Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.9.14 22:07
@sirikit píše:
A prosimvás, já takhle při lenošivý upršený sobotě blbnula před zrcadlem se selfíčkama a tady bych si dovolila několik srovnávacích závěrečných. Protože si myslim, že nějak výrazně líp už to nepoladím, jedině že bych snad začala cvičit, pánbu s námi a zlej pryč. :andel: :andel: :andel:

@sirikit Krásko naše..jako nevím, jestli blahopřát a obdivovat, nebo se začít rozčilovat! :zed: :nevim: CO TAM CHCEŠ PROSÍMTĚ JEŠTĚ LADIT?! Přijde mi že nemáš co..a upřímně..vypadáš naprosto báječně!!! :pankac: :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 22:12
@Kdoule píše:
@sirikit, moc ti gratuluju, vypadáš naprosto skvostně, tělo tak na 35 maximálně a hele, naprosto upřímně a bez postranních myšlenek, co vlastně bys ráda ještě zhubla? Nikde nevypadá gram tuku navíc, chápu snad jedině jakože vytoužené číslo, ale když ty fotky vidíš, co ještě bys z nich dnes umazala?Po těch dnešních fotkách si ještě silněji než dřív myslím, že bys měla jít do trojky hned. Osobně bych už neváhala ani hodinu. :kytka:

POD TOHLE SE PODEPÍŠU! :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 22:15

@harfa Harfičko, chápu že teď máš ze sebe asi špatný pocit, ale jak víš, asi každá z nás tu někdy zhřešila, víc či míň (já a vývary, Sirikit a čokoška v té Karlíkově továrně, s Lydií občas to zapití něčeho, dydla se hází dohromady po vypadnutí z kola atd.) ale vždycky jsme se na to zas vrhly :kytka: takže s chutí do toho a půl je hotovo a bude zas dobře, hm? :) hlavně že sis urovnala tu práci, nemáš už z toho stres, prezentace povedená, a teď si zas v klidu můžeš najet zpět na to svoje, ale bez nervů z těch kolegů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 22:17

@sirikit Aleeeeeeeeeeeee… hele krom toho, že říkám že hraje roli i věk a trochu jiná postava atd.. buď upřímná, podívej se na tu svou fotku a pak na tu mou a řekni, kdo vypadá líp?! No ty! A o kolik!! Nemáš koblížek na břiše jako já, ani ty vnější strany stehen s boulemi špeku, co mi nechtěj furt zmizet :nevim: :zed: takže já potřebuju to 1 kg ještě dolů, ale ty, ty už seš hotový výrobek a dokonalý alá papá Dukan :kytka: :srdce:

omlouvám se za spamy, nějak jsem dočítala dost stran a bylo furt co komentovat :oops: :oops: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75853
13.9.14 22:29

@majda123456789 Jeste taky by se to dalo vysvetlit myma zlatyma rukama a srdcem, zeleznym zdravim a ocelovymi nervy. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takze ja mam de facto ve skutecnosti max 55 kilo, to zni logicky.
:pankac: :pankac:
I presto ale ve dvojce vytrvam do 30.9. vcetne. Poradek musi bejt, rekla babicka a kopla ho… pod postel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
13.9.14 22:37

@sirikit :mrgreen: máš recht :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
13.9.14 23:21
@sirikit píše: :oops: :oops: :oops: :roll:
Moc vsem dik za chvalu..
@Kdoule No ja bych nezhubla konkretne nekde. Kdyz hubnu, tak rovnomerne vsude a kdyz spekatim, taky tak. Pas jsem nejakej mela vzdycky pri jakykoli vaze, tak o 25 -30 cm uzsi, nez prsa a boky. To je darek maticky Prirody, zadna moje zasluha. Takze trochu jeste z pazi, bricha, boku, stehen.. :mrgreen: Ale jak pisu, Dukanem uz to asi nepujde, to spis se zas skamaradim s Jill a cely to zpevnim.
@harfa No 165/63,6, prisaham!
A proto jsem taky vzdycky vyrizena, kdyz na techto parametrech holky startuji a mlati hlavou do zdi, ze jsou strasne tlusty. JaniceB a Kaspi a Majda by ti to vysvetlily. :jazyk:
S tebou mne ovsem bavi, jak si vycitas nedukani bastu a aktualni fotku sem nenavalis v obave, ze na tebe postveme antianorektickou hlidku! :cert: :pankac: :pankac:
Ke zvladnuti projevu velka gratulace, kdyz na to mas, tak to ukaz!

