Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Šiš, co se to tady během těch pár dnů rozšířilo za sportovní kvasinky? Já slyším pohyb a už tu čokoládu normálně hledám, bolí mě břicho a jsem jak ukřivděnej meloun před výbuchem. A ještě do toho pohyb, já už ten comp fakt vypnu a půjdu to radši zaspat. ![]()
@Niki91 Přesně. Ty totiž očividně nemáš v hubnutí žádnou praxi, k čemuž ti blahopřeju, ono není o co stát. Ale já mám velmi ženskou postavu v genech, a všecky ženský v rodině jsou snad od 25 prostorově značně výrazné, pokud se celoživotně nehlídají. No a tak já se teda celoživotně hlídám - a celoživotně jsem to dělala blbě.
Vždycky ubrat jídla, hlad jak hrom. Dvě natvrdo vařený vejce, 500 g nezahuštěného špenátu, 1 rajče, to celé na den. Strašný, úplně nejhorší byly návraty domů, kdy jsem vařila pro rodinu a řvala bych hlady. V tomto stylu jsem vždycky zhubla a pak se snažila vrátit k normální zdravý stravě, nepředstavuj si smažák s tatarkou.
Načež během půl roku až roku jsem byla na té samé váze, kde jsem začala. Nebo výš.
Kde já jsem mohla bejt, kdybych Dukana objevila ve tvým věku!
![]()
Každopádně lépe pozdě, než-li později. Konečně se můžu aspoň ve druhý půlce života (původně jsem chtěla napsat „na sklonku…“, ale víte, jak to mám s tím nahoře. Abych něco zbytečně neurychlila..
) pořádně dosyta najíst, v jakoukoli hodinu uznám za vhodné. ![]()
@Kdoule píše: Šiš, co se to tady během těch pár dnů rozšířilo za sportovní kvasinky? Já slyším pohyb a už tu čokoládu normálně hledám, bolí mě břicho a jsem jak ukřivděnej meloun před výbuchem. A ještě do toho pohyb, já už ten comp fakt vypnu a půjdu to radši zaspat.
Pocéém,
nic o pohybu nečti, ještě se ti udělá špatně. Prej ukřivděnej meloun
![]()
Mám chuť dát ti pusu a víš co, já ti ji dám. ![]()
Dej si hezky kus čokošky, zlato, ale jen malej, nebo pak budeš naštvaná ještě víc.
A na spratky zařvi, copak s tebou se někdo mazlí? Dobře, možná mazlí, ale trocha štábní kultury v rodině nikdá neuškodí. Až budou milánkové v pubertě, ještě budeš toužebně vzpomínat na doby, kdy se tě neřádi báli.
![]()
@Kaspinka píše:
@sirikit![]()
![]()
taky se válím po zádíčkách
Dámy já jsem se překonala:) Byla jsem běhat - uběhla jsem 4,98km, průměrně 1km/7min. No doufám že to nečte Bibi, by se mi vysmála:D První kilometr jsem uběhla prvních 200m a málem zdechla ale překonala jsem se a poslední 1,5km jsem běžela v kuse:)
Hele, já myslím, že by se ti Bibi nesmála, pět kiláků na první pokus je fantazie.
![]()
Příkladně já bych uběhla prvních 200 metrů a zdechla bych. Bez „málem“.
@sirikit to já zase neudělám, by mě hanba fackovala
mělas vidět jak jsem vždycky zrychlila když jsem klusala kolem nějaké zahrádky kde se popíjelo ![]()
@sirikit
Tak chut na sladke me dohnala po tydnu, koupila jsem v dm to odtucnene kakao a tekute sladidlo a dala si dezert tvaroh, asi si zvyknu..
Jinak dukani pizza s brokolici k veceri, no nekrupala, ale jinak moc dobry.
A ted to hlavni - test vahy, po tydnu 5 kg dole. Je to vubec mozne??
Příspěvek upraven 17.09.14 v 22:02
@Kaspinka
Behani zavidim
ja bych zvladla max rychlejsi chuzi, mozna az bude par kil dole..
