Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Kaspinka Já mám asi nejradši Mirandu, jak je taková sarkastická, je to hrozná frajerka
Charlotte je zas občas taková pěkně romantická, Samantha je šíená frajerka
a Carrie je taková nejnormálnější a občas se v ní vidim
![]()
@majda123456789
Teď úplně nevím, o čem mluvíš
![]()
Já mám nejradši Derise, je takový erotický ![]()
Ale přitom děsnej frajer ![]()
Dani je zas takovej romantik…
Sascha je frajer! ![]()
A Markus je nejnormálnější, občas se s ním vidím…v posteli ![]()
Jo a zbývá Weiki… ten má barák vedle Derise, takže tudy by možná cesta vedla..
Takže občas se v něm kvůli Andimu vidím
![]()
Holky, kdy uděláme ten sraz???
A kde???
![]()
@LydiaD jak to tak vidím tak asi u Derise
nebo u jeho souseda ![]()
Zdravim holky, tak jsem dnes konečně po dlouhé době řádila jak černá ruka
Mám upečený muffiny (nový, když budou dobrý, zítra přidám recept),upekla jsem halibuta a k tomu jako přílohu špenát a nakonec takovou směs s kuřecím, cuketou, pórkem a paprikou na curry zítra s kuskusem a pak jen tak nebo možná koupím šmakouní nudle…
Jo a po včerejší hostině (pizze) dnes na váze +0,7.Dnes jsem měla B den, tak uvidím ráno ![]()
@Kaspinka píše:
@majda123456789 já já prosím já je miluju všechny:D hlavně teda Carry a tu její šatnu a hlavně botičkychtěla bych jich mít taky jednou tolik co ona:D
Aspoň jedny Manolky ![]()
Hezky vecer. Zase jsem se odmlcela, coz znamena, ze vaha stoji, ale spis jde nahoru. Uz se ani radsi nevazim. Porad marodim, uz se to tahne druhy tyden. Jsem rada, ze navarim zbytku rodiny a sobe co po dukanovsku koupim a hrisky k tomu. Zitra zacnu ostrou dvojkou a snad vas jeste dozenu. Pekny vikend
@besi2010 jen tak ze zájmu jsem se koukala kolik by mě ty Manolky vyšly (samozřejmě ty nejlevnější) a málem jsem se vyvrátila
ale brala bych taky jedny ![]()
@besi2010 píše:
Zdravim holky, tak jsem dnes konečně po dlouhé době řádila jak černá rukaMám upečený muffiny (nový, když budou dobrý, zítra přidám recept),upekla jsem halibuta a k tomu jako přílohu špenát a nakonec takovou směs s kuřecím, cuketou, pórkem a paprikou na curry zítra s kuskusem a pak jen tak nebo možná koupím šmakouní nudle…
Jo a po včerejší hostině (pizze) dnes na váze +0,7.Dnes jsem měla B den, tak uvidím ráno
Besi, ty jsi ďábel
. A hele, po hostině pohyb váhy určitě je, proto taky Dukan psal, že je potřeba nedávat to na dni po sobě, že by tělo nemělo nárazník to srovnat. Víš, jak ti přeju, že jsi to měla po pizze? Já měla nahoře 0,9kg jen kvůli MS, a na tom jsem si ani nepochutnala, ani jsem si to jinak neužila, když nepočítám šílené návaly zlosti a bolest hlavy jak blázen. ![]()
Od toho ta trojka je, aby se tělo naučilo s tím zacházet. Tak ať se ti pilně učí. ![]()
Já dneska 62,1, tak zítra doufám ve zbytek. Jen doufám, že to půjde vyčůrat - že to není ta čokoláda, kterou jsem do sebe valila všemi otvory…
@Kdoule vidíš jak to leze dolů, to půjde ![]()
@dydla kočko ono s tou nemocí je to těžký..sleze to dolů, neboj
hlavně se konečně uzdrav
já hlásím že je mi dnes líp, jen mě ráno bolela hlava jak střep a to naštěstí po prášku povolilo. Váha stále i po včerejší čokoládě, pudinku a grepu 55,8
akorát teď jsem teda v práci sežrala jednu domácí kremroli
kolegyně donesla..holky ty tak voní, cítila jsem to i přes tu rýmu..to nešlo
![]()
Ahoj, včera jsme neodolala a poprvé zhřešila. Dala jsem si sklenku vína. Každopádně váha mě za to nepotrestala a jsem tam kde jsem byla. Jinak jsem si u stavění lega pochroumala koleno. Nevím jak jsem to dokázala, ale nemůžu se skoro postavit. Takže dnešní chůze mě nečeká. Jdu péct prošívanou deku
honí mě mlsná.. ![]()
Ahoj krásky,
zdravím vás všecky (už je nás tu jako psů), a vlastně tady máme už i Krasoně - takže ahoj
. Já jsem pořád chcípáček, ležím, spím a „žeru“(naštěstí aspoň po dukansku), ale drobné hříchy už se tady u mě projevily - kostička hořké 90% čokolády (za tu se stydím), potom tedy oždibuju ovoce (za to se nestydím, svádím to na tělo, že potřebuje vitamíny). Váha tak stojí a stojí aktuálně jsem 5. den 66,7 (dukanní minimum bylo 66,5). Všechny, kdo jste zdravé tak šup šup se hýbat za mě, když já teď mám na nějakou dobu útrum. Krásný den, víkend ![]()
@Niki91 píše:
Ahoj, včera jsme neodolala a poprvé zhřešila. Dala jsem si sklenku vína. Každopádně váha mě za to nepotrestala a jsem tam kde jsem byla. Jinak jsem si u stavění lega pochroumala koleno. Nevím jak jsem to dokázala, ale nemůžu se skoro postavit. Takže dnešní chůze mě nečeká. Jdu péct prošívanou dekuhoní mě mlsná..