Sirikítku, v noci můžu napsat, co cítím - podle zákonitosti zrcadlení tvůj muž ukazuje, jaké pocity jsou v tvém podvědomí. Tvůj muž začíná být nervózní, dává ti najevo, že jsi pro něj až příliš akorát a že by si přál stopku. Tvoje podvědomí k tobě mluví ústy tvého muže. Já bych poslouchala, co říká a pravděpodobně bych na sebe dál nenaléhala, aby mi tělo plnilo vysněné číslo. Upřímně z fotek bych se radovala, že již není z čeho brát. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.9.14 23:24

Jenze ja jsem tlusta fakt byla:))) Mela jsem vsude stejne…prsa, bricho, zadek…zadny triceticentakovy rozdily:)))))))))) Maximalne 10 cm a to uz pak vypada… :poblion: A ani ted nikde nenahonim rozdil 25 cm…:)))))))
Souhlasim s holkama, ze mas postavu Bohyne…fakt super! Ja bejt chlapem…uz se nedivim, ze ty uspechy pri dotazovani mas takovy…nekdy sem hod tabulku, kolik % odpovidajicich jsou chlapi… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@sirikit píše: :oops: :oops: :oops: :roll:
Moc vsem dik za chvalu..
@Kdoule No ja bych nezhubla konkretne nekde. Kdyz hubnu, tak rovnomerne vsude a kdyz spekatim, taky tak. Pas jsem nejakej mela vzdycky pri jakykoli vaze, tak o 25 -30 cm uzsi, nez prsa a boky. To je darek maticky Prirody, zadna moje zasluha. Takze trochu jeste z pazi, bricha, boku, stehen.. :mrgreen: Ale jak pisu, Dukanem uz to asi nepujde, to spis se zas skamaradim s Jill a cely to zpevnim.
@harfa No 165/63,6, prisaham!
A proto jsem taky vzdycky vyrizena, kdyz na techto parametrech holky startuji a mlati hlavou do zdi, ze jsou strasne tlusty. JaniceB a Kaspi a Majda by ti to vysvetlily. :jazyk:
S tebou mne ovsem bavi, jak si vycitas nedukani bastu a aktualni fotku sem nenavalis v obave, ze na tebe postveme antianorektickou hlidku! :cert: :pankac: :pankac:
Ke zvladnuti projevu velka gratulace, kdyz na to mas, tak to ukaz!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
13.9.14 23:34

Jinak s cvicenim holky…urcite to ma neco do sebe…me zase vsechno tady po tech dvou tydnech povolilo a pecka…zas vypadam tehotne i s tema 50ti kiama:))))))) Tak si rikam, jestli spis nemam rozbitou vahu… :roll: /Jako ze mam asi vic, ale vaha porad ukazuje stejne at jim co jima pritom vypadam bachratejsi…/

No a jsem rozhodnuta se v pondeli objednat na gyndu…zacali jsme pracovat na mimcu, takze chci vedet, co diastaza a co jizva. Kazdpadne mam posledni tri dny v brise normalne tiky. Nemuzu to popsat jinak, nez jak kdyz me kope dite! 8o Urcite tam zadny nemam…to bych musela bejt svata…jsem doma nebyla dva mesice 8o Takze vubec nevim, co to je…ale nekecam, protoze jsem dala predevcirem pritelovu ruku na to misto a ten normalne vyskocil z gauce a ze :" Ty voe…ty tam mas normalne vetrelce!" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.14 04:07

@JaniceB jeeee tak to gratuluju! :kytka: ne k vetřelci :? Ale ke snažení :kytka: to budete s @Kaspinka na stejne vlně. Za chvilku z toho budeme mit tehotenskou diskusi :dance: :mrgreen:
K doktorce si zajdi, poradí a budes klidnější ;)