Holkýýý, linka stojí
Teď jsem si na chvíli udělala pohodu, střček, cigaretku, kočku na klíně…než se zase vrhnu na úklid
a propo, kdepak je dnes náš nový přírůstek Jirka? ![]()
Jinak samozřejmě všem gratulka k úbytkům a @Kdoule než se nervovat, to si radši kostičku čokošky spapej ![]()
@besi2010, obrovská gratulka
, ať se ti v nové kuchyni funguje jedna báseň. Máš za sebou pěkný šrumec, už tím ty všechny rekonstrukce končí?
Jinak všem dobrý den.
Já dnes opět plus 300, takže dnes 62,6, prakticky kilo nahoře. Tahle MS bude teda fakt výživná.
A jestli to potom všechno nevyčůrám, tak běda mi!
@besi2010
huraaaaa! Gratuluju! A snad se nám tom padem zase vrátis vic sem
ses ďábel
![]()
@majda123456789 já spíš doufám, že nás Besi pozve do té své krásné nové kuchyně a něco dobrého nám uvaří:D
Jinak já opět poskok dolů - 51,1kg takže u mě 3F jak na houpačce podle toho jak prasím. Ale je to v rámci 1kg.
Ahoj dámy, díky za vaše rady, dodatečně gratuluji oslavenkyni-ním
jen chci uvést, že jako dárek bych nebyl to pravé ořechové
sám nevím proč jsem vlítnul zrovna na stránky mimina, ale měli jste tady tu dukanku tak hezky rozmáznutou;) Sám nechci ženskou momentálně aaaaniiiii vidět a to dost dlouho ![]()
Jsem rád, že jste se vyjádřily ohledně stravování mé cácorky, nebudu psát, jak je pro mne v životě důležitá a nerad bych ji svými hokusy pokusy ublížil. S vařením u mne bude zřejmě problém, ale zkusím do toho jít. Problém je, že jsem celý den v práci a nejsem si jistý zda kolem 21 hodiny večer budu vyvařovat…
Nicméně můj cíl je jasný. Jsem ve fázi stěhování do většího bytu, takže jednu čistě ženskou radu bych potřeboval. Je to ale od dukanky hoodně daleko. Potřebuji zařídit dcerce pokoj, chtěl bych ji překvapit tím, že ji ho ukážu až v konečné fázi, o barvách v pokoji vždy rozhodovala má bývalá manželka, v současnosti má dcera pokoj v barvách růžová, žlutá. Nechci do toho jít, nelíbilo se mi to ani když jsem to maloval poprvé, dcera je sportovní typ, sice dlouhovláska, ale spíš taková klučičí jestli mi rozumíte. oblečení nosí různé, ale růžovou moc nemusí, tak jestli vás něco napadne???
Dukanku bych začal, až se přestěhuji a dozařídím byt což bude 15. října. Mezitím musím udělat jednu důležitou věc a to koupit si váhu
Pak bych zkusil udělat dukanplacky. Jestli budou k sežrání, tak do toho půjdu ![]()
Nebudu tady tak často jako vy, ale vždycky si najdu chviličku abych alespoň přečetl vaše rady a zkušenosti.
Hezký den
PS: nečtu to po sobě, tak snad to má hlavu i patu ![]()
Ahoj holčičky, nestíhám, nastíhám, ale snažím se vás číst.
Vím, že Majdina vytváří na WC těžké ho… ho… hodnoty ![]()
Besi je šílenec, to už ani nekomentuju.
Jsi opravdu úžasná ![]()
Kdoulík je nerves, ale to přejde, jen co se protrhne hráz
![]()
Kaspi, neslavíš dneska??? Já jen, že Kryštof má svátek
![]()
Hltám i info o nových dukankách, konečně je tady někdo, kdo neváží 60kg i s postelí
![]()
A zase mažu makát
![]()
Jo a Harfička a její historka o skluzavce na benzínové pumpě, to jsem teda řvala ![]()
A přesně jak píšeš, taky nechápu, co ty baby na tom WC takovou dobu dělají.
Klasika tyhle autobusové zájezdy, aspoň se nenudíme ![]()
A Sirikitce držím palce s oživením čryřkolového miláčka ![]()
Věřím, že výhled na hvězdy je v autě nezbytný, to auto ještě musí fungovat ![]()
@jirka124
Zdravím i Tebe, fajn, že jsi zůstal ![]()
Já jen utíkám kolem, rady teda určitě rozdají holky… mizíííím…
Věř jim, je to tady elita ![]()
![]()