Hodně lidí je za vínko potrestáno až druhý den, tak budu držet palec, ať ani zítřejší váha nezaváhá.
Koleno je dobrý
, živě si vybavuju, jak jsem vstávala z klučičích hrátek odrovnaná, já si většinou nějak useděla záda.
@zoufalka1989, hořká vysokoprocentní čokoláda patří mezi tolerované potraviny
, to není hříšek. Hřích je kremrole, ale hořká čokoška prý dokonce v počtu dvou kostiček denně je o. k.
Já jsem teda skutečně hřešila, protože jsem tu měla narozeninovou, sice hořkou a sice se stévií, ale taky s lískovými oříšky. Ale dala jsem si, nedalo se nic dělat, jinak bych si to vylívala na nemocných dětech. A ještě by mi tu čokošku tady někdo spráskal, no víte co, ani ná-ho-dou.
Kdouličko,
2 kostičky čokošky hořké povolené - miluju Tě
a běžím, co mi mé ochablé tělo dovolí
Mám jenom jedno dítko a když je nemocné jsem na prášky (a né na čokoládu), takže Kdouličko v rámci zachování rodiny - to nebyl hřích, ale nutnost!!! ![]()
@Kdoule píše:
Hodně lidí je za vínko potrestáno až druhý den, tak budu držet palec, ať ani zítřejší váha nezaváhá.
Koleno je dobrý, živě si vybavuju, jak jsem vstávala z klučičích hrátek odrovnaná, já si většinou nějak useděla záda.@zoufalka1989, hořká vysokoprocentní čokoláda patří mezi tolerované potraviny
, to není hříšek. Hřích je kremrole, ale hořká čokoška prý dokonce v počtu dvou kostiček denně je o. k.
Já jsem teda skutečně hřešila, protože jsem tu měla narozeninovou, sice hořkou a sice se stévií, ale taky s lískovými oříšky. Ale dala jsem si, nedalo se nic dělat, jinak bych si to vylívala na nemocných dětech. A ještě by mi tu čokošku tady někdo spráskal, no víte co, ani ná-ho-dou.
Cauky holky… nestiham…vahu hlasdim stale 50.4 a to jim fakt 2 x tydne knedliky úv poledne a vecer/ a 2 x tydne ty testoviny / v poledne a vecer/. Jinak uz ne nizkotucne veci a dopravam si i sladkosti.
@LydiaD píše:
@Kaspinka
To se Ti to běhá, když je z Čech![]()
![]()
Bych běhala, až bych brečela… ale jak mám doběhnout až na Tenerife???
Ten život je fakt taková sviňa!!!
Jako jsem ukřivděná, celkem fest!!!
Teď nebul! Mělas ho ve Vizovicích dvacet metrů od sebe, tos měla konat!
Rozkopnout futra, bafnout Derise… a udělat, po čem tvé srdéčko prahne.
Ale tos byla všecka rozechvělá a činy nikde.
Upozorňuju tě, že než doběhneš na pobřeží, přeplaveš kus oceánu, pak už jen lehkým vyčerpaným klusem k Derisovic baráku… beztak to zas nebude lepší, protože seš stydlín.
Tak neskuhrej a makej na své asertivitě. On zas přijede, neboj.
![]()