Ja opět nemuzu spat, asi si budu muset taky někam zajít, uz to trva tyden. Jsem uplne posahana :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
14.9.14 08:47

@majda123456789 no Majdi doufam ze @JaniceB v mych dtopach nepujde ja uz totiz od rsna zase jedu v krvave stope :zed: co to do prcic je? :cert: takhle blbe jsem to mela naposledy v 15ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
14.9.14 08:58

Holky takový příspěvek a celý je v pr-----
@Kaspinka takže trefa do černého,? mazej pro test jsem napjatá za tebe.
Lydia: gratulka k 78 čučím jako chlab z tašky, člověk si dá pár lokší a na druh straně republiky se tkhle hubne:-)
@JaniceB no ty snad bydlíš u nás, víš že se mi to taky občas stane ty pohyby v břichu je to zvláštní, kolikrát si říkám, že půjdu na servisní prohlídku a odejdus průkajdou a budou si říkat je ve 4 měsící a nepoznala to:-) každopádně všude čisto, takže jedině tasemnice:-)
@majda123456789 majdi děkuji za podporu, to byla jen konference, měla jsem naděláno, ale není to ta rešerše, ta mne ještě bude stát nervů, opravila jsem ji a měla jsem tam sto chutí napsat aby se naučili pít a zaměstnali lidi co umí počítat a nebo aspoň ví že označení 2:1, 3:1, 4:1 není vždy výsledek ve fotbalu.
@sirikit zlato fotku slibovat nemohu ty máš paměť jako slona vím ýe bys moi to brzy připomenula, ale třeba budu mít zase slabou chvilku a nějaké selfie pořídím, i když v tomdle moc sběhlá nejsem, každopádně vypadáě fantasticky a to jsem chtěla zdůraznit já hranolový typ, teť vypadám jako tlustší deska s prsama:-)
@Kdoule kdoulíku stalo se mi to taky čekám utrouby se staženým žaludkem a srdcem v kalhotách a světe div se i bez prášku krásně nadýchané houstičky, čučím na drát ale tajemství zřejmě bude v tvarohu, a jeho množství, teď jsem pekla a byly hutnějsí a takové tvrdší.
Jinak holky váha při odjezdu 61,2 a dnešní lokšový trest 62,2 celé kilo, tedy dneska zpět do reality a jedu jen bílkoviny, čokoládu schovám hluboko do skříňky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.14 09:04

Ahoj a hezkou neděli všem. :kytka:
Já dnes 61,7kg, dočkala jsem se jedničky, jupí. :dance: Všem moc děkuju za přání, poznávám, že mi přejete. :kytka: A já doufám, že to odrážím zpátky k vám a vaše těla taky rozpouštějí.

@Kaspinka, pokud to není mimís a test je negativní, zajdi k dr. Budeš klidnější. On to může být dopad diety, Dukan rozhodně zasáhnout do hormon. hladin umí, nicméně pokud jsi třeba před snažením užívala HA, která tento typ projevů těla spolehlivě překrývá, může být souvislost s tím, a jiné věci za tím můžou být taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
14.9.14 09:08

@harfa, to kilo je jasná voda, to je tím, že jsi hladověla - než jsi teda z toho hladu snědla, co bylo k dispozici. To půjde dolů rychle, pozítří čekám tvou výchozí váhu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
14.9.14 10:15

Ahoj holky, tak dnes 7 den 1F a mám 80,9 kg.. začátek 85kg :palec: od zítra už zelenina těším se jak malé dítě :lol: včera jsem udělala nájezd do kauflandu na otruby bála jsem se, že nebudou a on byl narvaný regál. Takže dobrá zpráva, u nás asi nikdo Dukana nedrží :lol: Dále DM - protein, sušené mléko, tekuté sladidlo a další potraviny v kauflandu - moje peněženka je opravdu O DOST lehčí :-D tak sem si tak říkala snad do toho ty peníze nedávám nadarmo. Navíc si starší holka vykňučela motorku takže jsem jela domů i s novým vozidlem (odrážedlo) :) jo a ještě otázka máte někdo zkušenost se sušenou syrovátkou, můžeme jí vůbec? obsahuje spoustu vitamínů a minerálů :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková