ale to je čistě můj pocit a problém, u každého je to jinak. Občas když jsme v hospodě tak si někdo poručí ty jejich domácí brambůrky, mají je tam fakt z brambor a jsou úžané, občas se mi udělá pěna u pusy, tak do nich sáhnu a jeden nebo dva sním a to je vše, chápeš před dukankou bych je zbagrovala všechny neměla jsem v tomdle pud sebezáchovy, prostě dokud není vymeteno, teď mi stačí jen ochutnat a přesně tohodle se hodlám držet. Hrách mi nechybí, čočka mi nechybí, když si je dám jednou týdně, bude to pro mne zase extra bonus. O alkoholu nemluvě, nejsem samaritán a rozhodně nikomu nenakazuji kolik toho vypít, já sama jsem byla bezedná nádoba, ale nyní je pro mě decka vína až nad hlavu a hlavně na ní nemám tolik chuť, takže v tomhle směru se taky žádné zlo nekoná
![]()
Chápu, že chceš zpět přílohy, klasická běžná jídla (samozřejmě teď se nebavíme vyloženě o prasárnách), taky je zpět budeš mít, ale třeba si je budeš moc dopřát jen 3× či 4× týdně, někdo je bude moct pořád, záleží jak tělo zareaguje, víš sama nejlíp, že každý reaguje jinak, ale mne to asi až tak nezaskočí, protože se na ty přílohy až tolik neupínám, ale samozřejmě povíme si za rok, teď nemám otřebu a pak budu třeba mluvit jinak
![]()
@besi2010 nevím mám pocit, že jsme to tady někdy předtím propírali, že B den né po dni s přílohou ani po dni s hostinou, ale možná jsem si to jen blbě zapamatovala proto se tě ptám, vypadá to že se taky brzy vrhnu do trojky tak ať nedělám zbytečné přešlapy
![]()
@JaniceB jsi moje modla u tebe to funguje naprosto parádně, to jsem teda zvědavá na mé pokusy. já se taky trošku ostříhala ale na padavost to nemá vůbec vliv, roste mi kupa nových vlasů takže vypadám opravdu originálně
dej pak vědět jestli přípravky zabraly, mohla bych dodávat vlasy pro továrnu na štětce ![]()
@majda123456789 to je mi líto s tou tvou nemocí, hlavně přeji brzské uzdravení, holky nemocné zoufi a dydlo, držte se, te´d bych na váhu asi prděla, dejte si vitamíny a pak až naberete sílu půjde to hezky dolů. Já jak tady průjmovala tak jsem taky šílela, ale holky mě podpořily a měly fakt pravdu, nemocné tělo potřebuje jiný přístup
![]()
sirikit ty jo přečetla jsem ten tvůj karambol se zatajeným dechem, teda ještě že jsi v pořádku a co airbagy? Kámoška když dostala airbagem pak vypadala jako Angelina Jolie ![]()
@Kdoule kdoulíku tvé obavy z přípravy jídla chápu, navíc i tvé děti vyžadují jiný přístup, takže doma se musíš šíleně otáčet a vařit vlastně jako restaurace několik menu denně, neboj, pak se to určitě srazí na míň jídel a určitě si v tom najdeš to svoje, o tebe se vůbec nebojím, protože ty sis musela překopat i ten režim v té dvojce, víš jaké jsi měla potíže a né každý by to zvládl a utekl by z toho s tím, že to pro něj není v hodné, ty se s tím pereš jako lev a proto máš můj neskonalý obdiv, navíc jsi moje studnice vědomostí, která to co neví ihned zjistí, takže u tebe i když by to drhlo tak vymyslíš zase nějakou cestu či směr, kterým se budeš ubírat tak aby jsi byla spokojená
![]()
@harfa, aha, konečně chápu, o čem píšete. O tom, že se někdo třepe na trojku, aby užuž jedl jídla, na která se celou dosavadní dietu drží.
Tak tohle mě taky netrápí. Až já půjdu do trojky, tak už nebude žádné použitelné ovoce, jedno jablko denně bude pro mě úplně akorát. Kdybych šla do trojky v létě, to by bylo třepání se na ovocné orgie, to rozhodně. Ale na zimu se nemám na co třepat. Těším se, až budu moct odeslat tvaroh ke všem čertům. Už teď kupuju často ten řecký bez tuku, hříšně drahý, vyšší náklady cítím, ale nemůžu si pomoct, řecký je pro mě jedlý, tvaroh nic moc.
Ale rozumíš, já si žiju nejblaženější období své reality, rodičák, pohodička pohoda. Ale já půjdu do práce a na to stačí vyváření jednoho jídla pro všechny. Proto jsem byla zplihlá, že malá má zas něco jiného jak ostatní, protože to bude komplikace a nebude to žádný pocit pohody. Ale provádět zvlášť opičárny typické pro dvojku prostě nebudu schopná a ani v tom nevidím smysl, nebudu ani denně doma a rozhodně nebudu v práci pravidelně jíst. Současný fígl mít pořád něco po ruce a jíst, ještě než vypukne pravý lví hlad, nebude použitelný vlastně vůbec, takže já přílohy a kvalitní pečivo potřebuju. Nutně. Ne že bych se tak klepala na tu chuť, to zjišťuju taky, že kromě pekoucího se vonícího domácího chleba není nic tak duši rvoucího. Ale hlavně i ty rychlý sachry, když se už člověku dělá blbě, prostě potřeba to bude. A já pořád tu jistotu necítím, že potom nenaberu raketově zpátky spoustu, ne-li víc, než bylo. Ráda bych ji cítila. Ale ty informace jsou fakt nedostatečné a já dobře vím, do jakého režimu potom vpadnu. Lepší teď, o x let starší a o dítě bohatší, to určitě nebude, než to bylo předtím. A předtím to moje tělo zvládalo s kilem dvěma ročně. Během týdne dovolené jsem měla nahoře 3kg. Chápeš, oč mi jde? Aby mi dieta neudělala větší problém, než pro mě byla předtím ta kila? No snad ne. Dukan byl první a poslední pokus, jak tohle nějak uchopit. Ale snahu mého těla stoupat na váze i ve dvojce neoceňuju a obavu cítím. Kdyby člověk mohl číst tolik dukanek, kolik jich jen v této diskuzi začínalo, taky ve fázi, kdy jedou čtyřku a kdyby tam ty ohlasy byly pozitivní, tak bych cítila daleko větší důvěru - ale to píšu pořád dokola. Já se na tu trojku třepu hlavně proto, že už si to potřebuju zkusit a zjistit, že netloustnu a že dobrý. (A pevně doufám, že zjistím toto a že trápení Skalacky je souhra něčeho neobvyklého, co půjde překonat.) Díky, že jsem si to díky tobě ujasnila - přesně o toto mi jde. ![]()
Jo a s tou pizzou jsem to myslela tak, že bych ji ráda jedla v těch zemích - české mi moc nejedou a dřív jsem to taky nejedla nijak často, vlastně jen oslavy dětí, kluci pizzu milujou a vždycky prosili o pozvání na pizzu. Dukaní pizza je moc dobrá a nevidím důvod jíst nějakou jinou v ČR. ![]()
Ahoj holky hlásím se po pár dnech ![]()
tak já dnes po 5 dnech BZ se vracím k BD. Váha se mi moc nehla, 1kg za 5 dní, džíny jsou pohodlnější. Ale bojuji s chřipkou a tělo zoufale volá po vitamínech, jsem celkově taková oslabená..
Dneska jsem si objednala k obědu v práci omeletu a musela jsem jí vrátit, jak byla mastná, už se mi z toho zvedá žaludek, jak jsem odvykla olej ![]()
Holky vy máte tu dukanní pizzu křupavou? že vám chutná? já dělala to těsto podle receptu a byla to taková spíš tuhá palačinka ![]()
Ahoj holky, hlásí se vaše každodenní tichá společnice a šmíračka. Než na to zapomenu… Tahle Diskuze je střašně legrační poslední dobou. Hubneme, krásníme a jsou tu samé, ale fakt samé mladé, krásné Barbínky
Přiznám se, že jsem dnes ráno neodolala a ukázala svému muži, který taky drží, fotky Sirikitky.
No, že jsi hubeňoučká říkal, to je jasný, že je to až erotická fotka v krásném prádýlku, no jasně
Ale vůbec nechtěl věřit, že je ti přes čtyřicet
Fotky ostatních už jsem mu raději neukazovala ![]()
K tomu nabrání ve trojce. Logicky asi člověk může počítat s tím, že se tělo opětovně zavodní na svůj normální stav, takže bych klidně počítala s nárustem o veškerá kila, která spadla v první fázi, kdy i Dukan píše, že se jedná převážně o vodu. Takže kdo zhublul v jedničce dvě kila, tak dvě kila, kdo šest, tak šest. Někdo se už v jedničce dostal do ketozy a hubnul sádlo, tak nabere míň. Jako určitě je dobrý pořídit si váhu, která ukazuje alespoň základní údaje o tuku a o vodě. To člověka hodně uklidní.
No a co já. Já měla dle Dukana s dvojkou skončit 1. září. Na 55kg. Moje rozmezí je 54,8. - 56,2. Logicky jsem chtěla ještě trochu dolů, aby mi to nelezlo přes tu 56. Takže jsem zůstala ve dvojce a chyba - zbytečné trápení zase pǔl měsíce, nezhubla jsem už nic, předčasně MS, s ním tedy předčasně PMS, kdy mne honí neskutečná mlsná, z toho děsný stres a depka, že to nejde a nepůjde, únava…které jsem si takto brzo nedokázala vysvětlit..tak se to vysvětlilo
Holky já nabrala kilo z toho, že jsem půl dne u tchyně čuměla na čerstvě upečený štrůdl. Který jsem doma nechala dva dny stát a pak jsem ho stejně sežrala. Pak jsem ještě měla dvakrát vínečko. Po tom, co jsem si kráva blbá slintající a skoro plačící odepřela stánkový burčák
Také jsem uvařila kulajdu s normální smetanou, tu jsem jedla taky a v rámci chystaného přechodu do trojky občas jím celozrnný chleba. Jo a včera jsem měla normální prošívanou deku místo oběda. O sýru a vepřovém se ani nezmiňuji, ty jsem nikdy nevynechala. Takže to jsou snad všechny mé hříchy. Dnes ráno 55,3, tuk 21,6. oficielně přecházím do trojky. Očekávám prudký nárust energie
ze sacharidů a vody, čímž budu mít energii na cvičení a zhubnu ještě mnoho
(tak 1,5) kilo ![]()
Dnes jsem si kupovala bundu - bylo mi i turecké S. Když jsem si ji pak doma zkoušela, zjistila jsem, že mám dvoje kalhoty a jednu sukni, které jsem pohrdavě neodložila s „blé, velké“. Takže tak. Akorát teda mne ta trojka trochu s.re s tím - jedno sacharidové, jedna hostina, chleba, otruby… Že jako si to budu zase muset někam psát, že už jsem sacharidové tento týden měla a chleba, že ještě dnes ne…pro mne psycho. Já často hrábnu a schramstnu a teď to budu muset zapsat
Ale třeba to nebude taková hrůza.
Promiňte elaborát, já pak dám zase na čas pokoj. Zdravím s láskou Nejhubenější hubnoucí fórum na světě ![]()
Hezké odpoledne dámy, tak jsem tady zase pročítal vaše stránky a mám pocit, že je tahle dieta na mne velmi komplikovaná
Nerad bych rozjížděl něco co nedotáhnu do konce. Možná, že to špatně chápu, ale zatím jsem tu nenašel žádné příspěvky, kdy by pisatelka psala, že si vůbec nepřipravuje jídlo a vystačí si s něčím z lahůdek nebo sámošky. Nejsem si jistý zda zvládnu pozdě večer připravovat jídlo na druhý den a pokud bych zvládl nevím jestli to je to pravé ořechové. přiznám se, že mám velkou chuť začít, ale stále tady tápu, zdá se mi to velmi složité. Jen ve zkratce se zeptám ještě Janiny, po cca u vás 110 dnech smíte jíst cokoliv krom toho jednoho dne? Vydržel bych tři měsíce na kuřatech, mléku, tvarohu apod…stejně od té doby co žiju sám, jím je nějaké jednotvárné pokrmy, pokud se nestravuji někde v restauraci. Potřeboval bych do začátku nějaký hrubý nárys jak dlouho budou u mne trvat jednotlivé fáze a kdy se konečně dočkám fáze číslo sežeru na co mám chuť, ale jeden den si dám voraz ![]()
Je mi jasné, že bych měl změnit pohled, čtu tady, že to cítíte tak, že dukan je pro vás dobrý co se týče vašeho zdraví, já nemusím jíst pizu, langoše a burgry. Ale rád bych se dočkal fáze, kdy si dám klasické maso z rýží nebo guláš s chlebem. Nemusím jíst ani tučné jídla, bílý jogurt s kakaem mi taky chutná, ale mám pocit, že se v tom teď nějak utápím. Je to pro mne nehmatatelné.
Je mi 44 let, měřím cca 179 cm a vážil jsem se dnes a mám nějakých 96 kilo. BMI píše nadváha, už skoro obezita…
Můžu vás požádat o nějakých rozpis fází psáno kolik dní nebo měsíců v každé fázi? Nevím jaký cíl stanovit, aby byl reálný, předpokládám určitě alespoň deset kilo! A potřebuji opravdu něco hmatatelného, abych věděl jak to dlouho bude trvat. Děsím se toho jak píšete, že dukan je doživotní. Nevadil by mi ten jeden den v týdnu, ale znamená to, že i v ostatních 6 budu jíst podle dukana?
Taky jsem četl, že některé z vás shodily v první fázi hodně kil, ale pak ve druhé je zas nabraly???
Děvčata pomooooooooooooc vaše názory a rady prosím. A ještě něco, víte tady o nějakém muži, který se s vámi do dukana zapojil a dojel do vysněného cíle???
Buďte na mne hodné, dík za vaši odpověď